hits

Trening

I´m broken

JEG ER SÅ ØDELAGT! Herreguuud, det verker i hver eneste muskel jeg har. Faktisk så verker det i muskler jeg ikke engang var klar over at jeg hadde. 

Og neida, det er ikke bare den hersens halsbettenelsen som nekter å slippe grepet sin feil. Dette skyldes rett og slett en skikkelig knallstart på morgenkvisten i dag (kl. 09:00 betegnes som morgenkvisten for min del. Uhelbredelig B-menneske her). 

Du skjønner det at i dag begynte jeg faktisk dagen med en skikkelig treningsøkt! Oh yes, dere hørte riktig - en treningsøkt! JEG har nemlig fått meg en fantastisk personlig trener som skal piske meg i form, sammen med Line på bildet ovenfor her.

Oh my god, altså... jeg var kanskje litt tøff i trynet. Spesielt for ikke å ha vært i noe særlig fysisk aktivitet det siste halvåret. Jeg har riktignok hatt noen halvhjertede timer på treningssenteret, men dere vet... det er lett å sløyfe de tunge øvelsene til fordel for sofakroken. 

Så... etter å ha trent i ti minutter klarer jeg selvfølgelig å lire av meg setningen "Ah, så deilig å kjenne at kroppen endelig jobber litt igjen!". DET skulle jeg aldri ha gjort. Femti minutter senere lå jeg sammenkrøket som en ball på gulvet, midt i treningssenteret, og gispet etter luft som en fisk på land. Blikket var stivt festet foran meg, og jeg så blå flekker foran øynene.

Haha, sånn kan det gå! Fy søren, altså! Det er virkelig så vanvittig forskjell på det å trene med noen som pusher deg, og det å trene på egenhånd. Så, all kred til Lene Puntrvold fra Optimal Trening, som fikk fart i den late kroppen her igjen.

Og dere... om det skulle være noen tvil på om denne dama er i form... bare ta en titt på bildet under her! Der snakker vi pokker meg Wonder Woman! 

Nå skal jeg lage meg en litt sunn versjon av fredagstaco, snurre film i stua, og synke ned i sofaen med godt selskap! Vi snakkes, herlige folk! 

 

- Katinka <3