hits

august 2014

Bildedryss London

Hei igjen, alle fininger! Haha, jeg var visst ikke helt ferdig med å dele bilder fra London likevel. Når jeg så alt det fine de andre fra turen hadde fotografert, ble jeg rett og slett nødt til å stjele litt. Flere av disse bildene er tatt av den fantastiske Kristin, med oss begge bak kameralinsa, ettersom jeg har en tendens til å kidnappe kameraet hennes når vi er på tur.

Så, håper dere ikke er lei av London allerede! To innlegg er innafor, er det ikke? Jo, det er det! Flott vi er enige! :D

Jeg må bare si det nok en gang... HERREGUD for en herlig tur, med en herlig gjeng, og herlige opplevelser! HERLIG, skjønner dere? Herlig! Haha! 

 

- Katinka <3

 

 

New in: Boots from Moods

Hei, lovelies! Hvordan behandler kvelden dere? I dag tok jeg meg turen innom Moods of Norway, og fikk øye på disse herlighetene! Needless to say, de ble med meg hjem. 

Altså, jeg har ikke anelse om hvor lenge jeg har lett etter noen støvler som kan holde meg tørr på beina, samtidig som de ser stilige ut, men SE på disse. Klassiske og svarte. De ser nesten ut som klassiske, svarte boots. Eneste forskjellen er at de faktisk er av gummi, og holder meg tørr på beina!

Nei, disse kommer jeg til å utvikle et kjærlighetsforhold til i løpet av høsten. Nå kan regnet bare komme! Jeg er klar! :D

Støvler, Moods of Norway, 1000 NOK. 

 

- Katinka <3

One night in London

Heiii, alle fine og vakre mennesker! Likte dere sminkevideoen vi delte i går? Håper den falt i smak, også må dere huske at dere GJERNE må dele forslag til andre videoer vi kan lage for dere. Alltid gøy med nye ideer og innspill fra dere lesere! :D 

MEN, folkens! Jeg har akkurat kommet hjem fra tidenes mest fantastiske tur, og det MÅ jeg selvfølgelig dele med dere. Jeg var nemlig heldig nok til å være en av de heldige utvalgte som fikk dra til London for å være på lanseringen av den sosiale shoppingappen Sobazaar. Og, HERREGUD for en opplevelse! Vi bodde på Soho Hotel, og ble kjørt rundt i eksklusive svarte biler hver gang vi skulle et sted.

Og selv om jeg sikkert burde leke skikkelig høy på pæra og late som at det var helt naturlig å ha både Raykay, Jenny Skavlan og Marianne Jemtegård med på laget, så følte jeg meg litt (okei da, veldig) spesiell når jeg satt på første rad sammen med dem under visningen. Hah! Er det lov å skryte? Joda, litt. Som jeg har sagt tidligere - jeg setter det på sjarmkvota!

Vi fikk besøke kontorene og designerstudioet til Karen Millen, snakke med desigeren Todd Lynn, og generelt føle oss som superstjerner for en dag! Det gjorde ikke akkurat turen noe mindre trist at jeg hadde både Kristin og Bellinda (bildet ovenfor) med i reisefølget! Nei, i dag er jeg rett og slett veldig sliten, men også noe sinnsykt fornøyd!

Og dere... jeg kommer tilbake med flere bilder, og til og med en stemningsvideo (!) i morgen, men det tok litt for lang tid å overføre til at jeg rekker det nå. Høres det bra ut? 

Og mens alle de andre voksne benyttet anledningen til å oppføre seg anstendig og mingle med hverandre, bestemte vi oss for å ta en selfie i speilet i taket. 

 Og forresten... det glemte jeg jo totalt å nevne, ettersom dette selvfølgelig er helt hverdagskost for meg (kremt). Men, jeg fikk jo selvfølgelig et helt fantastisk hotellrom, som egentlig var stort nok til at jeg kunne spilt fotball der inne, eller eventuelt ta med meg fire stykker hjem fra byen (for ja, så stor var faktisk senga). Hah, snakk om luksus!Så, jeg kan med andre ord ikke klage over at jeg lider noen nød. Livet er topp! Har dere et bra, skjønninger?

 

- Katinka <3

Dag- til kveldsminke på 1-2-3(-4)!

Om man har en travel hverdag med jobb, skole, familie, venner samt andre ting og ærender, så har man ikke alltid all verdens med tid. Case: Du skal rett fra jobb til fest. Du har dårlig tid, men både antrekk, hår og sminke skal være flawless! Du slenger på deg en kjole og ordner håret i samme vending. Men æh! Du rekker ikke å sminke deg på nytt...hva gjør du!? Vel, du leser dette innlegget (det har du alltids tid til!), og sjekker sminkevideoen vår!

Det hele er egentlig veldig enkelt, og tar minimalt med tid! Du er jo allerede halfway there!  

 

Dette er fremgangsmåten:

1. Base for "just in case"! Du vet aldri hvor lenge kvelden på byen blir, så vær snartenkt og ta på en øyenskygge-primer! Det er alltid greit å ha en base før du påfører øyenskyggen. Denne vil redde deg fra dryssende, stripete og ujevn skygge! Så ikke hopp over dette! Påfør en liten mengde på øyenlokket med fingeren, eller en øyenskygge-kost.

2. Eyes wide SPARKLING! Skimmer er vår venn. Skimmer er lett å påføre og gjøre fin når man har dårlig tid, pluss at det er veldig fint! Sparkle with that sparkling wine! Påfør en mellommørk øyenskygge på hele øyelokket, enten med fingeren eller med en kost. Ta så en litt mørkere skygge i ytterkanten av øyet som en slags "ramme", og dus deretter inn til midten av globalen. Personlig liker jeg faktisk å duse den ganske langt inn mot øyekroken, så om du er tøff så gjør du det! Bruk enten en "ren" finger eller en ren kost og dus overgangen fra globalen og opp.

3. Brush it on! Har du på lite eller ingenting mascara, påfør dette straks! Har du allerde en okei mengde på vippene, så bruk en flytende eyeliner(!) til å dra frem og tilbake på vippene. Dette er et enkelt triks for å friske opp vippene uten å påføre mer mascara, da vippene fort kan klumpe seg. 

4. Just for the brave hearts! Lip stick er (iallefall for meg) et must når man skal ut på byen! Jeg ELSKER leppestift, og da gjerne i en varm korall- eller lillatone. Her har du to valg: du kan enten bare tilføre litt farge til leppene, eller du kan være mer vågal! Uansett er fremgangsmåten den samme:


Påfør leppestift i ønsket farge først på underleppen, gni leppene lett sammen og påfør så på overleppen. Ta deretter en serviett (eller dopapir, both works!) og trykk lett på leppene for å få av overflødig produkt. Dette gjør også at leppestiften vi påførte fungerer som en lip liner, ved at man "trykker" produktet på leppene. Da holder den seg lenger. Du kan avslutte her, ta på en gloss, eller ta på bittelitt mer farge for å... ja, bare være awesome! Da anbefaler jeg at du påfører leppestiften med en pensel for å få formen og kantene så fin som mulig! Avslutt med å la på en transparent gloss, og schmaaack! DU ER KLAR FOR FEST!

 

- Rikke

En real oppkvikker

Ja, det var virkelig det dette var! I dag var jeg nemlig innom butikken og behandlingsstedet "V by Sonja Wigert" for å prøve en rensende urtebehandling fra Greenpeel... og folkens? This is actually working! Vi var flere bloggere som fikk teste behandlingen, og alle bl overrasket over gløden som kom i ansiktet med det samme vi var ferdige. Nå er det faktisk sju timer siden jeg ble behandlet, og det "stikker" litt i huden ennå, noe som vil si at urtene fremdeles virker. 

Okei, jeg skal ikke ha et langt foredrag for dere, men jeg kan enkelt og greit fortelle dere at denne behandlingen bygger på en metode som oppsto på 1950-tallet, at alle produktene har samme PH-verdi som huden din, slik at den ikke stripper den for fuktighet, og at den er ypperlig for allergikere - ettersom den kun inneholder naturlige virkestoffer! 

Og, det beste ved hele greia? Du blir faktisk ikke noe særlig rød i ansiktet! Haha, snakk om luksus! Nei, dette kunne jeg lett blitt vant til.

Til dere som lurer, dette er ikke et sponset innlegg. Jeg fikk rett og slett muligheten til å prøve behandlingen, og ettersom jeg ble så fornøyd velger jeg å dele det med dere! Håper det er til nytte for noen av dere!:)

 

 

- Katinka <3

Ukas ønskeliste

 

 

1. Solbriller, Gucci. 2. Buksedress, Isabel Marant. 3. Sko, Alexander Wang. 4. Kjole, Alice + Olivia. 5. Armbånd, Roberto Cavallio. 6. Kjole, Peter Pilotto. 7. Genser, Raquel Allegra.

 

Okei, dette er ikke noe jeg pleier å gjøre. Først og fremst, fordi alle disse klærne er langt utenfor min egen, og sannsynligvis også din, lommebok. Jeg har ingen planer om å leke fancy ved å dingle designervesker rundt omkring på bloggen her, for let´s face it... jeg er fremdeles student, og jeg tjener ikke en million i året. Ingen grunn til å late som! 

Meeen, når det er sagt, så må det også være lov til å drømme. Derfor har jeg benyttet meg av anledningen til å lage en aldri så liten ønskeliste med dyre klær jeg absolutt ikke har råd til å kjøpe, men som jeg likevel ønsker meg akkurat nå. 

 

- Katinka <3

 

Color me RAD, anyone?

Dette er slettes ikke første gangen jeg nevner disse buksene jeg tilfeldigvis fant på et marked i Portugal, men denne gangen er de stylet litt annerledes, så vi tåler nok et innlegg om de, gjør vi ikke? Topp!  

 Blazer, Moods of Norway. Solbriller, vintage. Singlett, H&M. BH, Marlies Dekkers. Bukser, sydenbod. Sko, Bianco. 


Dette antrekket er jo egentlig ganske ensfarget og "konservativt" for å være meg, som gjerne er mer fan av trashrock-stilen, men noen ganger får man lyst til å være litt mer "up tight" også. Dessuten føler jeg stripene på buksa, den gjennomsiktige toppen og de neonfargede neglene danner et litt lekent og småfrekt uttrykk likevel.

Dette er faktisk antrekket jeg hadde på meg da jeg intervjuet noen av designerne under Oslo Trend for Side2 i forrige uke, for det er jo superinteressant for dere å vite, sant? Haha, det jeg tenkte meg! ;)

Nei, vet dere hva? I morgen skal jeg løpe 5 km i Color me Rad-løpet på Holmenkollen! OMG! JEG, løpe? Hahaha, det kommer til å bli ekstremt god underholdning, skal jeg fortelle dere. Ikke bare kommer jeg til å se ut som en fargesprengt tomat når jeg krysser mållinja, men jeg skal også løpe helt ALENE, så... om dere ser en smånervøs jente som ikke eier kondis, kjempe seg gjennom løypa - that´s me! Er det ikke noen av dere som skal dit, så kan vi ta følge? HE HE! 

Nei, nå skravler jeg her. Ha en fortreffelig dag, alle fantastiske folk! 

 

- Katinka <3

Color me neon!

 

Vet ikke om det er noen av dere som allerede har lagt merke til det, men jeg har altså så skummelt hekta på neonfargede negler om dagen! Det begynner å gå mot høst, og alle rundt meg prater om glitter, burgunderrødt og smaragdgrønt, men pokker heller, jeg er ikke ferdig med sommeren! 

Her går det i neonfarger, og aller helst i rosa, oransje, lysende rød, eller knall gul! Det er så herlig med litt farger på neglene, da gjør det liksom ingenting om resten av antrekket ikke ble heeelt som du hadde tenkt deg.

Tror jeg har det samme forholdet til negler, som andre har til vesker og sko. Det blir liksom det viktigste tilbehøret til antrekket mitt! Noen andre som har det sånn? Anyone? Nei, ikke det, nei...

 

 

  

 

 

Hva er dere hekta på om dagen, fininger? Jeg trenger inspirasjon til høsten, og blir kjempeglad for tips! :D

 

- Katinka <3

Feels better than love

God kveld, fantastiske lesere! Som jeg nevnte tidligere i dag, så startet jeg dagen med en fantastisk frokost sammen med Lindex! Der fikk vi se den nye kolleksjonen deres, laget i samarbeid med Jean Paul... og GUD, så mye fint det var der! Det er så deilig når disse butikkene gjør designersamarbeid, for da har faktisk vi dødelige muligheten til å kjøpe oss noen designerklær, vi også. For, let´s face it... jeg er ingen superstar med millionlønn (ennå). 

Uansett, jeg fant selvfølgelig min egen favoritt fra kolleksjonen - en genserkjole, med print av glidelås! Den var fantastisk, så det forbauser meg ikke om den plutselig dukker opp i klesskapet mitt etterhvert. 

Nei, folkens, vet dere hva? Jeg er fortsatt helt kjørt etter moteuka, jeg. Nå skal jeg få meg en skikkelig god natts søvn, så snakkes vi i morgen! Tenkte jeg skulle få til en ny test av skjønnhetsprodukter snart. Kanskje av leppestifter! Hva tror dere, er det noe dere vil vi skal teste? 

 

 

 

 

Sorry for mobilbilder, folkens! Jeg LOOOVER å bli flinkere til å ta med meg speilrefleksen ut på tur! <3 Ok?

 

- Klem i fleng! 

Good morning!

Tenkte bare jeg skulle titte innom for å ønske dere en nydelig morgen! Håper deres smaker like godt som min;)

I dag skal jeg se på den nye kolleksjonen til Lindex, i samarbeid med Jean Paul! Jeg gleder meg! Hva er planene deres for dagen?

Smask og dask! <3

Hæla i taket!

 

Har nesten glemt at jeg har hatt en blogg det siste døgnet jeg, folkens! Herregud, jeg må virkelig innrømme at moteuka dro med seg en del av energien min, og at det siste døgnet derfor bare har gått med i en litt forvirra bakrus, med drømmer om syltynne modeller på catwalken, og glitter på alle kanter. Haha, miljøskada av å jobbe med mote, sa du? Nei, ikke i det hele tatt! 

I alle fall... Nå er jeg tilbake! Og moteuka runda jeg selvfølgelig av med min kjære partner Rikke, på festen til Moods of Norway. Det er tross alt tradisjon at de setter sluttstreken for motesirkuset! Og folkens... Uansett hva dere måtte mene om Moods of Norway i seg selv... det å arrangere en fest, DET KAN DE! Det er alltid heidundrende stemning, masse folk, og nok av bobler i glassene. La meg bare si at det var ganske hardt å skulle være tilbake på kontoret til klokka ni neste morgen.

Og dere, det var så mange kule, spaca og forfriskende mennesker på denne festen! Jeg blir så glad når motenorge tør å kle seg i annet enn store strikkagensere fra Isabel Marant! Herregud, se for eksempel på den superfreshe jenta vi møtte i bildene nedenfor! Christina Fraas hadde rett og slett tatt på seg leppestift i to forskjellige farger - turkist og rosa! Lovin' it! Vi ble sååå inspirerte, og jeg tror faktisk jeg skal la meg inspirere av det stuntet til neste fest! 

Vel, nå skal jeg komme meg tilbake til sengekroken, for i dag er det nok en dag på jobb, og jeg trenger virkelig all energien jeg kan få! Vi snakkes i morgen, fininger! 

 
 

 

 

 

- Katinka

 

Er det mulig å bli forelska i klær?

For... om det er mulig, så er det akkurat det jeg har blitt i klærne til Mardou & Dean i det siste! Altså, jeg har alltid vært fan, men de siste månedene tror jeg faktisk at jeg bruker store deler av døgnet til å tenke på hvilke plagg jeg skal kjøpe neste gang.

Det er bare å spørre betjeningen i butikken - jeg tror jeg er på fornavn med de fleste, ettersom jeg til stadighet er innom og bestiller nye plagg FØR de i det hele tatt er kommet i butikk. Er det dette som kalles et usunt kjærlighetsforhold? Jeg mener, de elsker meg jo ikke tilbake, disse plaggene.I alle fall... samme kvelden som jeg, Kristin og Dennis havnet på strippeklubb, så var vi som sagt først innom visningen til Mardou & Dean, for å få med oss hva som kommer til sommeren 2015. Og nok en gang fant jeg ut at dette slett ikke kommer til å bli sunt for lommeboken min!

Tenkte jeg skulle dele noen av favorittene mine med dere. Se bare på den lyseblå pelsjakka! OMG! Eller det 90-talls inspirerte antrekket med bleika bukser og paljett-bh. Det får meg til å tenke på Britney Spears i sine glansdager. Også er det bare noe utrolig fresht med den sommerlige, kule og gule kjolen. For ikke å snakke om den knall grønne skjorta! Bli med meg hjem med det samme, takk.


 

 

 Kan godt hende det blir noen nye tilskudd i klesskapet til sommeren, for å si det sånn Og for dere som måtte lure... dette innlegget er overhodet ikke sponset. Det er bare jeg som er litt i overkant forelsket i Mardou & Dean.

PS: Kommer med egne bilder av visningen snart! Må bare få tak i kameraet først! <3

 

Peace Out!

 

- Katinka <3

Herreguuud for en kveld!

Ja, folkens, jeg hadde verdens villeste, kuleste, sprøeste og fineste kveld i går! Herregud! Jeg skal prøve å skrive dette innlegget uten å dele altfor mye av kjedelige detaljer, men la meg bare åpne med å si at dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme!

Den begynte nokså uskyldig, med et lite bloggtreff sammen med Side2 og Moods of Norway. Der drakk vi bobler, spiste sushi, og fikk lov til å velge ut hvert vårt antrekk fra sommerens 2015 kolleksjon, som vi ble fotografert i, og deretter får tilsendt senere. HERREGUD, som jeg gleder meg til mitt kommer i posten. Det var søtt, sexy og kult på samme tid! Se bare på bildet under her!

 

 

Men, dere skjønner det at dette antrekket var slettes ikke alt som gjorde kvelden fantastisk. Jeg var nemlig sammen med helt fantastisk fine mennesker, blant annet Kristin, som dere helt sikkert vet hvem er fra før. Herregud for en skjønn, herlig, fantastisk jente! Og verdens beste sjef, Ingeborg.

Jeg har dessverre veldig få bilder av kvelden i går. Etter vi hadde vært hos Moods så glemte jeg rett og slett å bruke kameraet mitt. SÅ, jeg kommer tilbake med flere bilder senere, men om dere blir utålmodige kan dere alltid lese bloggen hennes, for det er på kameraet hennes bildene ligger, for å si det sånn.

Kvelden eskalerte etter sushispisingen, og før vi visste ordet av det hadde vi allerede fått med oss den fantastiske motevisningen til Mardou & Dean, og tatt turen videre til en bakgårsfest i Kongens Gate. MEN, kvelden stoppet ikke før vi sjanglet hjem klokka halv fire... fra en strippeklubb! Oh yes, dere leste riktig. Vi havnet på en strippeklubb.

Om du spør meg hvorfor, hvordan eller hva i all verden, så kan jeg egentlig ikke svare dere. Det hele virket som en super idé der og da, og jeg skal virkelig ikke legge skjul på at det var utrolig morsomt! Herregud som de damene kan danse!

Nei, folkens... jeg merker at jeg ikke kan skrive om denne kvelden uten å plapre hull i hodet på både meg selv og dere, så jeg lar det være med dette.

Kvelden i går var episk, men detaljene får jeg overlate til senere! Håper dere får en fuckings fantastisk dag! I dag er det siste innspurt av moteuka, så nå er det bare å dra ut siste rest av energi, og get going! Holder dere oppdatert, fininger!

Slenger med noen bilder av Kristin, Ingeborg og stemningen på Moods-vorset! Jippii!

 

 

 

 


- Katinka <3

Perfect eyes - The recipe

We've all been there... Du skal være på fest om femten minutter, venninnene dine står og maser i gangen, og du forsøker i et siste panisk forsøk å legge lineren riktig. Det eneste problemet er at du skjelver litt på hånda, vet ikke helt hvor du skal starte, og før du vet ordet av det ser du ut som en panda i trynet.

Øynene dine er helt svarte, og du er rød i øyekroken etter du har gnidd vekk de tjue mislykkede forsøkene på å få til de perfekte katteøynene. Vel... Never again, my friends! Hjelpen er nær! 

Her er oppskriften på de perfekte liner-øynene:

 

1. Bruk en tynn liner, og se NED i speilet. Da vil du mest sannsynlig ikke blunke, og dermed heller ikke ødelegge lineren.
2. Begynn innerst mot øyekroken, med en veldig tynn strek. Før deretter øyefasongen så nær vippekanten du kan. Ikke la det bli en glippe mellom vippene og lineren, da det ødelegger den illusjonen av tykkere vipper som lineren gir.3. Om du ønsker å vinge ut lineren for å skape katteøyne-effekten, så se rett fram. Følg deretter den nedre vippekanten for å forlenge den (Okey... heads up: Når du følger den NEDRE vippekanten oppover, så vil lineren gå OPP). Grunnen til at du gjør dette er for å få til en riktig vinkel på katteøyne-vingen. Dra lineren så langt ut du ønsker, alt ettersom hvor dramatisk effekt du vil ha.

PS: Husk at linerstreken alltid skal være syltynn ytterst, og ikke en klump. Det er kun da den fungerer som en forlengelse av de ytre vippene. 4. Dra deretter katteøyne-vippen og streken du tidligere har dratt fra øyekroken og langs vippekanten sammen. Det vil nå danne seg et lite mellomrom mellom streken som binder katteøyne-vingen og linerstreken sammen, og vippekanten din. Dette fyller du igjen med liner, slik at hele vippekanten er i kontakt med linerstreken.6. Om du ikke ønsker katteøyne-effekten drar du bare linerstreken hele veien ned til den øvre vippekanten, og dropper det å vinge den ut underveis.

 

Men altså... utfordringene er selvfølgelig ikke over med det samme du har lært deg fremgangsmåten. Det er nemlig en jungel av produkter der ute, og alle har sine fordeler og ulemper. Derfor har vi samlet noen av dem for dere, så kan dere finne det som passer best til deres bruk! 

Cakeliner

Denne er enkel og påføre, men du trenger en pensel og vann, eller et luquid-set for å få den konsistensen du trenger. Den er presis, og du kan få en veldig fin strek.

Våtliner / Dipliner / Linerpenn

Med denne kan du få samme resultat som med en cakeliner, men den kan være noe vanskeligere å påføre. Her trenger du imidlertid ingen pensel. Denne kan brukes som den er! 

Gelliner

Denne kan være vanskeligere å påføre for nybegynnere. Ettersom den er i geleform må du være forsiktig med penselen for å unngå klumper, og som oftest må du også legge en skygge eller noe annet over for å få den til å feste seg. Det positive er imidlertid at den ikke setter seg med en gang, så du kan jobbe med den helt til den blir perfekt. Er du god, så kan dette bli veldig fint! 

Tørrliner / Blyantliner

Denne er veldig fin om du vil ha et mykere uttrykk. Du kan legge den på, og deretter duse den ut i kantene, så blir ikke streken like hard, men mer diffus.

 

Okei, skjønninger! Lærte dere noen nye teknikker?

Om det er noe dere lurer på kan dere alltid fyre løs i kommentarfeltet! Vi har svargaranti! ;)

 

Champagne and friendship

Hei, alle skjønninger! Nå er moteuka for alvor i gang i hovestaden, og hele dagen har gått med til visninger og intervjuer. Jeg har løpt rundt som en gal på høye hæler i regnet, og sett ut som en våt hund med hullete jeans og rockete t-skjorter. Men, skal jeg fortelle dere en hemmelighet? JEG ELSKER DET! 

Det er noe med den travle motehverdagen som gir meg energi. Jeg blir rett og slett lykkelig av det. Det er så mye farger, liv, mennesker som vil opp og fram, høy musikk, mat, bobler i glasset. Det er et helt eget univers, og det er så vanvittig deilig! 

Som dere kanskje ser på bildet ovenfor så startet jeg altså dagen hos Moods of Norway i dag. De inviterte på frokost og motevisning, og hvem kan vel takke nei til noe slikt? Jeg kan forresten med hånden på hjertet skrive under på at den nye kolleksjonen til Moods er helt fantastisk! 

Stilen deres er blitt hakket mer skandinavisk, samtidig som de har beholdt det fargerike og lekne uttrykket. Det er bare å glede seg til sommerkolleksjonen 2015, folkens! Bare synd det er så lenge til herlighetene kommer i butikk.

 

 

 

 

Og etter jeg hadde kost meg med både laksewraps og vafler med brunost måtte jeg haste videre til neste avtale. Det var klart for dagens første intervju - med selveste Nina Jarebrink. Det var bare helt utrolig koselig, Nina er virkelig ei dame med bein i nesa! 

Vi drakk bobler i glasset, og jeg er helt sikker på at vi brukte minst 45 minutter på å bestemme oss for hvilket bilde vi skulle bruke på Instagram (velkommen til moteverden, liksom. En selfie er for guds skyld ikke bare en selfie!), haha! 

 

 

 
Nei, folkens... livet er virkelig herlig om dagen! Vi skal få laget noen nye skjønnhetsinnlegg til dere straks! Det går bare litt i fullt kjør med moteuka om dagen. Men, vi har et innlegg om hvordan dere skal legge eyelineren riktig rett rundt hjørnet. 

Hold ut, og stay tuned! Dere er fantastiske! 

 

- Katinka <3

Balloons!

 

Heei, alle sammen! 

Dagen i går forsvant bare i et vanvittig tempo, og jeg rakk aldri å ta turen innom for å hilse på dere! Håper dere hadde en like fantastisk lørdag som meg!

I går bestilte jeg min første Macbook, og er nå 13.000 kroner fattigere, men også veldig veldig lykkelig! Den kommer i posten om en uke. Can't wait! Deretter var det tid for en bytur med venner, bursdagsfeiring, og ikke minst... fest med Høyer!

Høyer-festen var fantastisk! Gratis champagne, og en helt shitload av inspirerende mennesker! Man kan tross alt ikke be om mer, am I right? Og forresten... på vei til bursdagsfeiring klarte vi å kapre fire ballonger, og overtale Friday's til å fylle dem med helium! Det endte selvfølgelig i en meget klein fotoshoot, hvor halve byen stoppet for å se på mens jeg hoppet opp og ned i lufta for å få bevegelse i bildet. Haha, kleint, sier du? Nei, ikke i det hele tatt! 

video:min film

 

For å være helt ærlig er jeg rimelig redusert i dag, så jeg tror jeg holder meg til å skrive dette, før jeg kryper tilbake til dyna i sofaen. Kommer sterkere tilbake i morgen! Håper dere har en awesome søndag, folkens! 

 

- Katinka <3

Tidenes mulighet!

Så, Rikke jobber jo som make-up artist, noe de fleste av dere sikkert har fått med dere allerede? Vel, nå om dagen driver hun et samarbeid med selveste modellmamma Donna Ioanna, og det ender selvfølgelig opp med at vi kan gi dere et helt sinnsykt fresht og eksklusivt tilbud! (Om du har en modellspire i magen, vel og merke).

Det har seg nemlig sånn at Donna, som har jobbet i bransjen i over 20 år, nå skal ta med seg noen heldige utvalgte jenter ned til Milano på et tre dagers modellkurs. Og nei, vi tuller virkelig ikke.

 
Nå kan du dra på tur med Rikke og Donna til Milano!


For 25.000 kroner kan du få tre fotoshoots med tre profesjonelle fotografer fra motebransjen i Milano, du kan bli sminket av profesjonelle makeup-artister, stylet av skikkelige stylister, og ikke minst - du får møte de store modellbyråene.

Er du heldig kommer du kanskje hjem med en modellkontrakt i hånden? Thea som var med på det forrige kurset er nå blitt booket inn av selveste Prada, just saying! 

Jo... også holdt jeg nesten på å glemme det at du også får catwalk-trening, en egen portofolio med bilder, tur-retur Norge til Milano fra der du bor, transport til pg fra hotellet, tre netter på det eksklusive designhotellet NHOW, og alle måltider sponset på eksklusive restauranter!

Puh, nå hørtes vi nesten ut som en reklamekanal, gjorde vi ikke? Vel, det var ikke meningen. Greia er bare at det er en kjempemulighet, og ettersom selveste Rikke fra Stylethatshit også blir med nedover på turen, så har dere jo superkult selskap i samme slengen. Det kan jo ikke bli bedre! ;)

Om du vil melde deg på, eller vil ha mer info om kurset sender du bare en mail til donna@donnaioanna.com og merker e-posten med "Modellkurs Milano" og referer til navnet "Rikke", så er du sikret en plass! 

 

PS: Om det å reise helt til Milano hørtes ut som det var i villeste laget for deg er det også en mulighet å være med på kurset "Modell for en dag". Det er Rikke som vil sminke dere her også! Du vil bli stylet, sminket, få kurs i catwalk, og kule bilder til portofolioen. Send mail til samme adresse som ovenfor, og husk å referere til Rikke. 

 

Lykke til, fantastiske skapninger! Håper dere setter pris på muligheten, og at informasjonen ikke ble for overveldende.

 

- Katinka & Rikke <3

 

Hårolje in the testing!

Så, vi har alle vært der, ikke sant? Du tar deg en dusj, gjør deg klar for byen, styler håret... og VIPS! Du tok i litt for mye av den pleiende oljen, og ser nå ut som om du kommer rett fra frityrkokeren på Mc Donalds.

Vel, du var kanskje ikke klar over at alle håroljene fra de forskjellige merkene faktisk har forskjellig tykkelse, egenskaper og pleiende effekt? Nei, tenkte meg det. Derfor har vi tatt på oss ansvaret med å teste de mest populære håroljene der ute. Enjoy!

 

 

Dette er merkene vi har testet: Redken Argan-6 oil, L'oreal Mythic oil, Kêrastase elixir ultime, Orofluido hair oil, Percy & Reed No oil oil, Schwarzkopf Gliss Hair Ultimate Repair Daily Oil Elixir, Wella SP Luxe Oil.

 

Slik gjennomførte vi testen: Rikke er utdannet make-up artist og frisør, og stilte med sin fagkompetanse i testen. Jeg testet som en vanlig forbruker. Sammen diskuterte vi oss fram til resultatet i testen, basert på oljenes egenskaper, glans, tykkelse, lukt og utseende på flasken. Prisen har ikke vært en faktor i testen. 

Vi testet oljen på mitt fargebehandlede og tykke hår. Jeg har noe slitte tupper fra før, og kan derfor ta til meg mer fuktighet enn et helt friskt og glansfullt hår. 

 

... Og her er resultatet! 

 

1. Wella SP Luxe OilHer har vi testvinneren! Flasken er fin, og oljen lukter faktisk som sukkertøy. Den har pleiende ingredienser, er varmebeskyttende, og overhodet ikke tyngende for håret. Oljen trekker raskt inn i håret, og legger seg ikke utenpå som et fettete lag.

Denne oljen kan derfor passe til både tykt og tynt hår, og et perfekt alternativ til de som sliter litt med fettete hår fra før (om du da insisterer på å bruk olje i det hele tatt). Dette er desidert den beste oljen i klassen! 

 

2. Percy & Reed No Oil OilEn solid andreplass. Dette er oljen som hevder at den ikke er en olje, nettopp fordi den ikke skal etterlate det fettete utseendet. Denne oljen lukter noe spissere enn de andre variantene, og har nesten noen undertoner av sitrus. 

Den er lett å fordele, og trekker kjapt inn i håret. Den anbefales for slitt hår som trenger mye pleie (altså slike som meg), men ikke om du har et tynt og nordisk hår. Da kan du ende opp med å få for mye glans, rett og slett. 

 

3. Redken Argan 6 OilLukter helt greit, men utmerker seg med en god konsistens. Denne oljen er lett å gre inn i håret. Den får også plusspoeng for å være varmebeskyttende samtidig som den er pleiende. Den gir glans, er mykgjørende og ser generelt veldig fin ut i håret. 

 

4. L'oreal Mythic OilDenne oljen lukter som en blomstereng! Den er også veldig lett i konsistensen, og gir en umiddelbar glans til håret. Det trekker imidlertid ned at glansen ser noe fettete ut, og at den ikke er varmebeskyttende. 

 

5. Kêrastase Elixir UltimeDenne oljen lukter helt greit. Konsistensen er tykkere enn de tidligere oljene, men fremdeles ikke plagsomt tykk. Den kan brukes i alle hårtyper, og har beskyttende egenskaper. Den gir ikke så mye glans, men er et helt ok alternativ på grunn av sin beskyttende effekt om du ikke har noe annet tilgjengelig. Ikke en favoritt. 

 

6. Schwarzkopf Gliss Hair Repair Daily Oil TherapyDenne er mye tykkere og mer oljete i konsistensen enn de andre konkurrentene. Den er ikke like lett og fordele, og man må jobbe mer for å få den til å trekke seg inn i håret.  Denne oljen kan med fordel brukes til detaljer i frisyren da den samler håret fint, men vi vil absolutt ikke anbefale å bruke den i hele håret. 

 

7. Orofluido Hair OilDet første vi legger merke til er at denne oljen ikke har noen pumpe! Og dessuten lukter den ganske mandig. Den er veldig fet i konsistensen, og håret blir både tungt og fettete etter påføring. Dette er absolutt ingen favoritt, og går ut som testens taper. Kan brukes i veldig slitt (på grensen til ødelagt) hår. 

 

Håper det var til hjelp!

Er det noen av dere som har favoritter vi ikke har inkludert i testen? Tips oss gjerne i kommentarfeltet, eller på Facebook-profilen vår

 

- Katinka & Rikke <3

 

My lips are ok!

God morgen, alle fininger!

I dag har jeg en skikkelig hektisk timeplan, stappet full av intervjuer. Vi i Side2 jobber med noen designerintervjuer om dagen, og jeg tror det kommer til å bli så kult når det blir ferdig! Gleder meg til å vise dere!

Men, until then... Hvorfor ikke gi dere et fantastisk tips? Dette er overhodet ikke et sponset innlegg, jeg ble bare nødt til å fortelle dere om leppestiften jeg er så hekta på om dagen!

For altså... Har dere prøvd leppestiften til Tromborg? If not, get a move on! Fargen er fantastisk, leppestiften ser superekslusiv ut, og den sitter som støpt på leppene! Uten at den er for tørr!

Haha, snakk om luksus. Jeg har sett andre folk i bransjen slå et slag for Armanis leppestifter. Nå slår jeg et slag for Tromborg! Love love love.

- Katinka <3

Wardrobe cravings


1. Solbriller, Cheap Monday. 2. Ringer, Fall Winter Spring Summer (FWSS). 3. Skjørt, FWSS. 4. Armbånd, Hipanema. 5. Boyfriend Skinnbukse, Mardou & Dean. 6. Armbånd, Hipanema. 7. Sko, Adidas.

 

Oioioi, det er så mye fint som kommer til høsten. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg føler meg faktisk ganske schizofren i stilen om dagen. Jeg har alltid hatt, og kommer alltid til å ha, en sterk dragning mot rock i stilen min, til tross for at jeg hører overraskende lite på musikksjangeren (beklager skuffelsen!).

En boyfriend-skinnbukse er derfor en selvfølge i klesskapet for min del. Egentlig skammer jeg meg litt over at jeg ikke har en allerede!

Men... SURPRISE! I høst kommer det jo en hel haug av metalliske plagg, så skjørtet fra Fall Winter Spring Summer er jo en selvfølge. Og jeg mener... etter retrorenessansen til Adidas har jeg fått hekta på det igjen også! 

Puh... alt dette resulterer i alle fall i en nokså schizofren høstgarderobe! But, I'll make it work! Dette er i alle fall klærne som står øverst på ønskelisten min at the moment! Noen som har andre favoritter?

 

To my english readers: This is my wardrobe cravings! I'm a little schizofrenic in my style at the moment, because there's too much on the wishlist! What's your favorite?

You are cordinally invited...

Jada! ENDELIG kom dagen! Jeg er invitert på min første Høyer-fest, og hva gjør det vel da at det høljer ned i bøtter og spann utenfor? Tjohei, og så videre. Haha, nei, det er faktisk ikke tull! Jeg er like spent som en liten drittunge. Nå er jeg fullt klar over at det å skryte av en invitasjon her inne får det til å skinne gjennom at jeg ikke er så posh og high-end likevel, men det får bare vike. Jeg setter det på sjarmkvota, rett og slett. For dette må jeg faktisk skryte litt av!

Tenk... nå skal jeg menge meg med fiffen! Jeg som for mindre enn noen år siden utelukkende gikk med skjorter jeg praktisk talt druknet i, kjøpt på herreavdelingen på H&M. Ikke det at jeg er så sykt mye mer eksklusiv i stilen nå, men den er da i det minste litt gjennomtenkt. Noe som bringer meg videre til neste spørsmål - HVA I ALL VERDEN SKAL JEG HA PÅ MEG?!

Forslag tas forresten imot med stor takk! Ellers lover jeg selvfølgelig å holde dere oppdatert med bilder fra festen 9. august! Og om du skal dit... jeg er hun jenta med rødt og svart hår som står i et hjørne og spiser alt for mange av de små grillspydene servitørene sikkert bærer rundt på. Kom gjerne bort å si hei! 

 
PS: Kom gjerne med forslag til antrekk da, fine lesere! :D

 

- Katinka <3

Lips - STAY

Vil du at leppestiften skal sitte på hele dagen og natten lang? Vel, her er et enkelt og veldig effektivt tips!

En leppestift kan være godt pigmentert, eller være mer transperant, men det som er viktig for at leppestiften skal kunne sitte på lenge er hva du legger under.

Bruk en lipliner før du påfører leppestiften! Liplineren legger du på hele leppa for å tilføre pigmenter. Når leppestiften da gradvis blir borte vil leppene fortsatt ha igjen farge!

Jeg liker best å bruke en lipliner som ikke er for myk, men heller ikke altfor hard. Er liplineren for myk kan det fort bli litt ujevne kanter og ikke like presist, men om den er for hard så vil du mest sannsynlig få problemer med å påføre... fordi den er for hard! Test derfor ALLTID produktet på hånden din for å sjekke konsistensen før du kjøper et produkt! Jeg er personlig mest fan av liplinerne til Ben Nye, Max Factor og Young Blood.

NB! Bruk en lipliner som er i samme farge som leppestiften!

 

Slik gjør du det:

1. Begynn med å legge liplineren i ytterkant for å forme leppene.
2. Fyll deretter inn leppene (fargelegge - om du vil), både oppe og nede.
3. Til slutt kan du legge på leppestiften. Dette gjør at leppestiften sitter bedre på, og om noe blir borte ved at du, vel.. lever, så vil fortsatt fargen være igjen på leppene, og det er enkelt å fylle på med leppestift om det trengs :) TIPS! En lipliner er også et must om du vil "korrigere" på leppefasongen. Har du litt skjeve lepper, eller ønsker mer fylde, så er den genial å bruke! 

 

Da er det bare å dra ut på byen, på date eller på kontoret med kysseklare lepper! Lykke til! ;)

- Rikke <3

Haircare

I dag tester vi forskjellige håroljer hos frisøren!

Fortvil ikke, nå skal dere slippe fettete hår på grunn av feil hårolje. Vi hjelper dere i jungelen! Stay tuned;)

Happy birthday to me!

Jeg rakk jo aldri å oppdatere dere fantastiske lesere om hva jeg gjorde på bursdagen min i går! Det har sikkert resultert i at flere av dere der ute venter i spenning på en oppdatering (hehe), am I right? Tenkte meg det, ja.Vel, jeg kan bare fortelle dere med en eneste gang at jeg har hatt en helt fantastisk bursdag! Først brukte jeg hele formiddagen sammen med Line (moteredaktøren i Side2). Vi skravlet, drakk iskaffe, og løp hele byen rundt på leting etter styling. Føttene mine er faktisk så ødelagt at jeg kan høre de trygle om nåde, haha, men det var uten tvil verdt det!

Etter å ha løpt hele byen rundt, og overtalt pressebyråene til å sende det meste av klærne direkte til kontoret, dro vi innom Høyer på Egertorget og plukket opp fire(!) bæreposer i Ikea-størrelser med oss tilbake. Snakk om muskler! Nei, i fare for at dere blir lei av å høre på maset mitt - jeg har virkelig verdens beste jobb! There... I said it! ;)

Uansett... når vi var ferdige på jobb kom jeg hjem til mine to fantastiske samboere som hadde bakt kake og hele pakka! Vi dro ut og spiste middag, også skravla vi hele kvelden. Fantastiske venner + fantastisk jobb = fantastisk glad Katinka! Så... her kan dere se noen snapshots fra mitt kvalmende lykkelige liv om dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Katinka <3

 

PS: I morgen skal vi prøve å få til et innlegg om hvordan du får leppestiften til å holde seg på plass HELE dagen, så stay tuned! Og, dere... om det er noe dere vil lese om blir vi veldig glade for tips i kommentarfeltet, eller på Facebook