hits

Mote

It´s Britney, bitch!

OH MY GOD! Herrejesus og alt mulig annet man kan si! Har dere sett de nye bildene fra undertøyskolleksjonen til Britney Spears? Den som er beregnet til sommeren 2015?! Holy macaroni! 

Det er ingen tvil om at "the bitch is back", for å si det sånn. Det formelig ryker av bildene! Ikke bare er Britney (uten tvil!) tilbake til sitt originale selv (og det ser så forbaska bra ut at jeg har lyst til å hoppe opp og ned i ekstase!!), men undertøyet er også fantastisk.

Altså... det hvite settet med halvkorsetten og hoftholdere, i heldekkende snøhvitt, er bare så sinnsykt yummy! Jeg MÅ ha det. Jeg har egentlig aldri forstått greia med hvitt undertøy, og er egentlig mer fan av svart og rødt, men det undertøyssettet der i helhvitt skal jeg søren meg rocke fletta av! 

Så... da overlater jeg rett og slett resten av snakkingen til disse steamy bildene! 

Altså, HELLO! Noen andre som har tenkt til å ta turen innom Change Lingerie?

KLEM! 

Intervju med Mary McCartney

Åh, folkens! I dag har jeg vært i et kjempespennende møte med Kappahl. Ikke bare fikk jeg se på den nye vintage-kolleksjonen deres (som forresten er ganske så amazing! Stor sjanse for at man ser meg i en hvit flagrende kjole i sommer, for å si det sånn), men jeg avtalte også et veldig spennende intervju, som jeg gleder meg masse til!

Torsdag neste uke skal jeg nemlig reise til Stockholm for å intervjue Mary McCartney (datteren til Paul McCartney!), i forbindelse med en fotoshoot hun har gjort for Kappahl! Åh, det kommer til å bli så stas! Jeg gleder meg! Altså... den dama her har tatt bilder av Cameron Diaz og Lucy Liu. Og så er hun datteren til Paul McCartney, og en helt sinnsykt talentfull fotograf! Whoohoo, det blir så stas! 

Dette er dama jeg skal møte neste torsdag! Er hun ikke stilig, hæ? Jeg må si jeg liker konseptet også. Kolleksjonen deres, med navnet "Dreams through a lens" er laget av resirkulert bomull, og med digitale print, som krever mindre vann i prosessen. Det er så bra at moten fokuserer mer og mer på klær som ser bra ut, samtidig som det tar mer hensyn til miljøet rundt oss. Tipp topp, tommel opp!

Klærne er vel ikke helt min smak, men rent objektivt ser de kjempefine og sommerlige ut, med fine detaljer! Jeg fant riktignok en fin og blå sommerkjole som jeg vurderer å kidnappe hjem til klesskapet i løpet av sommeren som kommer. Jess! 

Sorry for lite spennende bilder, folkens! Jeg ble stående å snakke om intervjuet med Mary, også glemte jeg helt å knipse med kameraet! Skal komme tilbake med flere oppdateringer når jeg får tilsendt pressebilder, og IKKE MINST når jeg reiser til Stockholm neste torsdag! 

Klem i fleng! 

Wanted: Nike Supreme

Jeg kunne ha skrevet en hel tekst om hvorfor jeg har lyst på disse skoene, hvor perfekt de hadde passet inn i garderoben min, og hvor awesome de er! Men, så er egentlig alt man trenger å se på dem. Jeg mener... de er knall røde, store, skrikende og fantastiske joggesko!

Det er umulig å ikke elske dem, og er herved skrevet opp på ønskelista! Derfor slenger jeg bare med noen bilder, for de snakker for seg selv!

Så, nå er jeg akkurat ferdig på jobb, og er på vei hjem for å møte fantastiske Kristin, og min venninne fra Bergen, Lise Marie. Demme lørdagen skal vi ut på strippeklubb i Oslo! Haha, ikke spør hvorfor, men det er tydeligvis blitt en greie jeg og Kristin gjør... det å dra på strippeklubb! Sånn kan det gikk.

Ha en fantastisk lørdag, fininger, så sjekker jeg inn med dere i morgen, mens jeg sitter sliten og fyllesyk på kontoret! Det blir kos. Haha!

KLEM <3

Bikbok by Lene Orvik

Better late than never, right? Vel, det er i alle fall det jeg forteller meg selv når jeg ser gjennom kameraet mitt og innser hvor mange morsomme og freshe ting jeg har vært på i det siste uten å fortelle dere om det! Så, here it goes...

Det første jeg vil fortelle dere om er selvfølgelig min kjære bloggkollega Lene Orvik, som faktisk har fått designe sin egen kleskolleksjon for Bikbok! Hah, det er stas! 

Og selv om det sikkert ikke er noen hemmelighet at jeg ikke trives i pasteller (akkurat som det ikke er noen hemmelighet at Lene ELSKER pasteller), så har faktisk jeg også lagt min elsk på ett av plaggene i kolleksjonen. Det er et svart sett, med en sykt fresh genser, akkompagnert av et tettsittende svart skjørt. Hallelujah! Jeg kunne faktisk trengt et litt stilrent sett, når jeg tenker over det. 

Spørs om jeg får ta meg turen når den kommer i butikk om seks dager! :)

Jeg må forresten forklare dere dette fenomenet, med tanke på at de fleste av dere allerede har lagt merke til det... jeg har en greie for både røde løpere og kameralinser. 

Som en typisk løve (ja, jeg liker stjernetegn), så er det klart jeg liker oppmerksomheten, problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal håndtere den! Haha, så... det hele ender som regel med en eller annen ukomfortabel bevegelse som den ovenfor her. Dere skjønner hva jeg mener, sant?

Det er som om kameraet dømmer meg før det tar bilde. Jeg bare VET det kommer til å få meg til å se rar ut, på en eller annen måte. Enten henger skjorta feil, eller så står håret ut rart bak der, eller så har plutselig leppa mi fått det for seg at den skal vrenge seg over halve ansiktet mitt... altså, dere skjønner greia?

Vel, da er altså min løsning å komme kameraet i forkjøpet. Jeg står derfor aldri i ro, og det hele ender med at mine stakkars venner som forsøker å posere ved siden av meg, også blir litt rådvile. "La oss bare være naturlige!" sier jeg, mens svetten siler nedover ryggen.

HAHA, nei... nok om mine poseringsproblemer. Nå har jeg i alle fall forklart dere greia, så dere skjønner hvorfor denne kyssemunnen, paniske latteren og peace-tegnet dukker opp hver gang jeg poserer foran en pressevegg.

Sååå, over til noen freshe feelgood-bilder fra eventet! 

Om noen skulle ha interesse, så har jeg på meg: Skjorte, DKNY. Shorts, Mardou & Dean. Mobilcover, Moschino. Strømpebukse, ukjent.

LOVE YOU ALL! 

- Katinka <3

Mitt Alexander Wang-eventyr

Oh yes, i dag har jeg vært på ekspedisjon! I alle fall føltes det slik ut, da alarmen ringte kl. 07:00 i dag tidlig, og jeg dro på meg superundertøy, skjerf, lue og boblejakke for å rusle noen kvartaler nedover Bogstadveien. 

For, vet dere hva som skjedde i Bogstadveien i dag? Det var åpningen av Alexander Wang x HM-kolleksjonen jeg har pratet om i en evighet nå! Dere vet, den jeg ga meg shoppingforbud for, sånn at jeg skulle ha penger nok til å svi av på de fantastiske klærne? Oh yes, gjett om jeg gjorde! Jeg gikk amok! 

Okei, først og fremst... på tide å sette stemningen. Jeg hadde selvfølgelig ikke tid eller kapasitet til å tenke på at jeg måtte dokumentere denne sinnsyke eventen, så jeg ble nødt til å hente et illustrasjonsbilde fra en annen åpning. Men, det var faktisk akkurat like sykt her i Oslo også. Kors på halsen. Det så slik ut:Jeg fikk faktisk kjøpt meg alt som sto på ønskelisten! Haha, men tro ikke at det kom lett. Her snakker vi full spurt inn i butikklokalet, en del spisse albuer, og grabbing av flere identiske plagg, ettersom man tross alt ikke hadde tid til å se på størrelsen før man kom til prøverommet. Haha, altså... jeg brøt opp et glassmonter for å få tak i boksehanskene! Jeg eier virkelig ikke skam.

Mener å huske at jeg på et tidspunkt sa "jeg må forbi her", og ei eller annen jente svarte "Nei, det må du ikke", og så dyttet jeg henne ut av veien likevel. Haha, okei... jeg er ikke et sjarmerende vesen når det er snakk om salg, tydeligvis. Men, jeg mener... hvem er sjarmerende i slike tilstander som vist ovenfor her?

Jeg burde ikke sendes til USA på Black Friday, for å si det sånn. Det kunne gått ille! HAHA, det er for teit, vet dere... her i Norge sloss vi om å få bruke 1500,- på en t-skjorte, og i andre land sulter de. Det er egentlig litt for drøyt, men jeg velger altså å la moralen og pekefingeren hvile litt akkurat i dag. 

FOR, SE HVA JEG FIKK TAK I! 

De fire plaggene til venstre er altså mine, mens de tre til høyre er min kjære shoppingpartner Sara sine. Jeg kjøpte selvfølgelig mer enn dette, men det var tilbehør. We´ll get there! Haha, me okei, igjen... SE PÅ DE KLÆRNE! Åh gud, de er så kule at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Gleder meg sånn til å vise dere hvordan de er pååå! 

Men, før jeg ruller meg selv i lykkerus og glitter, la meg fortelle dere om panikken som slo inn rett før butikkdørene skulle åpnes. Der står jeg, sant, full av glede fordi jeg er nummer åtte i køen. Vi har kjøpt kaffe, jeg fryser ikke noen steder, dørene skal snart åpnes... alt er fryd og gammen.

Så kommer det en sikkerhetsvakt ut av døra, og han går bare langs veggen for å se på køen som har samlet seg i løpet av de to siste timene (den strakk seg godt rundt hjørnet, just saying). Og det er da jeg tar sjansen på å dobbeltsjekke informasjonen jeg trodde jeg satt med.

- Ehm, dere slipper inn i puljer, ikke sant?

Det ender med at sikkerhetsvakten ser rart på meg.

- Puljer? Neinei, vi bare åpner dørene, og så er det førstemann til mølla.

Jeg snur meg og ser på alle de 50 (minst!) krigslystne ansiktene bak meg. Pokker! Jeg tror det var HER den krigslystne og farlige Katinka som ikke burde sendes til black friday våknet. Det var en stemme inni meg som sa "Ikke FAEN om jeg har stått her i to timer uten å dra hjem igjen med et eneste plagg. Game on, bitches!".

Og, da var det gjort. Resten er historie! Jeg er noen sinnsyke plagg rikere, og en god del tusenlapper fattigere. Men, jeg er i det minste strålende fornøyd! Deler noen flere bilder med dere, jeg! 

OKEI, så etter å ha shoppet som en gal, og sikret meg både fancy plagg, boksehansker, sko, vannflaske, hansker og håndkler, var jeg mildt sagt utmattet! 

Jeg tok like så godt et stemningsbilde for å dokumentere mitt noe svingende humør. Det gikk nemlig fra å være så sliten og kjørt at jeg satt med sutreleppe, til å smile som en gal over alle de fine plaggene jeg hadde fått, som nå var mine! Bare mine!

Så, her har dere en superfresh illustrasjon, selvfølgelig fremdeles med det gjennomsvette superundertøyet på. Enjoy! 

KLEM! 

New in: Mardou & Dean

HOLY COW! Se på disse skoene! Ser dere dem?? Herregud! Jeg har rett og slett ikke ord! Derfor bruker jeg så mange utropstegn!! haha;)

Nei, folkens... her om dagen var jeg nemlig på vareprøvesalget til Mardou & Dean. Dere vet, det merket som jeg hele tiden samler nye skatter fra? De som hadde den hvite skinnjakka jeg nesten begynte å gråte av for noen uker siden? Jess, that´s them! 

Og altså... jeg vet ikke om dere husker de, men jeg har jo egentlig et par svarte sko som ligner litt på de over her, med sølvplate bak? De er for øyeblikket til reperasjon, ettersom de hadde en liten feil i metallplaten, men i mellomtiden har altså savnet vært ganske så uutholdelig.

Og, hva skjer mens jeg trasker avgårde til lagersalget hos Mardou & Dean en kald og regntung høstdag (som hadde perfekt vær for de svarte bootsene mine)? Jooda, da står de der! Disse brune herlighetene.

Prisen var søren meg på bare litt over tusenlappen, og det er ikke den beste nyheten. Dette er nemlig det eneste paret som finnes, og det er MITT! Hah! Skoene gikk aldri i produksjon, men ble bare vist på catwalken.

Jeg er derfor den stolte eier av disse sinnsvakt kule brune skinnskoene fra Mardou & Dean! Hurra meg rundt! SÅ lykkelig er jeg! Så... jeg har med andre ord fått meg noen sko jeg kommer til å bo i en stund fremover. 

Så, hva synes dere? :D

 

- Katinka <3

Den perfekte skinnjakka!

GOOD MORNING! Haha, dette innlegget hadde jeg egentlig store planer om å publisere i går, men av en eller annen merkelig grunn tok det uvanlig lang tid å skrive dette innlegget. Ikke spør meg hvorfor. Jeg skylder på mandlene, som forresten fortsatt er like store som tennisballer!

Uansett... i går var jeg på pressedag hos Mardou & Deans flagship store i Oslo (som heldigvis for meg, ikke fullt så heldig for lommeboka, ligger rett utenfor stuedøra mi). Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av Mardou & Dean, så dette var mildt sagt ganske stas! Jeg var jo på motevisningen de hadde under moteukene i Oslo, og jeg var i ekstase etter å ha sett antrekk som både inneholdt lyseblå pelsjakker og paljett bh-er som minnet om mitt store idol, Britney Spears. Jeg mener... blir det bedre enn det?

Nå hadde altså alle disse fantastiske plaggene kommet i butikk, og tror dere ikke jeg hev meg over den lyseblå pelsjakken med det samme? Hah, selvfølgelig gjorde jeg det! 

Det kan riktignok diskuteres hvor vellykket det var å kombinere den med en blomstrete caps, og en rosa, grønn, gul OG brun skjorte i camo-mønster... Haha, for ikke å nevne det knallrøde håret! Var det noen som sa farge-overload? Vel... please keep in mind at jeg har en plan om å style den en smuuule annerledes om (la os heller si når) den havner i klesskapet mitt.

Nå trodde dere kanskje at den blå pelsjakken var alt jeg falt for her inne? Hah, da må dere tro igjen! Altså, jeg falt jo egentlig for sånn ca. 90% av kolleksjonen, men ettersom kroppsfasongen min ikke er helt egnet for sølvfargede discobukser og batikkmønstre, var det enkelte skatter jeg måtte la gå.

Den hvite skinnjakken derimot. OH MY GOD! Her har jeg gått i flere måneder og snakket om at jeg trenger en hvit skinnjakke. TRENGER, hører du? Haha. Den må være hvit, men litt røff, og glamorøs... på én og samme tid. Hva tror dere henger pent og pyntlig hos Mardou & Dean? 

Den perfekte hvite skinnjakka. Selvfølgelig. Eneste ulempen er at den koster 8400. Oh well! Enn så lenge... du hvite skinnjakke, dette er min kjærlighetserklæring til deg.

 Og så... akkurat da jeg tenker at "NÅ! Nå kan det ikke være noen flere jakker jeg bare MÅ ha...", så dukker den opp. En annen skinnjakke fra mine drømmer. Nei, jeg tuller faktisk ikke. Det er helt sant!

Den var flaskegrønn. Den var semsket. Den var tettsittende. Den var rocka. Den var PERFEKT! Jeg fikk nesten tårer i øynene, så fin var den. Og ja, jeg har faktisk kommet til det punktet i livet hvor en semsket skinnjakke kan gi meg tårer i øynene. Det kan reklemepausene på TV Norge også. Eller nyhetene. Deal with it.

Vel... altså, jeg slenger ut et bilde av den grønne skinnjakken, og noen andre stemningsbilder fra dagen. Det var både fantastisk inspirerende, og deprimerende, på én og samme tid. Jeg er nå overbevist om at jeg må bli millionær.Forresten!! HAHA... jeg endte jo opp med å kjøpe en helt annen jakke (i en litt mer overkommelig prisklasse), som jeg hadde bestilt for noen måneder siden. Den er AWESOME! Jeg kommer tilbake med bilder i løpet av dagen! :)

Til dere som lurer på hva jeg har på meg: Vest, Flattop. Kjole, H&M. Skjorte rundt livet, Carven. Strømpebukse, Pretty Polly. Caps, Supreme. Sko, Moods of Norway.

Ha en fantastisk dag, fine mennesker! SKVIS! 

 

- Katinka <3

 

Wanted for autumn

Hei, fintfolk!

Jeg har vært så heldig å bli litt slått av forkjølelse og influensa-lignende symptomer, sammen med en overload av jobbing og studieansvar. Derfor har jeg dessverre ikke vært like flink til å oppdatere som vanlig.

MEN, nå er det faktisk mandag, og det betyr starten på en ny uke! Jeg ligger nå under dyna, og koser meg med litt filmredigering til den fantastiske jobben min. Utrolig luksus når man faktisk kan ligge under dyna, samtidig som man jobber. Skal ikke klage på den! ;)

Når man sitter sånn med dataen på fanget blir det riktignok til at man surfer litt på nettet, og med nettsurfing kommer også trangen til å se på klær... og, tror dere ikke jeg allerede har funnet meg flere skatter som kommer til å føre til tommere lommebok? Jeg savner deler av hiphop-stilen jeg hadde før, og kommer til å lete litt mer etter morsomme plagg, capser og boots til høsten!

Og ja... jeg er fullt klar over at jeg har en svakhet for å handle topper og tanktoper i herreavdelingen! Jeg synes som oftest at det er de mannlige plaggene som har mest attitude, så kombinerer jeg det heller med høye hæler og feminine rocka jakker, for å få et mer "feminint" uttykk. Jeg liker kontrasten mellom det feminine og maskuline! 

Hva synes dere?1. Topp fra Rock Papers Scissors, Klikk her. 2. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her. 3. Boots fra Jeffrey Campbell, Klikk her. 4. Topp fra Black Kaviar, Klikk her. 5. Caps fra Karl Alley, Klikk her. 6. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her.

 

Ja, da tror jeg rett og slett det blir noen nye plagg på vei hjem i postkassa! Elsker de ringene over her! Trenger noe som gir meg et ekstra lite piff, føler jeg. Har for lite bling om dagen! Haha! ;)

Håper dere får en strålende dag, fininger! 

- Katinka <3

OMG! Look at this!

Hei igjen, alle fininger! Nå har det faktisk vært for lenge siden sist, jeg er den første til å innrømme det! To dager uten oppdatering er faktisk ikke innafor. Fy skamme seg, slag over fingrene, og alt det der. MEN, nå er jeg faktisk tilbake!

Og om ikke lenge skal dere få en skikkelig fin update om en Wella-frokost jeg og Rikke var på her om dagen, hvor vi ble oppdatert om neste sommers hårtrender, fargespill og andre fantastisk nyttige ting (am I right?).

I mellomtiden derimot... SE PÅ DET HER!

Vet ikke om jeg har sagt det til dere før jeg, men jeg har altså en favorittdesigner. Han heter Jeremy Scott, og er designer for det fantastisk kule merket Moschino.

Før dere nå faller helt av lasset og tenker "Affh, catwalk-mote, det gidder jeg ikke bry meg om. Dette blir for døllt for min del"... vent litt! Jeg kan love deg at denne moten er ikke som annen mote. Den er spesiell. Den oser av 90-tallet, har hippietendenser, og er en hel EKSPLOSJON av farger! Jeg lover! Se bare her!

That's right! Husker dere jeg blogget om disse Mc Donalds-genserne for en stund tilbake? De har virkelig vært sommerens store snakkis, og noe sier meg at det kommer til å vare en stund utover høsten.

Nå er det imidlertid ikke disse fantastiske genserne jeg vil prate med dere om, men den helt nye kolleksjonen Jeremy Scott har laget på egenhånd, utenfor Moschino-merket, i samarbeid med selveste Miley Cyrus.

Her får vi en tur tilbake til den psykedeliske hippietiden, og jeg ELSKER det! Jeg er vanligvis ikke et festivalmenneske, og er ikke spesielt fan å sove i skitne telt uten mulighet til å vaske seg skikkelig på henda med varmt vann og såpe, men denne visningen fikk meg faktisk på andre tanker.

Jeg vil ut i parken. Jeg vil høre på musikk, og jeg vil drikke øl, selv om jeg egentlig ikke liker øl. Konklusjonen må vel egentlig bare bli at dette er en GENIAL kolleksjon? Eller hur?

Jeg gleder meg allerede til våren 2015!

 

- Katinka <3

Støvletter og lakris

Hei, folkens! 

Nå kom jeg akkurat inn døra fra jobb. Haha, vet dere hva... i dag har jeg nok en gang hatt en sånn dag hvor du sitter igjen og tenker "hvordan i all verden har jeg rukket alt? Det er jo bare 24 timer i døgnet". Jeg har vært på kontoret, vært ute og spist med venner, ryddet leiligheten, vært på et event med Strindberg og lanseringen av Camilla Pihl sin kolleksjon for Bianco.Og folkens... kolleksjonen er helt nydelig! Den er veldig enkel og helt svart, så det er ikke noen statement-sko der dessverre, men de skoene som er der er klassiske, fine, og kan brukes til ALT! Mine favoritter er de lave ankelstøvlettene med svart krokodilleskinn. De er både elegante og rocka på én og samme tid.

Spørs om jeg blir nødt til å skaffe meg et par av de støvlettene! Det eneste problemet er at noen jeg kjenner veldig godt allerede har de (you know who you are), så... kanskje jeg får la de gå for denne gang.

Men, vet dere hva de hadde på arrangementet? Noe som vakte like stor oppsikt som skoene for min del. De hadde nemlig LAKRISIS! Jada... kremet fløteis med lakrissmak. Jeg var svært skeptisk da jeg tok skjeen til munnen, men vet dere hva? Det smakte fatisk helt fantastisk! Det gjorde lakrismakronene også, haha! Tenk... Lakris og makroner? Trodde virkelig ikke det var en god match, men så feil kan man ta.

Nei, jeg slenger med noen bilder fra kvelden! Vi snakkes i morgen, skjønninger! 
- Katinka <3

Blue Leopard

Hei, alle skjønninger! 

Beklager null blogginnlegg i går! Jeg var hele dagen på kontoret, også måtte jeg en tur innom ei veldig fin jente jeg ikke har sett på en stund, så da ble det litt rart å slå opp macbooken for å blogge litt. Haha, så da satset jeg på at dere klarte dere uten mitt selskap så lenge! Og, det gjorde dere helt sikkert! 

Vel, tenkte jeg skulle dele noen antrekksbilder med dere. Jeg har nemlig kjøpt meg en helt ny skinnjakke, i båltt skinn fra Gestuz! Og, GUUUD, så fornøyd jeg er! Den er liksom rocka, fin og annerledes på én og samme tid... og dere, ser dere den blåfargen? Den er jo fantastisk! 

I morgen er det frokost med hudpleiemerket Emma S, så vi snakkes i morgen! Ha en nydelig dag! Her regner det, så jeg har planer om å holde sofakroken resten av kvelden! :)

Kjole, Haust. Jakke, Gestuz. 

 

- Katinka <3

New in: Karen Millen

Sååå, apropos London. Jeg har jo glemt å vise dere hvilken fantastisk veske som ble med meg på flyet hjem igjen til Oslo! Sjekk denne herligheten her! 

Litt større enn et A4-ark, i ordentlig skinn, og med helt magiske blåtoner. Dette var uten tvil kjærlighet ved første blikk, og skal man tro motemagasinene er man jo ikke kul nok før man har en veske man kan bære under armen, helt uten reim.

Nå har jeg endelig skaffet meg en sånn fancy veske jeg også, det var kanskje på tide?Men, det aller viktigste spørsmålet gjenstår jo fremdeles - hva i all verden synes dere? Hot or not?

 

- Katinka <3 

New in: Boots from Moods

Hei, lovelies! Hvordan behandler kvelden dere? I dag tok jeg meg turen innom Moods of Norway, og fikk øye på disse herlighetene! Needless to say, de ble med meg hjem. 

Altså, jeg har ikke anelse om hvor lenge jeg har lett etter noen støvler som kan holde meg tørr på beina, samtidig som de ser stilige ut, men SE på disse. Klassiske og svarte. De ser nesten ut som klassiske, svarte boots. Eneste forskjellen er at de faktisk er av gummi, og holder meg tørr på beina!

Nei, disse kommer jeg til å utvikle et kjærlighetsforhold til i løpet av høsten. Nå kan regnet bare komme! Jeg er klar! :D

Støvler, Moods of Norway, 1000 NOK. 

 

- Katinka <3

Ukas ønskeliste

 

 

1. Solbriller, Gucci. 2. Buksedress, Isabel Marant. 3. Sko, Alexander Wang. 4. Kjole, Alice + Olivia. 5. Armbånd, Roberto Cavallio. 6. Kjole, Peter Pilotto. 7. Genser, Raquel Allegra.

 

Okei, dette er ikke noe jeg pleier å gjøre. Først og fremst, fordi alle disse klærne er langt utenfor min egen, og sannsynligvis også din, lommebok. Jeg har ingen planer om å leke fancy ved å dingle designervesker rundt omkring på bloggen her, for let´s face it... jeg er fremdeles student, og jeg tjener ikke en million i året. Ingen grunn til å late som! 

Meeen, når det er sagt, så må det også være lov til å drømme. Derfor har jeg benyttet meg av anledningen til å lage en aldri så liten ønskeliste med dyre klær jeg absolutt ikke har råd til å kjøpe, men som jeg likevel ønsker meg akkurat nå. 

 

- Katinka <3

 

Color me RAD, anyone?

Dette er slettes ikke første gangen jeg nevner disse buksene jeg tilfeldigvis fant på et marked i Portugal, men denne gangen er de stylet litt annerledes, så vi tåler nok et innlegg om de, gjør vi ikke? Topp!  

 Blazer, Moods of Norway. Solbriller, vintage. Singlett, H&M. BH, Marlies Dekkers. Bukser, sydenbod. Sko, Bianco. 


Dette antrekket er jo egentlig ganske ensfarget og "konservativt" for å være meg, som gjerne er mer fan av trashrock-stilen, men noen ganger får man lyst til å være litt mer "up tight" også. Dessuten føler jeg stripene på buksa, den gjennomsiktige toppen og de neonfargede neglene danner et litt lekent og småfrekt uttrykk likevel.

Dette er faktisk antrekket jeg hadde på meg da jeg intervjuet noen av designerne under Oslo Trend for Side2 i forrige uke, for det er jo superinteressant for dere å vite, sant? Haha, det jeg tenkte meg! ;)

Nei, vet dere hva? I morgen skal jeg løpe 5 km i Color me Rad-løpet på Holmenkollen! OMG! JEG, løpe? Hahaha, det kommer til å bli ekstremt god underholdning, skal jeg fortelle dere. Ikke bare kommer jeg til å se ut som en fargesprengt tomat når jeg krysser mållinja, men jeg skal også løpe helt ALENE, så... om dere ser en smånervøs jente som ikke eier kondis, kjempe seg gjennom løypa - that´s me! Er det ikke noen av dere som skal dit, så kan vi ta følge? HE HE! 

Nei, nå skravler jeg her. Ha en fortreffelig dag, alle fantastiske folk! 

 

- Katinka <3

Er det mulig å bli forelska i klær?

For... om det er mulig, så er det akkurat det jeg har blitt i klærne til Mardou & Dean i det siste! Altså, jeg har alltid vært fan, men de siste månedene tror jeg faktisk at jeg bruker store deler av døgnet til å tenke på hvilke plagg jeg skal kjøpe neste gang.

Det er bare å spørre betjeningen i butikken - jeg tror jeg er på fornavn med de fleste, ettersom jeg til stadighet er innom og bestiller nye plagg FØR de i det hele tatt er kommet i butikk. Er det dette som kalles et usunt kjærlighetsforhold? Jeg mener, de elsker meg jo ikke tilbake, disse plaggene.I alle fall... samme kvelden som jeg, Kristin og Dennis havnet på strippeklubb, så var vi som sagt først innom visningen til Mardou & Dean, for å få med oss hva som kommer til sommeren 2015. Og nok en gang fant jeg ut at dette slett ikke kommer til å bli sunt for lommeboken min!

Tenkte jeg skulle dele noen av favorittene mine med dere. Se bare på den lyseblå pelsjakka! OMG! Eller det 90-talls inspirerte antrekket med bleika bukser og paljett-bh. Det får meg til å tenke på Britney Spears i sine glansdager. Også er det bare noe utrolig fresht med den sommerlige, kule og gule kjolen. For ikke å snakke om den knall grønne skjorta! Bli med meg hjem med det samme, takk.


 

 

 Kan godt hende det blir noen nye tilskudd i klesskapet til sommeren, for å si det sånn Og for dere som måtte lure... dette innlegget er overhodet ikke sponset. Det er bare jeg som er litt i overkant forelsket i Mardou & Dean.

PS: Kommer med egne bilder av visningen snart! Må bare få tak i kameraet først! <3

 

Peace Out!

 

- Katinka <3

Wardrobe cravings


1. Solbriller, Cheap Monday. 2. Ringer, Fall Winter Spring Summer (FWSS). 3. Skjørt, FWSS. 4. Armbånd, Hipanema. 5. Boyfriend Skinnbukse, Mardou & Dean. 6. Armbånd, Hipanema. 7. Sko, Adidas.

 

Oioioi, det er så mye fint som kommer til høsten. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg føler meg faktisk ganske schizofren i stilen om dagen. Jeg har alltid hatt, og kommer alltid til å ha, en sterk dragning mot rock i stilen min, til tross for at jeg hører overraskende lite på musikksjangeren (beklager skuffelsen!).

En boyfriend-skinnbukse er derfor en selvfølge i klesskapet for min del. Egentlig skammer jeg meg litt over at jeg ikke har en allerede!

Men... SURPRISE! I høst kommer det jo en hel haug av metalliske plagg, så skjørtet fra Fall Winter Spring Summer er jo en selvfølge. Og jeg mener... etter retrorenessansen til Adidas har jeg fått hekta på det igjen også! 

Puh... alt dette resulterer i alle fall i en nokså schizofren høstgarderobe! But, I'll make it work! Dette er i alle fall klærne som står øverst på ønskelisten min at the moment! Noen som har andre favoritter?

 

To my english readers: This is my wardrobe cravings! I'm a little schizofrenic in my style at the moment, because there's too much on the wishlist! What's your favorite?

Et pornografisk geni

Seksualitet, bondage, S&M og pornografi. Det er snakk om den ikoniske fotografen Helmun Newton. Er det én fotograf du skal merke deg, så er det denne mannen. (Ja det kommer en bitteliten historietime nå, men jeg holder det kort. Og dessuten... dette er faktisk interessant!)

Helmut Newtons mest ikoniske bilder fokuserer på kvinnekroppen. De er kraftulle, i svart-hvitt, og inneholder stort sett nakne kvinner i høye hæler. 

Han har fotografert kona June Newton sittende toppløs på restaurant, og han har fotografert nakne modeller på høye hæler i mørke bakgater. Helmut Newton er kjent som en mann som forgudet kvinnekroppen. 

Ved å søke seg vekk fra den syltynne kvinnekroppen søkte han etter noe mer kraftfullt og ekte. Med seg på laget hadde han kona, som hjalp han å speide etter kvinner med det lille ekstra i Paris sine trange gater. 

ELLE, franske Vogue og Harper's Bazaar er bare noen få av magasinene som forsto hvilket genialt og kraftfullt stilikon denne mannen var. Jeg mener, bare se på bildene nedenfor! 

 
Newton døde i 2004. 83 år gammel, da han krasjet Cadilaccen sin i veggen til det legendariske hotellet Chateau Marmont i Hollywood. Mange mener dette var hans siste bilde, iscenesatt av ingen ringere enn ham selv.

Se, da lærte vi noe nytt i dag også! 

 

- Katinka

 

OMG! Sett denne veska?

Joda, folk pratet om disse veskene allerede i mai, men jeg var dessverre litt for sen til å få det med meg. Om dere henger etter sånn som meg, så må dere med andre ord få sett de nå, for disse veskene er helt fan-fucking-tastiske! 

Dette er resultatet av et samarbeid mellom kelimteppe-gründer Celina Maktabi og designermerket Cala & Jade.

Tepper med etniske mønstre, blandet med trendy og stilrene vesker? Det sier jo seg selv at resultatet må bli fantastisk!

Jeg sikler som søren etter disse nå, men ettersom jeg har en meget trang lommebok om dagen spørs det om jeg ikke blir nødt til å lage noe lignende på egenhånd, fremfor å snu lommeboka på hodet. Freshe er de i alle fall! 

 

 

Er de ikke fantastiske?! Guuud, jeg har lyst på alle sammen! 

 

- Katinka

TrendALARM!

Ja, det er en grunn til at jeg har skrevet alarm med store bokstaver i tittelen. For, er det noe man burde reise en varsellampe for, så er det søren meg denne nye trenden - straight in from Paris. 

Hvorfor er det ingen andre som har satt på varsellampene her? Synes alle dere andre det er greit at motebildet går i denne forferdelige retningen?

Og ja, jeg snakker selvfølgelig om trenden med sokker i sandalene! Jeg mener... når ble det kult å style pumpsene med knehøye tennissokker? Jeg har funnet meg i mye stygg mote opp gjennom tidene. Jeg har tatt imot haremsbukser og platåsko med åpne armer, men et sted går søren meg grensen.

Selv om noen FÅ kule it-jenter får meg til å tro at det nesten kan være innafor å stappe sokkene ned i sandalene, vil jeg fremdeles se ut som en misforstått mann i 40-åra med solbrente tær om jeg prøver meg på det samme. Det går rett og slett bare ikke.

Nei, mitt trendbarometer sier at dette ikke blir noen hit for meg. MEN, det at de tar i bruk de gamle Adidas-flipflopene, det kan jeg kanskje være med på. De har sin egen sjarm, til tross for at det ser ut som noe bestemoren min kunne ha brukt i svømmegarderoben, i frykt for å få fotsopp.

Hva synes dere om trenden?

 

 

 

 

 

- Katinka

Prisonpants

Det er rart med det, men man er ofte litt mer leken i stilen når man drar på ferie til sydenland.

Omgitt av gamle øldrikkende menn i fiskerlandsbyen Fuzeta, ble jeg inspirert på en helt annen måte enn jeg blir her hjemme. Haha, det kan man uten tvil se på bildene i dette innlegget! Noen timer på marked, omgitt av damer som skriker «FIIIVE EEUUUROS!», med stekende sol og masse moteinntrykk gjør noe med deg.

Jeg endte opp med noen stripete fengselsbukser, toppet med gjennomsiktig singlett og... wait for it... en COWBOYHATT! Til tross for at jeg sikkert ikke hadde kommet på den samme ideen en lørdags formiddag i Oslo, er jeg faktisk ganske fornøyd med resultatet. Jeg liker at det er litt annerledes! 

 

 

 

 

 

 

Bukse, sydenbod. Sko, Aldo. Smykke og armbånd, sydenbod. Singlett, H&M. BH, Gina Tricot. Cowboyhatt, sydenbod.

 

Som dere skjønner er mesteparten av antrekket inspirert av impulskjøp i diverse sydenboder! Hva synes så dere om antrekket? Kreativt og lekent, eller total skivebom? Alltid morsomt å diskutere stil og mote med dere! ;)

 

- Katinka

Style in Fuzeta

Så... Jeg tilbringer dagene i en så liten og søvnig fiskerlandsby i Portugal at de ikke har nett her engang (sitter for øyeblikket ute på en egen øy, som har noen kvadratmeter med tregt trådløst nett). MEN, det er da ingen unnskyldning til å droppe moten, er det vel?

Dette er min avslappede sydenstil. Sjekk ut blomstercapen! Fant den i en annen by her nede, i en butikk som het Freak Shop. Fantastisk!

Caps, Supreme. Solbriller, Ray Ban. Veske, BikBok. Singlett, Carlings. Shorts, Mardou & Dean. Sandaler, sydenbod.

Armcandy

Herregud, jeg har fått så sinnsykt hekta på armbånd den siste tiden! Jeg får bare ikke nok. Jeg samler på armbånd.

Ikke de som blinker av diamanter, men de som er matte, gjerne laget av lær eller skinn. Det gjør heller ingenting om de har masse farger, og inneholder metall. Ikke skinnende, men matt metall. 

De er så utrolig kule, og det beste er at de kan brukes til alt! Du kan dresse ned en kjole eller en blazer, eller så kan du kjøre den bohemske stilen fullt ut med bikinitopp, flagrende topp og hullete shorts. 

Armcandy er for meg blitt det viktigste sommertilbehøret. Sammen med nylakkerte negler i freshe farger, selvfølgelig. 

Snakk om flaks at jeg er i Portugal for øyeblikket. Gjett hvem som skal raide alle bodene hun finner i nærheten for billig armcandy? Oh yes, that's me! 

 

Have fun in the sun, fininger! 

 

- Katinka

 

 

Motevisningene du MÅ se!

 Motevisninger. Catwalk. Høye, slanke modeller og dundrende musikk. Selvtillit, og en stor folkemengde. Det er noe ved catwalkene som fascinerer meg. Jeg får rett og slett et kick av å sitte på sidelinja og se på showet. Det er noe med selvtilliten til modellene som smitter over til de som sitter på sidelinja, nipper champagne og knipser bilder med kameraet. 

Jeg anbefaler alle å få med seg en skikkelig motevisning en gang i løpet av livet. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om den fantastiske stemningen, men det kommer ikke gjennom skjermen. Verken gjennom skrift eller Youtube-videoer. Men, jeg slenger likevel med noen klipp fra mine egne catwalkfavoritter. Det er verdt en titt! 

 

1. Rihanna hos Victoria's Secret

Her er det vel strengt tatt ikke klærne som står i fokus, men Rihannas opptreden. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er en skikkelig Rihanna-fan, både som artist og stilikon. Jeg er også en tilhenger av motevisningene til Victoria's Secret, så da de bestemte seg for å samarbeide ble jeg selvfølgelig overlykkelig. Resultatet ble helt magisk! Jeg tror virkelig aldri jeg har sett Rihanna kulere enn dette. Ta en titt!

2. Chanel, høsten 2014
Med en motevisning rigget til på et kunstig kjøpesenter var det jo nødt til å bli noe fantastisk! Jentene er edgy, klærne er røffe, og gangen er karakteristisk. Inntrykket er både rocka og chic på samme tid. 
Veskene er formet som  handlekurver og hengelåser, og trenden med å markere midjen har Chanel dratt med videre til høstkolleksjonen. Her er det både discobukser, og noen store maksimalistiske smykker. More is more, and I love it! 
3. Alexander Wang, høsten 2014
Visningen åpner med electro-musikk, lyn og torden. Catwalklandskapet er tåkelagt, og uttrykket er maskinelt, androgynt og uniformert. Det er lett å trekke paralleller til det militæret, med glatte og enkle klær. Men det tar ikke lang tid før det dukker opp små detaljer som skriker ut. Den gule kragen på den ene kåpen, eller silkeskjorta under det røffe stoffet. Her ligger alle godbitene i de små detaljene.
Og halvveis ut i visningen endrer uttrykket seg. Plutselig er det eksplosjon av rødtoner, gult og blått. Vi har kommet inn i en litt mørkere versjon av tuttifrutti-land. Det er også en god miks av forskjellige materialer. Her er det strikk, glatt gummi og skinn blandet om hverandre. Og... jeg DIGGER jeg musikken! 


4. Fam Irvoll, Ghostbusters
Ok, så denne videoen trenger egentlig ikke en lang introtekst. Dette er Fam Irvoll, hele Norges motedronning. Hun har med seg monstre på catwalken, og sangen Ghostbusters spilles i bakgrunnen. Kan man be om mer? Nei, jeg tenkte meg det. Jeg husker jeg var på denne visningen. Jeg ble så engasjert at jeg til slutt sto på stolen min og danset som en tulling. Gud, så gøy det var! 
Moods of Norway, Oslo Fashion Week
Okei, så denne visningen er egentlig ikke veldig revolusjonerende for seg selv. I alle fall ikke for så mange av dere, men for meg er akkurat denne visningen veldig spesiell. Det var i dette øyeblikket jeg bestemte meg for at jeg ville jobbe som motejournalist resten av livet.
Om du ser nøye etter på venstre side av catwalken, vil du se en overbegeistret jente som sitter på første rad og veiver med armene når danserne kommer inn omtrent MINUTTER inn i visningen. That's me.
Jeg husker godt at de ved siden av meg ba meg roe ned, men jeg klarte rett og slett ikke sitte stille. Det var noe med musikken. Lysene. Jentene som danset, og de fantastiske skoene med diamanter... det bare slo meg - et øyeblikk av pur lykke. Jeg følte meg full av liv.
Det var der, akkurat i det sekundet, at jeg bestemte meg. Dette er noe jeg skal jobbe med resten av livet. 
PS: Jeg vet ikke hvorfor teksten ble så rar i dette innlegget. Den ville ikke samarbeide helt med Youtube-klippene. Sorry for det! 
- Katinka


OMG... I totally forgot!

Vet dere hva jeg rett og slett har glemt å dele med dere? Her om dagen var jo jeg og Rikke på pressevisning hos selveste Mardou & Dean. Dere vet, merket som har de sinnsykt fete skoene jeg driver og trasker rundt i hele tiden (nei, dette er faktisk ikke tekstreklame. Jeg punget ut hele fire store lapper for dem. Så, ingen luksus der i gården!). 

Uansett... vi var altså invitert til visningen av den nye skjorten deres. Det var masse hyggelige folk, hjemmelaget Mardou & Dean-øl (fantastisk kreativt, til tross for at jeg ikke drikker øl selv), italiensk tapas og generelt god stemning. Det at jeg har glemt å dele bilder med dere er jo derfor nærmest en katastrofe! 

Slenger med noen stemningsbilder, men jeg lot speilrefleksen bli igjen hjemme denne dagen, så dere får overleve med litt dårlig bildekvalitet! Håper det går fint, okei? Takk! Enjoy! ;)

 

 

 

 

 

 PS: Jeg synes ølflaskene ovenfor var så kule at jeg ba pent om å få ta med et par hjem. Nå bruker jeg de som blomstervaser, og de ser faktisk helt fantastiske ut! Hett tips! ;)

 

- Katinka

Vind i håret

Hei, alle sammen! 

Som jeg skrev i går, så er jeg ikke heeelt i form i dag. Noe som innebærer at jeg ligger en del i senga og synes synd på meg selv, samtidig som jeg dekker meg til med vått håndkle for å ikke smelte bort i varmen. Men, med tanke på at jeg faktisk har tenkt meg til Portugal på mandag, har jeg en del ting som må fikses her og der. 

Derfor hoppet jeg faktisk inn i noen anstendige klær, og dro meg ned til byen for å møte Sara. Jeg fikk faktisk kjøpt meg både hårfarge, After Sun og andre nyttige duppedingser, og nå står kofferten ferdig pakket på soverommet (jess, jeg er en slik en som pakker flere dager før jeg drar, det gir meg liksom muligheten til å kaste med ting jeg har glemt underveis). Vi rakk også en smoothie på Joe & The Juice før jeg måtte kaste inn håndkleet og pelle meg tilbake til senga i leiligheten.

Nå skal Rikke friske opp den røde fargen i håret mitt igjen, og ta etterveksten. Det blir sykt deilig! Slenger med noen bilder! 

 

 

Shorts, Lindex. Genser, lånt fra skapet til Rikke. Hatt, H&M. Smykke og ringer, H&M. Sko, Mardou & Dean (som dere har sett før). 

 

 

Forresten... Er det noen av dere andre som smelter vekk i sola? Skal ikke klage på godt vær, men dette er jo uutholdelig! 

 

- Katinka

 

Summer love

Okei, dette innlegget trenger faktisk ingen forklaring. Se på dama. Se på bikinien fra Wildfox. Jeg vil ha en sånn! NÅ! 

 

 

- Katinka

I'm loving it! Mc Donalds og Svampebob på catwalken.

Jeg digger det!  Rett og slett bare digger det. Da jeg så både Mc Donalds og Svampebob vandre nedover catwalken i Moschino-visningen for høsten 2014, trodde jeg nesten øynene mine skulle rulle ut av hodet. Jeg mener, snakk om tacky genialitet! Og når jeg sier tacky, så mener jeg tacky in a good way!

Den fantastiske og sjokkerende motevisningen passende nok kalt  «Fast Fashion - Next Day After the Runway» er det  designeren Jeremy Scott som står bak. Han har tatt over som kreativ direktør i Moschino, og dette var hans første visning for merket. Snakk om en pangåpning!

Her er det en salig blanding av tegneserier, hiphop, store utsmykninger og en helt tydelig tankegang om at «more is more». Snakk om en bombe av stilinntrykk! 

Uttrykket er både edgy, vampete og tacky på én og samme tid. Men i stedet for at jeg skal sitte her og slenge rundt meg med store og beskrivende adjektiv, så kan dere heller se noen glimt av visningen med egne øyne! 

 

 

 
Og, altså... som om dette ikke var nok, har dere sett herrekolleksjonen for sommeren 2015? Jeg mener OH MY GOD! Her har de hentet inspirasjonen fra Coca Cola. Jeg synes det er utrolig morsomt at de tar tak i disse store kjedene de fleste ser på som billige, og heiser det opp til en high-end motevisning. Jeg ELSKER det! Jeg tror faktisk vi kan konkludere med at jeg hat fått meg et nytt favorittmerke. Det heter Moschino! 

 
 

 
 

- Katinka

 

Where have you been all my life?

Disse armbåndene har vært en liten snakkis blant de oppvakte og kule motebloggerne den siste måneden, men for dere som ikke har fått det med dere... har dere SETT armbåndene til Hipanema?

Om det eksisterer noen armbånd som er så deilige og freshe at man bare får lyst til å legge seg ned for å dø, så må det være disse.

Se på de herlighetene! Du kan kjøpe de hos Miinto, eller hos Sumisura i Oslo, om du ikke er gira på nettshopping.

Nå har ikke jeg i overkant av 600 kroner å bruke på armbånd, dessverre, ettersom jeg brukte opp 4000 kroner av klesbudsjettet mitt på et par sko. Haha, jeg vet... men, før du kommer med pekefingeren, la meg fortelle deg at de kom fra Mardou & Dean, og er helt fantastiske. 

Uansett... ettersom jeg ikke har pengene til å kjøpe de, hvorfor ikke lage de?

Jeg tenkte å lage noe som ligner i løpet av sommeren, er dere interessert i et innlegg om hvordan dere gjør det selv? 

Tidenes BH-tips

Gode og ikke minst behagelige bh-er er det overraskende vanskelig å finne, eller er vi alene? Enten gnager stroppene, bøylene forsvinner i vaskemaskinen, passformen er feil, eller (om du er uheldig) så ryker rett og slett bh-en rett av!

MARLIES DEKKERS, folkens, er redningen! Katinka og jeg sverger til disse bh-ene. De er utrolig behagelige, nesten så fantastiske at man glemmer at man har de på! Pluss at de er sinnsykt kule, og ikke minst sexy! Hvem liker vel ikke det?! ;)

Vi kjøpte våre hos Marinka i Bogstadveien, og betjeningen der var veldig behjelpelige. De tok mål og fant frem riktig størrelse for oss, da vi tydeligvis ikke visste dette selv (ihvertfall ikke jeg.. Ehe). Jeg har hele tiden trodd at jeg har vært en 80B, men var faktisk en 70C!! GLADNYHET for meg! Så om du ikke er helt sikker på hvilken størrelse som passer deg, så finner de ut av det på null-komma-niks! 

Hvis du har lyst til å sjekke ut disse bh-ene, så anbefaler jeg å dra innom en butikk som fører Marlies Dekkers før du kjøper på nett. Som nevnt ovenfor så er det ikke sikkert du faktisk har den størrelsen du tror du har! Legger ved en link til nettbutikken til Marlies Dekkers, så er det bare å godte seg over godt design! Bh-ene finnes i mange forskjelige varianter og farger, og koster mellom 600-800kr. Men tro meg, det er det absolutt verdt å invistere i! Jeg får ikke sagt det nok, men de er bare helt fantastiske!!!!! 

Tre ord: ELSK ELSK ELSK!

Se alle kolleksjonene på http://www.marliesdekkers.com/! HOT TIPS! De har også noen utrolig freshe badedrakter og bikinier om du trenger en ny i disse sommertider!

Slenger med noen av våre favoritter

 

PS! Dette er ikke et sponset innlegg. Vi bare rett og slett MÅTTE dele dette med dere! 

- Rikke