hits

juni 2014

GAY PRIDE! Rapport fra Skeive Dager.

Først og fremst: jeg bøyer hodet i dyp beklagelse for mitt fravær. Det har gått tre dager siden sist innlegg, og det er faktisk for lenge! Nå skal det imidlertid sies at jeg har levd et helt liv på de tre dagene. Med en helg som innebærer avslutningen av Skeive Dager sier det seg selv at det var nødt til å bli en del action! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dagene som har gått, til tross for at det ikke har noe som helst med mote eller skjønnhet å gjøre. MEN, det er en stor del av min identitet, og derfor velger jeg å dele det likevel.

Selv om dette ikke er noe jeg skjuler, er det sikkert flere der ute som ikke har fått det med seg. Jeg er lesbisk. Det stemmer. Jeg foretrekker jenter, og har alltid gjort det. Til tross for at jeg både går i kjoler, høye hæler og sminke. Det virker som om det er vanskelig for mange å forstå at man både kan være feminin og lesbisk, så det er derfor jeg forklarer det for dere. Man må liksom ha kort hår, gå med lue og sæggebukser for å være lesbisk i dagens samfunn. Uansett... med tanke på hatgruppa som vokste fram på Facebook (du vet, den som ville nekte homofile å vise seg offentlig i Oslo), fant jeg ut at det var viktig å stille opp for mine medsøstre. Derfor tok jeg på meg det mest lesbiske antrekket jeg kunne finne for anledningen, hoppet opp på en lastebil, og ble med i paraden på lørdag. Etter jeg hadde vært med på årets fest kvelden i forveien, selvfølgelig.

Slik foregikk helgen, i bilder og tekst:



Okei... Here we go! Etter stormen på torsdag (for dere som ikke fikk det med dere - det regnet hagl på størrelse med klinkekuler i Oslo. Klinkekuler!), var det duket for den episke kvinnekvelden på fredag. For de som ikke vet hva kvinnekvelden er - det er 2500 svette lesbiske jenter som samles på Rockefeller. Vi snakker jenter i absolutt alle former og fasonger, strippere på scenen, danseshow, og god gammeldags Grand Prix-musikk over høyttalerne. Det er nesten så jeg anbefaler deg å ta turen innom enten du er skeiv eller ikke, bare sånn for å få med deg stemningen. Det er virkelig noe for seg selv! 

Her er en liten video av strippeshowet, dansinga og stemningen på Kvinnekvelden!

video:img1698

video:img1701

Så var det klart for kåringen av Miss Gay 2014 (Ja, det er faktisk en tittel). Min fantastiske venninne Louis sto selvfølgelig på scena, men det var Kathrine fra India som stakk av med tittelen til slutt! Gratulerer så mye med det! ;)

 

Og til tross for en total mangel på bilder av meg selv fra denne kvelden, fikk jeg i det minste knipset ett da jeg havnet på legevakta. Det har seg nemlig slik at jeg var en tilfeldig forbipasserende forbi en slosskamp sent på natterstid. Det resulterte i at et meget stort, veldig tungt og høyt barbord falt ned og traff tærne mine, som for øyeblikket kun var pakket inn i Converse. Unødvendig å si at det gjorde vondt? Joda, men jeg sier det likevel. Mens jeg sto og hoppet opp og ned på en fot kom det imidlertid bort en helt fremmed jente, og min reddende engel denne kvelden. Hun het Ingrid, og fikk meg til legevakta og røntgen bare en halvtime etter den katastrofale ulykken. TAKK, fremmede menneske. Om du leser dette innlegget skal du vite at jeg for alltid er takknemlig. Du reddet virkelig kvelden min.

Så, her er et bilde av meg mens jeg venter på å komme inn til røntgen, men krykker og det hele. Heldigvis var ingenting brukket. Det var bare en forstuelse og noen blåmerker. Topp stemning! Vennligst se vekk fra den noe slitne røde neglelaken på tærne. Takk!

 

Sååå var det lørdag morgen! Og etter tre timers besøk og en burger stappet ned på høykant var det tid for årets høydepunkt - paraden! Den ene gangen i året du kan harrydanse mens du veiver med flagg farget som regnbuen fra toppen av en lastebil, og ha tusenvis av mennesker som slenger deg slengkyss mens du gjør det. Det er en fantastisk følelse! Du står på toppen av en lastebil, noe bakfull fra dagen før, synger på YMCA av full hals, og publikum klapper for deg. Jeg mener... det er jo helt sprøtt!

Haha, her får dere en fantastisk video av min venninne Helen, som for anledningen bestemte seg for å tørke støvet av de sexy dansetrinnene.

video:img1718

Og her er den fantastiske lastebilen fra Bergen mens den gjøres klar. De lot meg stå på lasteplanet som passasjer. Jeg skarrer jo fremdeles på r'en, og vil alltid være en bergenser i hjerterota, så det var stor stas! 







Herregud, det er så uendelig mye jeg kunne skrevet om denne helga, men jeg føler meg nesten som en rosablogger her jeg deler ut alle detaljer om privatlivet mitt, så jeg skal stoppe her. Men her har dere i alle fall grunnen til at bloggen dessverre har vært litt stille de siste dagene. Nå kommer vi tilbake med full styrke! 

Hva synes egentlig dere om Skeive Dager? Jeg har egentlig full forståelse for at folk utenfra må se på dette som et totalt unødvendig sirkus, men jeg må bare få sagt at for oss på innsiden er det ufattelig morsomt å være en del av det! 

- Katinka

 

 


 


 


 


We can't stop, we won't stop

Jeg kan ikke noe for det, og jeg kommer heller aldri til å unnskylde meg for at jeg gjør det. Men jeg ELSKER Miley Cyrus! Og jeg mener ikke bare den "nyere" Miley. Jeg digget henne allerede da hun var ei uskyldig og intetanende liten pike under Disneys vinger. Fortsatt kan de stakkars samboerne mine høre slangere fra Hannah Montana-tiden fra rommet mitt. Og da snakker vi "synger-for-full-hals-lyd-på-full-guffe"-volum. Men selvfølgelig, jeg syns musikken har forbedret seg og fått en helt ny kvalitet, så da må man jo digge! 

Apropos digge.. I akkurat dette øyeblikk sitter jeg her sammen med Katinka og synger og danser til We can't stop, mens vi drikker Litago sjokolade- og jordbærmelk (til tross for at jeg unektelige er laktose-intolerant!) Det er utrolig deilig å kunne være litt careless en sommermorgen!

Etter å ha startet dagen med Miley Cyrus og Litago, så må jo dagen bli noe av det samme; altså fierce og careless! Idag har jeg fri og kan gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg skal gjøre akkurat det som faller meg inn, være kul og teit (alt ettersom) og bare ha det GØY! Slenger med noen bilder av denne fantastiske dama, og håper dagen deres også blir like fabelaktig som jeg skal gjøre min!

 

















- Rikke

... Leave your hat on!

Hej Hej Hallå! 

 

I dag har jeg en skikkelig sånn «Ut og gripe dagen»-dag! Startet dagen med en skikkelig digg frokost bestående av stekte egg, og brukte noen timer på å lære meg Final Cut. Har nemlig store planer om å bli proff innen videoredigering innen sommeren er over. Ambisøst? Ja, jeg vet, men slettes ikke umulig! ;)

Nå er jeg på vei til kontoret. Det er så utrolig deilig å ha en jobb man bare gleder seg til dra på! Fantastiske folk, morsomme saker, og jeg kan skrive om mote og skjønnhet! Det er jo fantastisk. Det er som å få betalt for å drive med hobbyen min. Det føles nesten urettferdig! Så bra er det faktisk.

Herregud, jeg blir nesten kvalm av meg selv her! Snakk om å leve et eventyr, liksom. Haha, det høres jo ikke troverdig ut for fem flate øre! Misforstå meg rett - jeg har dager hvor jeg ikke orker å stå opp av senga jeg også. Men, men i dag er derimot motivasjonen på topp! Nå skinner sola, fuglene kvitrer, og alle klisjeer forfylles! 

 

Så, løp ut i sola, fine folk! Grip dagen! Slenger med noen antrekksbilder under her! :) 

 

 

 

Hatt og T-skjorte, H&M. Skjørt, Monki. Strømpebukse, Falke (som forresten har de kuleste strømpebuksene ever!). Sko, Mardou & Dean (Mine favoritter, som dere vet). 



- Katinka 

Contour og highlighting som Kim Kardashian

Contour, eller konturering som det så fint heter på norsk, er en ypperlig metode å bruke om du ønsker å "forandre" litt på detaljer i ansiktet. Contouring er rett og slett skyggelegging! Legg en mørkere farge der du ønsker å oppnå dybde, eller for å forminske noe. Highlight betyr fremhev, så legg en lysere farge der du vil fremheve. Simple as that!

Denne metoden er blitt super hot de siste årene, mye på grunn av Kim Kardashian. Jeg anbefaler likevel ikke alle å bruke contouring ettersom det kan være vanskelig å gjøre riktig. Får du det ikke til perfekt, så kan du like gjerne la være, og det er absolutt ikke et "must", med mindre det er en look du går for! Uansett hvilken ansiktsform eller "skavanker" du har, så er dette deg og vær fornøyd med det! Men likevel, her er noen enkle steg til hvordan du gjør contouring og highlighting enkelt og naturlig!

 

 

1. Prepp huden! Det å "preppe" huden vil si å bruke en fuktighetskrem og/eller en primer for å forbedere huden før makeup-prosessen man skal gjennomføre. Påfør dette i hele ansiktet, og gjerne også på halsen. (TIPS! Det finnes hundrevis av forskjellige typer primere som både tar bort rødheter, kontrollerer fet hud, gir fukt og solfaktor, eller fyller porer og fine linjer.)

2. Bronze it up! Bruk en bronzer (solpudder) under haken og nedover halsen for å gjøre dette partiet litt mer... bronzed! Dette gjør du for at ansiktet og hals/kropp skal matche! Det er IKKE fint med skille mellom ansikt og hals! Det er fy fy!

3. Highlight! Bruk en lysere foundation eller concealer på punkter i ansiktet du ønsker å fremheve. Påføres først i den midtre delen av pannen og nedover nesen, deretter under øynene, ut mot hårfestet og langs øvre del av kinnbenet ned mot nesevingen. Deretter kan du ta haken, og under det høyeste punktet på brynet. Kort fortalt: highlight de stedene av ansiktet som "stikker ut"!

4. Contour that shit! Bruk en mørkere foundation der du ønsker å skape en dybde, eller forminske.
Påfør først under kinnbenet (TIPS! Om du ikke har lett synlige kinneben så ikke fortvil!, du finner disse ved å stryke over kinnet, og der det på en måte "stopper opp" finner du kinnebent! Makes sense?).

Deretter kan du markere kjeven/kjevebeinet, og ytterst i globalen (rett under benet under brynet), på øynene og videre opp mot tinningene og sidene av pannen.

Husk også to tynne striper på hver side av nesa! Obs! Her er cluet: desto lenger mot midten av nesen du velger å legge contouringen, jo tynnere vil den virke, og vice versa. Pass på at du ikke legger contouringen for nærme hverandre, det ser bare dumt ut. Gjør det mest mulig naturlig! (TIPS! Ønsker du å "forkorte" nesen, eller få den til å stikke litt opp på tuppen, såkalt "hoppnese"? Gi nesen litt skygge ved å streke opp en V-form foran på nesetippen).

5. Let the magic begin! For at du ikke skal se ut som en litt for glad indianerklovn, så må du blende (blande) contouring og highight sammen. Det gjør du ved å påføre en foundation som er en fargetone mørkere enn huden med en strippling/buffing brush (se video) eller svamp. Blend godt, og du vil se at alt smelter godt sammen! De harde kantene er nå (forhåpentligvis) borte, og det vil se mer "naturlig" ut.

6. Siste finish! Når foundationen er lagt så er det viktig å fiksere. Det vil med andre ord si at man må "feste" foundationen med et pudder, for at den ikke skal fortsette å være flytende og flytte seg i ansiktet. Bruk et lyst løspudder der du har lagt highlight, og bronzer der hvor du har lagt contouring! Igjen, lyst fremhever og mørkt skaper dybde/forminsker.  

Slenger med vår egen video, så dere får illusterert hva jeg snakker om :))

 



Så! Håper dette var til hjelp, og at dere fikk lyst til å prøve dette! Ta GJERNE bilde og last opp på instagram med #stylethatshitblog! 

Lurer dere på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet! :)

- Rikke & Katinka

 

Where have you been all my life?

Disse armbåndene har vært en liten snakkis blant de oppvakte og kule motebloggerne den siste måneden, men for dere som ikke har fått det med dere... har dere SETT armbåndene til Hipanema?

Om det eksisterer noen armbånd som er så deilige og freshe at man bare får lyst til å legge seg ned for å dø, så må det være disse.

Se på de herlighetene! 



Du kan kjøpe de hos Miinto, eller hos Sumisura i Oslo, om du ikke er gira på nettshopping.

Nå har ikke jeg i overkant av 600 kroner å bruke på armbånd, dessverre, ettersom jeg brukte opp 4000 kroner av klesbudsjettet mitt på et par sko. Haha, jeg vet... men, før du kommer med pekefingeren, la meg fortelle deg at de kom fra Mardou & Dean, og er helt fantastiske. 

Uansett... ettersom jeg ikke har pengene til å kjøpe de, hvorfor ikke lage de?

Jeg tenkte å lage noe som ligner i løpet av sommeren, er dere interessert i et innlegg om hvordan dere gjør det selv? 

Whip your hair!

De kuleste kidsa har forlengst forstått at det gjelder å farge tuppene i en annen farge enn resten av håret. Det er rødt, blått og grønt så langt øyet kan se. Eventuelt lysebrunt, for de som ikke drar den heeelt ut.

Jeg er selvfølgelig en del av de kule kidsa, og når jeg først gjør noe så drar jeg det selvfølgelig helt ut. For noen måneder siden banket jeg på døra til Rikke (som forresten er rett ved siden av min egen), og spurte pent om hun ikke kunne farge tuppene mine røde. En dag senere hadde jeg fått røde tupper OG røde striper. Jeg snakker ikke anonym rød, men stoppskilt-komogtameg-rød. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

MEN, det å ha knallrødt hår krever litt innsats. Det tar nemlig ikke så mange vask før rødfargen er blitt en krysning mellom oransje og rosa.



Så, for å holde den fantastiske manken min ved like er jeg nødt til å farge det på nytt en gang i måneden. Da begynner fargen å bli så blass at jeg krymper meg i speilet. Og jeg mener... farging én gang i måneden? Det høres jo ikke spesielt bra ut for håret, gjør det vel?

Nettopp derfor bruker jeg en farge som er veldig skånsom for håret, samtidig som den gir et SKIKKELIG boost av farge. Det kalles en demi-permanent farge, har min fantastiske frisør, Rikke, fortalt meg.

Jeg må riktignok innrømme at hårfargen "blør" en del i dusjen. Jeg kan ikke bruke hvite topper mens jeg har vått hår, ettersom det farger av, og jeg kan heller ikke legge meg til å sove med fuktig hår, uten å ha et håndkle mellom meg og hodeputa. Det er ikke bare rosenrødt å ha rødt hår (he-he), men om du virkelig er villig til å ta vare på det, så er det verdt det!

 

Jeg bruker fargeshampooen og balsamen til SP (Color Save), for å ta vare på fargen lengst mulig, før jeg må kjøre på med en ny runde. Flaskene ser ikke sånn superfreshe ut, men de får jobben gjort!

 

 

Og PSSST... den skånsomme hårfargen jeg fortalte dere om? Den heter Directions, og fås blant annet kjøpt på hårbutikken Bobbys, ikke så langt unna Karl Johan i Oslo. Jeg bruker fargen som heter Pillarbox Red. Men om dere har mørkt hår må dere for all del huske å bleke håret før dere farger rødt. Dere vil ikke få resultatet ovenfor, om dere ikke bleker det først (anbefaler å gjøre dette hos frisøren). Dette er bare en farge jeg bruker for å freshe opp fargen jeg allerede har! :)

Her er et bilde av håret mitt, før og etter jeg freshet opp fargen noen hakk. Ingen av bildene er blitt redigert eller fargebehandlet på noen måte.



Noen andre der ute som har noen gode fargetips? :)

 

- Katinka

 

 

 

Inspiration

Så, i dag holdt jeg regelrett på å drukne på internett. Jeg mener, det er så utrolig mye rart der ute! Herregud for et hav av inspirasjon, galskap og herlige skatter! 

Anyways, tenkte jeg skulle dele noen av bildene jeg fant der ute med dere. Disse bildene ble for meg beskrivende for resten av dagen. De beskriver stemningen, på en måte!

Nå skal jeg sitte inne på verdens beste kontor, og skrive masse motesaker! Visste dere forresten av Replay har kommet med verdens kuleste jeanskolleksjon, som også er miljøvennlig? Tror nesten jeg må lage et innlegg om det senere ;)

 

 

Håper dere får en fin dag, folkens! Hva er planene deres for dagen? Håper dere går ut og gjør noe kreativt! :) 

Tidenes BH-tips

Gode og ikke minst behagelige bh-er er det overraskende vanskelig å finne, eller er vi alene? Enten gnager stroppene, bøylene forsvinner i vaskemaskinen, passformen er feil, eller (om du er uheldig) så ryker rett og slett bh-en rett av!

MARLIES DEKKERS, folkens, er redningen! Katinka og jeg sverger til disse bh-ene. De er utrolig behagelige, nesten så fantastiske at man glemmer at man har de på! Pluss at de er sinnsykt kule, og ikke minst sexy! Hvem liker vel ikke det?! ;)

Vi kjøpte våre hos Marinka i Bogstadveien, og betjeningen der var veldig behjelpelige. De tok mål og fant frem riktig størrelse for oss, da vi tydeligvis ikke visste dette selv (ihvertfall ikke jeg.. Ehe). Jeg har hele tiden trodd at jeg har vært en 80B, men var faktisk en 70C!! GLADNYHET for meg! Så om du ikke er helt sikker på hvilken størrelse som passer deg, så finner de ut av det på null-komma-niks! 

Hvis du har lyst til å sjekke ut disse bh-ene, så anbefaler jeg å dra innom en butikk som fører Marlies Dekkers før du kjøper på nett. Som nevnt ovenfor så er det ikke sikkert du faktisk har den størrelsen du tror du har! Legger ved en link til nettbutikken til Marlies Dekkers, så er det bare å godte seg over godt design! Bh-ene finnes i mange forskjelige varianter og farger, og koster mellom 600-800kr. Men tro meg, det er det absolutt verdt å invistere i! Jeg får ikke sagt det nok, men de er bare helt fantastiske!!!!! 

Tre ord: ELSK ELSK ELSK!

Se alle kolleksjonene på http://www.marliesdekkers.com/! HOT TIPS! De har også noen utrolig freshe badedrakter og bikinier om du trenger en ny i disse sommertider!

Slenger med noen av våre favoritter









 

PS! Dette er ikke et sponset innlegg. Vi bare rett og slett MÅTTE dele dette med dere! 

- Rikke

Et lite glimt...

Hei, fintfolk! 

Hva har dere gjort i dag? Håper dere har vært ute og fått dere litt frisk luft i fjeset. Jeg, Rikke og Jon-André har nemlig vært innelåst med videokamera, lamper og sminke i hele dag. Ikke det at jeg skal klage, for det blir så veldig gøy når det er ferdig!

Vi har nemlig laget en egen video som viser dere hvordan dere kan jukse dere til høyere kinnbein og slankere ansikt. Vidundermetoden kalles contouring! Det er sånn Kim Kardashian gjør før hun går ut for å sexe det opp på den røde løperen. 

Så, om ikke så lenge skal vi vise dere hele videoen. Det er litt skummelt (ettersom alle kommer til å få se min nakne sannhet, i form av sminkeløs), men mest av alt veldig veldig gøy! Jeg gleder meg! Slenger med noen bilder fra dagen.

 

Aaaand... IT'S A WRAP! 



 

Mot slutten av shooten var vi alle så sultne at vi holdt på å ryke i tottene på hverandre. Det hele toppet seg da Jon-André ble forvist til gangen etter å ha fått latterkrampe hver gang jeg åpnet munnen for å si noe på kamera. Jeg mener... snakk om demotiverende! Vi feiret med en skikkelig burgermeny på Max! 

 

Ha en fin kveld videre, alle fininger! Vi blir veldig glad for kommentarer og tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros! :)

Yummy!

Nå er det allerede begynt å bli kveld, men jeg vil likevel dele den fantastisk avslappende dagen jeg har hatt med mannen i mitt liv i dag, Jon-André. Han kommer sikkert til å dukke opp en del på bloggen, og for det meste i form av ufrivillige snikebilder. Jon-André er mannen jeg og Rikke bor sammen med, og jeg ville giftet meg med ham om jeg var heterofil. Så, damer - han er ledig! ;)

Da vi våknet klokka ni (!) på en lørdag, fant vi ut at det var «Bondens marked» rett utenfor døra. Begge var over gjennomsnittet gira på en skikkelig frokost, så vi gikk ut på jakt etter noen smaksprøver. Vi endte opp med å bruke 130 kroner på en pølse av storfe! Haha, snakk om luksus. Bør ikke bli noen vane, for å si det sånn. 

I morgen skal jeg og Rikke prøve å lage en skikkelig sminkevideo til dere, som blant annet lærer dere skyggelegging og highlighting av ansiktet. Oppdaterer dere om det i morgen, fantastiske folk! :)

 

Her er bildene og litt stemning fra dagen i dag: 

 



 

Vi skrives i morgen! Spør gjerne om det er noen andre videoer dere gjerne vil se, med sminke eller styling-tips? :) Legger ikke ved informasjon på klærne over, med mindre det er spesiell interesse for det. Dette var noe jeg slengte på meg for å hente frokost, og solbrillene er på plass på grunn av mangel på sminke, haha. 

Nå er jeg klar for å ha en skikkelig lat lørdag i sofakroken, det blir deilig! :)

- Katinka 

I'm in love

... med neglelakk! Og ja, vi kan ta diskusjonen om kjærlighetsforholdet vårt er sunt eller ikke. Jeg kan ikke gå ut døra uten neglelakk. Da føler jeg meg naken. Det er faktisk såpass ille at om jeg hadde forsovet meg grundig en dag, og ble stilt overfor dilemmaet neglelakk vs. sminke, så hadde neglelakken vunnet.

Dette forholdet, eller avhengigheten (kall det hva du vil), har selvfølgelig ført til en rimelig grei samling av neglelakk etterhvert.

Jeg har prøvd det meste. Alt fra billigmerkene Depend og Gina Tricot, til mer eksklusive brands som Chanel og Dior. Det er et spørsmål som alltid går igjen hos folk jeg møter "men, hvilke merker er egentlig best? Jeg har prøvd alt, og neglelakken bare flasser av hele tiden!". Joda, neglelakken holder ikke evig, men den burde vare mer enn en dag før den ser sliten ut. 

 

 

DERFOR, mine damer og herrer, bestemte jeg meg for å gjennomføre en skikkelig neglelakktest av alle merkene jeg hadde tilgjengelig. Jeg har testet Max Factor Glossfinity, OPI, Depend, Essie, IsaDora Wonder Nail, Fluotech Seventeen, Max Factor Max Effect, Dior, Chanel, TL Design, Viva la Diva, Gosh, Layla Magneffect, Gina Tricot Beauty, Barry M, Very Vero Moda, Cubus, Linda Johansen og Make Up Store.

Og, vet dere hva? Svaret vil kanskje være sjokkerende for mange. Konklusjonen min er nemlig: styr unna neglelakkene som koster over 200 kroner per stk, det er overhodet ikke verdt det! Flere av billigmerkene slår dem faktisk rett ned i støvlene i testen. Her er mine to favoritter:

 

IsaDora

 

Det er veldig vanskelig å velge hvem som er best av de to vinnerne, for de er så gode på hver sine måter. IsaDora sin neglelakk er hakket mer tyktflytende enn Mac Factor sine, og bruker derfor noe mer tid på å tørke. Til gjengjeld dekker fargen alt på første laget, så du slipper å legge to ganger for å få den fargen du vil. Samtidig synes jeg fargeutvalget av denne neglelakken generelt er bedre enn Max Factor sitt. De har farger som ser ut som godteri i hylla, du får bare lyst til å spise alt sammen. Namnam! 

 Sånn ser neglene ut med den lyseblå lakken helt til høyre i bildet:

 

 

Max Factor

 

Denne har en litt mer glansfull finish enn IsaDora, om du er mer glad i det. Samtidig så tørker den raskere, så om du har dårlig tid anbefaler jeg at du bruker denne. Det første laget er helt tørt etter fem minutter, noe som er helt fantastisk. Fargene her er veldig sterke, og om du tar deg tid til to lag smeller fargene skikkelig! Samtidig opplever jeg at denne sitter litt lenger enn IsaDoras lakk. Denne lakken sitter på etter du har tatt oppvasken uten hanskene, og det er deilig!

 

Slik er testen gjennomført:

For at alle neglelakkene skulle få et likt utgangspunkt og konkurrere på like premisser har vi gjennomført testen etter visse kriterier. Vi har ikke brukt underlakk eller overlakk på noen av neglelakkene, rett og slett fordi vi ville teste hvordan lakken fungerer til hverdags. Det er sjelden man har tid til å sette seg ned for å legge underlakk, to lag med neglelakk, og deretter avslutte med overlakk. Det beste er jo om lakken sitter som den skal etter ett enkelt strøk! Vi har også prøvd alle de forskjellige lakkene rett på neglene, og ikke på papirark eller lignende.

 

Konklusjonen om de resterende neglelakkene:

Chanel - Fargene er nydelige, men den flasser av etter et par timer.

Dior - Den er vanskelig å påføre, og legger seg tykt og ujevnt på neglen.

OPI - Denne er faktisk ikke så dum. Ikke så mye å klage på, den når bare ikke helt opp til testens to vinnere.

Depend, Cubus og Gina Tricot: Drar de under samme kategori, for de er omtrent like alle sammen. Helt greie som billiglakker, men de bruker litt lang tid på å tørke ordentlig, og fargene er ikke så freshe som de ser ut som utenfor glasset.

Barry M: Dessverre altfor tyntflytende. Det krever mange lag før den dekker skikkelig.

Viva La Diva: Dette var en av de verste i testen. Den dekker ikke skikkelig, OG den bruker lang tid på å tørke. Samtidig er hver lakk veldig lite, så det blir fort tomt.

Essie: Dette er jo en favoritt for mange. Spør du meg er den litt oppskrytt. Fargene er veldig fine, og det er et stort utvalg, men nok en gang - den dekker ikke skikkelig!

Fluortech Seventeen: Disse har et godt utvalg av neonfarger. Det  smeller, og det er gøy! Disse er egentlig veldig fine, men vanskelig å få tak i.

Make Up Store: Nok en gang, ganske gode lakker. Men de er fremdeles ikke bedre enn IsaDora og Max Factor, og burde derfor heller ikke koste mer.

Good morning, Oslo!

God morgen, darlings!

I dag begynte jeg klokka sju på jobb. Om dere ikke allerede har fått det med dere, så er jeg et uhelbredelig B-menneske. Jeg er ikke skapt for å være på kontoret til klokka sju. Når jeg setter alarmen på halv seks så er det en zombie som titter fram fra dynekanten, myser mot mobiltelefonen og forsøker i et panisk anfall å knuse den med det nærmeste tilgjengelige verktøyet. Heldigvis har jeg en annen alarm som sørger for at jeg ikke bare forsvinner under dyna igjen, men faktisk kommer meg på jobb. Uansett... dette handler ikke om mine dårlige døgnrutiner, men om dagen i dag.

I DAG, skjønner dere... hah, nå må jeg faktisk skryte litt av meg selv . I dag startet jeg nemlig dagen på best mulig tenkelige måte! Jeg tok meg en Daim Balltopp til frokost (følg for all del ikke mitt eksempel, det er usunt, og du får ikke i deg vitaminer), men det gjorde meg i det minste i godt humør! Med isen i hånda, sola i ansiktet og nesten folketomme oslogater på vei til jobb følte jeg meg plutselig opplagt! 

 

 

Og, som om det ikke var nok... tror du ikke jeg klarte å sno meg unna en kleskrise i siste liten også? Jeg hadde nemlig sett fram til å tilbringe dagen i en blomstrete sommerkjole, og hadde i god tro lagt fram kjolen kvelden i forveien. Da jeg våknet klokka fire i natt av at jeg hakket tenner, til tross for at jeg lå under dyna, forsto jeg det var på tide å lukke vinduet og innse at sommertemperaturen ikke lenger er helt på topp.

Så, med begrenset tid til å ordne meg måtte jeg bare innse det - kleskrisen var et faktum! Jeg hadde nøyaktig fem minutter til å finne et nytt antrekk. Kjolen gikk tilbake i skapet, og ut kom army-skjorta. Det fungerte da sånn halvveis, gjorde det ikke? Vel, med de fantastiske skoene jeg har er det uansett umulig å tråkke feil (haha, dårlig humor).

 

 






Antrekket: Skjorte, original US Army Air Force-skjorte vintage. Armbånd, hjemmelaget og Cubus,  Singlett, H&M. Bukse, Zara. Sko, Mardou & Dean (<3).

 

 

- Katinka

 

Om bloggen

Dette er en mote- og skjønnhetsblogg, skrevet av to som er utdannet og jobber innenfor faget. 

Målet er å gi dere lesere et innblikk i moteverden, samtidig som vi gir dere tips og triks som forenkler stylingen i hverdagen.

Det at vi forhåpentligvis vil bli litt kjent med dere lesere i prosessen gjør det hele enda bedre! Dere må aldri være redd for å legge igjen en kommentar, vi blir bare kjempeglade av å høre fra dere.

Ingen av innleggene på bloggen vil være sponset av produsenter. Om vi får tilsendt produkter eller går på pressearrangementer vil vi kun dele det vi mener har den kvaliteten vi kan stå inne for, som journalist og make-up artist. Om vi med andre ord skulle anbefale dere en neglelakk er det fordi vi mener at akkurat den neglelakken er så sinnsykt god, og ikke fordi den kom i posten samme dag.

Alle tips som blir gitt er basert på profesjonelle vurderinger, og ikke sponsede produkter.

 

Have fun, and enjoy! Håper vi skrives! :) 

This is us!

Hejhej hallå! 

Så koselig at du har tatt deg turen innom for å sjekke ut bloggen vår. Nedenfor finner du litt informasjon om oss, og hva vi driver med.

Har du spørsmål eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt på mail eller telefon.

 


Rikke Holtlien & Katinka Sletten 

 

Katinka Sletten, Hovedforfatter på bloggen

Jobber som journalist i Side 2, hvor jeg hovedsaklig skriver om mote, skjønnhet og helse. 

Tidligere har jeg jobbet i Cosmopolitan, Se & Hør og Dagbladet. 

Egentlig litt for feminin til å være lesbisk, men er det likevel. Over gjennomsnittet glad i neglelakk, sommerkjoler og sangria.

Hekta på nagler, svarte skinnjakker, boots, røde lepper og statement-smykker.

 

TLF: 41 69 09 41

Mail: Katinka.sletten@nettavisen.no

 

 

Rikke Holtlien, Make-up artist, og Stylist

Rikke er utdannet make-up artist, stylist og frisør. Hun har blant annet samarbeidet med modellskolen til Donna Ioanna.

Rikke kvalitetssikrer alle skjønnhetstips som kommer på bloggen, og er tilgjengelig for spørsmål om dere lurer på noe.

Hun er over gjennomsnittet glad i enhjørninger, Miley Cyrus og 80- og tidlig 90-tallet. 

Hekta på lange cardigans, indianerfjær, fargerik øyenskygge, hatter og frynser.

 

TLF: 48 25 14 11

Mail: Rikkeholtlien@gmail.com