hits

september 2014

Hallo, little monsters!

Noen andre som var på Lady Gaga-konserten i Telenor Arena i går? For, der var jeg! I VIP-loungen faktisk, bare for å være litt kvalemende og ekstra eksentrisk.


Men, herregud for en kveld, folkens! Greit nok, Gaga hadde ikke de største hitrekkene, og salen var bare halvfull... men, man skal ikke klage over humøret på de som hadde møtt opp! Der var det neonblinkende kostymer og hæla i taket for alle penga, i kjent Gaga-stil. Og, jeg må faktisk si jeg er blitt hakket med Gaga-frelst etter i går.

For, vet dere hva hun gjorde? Det var en fan som kastet en rosa og noe spesiell bamse opp på scenen, som Gaga selv beskrev som "om en gris og en enhjørning hadde hatt sex, ville dette blitt resultatet". Uansett... det var ikke bamsen som var spesiell, men lappen som var festet til den, eller rettere sagt - måten Gaga reagerte på lappen som var festet til den.

Det viste seg nemlig at det var ei jente som hadde møtt henne i 2008 som hadde kastet bamsen. Gaga satt seg ned på scenegulvet, og leste hele brevet høyt - fra start til slutt. Det hele endte søren meg med at hun inviterte bamse-jenta backstage etter konserten.

Fy flate. Er ikke DET creds, så vet ikke jeg! Det er så vilt plusspoeng for Gaga sin del! Snakk om sympatisk, ektefølt og herlig kvinnemenneske! Gaga, if you read this... I LOVE YOU! I går forandret du livet til ei helt vanlig jente fra Norge. Respekt! 

Vel, nå var egentlig planen at jeg skulle kjøre en overload med bilder, og nesten ingen tekst, men jeg har en eller annen sykdom som tydeligvis gjør det fysisk umulig for meg å skrive kort, for nå har jeg søren meg begynt å bable igjen! Haha, er det mulig! 

ANYWAYS... kvelden var fantastisk, og den ble tilbragt sammen med Sobazaar. En norsk og sosial shoppingapp som faktisk har fått 20.000 (!) brukere i løpet av den første lanseringsmåneden. Hatten av, og gratulerer med dagen! 

Og... ikke minst - kvelden ble nytt i godt selskap med Belinda, Kristin og Lilia! Snakk om herlige jenter! Åh gud, jeg har girlcrush til tusen. De er fantastiske! Sjekk ut bloggene til dem ALLE SAMMEN! :D 

Sååå... da var det klart for en skikkelig bildeoppdatering! (De fleste bildene er tatt av Kristin, ettersom jeg var for lat til å knipse bilder i går, haha). Enjoy! Fjoooh... det var mange freshe bilder, eller hva? Åh, jeg har det virkelig ikke ille om dagen! Tenk å ha flere kvelder i måneden som man tilbringer i så godt lag, med så fine mennesker, på så flotte steder! Åh, lykke!! 

Dagen i går var så avgjort ingen blåmandag! Nå har jeg tatt meg turen hjem til Lillehammer, for å tilbringe litt tid i sofakroken med familien. Er det noen av dere som har morsomme planer for uka?

 

- Katinka <3

Ting som ALLTID er i veska

Hva er det for noe med oss jenter og vesker, sånn egentlig? Det er ikke måte på hva vi putter nedi den dingsen vi bærer med oss overalt. Sminke, solbriller, telefon, tyggis, parfyme, laptop, kamera, lue, skjerf, ekstra undertøy... you name it!

Jeg kjenner venninner som bærer rundt på et førstehjelpsskrin i veska, og som alltid har både aspirin og plaster tilgjengelig. Jeg mener, hva er det med oss og disse veskene?

Personlig synes jeg faktisk jeg er ganske flink til å rydde i veska, og rensker som oftest ut med en ukes mellomrom. Det fører til at mengden papir, kvitteringer, og unyttige dingsebomser blir NOE mindre... men, det er selvfølgelig noen småting jeg ALLTID har i veska.

Derfor slo tanken meg - dette er jo et fantastisk blogginnlegg! Haha, så derfor deler jeg nå mitt survival-kit med dere. Er det noe dere mener mangler?

1. My dear beloved Macbook Pro

Det er ikke mange ukene siden jeg var en HP-tilhenger, og sverget til at jeg aldri skulle bli en del av eple-hæren, men look at me now. Etter å ha prøvd den i noen dager var jeg frelst. Nå er den med meg overalt hvor jeg går, og da er det heller ikke så dumt at den veier mindre enn en gjennomsnittlig laptop. Legg forresten merke til det sykt freshe coveret jeg har rundt. Det er i ekte skinn, just saying! 

2. iPad Mini

Ja, så... da kommer det kanskje ikke som et sjokk at jeg også har en iPad Mini som er med meg overalt? Det er ikke alltid man gidder å dra på macen på kafé. I alle fall ikke om det bare er for å sjekke noe småtterier. Da er iPaden genial! 

3. Kalenderen min

Jeg er en smule old school når det kommer til kalendere. Jeg vet de fleste andre sverger til kalenderen på iPhone, ettersom den synkroniserer automatisk med både Macbooken og iPaden, men HER holder jeg på prinsippene mine. Haha, jeg liker å kunne bla i sidene, og krysse ut ting med kulepennen. Denne er fra Paperback. 

4. Solbriller

ALLTID viktig å ha med, spesielt her i Norge, hvor været skifter hvert femte minutt. Det hjelper ikke at det er regn når man går ut døra, sannsynligheten er likevel stor for at det er sol når du er på vei tilbake. Nå om dagen har jeg hekta på disse solbrillene fra Glitter. Jeg er imidlertid ikke like flink til å ta med paraply. Velger å tro det er fordi jeg er en evig optimist.

5. Bærbar mobillader

Også helt nødvendig å ha i veska. Det er søren ikke lenge en iPhone varer på sitt eget batteri, spesielt ikke når man hele tiden er innom blogg.no-appen for å sjekke om det har kommet noen nye kommentarer fra dere skjønninger. Den her vet jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er superpraktisk (og litt stilig å se på).

6. Munnspray fra Hello

Den lille dingsen her er helt genial! Du slipper å drasse med deg tyggegummi eller pastiller (som blant annet kan renne ut i veska, eller rett og slett være litt upassende å tygge på et møte). Med den her sprayer du bare to-tre ganger inn i munnen, og så er du good to go! Det er jo ikke dumt at den er så søt å se på heller. Jeg har faktisk fått mange kommentarer fra folk på grunn av den lille søtnosen her. Den kommer i smakene mint og mojito.

7. Neglelakk 

Jeg har fortalt dere det før, men for dere som ikke husker det - jeg er en neglelakknarkoman! Om jeg må velge mellom sminke eller neglelakk, så velger jeg neglelakk. Nå om dagen går det i fargen "dusky rose" fra Max Factor Glossfinity. Fortsatt hekta på Max Factor, som dere kanskje husker stakk av med seieren i neglelakktesten vår for to måneder siden?

8. Leppestift

Heeelt nødvendig om jeg skal rett videre på en fest eller pressevisning etter jobben. Med en knall rød leppestift kan jeg bli festklar uten noe mer mikkmakk og tull. Denne fra Tromborg er en soleklar favoritt for min del. Jeg skrev faktisk et eget innlegg om den for noen uker siden

9. iPhone

Sier seg selv... når jeg først har både Macbook og iPad, har jeg selvfølgelig en iPhone også, og hvem går vel ut døra uten telefonen sin? Jeg tror jeg sliter med et avhengighetsproblem, for jeg går faktisk ikke ut med søpla engang, uten telefonen min!

10. Bok

Til tross for at jeg har både telefon, datamaskin og ipad i veska, er jeg fremdeles helt avhengig av en bok om jeg blir sittende å vente et sted. Det er liksom ikke det samme å sitte en halvtime på blogg.no eller 9gag for seg selv på et trikkestopp. Om jeg derimot har jeg en bok, føler jeg meg mye bedre. Nå leser jeg boka "Det nye Cuba", for å forberede meg på reisen ned dit i januar!

11. Håndkrem

Jeg er veldig opptatt av myke hender. Både hos meg selv og andre, og da er det viktig å pleie den med fuktighet. Spesielt nå som høsten og vinteren kommer snikende. Denne lille kremen fra EOS er perfekt til å ha i veska, lukter godt, og pleier hendene med masse fuktughet. Perfekt! 

12. Leppepomade

Okei... dette er faktisk min største avhengighet! Jeg røyker ikke, snuser ikke, og drikker heller ikke noe særlig alkohol, men leppepomade derimot... nattbordsskuffen min er full av leppepomade! Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at jeg har 60 stk. Da denne herligheten datt inn i postkassen, ble den raskt en favoritt. Den er fra Nivea, og lukter helt fantastisk! 

13. Småsulten fra Polly

De som kjenner meg er fullt klar over at jeg er et matvrak. Jeg har en forbrenning uten like, og er helt avhengig av mat hver tredje time. Minst! Om jeg ikke får mat begynner jeg bare å skjelve, og blir helt ubrukelig. Derfor er Småsulten fra Polly helt genial å ha i veska! Jeg er mest fan av den med tørka frukt. Namnam! 

Såå... var det noen av dere som fikk inspirasjon til veskepakkingen deres? Haha, det er jo egentlig fantastisk komisk at jeg faktisk går rundt og bærer på dette hver eneste dag. Hallo, ryggproblemer, velkommen! 

Ha en fin dag, skjønninger! 

 

- Katinka <3

 

One night in Køben

Da har jeg vært hjemme et døgn, og i løpet av det døgnet har jeg sovet - i 14 timer! Haha, tror dere jeg var utslitt etter København turen, eller? Jeg var helt ødelagt! 

Det tar på kreftene å ha et så fantastisk døgn, i en så spennende by, med et så vakkert kvinnemenneske, skal jeg fortelle dere. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om reisen nå, også heller vise dere bildene fra Britneys undertøysshow i et annet innlegg i morgen.

Dere skjønner det at jeg tok så enormt mange fine bilder (haha, snakk om snikskryt), at jeg vil vise dere alle i et eget innlegg! Det synes jeg faktisk de fortjener. Okei, så... la oss snakke om denne reisen i etapper. Haha, jeg tror det blir lettest slik! Flyet vårt gikk jo fra Gardermoen klokka 09:15, noe som resulterte i at vi måtte stå opp klokka 05:00(!) for å levere katt hos barnepass, taxie oss rundt i Oslo, og komme oss til Gardermoen i god nok tid til å sjekke inn. 

Det er først når vi kommer til Oslo S, og det er to timer til flyet letter, at jeg innser at bankkortet mitt ikke ligger i lommaboka lenger. Det hele resulterer i noen paniske øyeblikk, med overveielser om taxiturer for å hente kortet, noen telefonsamtaler, og en kraftig gjennomgang av veska, før vi innser at vi bare får gjøre det beste ut av det vi har.

Det ender med at jeg må leve på Mari hele turen, og deretter overføre penger fra banken. Med andre ord - det er ingen tvil om hvem som er mannen på turen. Mari tok oppgaven på stort alvor, og tok til og med på seg oppgaven med å bestille maten min for meg. Så... jeg kunne egentlig bare lene meg tilbake og nyte! 

Om dere noengang skal til København anbefaler jeg dere å spise på "Tight". Herregud for en restaurant! Det var så god mat der, atte hjelp. Biffen smeltet i munnen, og sjokoladefondanten smakte som noe ut av en annen verden. Ikke var det noe særlig dyrt heller! Noe som derimot ikke gikk like glatt for seg som matopplevelsene, var shoppingen. Haha, altså, jeg var fullt klar over at Mari ikke var noen særlig stor fan av shopping før vi dro, men det var først da vi gikk inn på TGR-butikken over tre etasjer at det gikk opp for meg at hun faktisk mente alvor.

Allerede da jeg tok med meg en handlekurv fra inngangen begynte jeg å legge merke til en viss misnøye.

- Du trenger da ikke den der?

- Jovisst gjør jeg det! svarte jeg entusitastisk, før jeg med det samme hev meg over en fillerye i forskjellige farger. Jeg trengte jo tross alt nytt teppe på soverommet hjemme.

Men, det var da vi kom til andre etasje at det virkelig begynte å gå hett for seg. Jeg har en liten forkjærlighet for små ting jeg ikke trenger. Spesielt om de er litt ekstra søte, eller sære på sin helt egne måte.

Etter å ha dratt med meg både små konfektformer, en dinosaurfigur jeg kunne male på egenhånd, og en penneholder som var dekorert med plastgress satte Mari ned foten.

- Katinka! Ærlig talt! Hva skal du med en penneholder med plastgress? PLASTGRESS! Legg den fra deg. Herregud. Kom her. Jeg orker ikke mer, jeg går.

Og sånn fortsatte det. For hver ting jeg røsket med meg ristet hun bare mer og mer på hodet. Det endte faktisk med at vi måtte ha en utvelgelsesprosess foran kassa, og til slutt ga jeg faktisk opp halvparten av tingene jeg hadde tatt med meg. For, som Mari så fint påpekte... 

- Vi har bare håndbagasje, Katinka! Du får ikke med deg en gigantisk sugekopp i håndbagasjen din! 

MEN, jeg endte da opp med en ny fillerye (som jeg forøvrig fikk stappet i håndbagasjen, og som fungerte utmerket som et varmende pledd på flyturen hjem), en fantastisk drikkekopp med sugerør og påtegnet bart, noen kule klistremerker, kjøleskapsmagneter, og masse fargerike drops! Hah, noen som nevnte nyttig shopping?

Og, ikke minst... Mari fikk satt seg ned for å bygge lego mens jeg raidet leketøysbutikken etter gaver til småsøsken til jul. Så, da var jo alle fornøyde! Topp stemning! 

Men, sett bort fra litt shoppingproblemer hadde vi altså en helt strålende dag! Det var så utrolig koselig å få Mari med meg ned til København for å se på Britney Spears, at jeg har ikke ord! Lykkelig, er jeg! 

Og, showet til Britney Spears kommer jeg selvfølgelig tilbake til så snart som overhodet mulig! For... HERREGUD for en show! Det var så stort, og det var så vilt! Jeg gleder meg så syyykt til å vise dere bilder, og VIDEO (faktisk), derfra! 

I mellomtiden slenger jeg bare med noen andre litt tilfeldige bilder fra turen, som jeg ikke fant noen naturlig plass å slenge med. Haha! Vi snakkes, fantastiske lesere! 

 

- Katinka <3

 

 

It´s Britney, bitch!

Okei... dette innlegget har jeg brukt flere timer på å kvinne meg opp til å skrive! Jeg sitter i senga med så enormt mye ambivalente følelser. Jeg vet virkelig ikke helt om jeg skal le eller gråte, for på én måte har dette vært den beste dagen i mitt liv, men på en annen måte også en av de verste.

Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å begynne med begynnelsen av historien. For at dere skal forstå engasjementet mitt, er dere også nødt til å forstå hva Britney betyr for meg. La meg bare si at jeg antageligvis er den største Britney-fanen du noensinne kommer til å møte. 

Jeg kan gi dere en liten anelse om hvordan det står til ved å si at jeg hadde et eget "Britney"-rom da jeg var yngre. Jeg snakker ikke om soverommet, med et ekstra rom som kun var dedikert til Britney. Jeg har et mobildeksel med bilde av henne på. Jeg kan alle sangtekstene hennes, selv de sangene som aldri er blitt utgitt. Og hvis noen lurer - ja, dette er øyeblikket jeg kommer ut av skapet som crazy fangirl.


(La meg bare påpeke at det er jeg som har tatt dette bildet - UTEN zoom!)

Nok om det! Haha, nå har vi etablert at jeg er en fan, sant? Om jeg nesten er på grensa til å bikke over er derimot en annen diskusjon, haha. Jeg har vært med henne siden hennes første singel rullet over tv-skjermene på MTV i 1998. I 2004 sto jeg med store øyne og fulgte henne på scena i Oslo spektrum. Da var jeg 14 år. 

I dag skulle en av mine største (who am I kidding? DEN største) barndomsdrømmen min gå i oppfyllelse. Jeg skulle få se Britney på nært hold, og om jeg var heldig skulle jeg få møte henne. Altså... ta henne i hånden, presentere meg, og ta et bilde med henne. Det skulle bli helt fantastisk MAGISK! 

Da jeg ankom Ekebergrestauranten der hun skulle presentere den nye undertøyskolleksjonen sin, banket hjertet mitt som en frosk på speed. Hendene mine skalv, og blikket mitt var stivt. Jeg var så fokusert! Jeg reagerte på alt og alle rundt meg, speidet til høyre og venstra, i håp om å se mitt fantastiske idol.

Om dere vil lese hvordan de rundt meg oppfattet meg, kan dere lese Kristins beskrivelse herMEN, det er her vendepunktet kommer, ikke sant. Fordi... etter mye om og men klarer jeg selvfølgelig å kapre til meg en plass på andre rad. Jeg har super utsikt, og er bare noen meter fra Britney. Hele meg er i ekstase, og utsiktene for å møte henne ser egentlig ganske gode ut.

SÅ blir det kjent av superstjernen er forsinket, og alle som er ikke er blitt prioritert i første rekke kan bare glemme det. Med andre ord - jeg står igjen med tunga på tørk, og med alle de forberedte spørsmålene i baklomma, mens fire andre bloggere stakk av med håndhilsingen. 

For hvem andre kunne vel spørre om hvordan den ene serien i kolleksjonen er inspirert av albumet "Circus"? Det er jo ingen andre som har lagt merke til det, og nå ser det ut som jeg kanskje aldri får svaret heller. Triste greier! 

Legger dere merke til hvordan jeg ble så kort når jeg skulle skrive det siste der? Jeg vet nemlig ikke helt hvordan jeg skal forholde meg voksen, reflektert og følelsesmessig nøytral til dette. Fordi DET GJØR SÅ VONDT, JEG ER EN STOR FAN, FOR POKKER! Haha, sant? Jeg får lyst til å rive meg i håret, og rulle rundt på gulvet.

Så... la meg bare si dette... Erlend og Anette, jeg har ingenting imot noen av dere, og dere er begge flotte mennesker, men akkurat i dag hater jeg dere litt likevel, og oppdateringene deres er skjult fra Facebook (haha!). Det var en voksen håndtering av problemene det, tenker jeg.Nei... men, lookng at the bright side - jeg fikk se Britney! På kloss hold! Jeg var bare noen få meter fra henne. Jeg så henne i Danmark i går også. To dager på rad! Det er søren meg ikke så verst, skal jeg fortelle deg. Og hun så søren meg ganske så smashing ut også!  

Så, nå har jeg bare bestemt meg for å legge meg med et smil rundt munnen likevel. Jeg er ganske heldig, tross alt! 

Slenger med noen fine bilder fra dagen, jeg! Dessverre ingen bilder av fine Kristin, da jeg var litt for opptatt av å speide etter Britney. 

PS: KOLLEKSJONEN ER DRITFIN! HAHA! (Hilsen en helt objektiv kilde).- IT´S KATINKA, BITCH! <3

 

It´s christmas time...

Hei, skjønninger! Herreguuud for en dag, og herregud for noen dager som kommer til å komme nå! La oss starte med dagen som har vært, hæ?

I dag begynte nemlig dagen på skikkelig "julete" vis, for å skape et nytt adjektiv. Vi var nemlig invitert på frokost med Indiska, på det superurbane og kule stedet "Ingensteds", rett ved siden av utestedet Blå, i hovedstaden.Så... samtidig som lufta har blitt kaldere de siste dagene, har også pressen begynt å tenke på julen, og adventstiden som er rett rundt hjørnet. Har det egentlig slått dere at julaften faktisk bare er tre måneder unna?! Ja, jeg vet... tre måneder kan virke som et hav av tid, men når du tenker på at du burde kjøpe julegaver til alle vennene, sende julekort til alle fjerne slektninger, vaske hele leiligheten, og generelt bare... nyte adventstiden (for gud forby at du ikke nyter den!), så er det kanskje ikke så god tid likevel? ;)

Haha, jeg skal i alle fall si at jeg fikk skikkelig julestemning av den frokosten her! Det var kjempegod frokostgrøt, som smakte av friske bringebær og kanel. Det var fullt av levende lys, fremdeles skumring utenfor, og masse myke, røde og gode puter i enhver krok! Det var rett og slett litt magisk.

Jeg må virkelig si at jeg er fan av interiøret og "dilldallet" til Indiska. De har så mye fint! Det er liksom så eksotisk, og frigjørende. Jeg liker mønstrene, og at de tør å ha litt farger, midt inni det grå, svarte og nøytrale Skandinavia. Slikt heier vi på!

Slenger med noen stemningsbilder, som vanlig!

Og dere... jeg sitter her med sommerfugler i magen, et bankende hjerte og et skikkelig stort glis! Vet dere hvorfor? Hah, gjett! I morgen tidlig drar jeg til København! Oh yes... og ikke bare drar jeg til Køben, jeg har også med meg verdens fineste rockejente på slep, OG jeg skal se Britney Spears (Ja. uhelbredelig fan. Jeg har elsket henne siden 90-tallet. Deal with it!)... så jeg mener, kan livet egentlig bli mer herlig enn det? Jeg tror ikke det!

Det skal bli så deilig med en natt i den danske hovedstaden. Vi skal bare nyte shopping, restaurantbesøk og annet kos! Også toppe det hele med Britneys undertøysshow. Det kommer til å bli så magisk!

Og ikke fortvil, jeg holder dere selvfølgelig oppdaterte om turen underveis! Tjohei! :D

 

- Katinka <3

Wanted for autumn

Hei, fintfolk!

Jeg har vært så heldig å bli litt slått av forkjølelse og influensa-lignende symptomer, sammen med en overload av jobbing og studieansvar. Derfor har jeg dessverre ikke vært like flink til å oppdatere som vanlig.

MEN, nå er det faktisk mandag, og det betyr starten på en ny uke! Jeg ligger nå under dyna, og koser meg med litt filmredigering til den fantastiske jobben min. Utrolig luksus når man faktisk kan ligge under dyna, samtidig som man jobber. Skal ikke klage på den! ;)

Når man sitter sånn med dataen på fanget blir det riktignok til at man surfer litt på nettet, og med nettsurfing kommer også trangen til å se på klær... og, tror dere ikke jeg allerede har funnet meg flere skatter som kommer til å føre til tommere lommebok? Jeg savner deler av hiphop-stilen jeg hadde før, og kommer til å lete litt mer etter morsomme plagg, capser og boots til høsten!

Og ja... jeg er fullt klar over at jeg har en svakhet for å handle topper og tanktoper i herreavdelingen! Jeg synes som oftest at det er de mannlige plaggene som har mest attitude, så kombinerer jeg det heller med høye hæler og feminine rocka jakker, for å få et mer "feminint" uttykk. Jeg liker kontrasten mellom det feminine og maskuline! 

Hva synes dere?1. Topp fra Rock Papers Scissors, Klikk her. 2. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her. 3. Boots fra Jeffrey Campbell, Klikk her. 4. Topp fra Black Kaviar, Klikk her. 5. Caps fra Karl Alley, Klikk her. 6. Ring fra Melody Ehsani, Klikk her.

 

Ja, da tror jeg rett og slett det blir noen nye plagg på vei hjem i postkassa! Elsker de ringene over her! Trenger noe som gir meg et ekstra lite piff, føler jeg. Har for lite bling om dagen! Haha! ;)

Håper dere får en strålende dag, fininger! 

- Katinka <3

Glowin' skin: Cover up that acne!

Ofte ser man at folk med kviser og uren hud kjører en liten "overkill" på huden sin, noe som igjen kan føre til flere kviser og urenheter.

Hemmeligheten her er å få dekket problemområdene, men likevel la huden få puste og se frisk ut uten for mye makeup.

Bildene i dette innlegget er ikke redigerte på noen annen måte enn tallene og litt endring av fokus. Her er noen enkle tips som gir en naturlig finish samtidig som kvisene blir forsvinner:1: Rens huden først, sånn at du fjerner alle bakteriene før du legger på ny makeup. Bakterier som får ligge på huden begynner nemlig å kose seg, og lager nye kviser. Husk å bruke en toner for å lukke porene igjen etter rensingen. Om du ikke bruker en toner er porene dine helt åpne og sårbare for makeupen som legges. Da oppstår det nye kviser.

Tilfør fuktighet. Folk med kviser har ofte oljete hud, så ikke bruk en krem som blir oljete på huden, men en som likevel gir fukt. Påfør denne over hele ansiktet. Husk at det finnes egne renseprodukter og kremer for uren/akne hud. Du kan spørre om hva som passer akkurat din hud best på apoteker, eller hos hudpleiere.

En fuktighetsgivende primer. Denne vil "smoothe" ut huden og jevne ut porene, slik at makeupen sitter bedre. Legg denne på steder hvor porene dine synes godt.2: Husk foundation. Bruk gjerne en lett foundation (det finnes foundationer som er spesielt egnet for kviser) Bruk gjerne en type som er mattende, og ikke oljete, over hele ansiktet og halsen. Husk å være oppmerksom på at det lett kan bli skiller, og at du må finne riktig farge til ditt ansikt. Oransje kanter på ansiktet er ikke pent!

PRODUKTTIPS: "Anti-blemish solution" fra Clinique er super! :)3: Concealer. Bruk en fuktighetsgivende concealer. En som ikke er for tung, men samtidig har en god dekkevne. Er concealeren litt for tørr vil kvisene bare bli mer synlige, og det vil se mer ut som en "skorpe" enn en kvise.

Påfør concealeren kun på problemområdene, og IKKE hele ansiktet! Ta litt og litt om gangen, og påfør mer om det ikke dekker godt nok i første runde. Legg den direkte på kvisene, og jevn deretter ut kantene mot resten av huden. Det er viktig at du ikke drar den, men dytter den på kvisene. Hvis ikke blir ikke dekkevnen like god. 

Bruk en lettere øye-concealer under øynene, og rundt nesevingene. 

Pudder: Bruk et løspudder for å sørge for at sminken setter seg ordentlig på ansiktet. Ikke bruk for mye pudder, da produktene allerede har en mattende effekt. Da vil huden ende opp med å se livløs og død ut.

Sørg for å gi farge tilbake til ansiktet ved hjelp av solpudder/bronzer på steder hvor solen først treffer huden - altså kinn, hårfeste, nese, you name it. Gjør det naturlig, ikke for mye. Dette er kun for å tilføre farge tilbake til ansiktet.

Det å skulle gjøre konturerering er noe helt annet. Det kan du lese hvordan du gjør her. Avslutt med rouge.- Rikke <3

Nå skal håret ha Instagram-filter

Ja, du leste faktisk riktig. Og jeg mener ikke den typen filter du legger på i Instagram etterpå, neida, dette er mye mer fancy enn som så. Jeg mener nemlig et filter du legger rett på håret, som en farge.

Oh yes! Jeg og Rikke var nemlig på frokost med Wella her om dagen, for å lære mer om fargetrender og hårfrisyrerer for sommeren 2015, og her fikk vi vite at det bare var å stålsette seg for Instagram-trenden i sommer.Jenta til høyre i bildet har et lyst Instagram-filter over håret. Ser dere den svake rosa- og blåtonen? Jeg tror faktisk jeg gleder meg! Jeg hadde jo veldig lite problemer med å omfavne hårtrenden som kom i år, hvor man farger tuppene i en annen farge enn resten av håret.

Jeg hev meg riktignok ikke på pastelltrenden, da det regelrett ville ødelagt det fine og svarte håret mitt. Knall rødt derimot - det ønsket jeg velkommen med åpne armer, til tross for at min kjære far sa jeg lignet på en levende bringebærlakris.

De magiske fargene det er snakk om heter altså Instamatic, og skal visstnok fungere like bra på mørkt som lyst hår. Tror det ikke før jeg får se det, men om det viser seg å stemme er det jo helt fantastisk! Da kan jo til og med jeg prøve mintgrønt hår til neste sommer!

Og fortvil ikke... jeg og Rikke skal selvsagt teste fargene i løpet av vinteren, sånn at vi alle kan konkludere med om de VIRKELIG fungerer for oss brunetter eller ikke ;) Stay tuned, med andre ord!

Slenger med noen stemningsbilder fra frokosten! Vi snakkes, skjønne folk! 

 

- Katinka <3

Dagens makeup - lips with a twist!

Jeg elsker lilla, skimmer, markerte bryn, og jeg elsker å gjøre noe annerledes. Gjør noe annerledes med leppestiften din du også! Enten om du prøver denne varianten, ombre lips, regnbuens farger eller en svart leppestift! Makeup er jo så gøy!
 

Slik får du "cracked lip"-effekten:

Det er så enkelt, at dere vil nesten ikke tro det! Press munnen sammen til en slags kyssemunn, og påfør deretter produktet / leppestiften du vil bruke. Etter du har påført produktet lar du bare leppene være vanlige igjen, og sprekkene er på plass.

Husk at jo sterkere leppestiftfarge du bruker, jo sterkere vil også effekten bli. Du kan gå for en mørk farge som meg ovenfor her, eller prøve med en litt mildere tone, om du heller vil ha en dusere effekt.

 

Makeupen jeg brukte: 

Foundation fra MaxFactor Face Finity "sand"
Løspudder fra Kryolan "11"
Bronzer fra Guerlain Four Seasons
Rouge fra Ben Nye "natural blush"

Brynspenn fra Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil
Brynsgele fra Billion Dollar Brows

Øyenskygge fra Glo Minerals "eggplant"
Linerpenn fra Glo Minerals Precision Eye Pencil "black"
Løse pigmenter/skimmer fra Gaya Minerals (både på øyelokket og leppene)

Leppestift fra Ben Nye "twilight" og en dash av rougen på leppene.

 

Åååh... kan ikke dere laste opp bilder av dere selv om dere prøver dette, og tagge oss på Instagram med @stylethatshitblog ? Vi har så lyst til å se hvor fine dere blir! :D Det var så utrolig morsomt å se bildene dere delte med oss i går! Deres engasjement betyr alt for oss!

 

- Rikke <3 

Make (this shit) up!

Dette innlegget ble ene og alene skrevet for å vise dere hvor mye makeup faktisk kan gjøre med et ansikt!

Jeg utfordret meg selv til å vise "mitt sanne jeg", og dermed også hvor lite makeup som faktisk skal til for å se.. ja, VÅKEN og LEVENDE ut!

Ingen er perfekte, men sminke kan selv redde dette skogstrollet til å se noenlunde normal ut;)

Bildene er ikke redigerte, om man ser bort fra noen tall som ble lagt til øverst til venstre, og at dagslyset (etter min mening) var urettferdig mot meg på de første bildene.

Vil forøvrig legge til at huden min har sett bedre dager, men at den nå er på et fantastisk stadie til å teste ut nye hudpleieprodukter! Hurra!! Så, værsågod!

1: Uten sminke.

2: Foundation, bronzer.

3: Rouge, øyenskygge og bryn.

4: Mascara og lipgloss.

 

Makeupen jeg brukte:

Pudder foundation fra Glo Minerals "golden light" og "golden medium"
Bronzer fra The Balm "Bahama Mama"
Rouge fra Fedora Minerals


Brynspenner fra Ben Nye "taupe" og "black brown"
Brynsgele fra Billion Dollar Brows
Øyenskygge fra Lancôme
Mascara fra L'orèal "false lash wings"


Lipgloss fra Art Deco "hydra lip booster" i nr 38.
Det er noe veldig skummelt over det å skulle vise seg uten sminke. Jeg mener, overalt hvor man snur seg har jentene (og i noen tilfeller guttene) på seg sminke. Det er sjelden man møter noen til en kopp kaffe uten sminke. Det er nesten så det ikke er sosialt akseptert å være ute i verden uten et "filter" over ansiktet.

Men, her er jeg i alle fall. Tross alt! Noen av dere som tør å joine meg? Jeg utfordrer dere til å vise meg et bilde av dere uten den daglige sminken! Last opp på instagram med @stylethatshitblog, så blir vi så glade!

Ha en fortsatt fin kveld, og prøv å gjøre noe utenfor komfortsonen din! Det er da det er gøy ;)

- Rikke <3 

OMG! Look at this!

Hei igjen, alle fininger! Nå har det faktisk vært for lenge siden sist, jeg er den første til å innrømme det! To dager uten oppdatering er faktisk ikke innafor. Fy skamme seg, slag over fingrene, og alt det der. MEN, nå er jeg faktisk tilbake!

Og om ikke lenge skal dere få en skikkelig fin update om en Wella-frokost jeg og Rikke var på her om dagen, hvor vi ble oppdatert om neste sommers hårtrender, fargespill og andre fantastisk nyttige ting (am I right?).

I mellomtiden derimot... SE PÅ DET HER!

Vet ikke om jeg har sagt det til dere før jeg, men jeg har altså en favorittdesigner. Han heter Jeremy Scott, og er designer for det fantastisk kule merket Moschino.

Før dere nå faller helt av lasset og tenker "Affh, catwalk-mote, det gidder jeg ikke bry meg om. Dette blir for døllt for min del"... vent litt! Jeg kan love deg at denne moten er ikke som annen mote. Den er spesiell. Den oser av 90-tallet, har hippietendenser, og er en hel EKSPLOSJON av farger! Jeg lover! Se bare her!

That's right! Husker dere jeg blogget om disse Mc Donalds-genserne for en stund tilbake? De har virkelig vært sommerens store snakkis, og noe sier meg at det kommer til å vare en stund utover høsten.

Nå er det imidlertid ikke disse fantastiske genserne jeg vil prate med dere om, men den helt nye kolleksjonen Jeremy Scott har laget på egenhånd, utenfor Moschino-merket, i samarbeid med selveste Miley Cyrus.

Her får vi en tur tilbake til den psykedeliske hippietiden, og jeg ELSKER det! Jeg er vanligvis ikke et festivalmenneske, og er ikke spesielt fan å sove i skitne telt uten mulighet til å vaske seg skikkelig på henda med varmt vann og såpe, men denne visningen fikk meg faktisk på andre tanker.

Jeg vil ut i parken. Jeg vil høre på musikk, og jeg vil drikke øl, selv om jeg egentlig ikke liker øl. Konklusjonen må vel egentlig bare bli at dette er en GENIAL kolleksjon? Eller hur?

Jeg gleder meg allerede til våren 2015!

 

- Katinka <3

Sunshine & Strawberry Daiquiris

Dette innlegget kunne vel like gjerne vært navngitt "Jeg og Kristin elsker capser, og gikk amok i New Era-avdelingen", men det ble litt for langt, så jeg bestemte meg for den tittelen dere ser ovenfor her i stedet. Haha, som jeg såvidt nevnte for dere i går, så hadde jeg jo en helt super ettermiddag med Kristin i går! Vi skulle egentlig bare møtes til litt sladder over en kakao med krem, men kakaoen utviklet seg til å bli en lunsj, og lunsjen utviklet seg til å bli en byvandring... som igjen utviklet seg til et hjemmebesøk. Haha, you see where this is going, sant?

Vel, vi hadde i alle fall en fantastisk dag. Det er det ingen tvil om! Vi var innom showroomet til Polhem PR, og det er her vi fikk kidnappet med oss noen nye og freshe capser til samlingen vår. Snakk om luksus!

Kristin heiv seg over med iver og lyst, mens jeg snappet den knallrosa capsen til meg selv. Så, nå henger det en knallrosa caps over senga mi. GLEDER meg til å bruke den en dag!

Deretter satte vi kursen mot Vapiano på Rådhusplassen, som forresten er et av mine favoritt lunsjsteder i Oslo. De har rimelig, helt fersk, og velsmakende mat! Også er alt så rent og fresht! Det er friske urter på bordene, maten er klar på 10 minutter, og de har en egen bar i restauranten hvor du kan nyte noen drinker eller desserter (legg merke til hvordan jeg skrev det i flertall) etter lunsjen om du ønsker det.

Også hjelper det jo litt på at de også uten tvil har byens beste strawberry daiquiri! Så, vi endte opp med å ta oss noen drinker en torsdags ettermiddag. HA HA, det er vel innafor, er det ikke?

Stedet anbefales i alle fall på det varmeste, for å si det sånn! Så, det var altså dagens restauranttips fra min side! Haha! Og... en ting til jeg må tipse dere om... dere vet at den fantastisk kule jenta over her har sin egen kleskolleksjon, sant? That's right!

Fargerike og morsomme klær, laget for jenter i alle størrelser. I gode kvaliteter, til lave priser! Jeg mener... Komåååån, what's not to like? Dere kan sjekke det ut her!

Og... la meg bare fortelle dere noe med en eneste gang! Det at to stykker som blogger henger sammen, innebærer en del foto. Okei, det var en underdrivelse. Det innebærer VELDIG MYE foto. Så, vi kan vel anta at Kristin så ut som nedenfor her ca. 50% av tiden. Haha! Og det verste er, at selv bak kameralinsa, så er hun noe av det beste selskapet du kan ha!

GOD HELG, fininger! Håper den blir fantastisk!

 

- Katinka <3

 

Time for breakfast

Hei igjen, folkens! Fin oversikt klokka halv ti på en torsdagskveld, sant? Neida, ta det helt med ro, jeg har faktisk ikke sovet helt til nå! Det har seg bare slik at jeg blogger om noe som skjedde rundt frokosttider i dag tidlig. Hah, mysteriet er løst!

For i dag, dere... i dag åpnet butikken Envii sine dører i Norge for første gang, hos Steen og Strøm! Og, det er jo ganske stas, for før kunne man jo bare shoppe dette fantastiske merket i Danmark! Så, vi klapper med hendene! ;) (PS: merket er ikke sånn helt vanvittig i prisklassen heller. For å være et merke i det "dyrere sjiktet", mener jeg. Det er overkommelig!). Så, dagen startet med andre ord bra! Her var det fine klær, grønn og frisk juice, og ferske brødskiver. Man kan jo ikke be om mer enn det, eller hur? Men, som om det ikke var nok, senere på dagen dro jeg ut for å møte den fantastiske (!) Kristin til lunsj, og vi endte opp med å ta så masse fine bilder og gjøre så mye morsomt at det nesten får bli et eget innlegg i morgen! 

Haha, sånn kan det gå! Tok avgjørelsen om at jeg like så godt kunne splitte innleggene, så jeg ikke bomber dere med informasjon og bilder i hvert innlegg, så enjoy! 

Legg forresten merke til bildene nedenfor. Ser dere det ene bildet av meg og Line, hvor hun tar bilder av klærne, mens jeg står og sminker meg i speilet ved siden av? Hahaha, snakk om å bli tatt på fersken! 

Lurer på om jeg begynner å få divanykker? Makan! Det kan man jo ikke ha noe av. MEN, når det er sagt, så er det jo viktig å fylle på med leppestift innimellom! Er det ikke? Jo, det er det! Litt glam i hverdagen må vi unne oss! 

Og... I almost forgot! Jeg må jo vise dere den fantastiske skjorta jeg fant. En helt fantastisk skjorte i svart skinn, som mest sannsynlig blir med meg hjem en dag i nærmeste fremtid. Jeg klarer jo ikke slutte å tenke på herligheten, så da er det på sin plass, spør du meg! 

Og, mens vi først holder på, ser dere den skjorta jeg har på meg på bildene ovenfor her? Det er skjorta fra Bikbok jeg snakket så varmt om her om dagen, den i blått semsket skinn, fra Never Denim-kolleksjonen. Guuud som jeg elsker den! 

 

- Katinka <3

 

Støvletter og lakris

Hei, folkens! 

Nå kom jeg akkurat inn døra fra jobb. Haha, vet dere hva... i dag har jeg nok en gang hatt en sånn dag hvor du sitter igjen og tenker "hvordan i all verden har jeg rukket alt? Det er jo bare 24 timer i døgnet". Jeg har vært på kontoret, vært ute og spist med venner, ryddet leiligheten, vært på et event med Strindberg og lanseringen av Camilla Pihl sin kolleksjon for Bianco.Og folkens... kolleksjonen er helt nydelig! Den er veldig enkel og helt svart, så det er ikke noen statement-sko der dessverre, men de skoene som er der er klassiske, fine, og kan brukes til ALT! Mine favoritter er de lave ankelstøvlettene med svart krokodilleskinn. De er både elegante og rocka på én og samme tid.

Spørs om jeg blir nødt til å skaffe meg et par av de støvlettene! Det eneste problemet er at noen jeg kjenner veldig godt allerede har de (you know who you are), så... kanskje jeg får la de gå for denne gang.

Men, vet dere hva de hadde på arrangementet? Noe som vakte like stor oppsikt som skoene for min del. De hadde nemlig LAKRISIS! Jada... kremet fløteis med lakrissmak. Jeg var svært skeptisk da jeg tok skjeen til munnen, men vet dere hva? Det smakte fatisk helt fantastisk! Det gjorde lakrismakronene også, haha! Tenk... Lakris og makroner? Trodde virkelig ikke det var en god match, men så feil kan man ta.

Nei, jeg slenger med noen bilder fra kvelden! Vi snakkes i morgen, skjønninger! 
- Katinka <3

Måneden i bilder

God morgen, godtfolk! Hah, det er noe med det å kalle dere godtfolk som får meg til å føle meg førti år eldre enn det jeg egentlig er. Jeg liker det. Hvordan har dagen behandlet dere?

Jeg har sovet alt for mye i dag! Det var bare så deilig å ta en dag hvor jeg ligger rett ut, som et slakt under dyna. Og vet dere hva? Jeg tror faktisk jeg trengte det. Jeg mener, se bare på alt jeg har gjort de siste seks ukene! 

Herregud, det har skjedd så mye herlig, fantastisk, morsomt og fint den siste tiden. Se bare på bildene under her! Det har vært moteuke, ferie i Portugal, fester med Moods, Londontur med fine folk, flere videoshoots, shopping og premieredager. Og ikke minst... masse champagne! Haha, nei, man skal virkelig ikke klage. Livet er ikke så verst!

Jeg har virkelig kost meg med å lage bildesamlingene dere ser under her. Jeg blir i godt humør av å se på det, håper dere også blir det! Ha en fin kveld videre! :)


 

- Katinka <3

Blue Leopard

Hei, alle skjønninger! 

Beklager null blogginnlegg i går! Jeg var hele dagen på kontoret, også måtte jeg en tur innom ei veldig fin jente jeg ikke har sett på en stund, så da ble det litt rart å slå opp macbooken for å blogge litt. Haha, så da satset jeg på at dere klarte dere uten mitt selskap så lenge! Og, det gjorde dere helt sikkert! 

Vel, tenkte jeg skulle dele noen antrekksbilder med dere. Jeg har nemlig kjøpt meg en helt ny skinnjakke, i båltt skinn fra Gestuz! Og, GUUUD, så fornøyd jeg er! Den er liksom rocka, fin og annerledes på én og samme tid... og dere, ser dere den blåfargen? Den er jo fantastisk! 

I morgen er det frokost med hudpleiemerket Emma S, så vi snakkes i morgen! Ha en nydelig dag! Her regner det, så jeg har planer om å holde sofakroken resten av kvelden! :)

Kjole, Haust. Jakke, Gestuz. 

 

- Katinka <3

Oh, you dark ones

Høsten kommer snikende! Nå som vi har mørkere tider i møte kan vi også tillate oss å bruke mørkere farger i makeupen. Velg en mørk to-farget leppestift til leppene, smokey eyes og liner, for en enkel og kul høst-look! 

Hud:

Youngblood, Liquid Mineral Foundation "Pebble"
Glo Minerals, Under Eye Concealer "golden"
Art Deco, Perfect Teint Concealer "3"
YoungBlood, Mineral Rice Setting Powder "Light"
The Balm, Bahama Mama Bronzer

Øyne:

Ben Nye, Blush "Natural Blush"
Ben Nye, Eyebrow Pencil "Dark Brown"
Glo Minerals, Eye Shadows "babmoo", "harvset", "kona".
Kryolan, Skinliner "10"
Bare Minerals, Lash Domination Volumizing Mascara "intense black" 

Lepper:

Ben Nye, "twilight" og Oriflame Cosmetics "true coral"

 


- Rikke <3

Send briller til Tanzania!

Okei! Da var det endelig dags for å dele bildene fra gårsdagen med dere. Haha, det har seg nemlig sånn at vi gikk en smule amok med kameraet da vi var på vei til fest med Specsavers i går.

Jeg tror vi brukte nærmere en halvtime på å gå fem kvartaler, ene og alene fordi vi stanset for å ta bilder hver eneste meter. 400 bilder, og en del latterkramper senere, kom vi frem til festen. Veldig morsomt da, ikke fullt så morsomt i dag, da jeg faktisk måtte gå gjennom alle bildene for å plukke de jeg ville bruke!

Haha, MEN, jeg klarte det til slutt. Her ser dere meg og Rikke i full fres på vei til fest! Med oss på laget hadde vi Katarina, ei venninne som bor hos oss noen dager frem til hun får egen leilighet. Hun tok på seg oppgaven som fotograf med største alvor! 

Haha, som dere kanskje ser ovenfor så hjalp ikke de flere hundre bildene noe særlig på modellferdighetene. Men, det skal overhodet ikke stå på innsatsviljen! Jeg mener, se bare på poseringen min i bakgrunnen av Rikke på bildet i midten her. Hah, er ikke det potensiale, så vet ikke jeg! 

Vel, nok om det. Jeg har faktisk noe viktig å dele med dere, tro det eller ei! Under gårsdagens event kåret nemlig Specsavers årets modell, som sammen med brillemerket blir sendt ned til Tanzania for å drive veldedighetsarbeid, i form av å gi mennesker briller, og dermed også synet tilbake.

Her i vesten er briller blitt et motetilbehør, like mye som det er et hjelpemiddel i hverdagen. Det kan nok få noen til å glemme hvor viktig briller faktisk er for mange. Og nå har hvem som helst muligheten til å gi bort de gamle brillene sine til Specsavers, og dermed også sende dem ned til andre som trenger dem mer, i Tanzania.

Et fantastisk initiativ, som viser at mote også kan ha mening! Vi heier! Les mer om det her.

Slenger med noen flere stemningsbilder fra kvelden, som var full av kule briller, heftig musikk, og herlige folk! Man kan jo tross alt ikke be om mer enn det.

 

 

- Katinka <3

 

Prosjekt Perfect Skin

God kveld, alle fininger! Nå er jeg akkurat kommet inn døra fra et skikkelig inspirerende event med Specsavers, men det kan jeg fortelle dere om i morgen. Nå skal jeg nemlig prate med dere om noe langt mer personlig - huden min.

Det siste året mitt har huden min vært veldig uren, og jeg har slitt mye med kviser og annet tull. Noe som har vært over gjennomsnittet irriterende, spesielt ettersom jeg aldri var noe særlig plaget av kviser i tenårene. Så... for noen uker siden fikk jeg rett og slett nok. Jeg kastet ut alt jeg hadde av hudprodukter, og startet med blanke ark. "Prosjekt perfect skin" ble født!Underveis i prosjektet ble jeg kjent med to viktige aktører, som har hjulpet meg til at jeg - kun fire uker senere - har en hud nesten helt fri for urenheter!

La meg som vanlig informere om at dette innlegget ikke er sponset i den form at jeg får betalt for å skrive innlegget. Jeg har derimot fått tilsendt produkter og to gratis behandlinger for å teste behandlingen, uten noen avtale om å måtte skrive om den. 

Jeg hadde med andre ord aldri anbefalt dette til dere uten å kunne stå inne for det. Hvis jeg ikke hadde vært 100% overbevist om at det fungerer, så hadde jeg heller ikke delt med dere. Okei? Enig? Enig! 

La meg derfor introdusere første aktør: Dr. Schrammek og behandlingen Green Peel. 

Da jeg kom inn til min første behandling slet jeg både med eksem og irritasjon rundt nesevingen, og urenheter på hakepartiet. Jeg vet det høres for godt til å være sant ut, men tre dager etter behandlingen var irritasjonen og urenhetene nesten helt borte! Det skal sies at jeg dessverre er litt for flink til å pille på kvisene mine, så derfor er jo noen av arrene igjen på haka, men det er tross alt ikke noe jeg kan forvente skal forsvinne ved hjelp av hudpleieprodukter.

Kvisene som gjør vondt, og de små "knoppene" som gjerne dukker opp i ansiktet er dønn seriøst helt borte. Det er helt magisk! Og, nå skal jeg fortelle dere HVORFOR.

 

Dette er Green Peel:

Ettersom alle ingrediensene i produktene er helt naturlige, og fokuserer på å holde huden i balanse, er dette produkter som passer for alle hudtyper. Null tull! Du kan bruke det om du har eksem, sensitiv hud, eller bare generelt sliter med urenheter. Ingrediensene er laget for skape balanse, og det er nettopp det de gjør, uavhengig av utgangspunktet ditt.

Green Peel er altså behandlingen (jeg tok den lette varianten hos hudpleier, som populært blir kalt Party Peel, og koster 990 kroner). Og sammen med dette bruker jeg daglig en hudkrem som heter Special Regulating Cream, etterfulgt av Blemish Balm (som forresten er den originale BB-kremen vi finner overalt om dagen!). 

I tillegg til at den fjerner urenheter er den også god mot aldring, og tap av spenst, for dem som måtte være interessert i det. Jeg har heldigvis ikke kommet til den alderen heeelt ennå. 

Det er selvfølgelig ikke nødvendig å bruke alle produktene fra serien for å få et godt resultat, men jeg bestemte meg altså for å bytte ut hele hudpleien når jeg først var i gang, og jeg er så strålende fornøyd! Huden min har virkelig aldri vært mindre irritert enn den er nå. 

PS: Selv om dette er helt naturlige ingredienser, så kan det være enkelte hudtyper som er allergiske mot selv de ingrediensene. Ta derfor alltid turen innom en hudlege før du bytter hudpleie-garderoben din! 

Produktene jeg bruker daglig:

Pure Skin Cleansing Foam - PH-nøytralt renseskum som renser grundig. 330 kr. 

Super Rich Tonic - Styrker syrekappen etter rensing, og etterlater huden myk, glatt, og pleiet til neste behandling. 385 kr.

Special Regulating Cream - Beroligende og avkjølende dag- og nattkrem, som også er antiseptisk og demper betennelser og rødheter i ansiktet. 530 kr.

Hydra Force Eye Fluid - Fuktighetskrem som også fjerner hevelser under øynene. Øker elastiteten og har oppstrammende effekt. 569 kr.

Blemish Balm, i tonene Classic og Honey - Original BB-krem, fungerer som en naturlig foundation, med eller uten pudder. Anti-flammatorisk effekt, og roer ned rødheter. Fra 290 til 710 kr. 

 

Okei, så da har vi alle forstått at jeg er veldig takknemlig for at jeg endelig har blitt kvitt urenhetene mine, sant? MEN, det er ikke bare Dr. Schrammek sin fortjeneste. Det er nemlig en annen aktør som har vært med på leken også! 

La meg presentere: Clarisonic

Denne skjønnheten her har fått meg til å innse at jeg ikke visste hva rensing av hud innebar tidligere. Jeg masserte bare inn litt rensemelk med fingrene, og skylte av med vann. Vips - FERDIG, tenkte jeg. Den gang ei! 

Det viser seg nemlig at det å rense huden skikkelig hver kveld er nøkkelen om du ønsker ordentlig ren hud, og med denne vibrerende børsten renser jeg faktisk huden seks (!) ganger bedre enn jeg ville klart med mine egne hender.

Her har jeg altså kombinert renseskummet til Dr. Schrammek med børsten til Clarisonic, og det fungerer som en drøm! Om du skaffer deg en slik en selv, så vil jeg anbefale deg å ikke trykke for hardt på huden. Du trenger bare å dra den forsiktig i sirkulære bevegelser, så gjør maskinen resten for deg.

Den har forresten også noen veldig fancy pipemekanismer som forteller deg når det er på tide å bevege seg fra T-sonen til kinnene og lignende. Haha, snakk om luksus! Her slipper man å tenke på noe som helst.

 Min konklusjon? Dr. Schrammek + Clarisonic = den beste huden jeg har hatt siden jeg var baby! Takk så mye for det! Disse produktene fortjener virkelig omtale, og dere fantastiske lesere fortjener å høre om disse produktene! Så, det blir jo en slags win-win-sitasjon, blir det ikke? ;)

... Og bare for moro skyld, så slenger jeg med to bilder av meg, hvor huden er helt uten sminke. Et før behandlingen begynte, og et tatt i kveld, fire uker senere. Nå er riktignok det ene bildet tatt med et mobilkamera, og er derfor litt mer uklart, men jeg lover dere - forskjellen er like stor i virkeligheten.

Øynene mine har jeg sladdet. Det finnes grenser for hva jeg skal plage omverdenen med! Mine øyne usminket er ikke noe av det.

 

Noen andre som har gode hudtips? Del dem gjerne i kommentarfeltet under her, eller på Facebook-siden vår! 

- Katinka <3

My day in pictures

Såå, i dag har jeg vært så mye rundt omkring og gjort så mye gøy, at jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt. Nemlig å dele dagen min dere, i form av bilder! Hah, tenk... vanligvis snakker jeg bare om en liten brøkdel av dagen, men nå skal jeg altså gi dere hele historien - fra jeg krøp ut av dyna, og frem til her jeg sitter nå... nok en gang under dyna, denne gangen iført pysjamas.

Hverdagen min er vel ikke så spennende hver eneste dag, så jeg tror jeg skal spare omverdenen for å gjøre dette til en vane, men vi prøver i alle fall denne gangen, så ser vi hvordan det går. Okei... here we go! Jeg begynte dagen med å bli vekket klokka 06:00 (!) av en vinkelsliper utenfor soveromsvinduet mitt. Det har seg nemlig slik at noen i bakgården pusser opp, og det går dessverre utover nattesøvnen. Med fire timers søvn heiv jeg meg derfor i dusjen, og dro på frokost med Pierre Robert. 

De hadde sykt gode scones, med hjemmelaget kirsebærsyltetøy, og eplemost. Problemet var bare at sconen ikke var spesielt fotogen, så jeg brukte vinglasset som modell i stedet (joda, det er fullt mulig for mat og klær og ikke være fotogene, akkurat som oss mennesker). 

Vi lærte masse om ull, og hvordan vi skulle vaske det. Visste dere for eksempel at du aldri skal fylle maskinen mer enn 1/3  når du vasker ullplagg? Hah, tenkte meg det! Se, der lærte du noe nytt. Snakk om nyttig blogg, hæ? 

Vel, vi fikk også med oss noen vareprøver hjem, og jeg gleder meg masse til å bruke de når jeg skal på hytta, eller på skitur. Kolleksjonen deres så veldig fresh ut. Deler bilder med dere senere! :)

 Deretter gikk turen videre til Paleet (det fancy kjøpesenteret som ligger ved siden av Nationaltheateret. Der jeg ikke turte å gå inn før jeg var godt over tjue). De har akkurat åpnet igjen, så det var full fest med rabatter, goodiebags og bobler i glasset. Om du kjøpte noe på Kicks fikk du til og med sprekke ballonger i taket! Billig moro, snakk om stas!

Nå hadde også Line kommet seg opp av senga, så da slapp jeg å gå rundt og virre for meg selv. Glassene jeg har tatt bilde av ovenfor betyr forresten ikke at vi hadde et eget reservert bord. Jeg bare så de i forbifarten, og syntes de så stilige ut.

 

Men så, mine damer og herrer, kommer dagens vendepunkt. Akkurat da vi gikk inn i Paleets fineste butikk, populært kalt "YME", og jeg senket skuldrene, tenkte at lommaboka vi var trygg ettersom alt der inne var for fancy for meg likevel, skjedde det.

Jeg hører Line rope navnet mitt fra den andre enden av butikken, og i hendene hennes dingler den feteste genseren jeg har sett på lenge! En oversized collegegenser, svart, med store discobokstaver, fra DKNY. 

Er det nødvendig å si at den ble med meg hjem? Haha, tro meg, den ble med meg hjem! Jeg lukket øynene, dro kortet, og kom meg til helsike ut derfra! Men, jeg elsker den! Det var verdt det. Sant, det var verdt det? Hva den kostet? Haha, nei, det får bli en hemmelighet! 

 

Jeg fant forresten også en annen kjærlighet, kalt Mojave Ghost, men det må dessverre bli et avstandsforhold for oss foreløpig. Denne parfymen luktet bare så sykt godt. Det kilte i magen da jeg luktet på den, så god var den! Men, et sted går grensen... jeg satt den tilbake i hylla, og gikk min vei. Det var hjerteskjærende.

 

Jeg tok også en viktig avgjørelse i dag, og den ble tatt da vi satt oss ned på Fridays i Karl Johan. Nemlig at jeg ikke gidder å slanke meg. Forstå meg rett, jeg sier ikke at jeg er overvektig på noen som helst måte, men det er et faktum at jeg er 8 kilo tyngre enn jeg var forrige sommer, og at shortsen ikke passer lenger.

Det har plaget meg litt i det siste, men i dag bare slo det meg. Livet er for kort til å skulle nekte meg ting som smaker godt, og dermed bestilte jeg en stor Jack Daniels burger, med en skikkelig Cola ved siden.

Hah, det må da være en plass til oss jenter som spiser i motebransjen også, eller? 

 

Avrundet kvelden med skikkelig shopping av H&M sin nye høstkolleksjon, og brukte nok en gang litt mer penger enn jeg burde ha gjort. Tror kanskje det er på tide å innføre en midlertidig shoppestopp. Luksusfellen neste, liksom. Neida, så ille er det faktisk ikke.

Jeg kjøpte meg en stoooor jakke i hvit fuskepels, og en oversized svart blazer, og et par semska skinnboots... og noen armbånd! Haha, det får gå. Skal prøve å få blogget det i morgen, sweets!

Men, folkens? Herregud, dette innlegget ble SYKT mye lenger enn jeg hadde forestilt meg. Nok en god grunn til at dette ikke burde bli en daglig greie. Dere skal slippe å lese en hel bok hver gang dere klikker dere inn hit! 

Er det noen som faktisk leste hele? Haha, i så fall blir jeg sykt imponert! God natt, og sov godt!

 

- Katinka <3

 

Ready for takeoff!

Good morning, lovelies! Vet dere hva jeg har gjort i dag, eller? Jeg har bestilt meg flybilletter til Cuba!!

Nå er jeg altså så sykt reiseklar, atte hjelp!! Herregud, jeg har pratet om denne reisen siden jeg var 16, og nå skjer det! It's finally happening.

Jeg har sommerfugler i magen, og har nettopp kjøpt inn alle tenkelige bøker med reisetips til Cuba. En av de utvalgte kan dere se på bildet ovenfor!Haha, viktig å være forberedt! Ikke snakk om at jeg skal sløse bort en eneste time når jeg er der nede.

Avreise i januar! Tjohei!! Noen som har noen gode reisetips å dele med meg?;)

Lipcandy

Hei og hopp, alle fininger! Beklager så sent innlegg i dag, men den dagen her har bare forsvunnet i løpet av no time. Har løpt rundt i forskjellige møter, og når jeg først kom hjem endte jeg i kinosalen på Colosseum for å se Børning. Forresten en veldig morsom film, den anbefales på det varmeste! 

Men, folkens, vet dere hva jeg har gjort i dag? Jeg har hentet meg verdens FINESTE skjorte og skjørt hos Bikbok, fra Never Denim kolleksjonen. Det er i blått semsket skinn, og helt sinnsykt fett. Jeg har lett Oslo rundt etter det i flere uker uten hell. Uansett hvor jeg har vært innom har de vært utsolgt. Men... i dag, dere. I dag var dagen! Nå har jeg endelig settet hjemme hos meg, og jeg er så lykkelig!! Hah! Helt fantastisk! 

Har dessverre ikke rukket å ta noe særlig bilder i dag, men lover å komme sterkere tilbake i morgen. Da er det duket for frokost med Pierre Robert, og kveldsshopping med H&M, så det MÅ jo bare bli bra!

 

I mellomtiden kan dere kose dere med verdens beste leppepomade-tips!La meg bare presisere at jeg absolutt ikke får betalt for å skrive om dette, så det er på ingen måte en annonse. Det har seg bare slik at jeg åpnet en slik leppepomade, tok den på leppene, og hadde egentlig ingen forventninger overhodet. Så bare - BÆM - slo det mot meg. En skikkelig vill blåbærlukt, som man blir helt hekta på! 

Og la meg bare si... det er ikke hvilken som helst leppepomade jeg hadde løpt til butikken for å kjøpe blåbær til, bare sånn at jeg kunne ta et fresht bilde til bloggen (ja, for så miljøskada blir man faktisk av å blogge. Rekvisitter er viktig). Men denne var altså verdt det! 

Den lukter bare så digg, og i tillegg er konsistensen fin, OG den blir ikke klissete på leppene. Jeg har selv vært en tilhenger av EOS og Beauté des levres tidligere, men nå har jeg fått en ny favoritt i skuffen.

Så, fra en leppepomade-narkis til en annen... Her imponerer Nivea stort, denne burde prøves! Nam nam nam! <3- Katinka <3

New in: Karen Millen

Sååå, apropos London. Jeg har jo glemt å vise dere hvilken fantastisk veske som ble med meg på flyet hjem igjen til Oslo! Sjekk denne herligheten her! 

Litt større enn et A4-ark, i ordentlig skinn, og med helt magiske blåtoner. Dette var uten tvil kjærlighet ved første blikk, og skal man tro motemagasinene er man jo ikke kul nok før man har en veske man kan bære under armen, helt uten reim.

Nå har jeg endelig skaffet meg en sånn fancy veske jeg også, det var kanskje på tide?Men, det aller viktigste spørsmålet gjenstår jo fremdeles - hva i all verden synes dere? Hot or not?

 

- Katinka <3