hits

mars 2015

Oppskriften på perfect skin!

Okei! Sååå, jeg har fortalt dere om denne mirakelkuren tidligere, men for dere som ikke husker det jeg snakket om, skal jeg friske opp minnene deres. Jeg tok nemlig med meg Rikke ned i Oslo Hudpleieklinikk i dag, da jeg dro for å møte hudterapeuten Eli Holme Lie, som egenhendig har reddet huden min det siste året.

Altså, da jeg første gang kom trampende inn til Eli hadde jeg urenheter på både hake, kinn og rundt nesevingene. Det hadde blitt en vane for meg at jeg så ut som et rødflekkete monster når jeg fjernet sminken. Det var imidlertid før jeg oppdaget at med rett behandling, og riktig bruk av produkter, så kunne så godt som alle urenhetene forsvinne! Hah! 

Bildet over her har jeg vist dere før, men det til venstre er altså meg rett før den første behandlingen fant sted. Det til høyre er meg fire uker etter behandlingen. Begge bildene er helt uten sminke! Hah, så... ja... det sier vel egentlig sitt. Jeg kunne egentlig bare avsluttet innlegget her, for bilder sier mer enn tusen ord? Men, dessverre er jeg litt for glad i å skravle, så jeg forteller dere litt om hvorfor Dr. Schrammek er så bra for dere uansett! 

Da jeg kom inn til min aller første behandling sleit jeg mye med kviser på haka, og irritasjon rundt nesevingene. Jeg vet det høres for godt ut til å være sant, men bare tre dager etter mitt første besøk var søren meg alt jeg hadde av urenheter forduftet som dugg for solen! Kvisene som gjorde vondt, og de små "knoppene" som dukker opp i tide og utide hadde snudd, og tatt veien hjem. Huden min var en helt annen! 

Og vet dere hva? Nå er det sju måneder siden jeg tok min første behandling, og jeg har søren meg like fin hud fremdeles! I mellomtiden har jeg ikke engang vært innom hudpleiesalongen for å ta en ny peeling. Alt jeg har gjort er å bruke vidunderproduktene til Dr. Schrammek! 

Men, i dag dro jeg altså tilbake, ikke bare for min egen del, men for Rikke, som de siste månedene har slitt med stadig dårligere hud. Hun har fått masse akne, og generelt mye urenheter i ansiktet. Jeg tenkte at Greenpeel kanskje kunne hjelpe henne, men var noe usikker på resultatet hun ville få, ettersom jeg selv ikke var like "alvorlig" angrepet da jeg prøvde det for første gang.

Og, folkens... det er HER jeg blir så sykt imponert over hva disse produktene egentlig kan utrette. Altså... Rikke var pokker meg et helt nytt menneske etter behandlingen. Huden hennes var glattere, kvisene hadde roet seg ned, og hun klarte ikke å slutte og stirre på seg selv i speilet. 

- Jeg er helt frelst! sa hun, mens hun studerte porene sine.

Og dette var rett etter behandlingen. Disse urtene vil legge seg under huden, og arbeide ved å trenge seg ned og tvinge all "driten" opp til overflaten i hele fire dager. Det er det som er så unikt med Greenpeel. Det er helt naturlig, men klarer å trenge langt ned i huden din, uten å ødelegge den, som mange kjemiske behandlinger gjør.

Selv med den sterkeste behandlingen opplever du ikke å flasse mer enn mellom to til fire dager, hadde du valgt en kjemisk peeling kunne du faktisk endt opp med å flasse i flere uker! Og let´s face it... det er det ingen som er keen på! 

Dette er Green Peel:

Ettersom alle ingrediensene i Green Peel er naturlige, og er satt sammen for å holde huden i balanse, er dette produkter som kan passe til absolutt alle hudtyper. Null tull! Du kan bruke det om du har eksem, sensitiv hud, eller bare generelt sliter med urenheter. I Korea var det faktisk en fyr som brukte behandlingen til å lege et stort kjøttsår, og det fungerte som bare rakkern! 

Ingrediensene er kort og greit satt sammen for å skape en balanse, og det er nettopp det de gjør, uavhengig av utgangspunkt. 

Green Peel er altså behandlingen (jeg tok den lette varianten, kalt "party peel", mens Rikke tok den noe tyngre varianten, kalt "Energy Peel"). Og sammen med denne er jeg blitt AVHENGIG av dagkremen til Dr. Schrammek som heter Special Regulating Cream. 

I tillegg til at disse produktene er antibakterielle, legende, og fjerner urenheter, er de også fantastiske mot aldring og tap av spenst, for dem som måtte være interessert i det.

PS: Selv om dette er helt naturlige ingredienser, så kan det være enkelte hudtyper som er allergiske mot enkelte ingredienser. Ta derfor turen innom en hudlege før du bytter ut hle hudpleie-garderoben din, om du har sensitiv hud. 


Produktene jeg bruker daglig:

Pure Skin Cleansing Foam - PH-nøytralt renseskum som renser grundig. 330 kr. 

Super Rich Tonic - Styrker syrekappen etter rensing, og etterlater huden myk, glatt og pleiet til neste behandling. 385 kr.

Special Regulating Cream - Beroligende og avkjølende dag- og nattkrem, som også er antiseptisk og betennelsesdempende. 530 kr.

Hydra Force Eye Fluid - Fuktighetskrem som også fjerner hevelser under øynene. Øker elastiteten og har oppstrammende effekt. 569 kr. 

Og forresten... dette er overhodet ikke et annonsesamarbeid, eller noe jeg har blitt betalt for å skrive! Det er simpelthen bare en hudpleieserie jeg har blitt så hektet på, at jeg nekter å bruke noe annet. Jeg har fått tilbud om samarbeid med store hudpleieaktører, og takker nei, rett og slett fordi jeg vet at ingenting er bedre enn Dr. Schrammek. 

Jeg ville følt meg uærlig om jeg anbefalte dere noe annet. Dette er det beste, og det kan også Rikke skrive under på etter i dag.

Noen av dere som har prøv det?

KLEM! <3

 

En helt vanlig dag på jobben

- Hva har så du gjort på den glamorøse jobben din i dag?, kan jeg ha venner som spør ertende om jeg kommer drassende hjem på noen poser med produkter, etter en lang dag på kontoret.

Og i det siste har jeg begynt å legge merke til at flere spør om det. Flere jeg ikke kjenner også. De lurer på hva i all verden man egentlig gjør, når man jobber som journalist for det som er Norges største kvinnemagasin på nett. Svaret på det? Absolutt alt mulig! 

Jeg tenkte at for å illustrere et eksempel, skal jeg nå fortelle dere om dagen jeg hadde på kontoret i dag. Selv om alle dager selvfølgelig ikke innebærer både treningsøkter, videoshoots av Cola-flasker og snodige saker, er det søren ikke langt unna. Så, here we go... 

Dagen startet både glamorøst og slitsomt. Det kommer helt an på øyet som ser. Sammen med helt ville damer som tok kneløft opp til puppene, ble jeg presset inn i lokalet til Sport1, hvor Nike holdt en aldri så "liten" treningstime (det fantes ikke noe lite eller mildt med den treningstimen der! Jeg var død etter fem minutter. Da var det bare 25 igjen...). Så da sto vi der som en flokk matchende neongule påskekyllinger.

Selv om lårene mine ikke var så fan av kneløftene, så var de sykt fan av de freshe og mønstrede tightsene. GUD! Hvem sa at treningstights ikke kan brukes på shopping? Skoene var forresten ikke så dumme de heller. Og dere... den nye BH-en til Nike? Den omfavner puppene dine. Jeg har aldri prøvd en diggere trenings-bh! Anbefales.

Maten var heller ikke så dum, og magen min satt pris på å få servert foccacia med reker, egg, salat og majones. Naturell youghurt med müsli og smoothie. Så, jeg ser den... det er luksus å få servert såpass digg mat på morgenkvisten, og å få muligheten til å teste treningsklærne på ubestemt tid. 

Deretter satte jeg kursen mot kontoret. Jeg skulle søren meg hatt et bilde av meg der jeg forsøkte å suge opp alt av sommersol, samtidig som jeg balanserte smoothien og yoghurten i hver sin hånd, dra opp adgangskortet til kontoret, OG prate i telefonen. Jeg må ha vært litt av et syn.

I alle fall... på kontoret skrev jeg derimot en sak om kroppsfokus, og ikke minst om den viktige saken Ashton Kutcher tar tak i når han klager over at det ikke finnes stellebord på de offentlige herretoalettene i USA (fint vi tar tak i de store verdensproblemene. Men hey, likestilling!). 

På morgenmøtet diskuterte vi barndommens godteri, kunstig søtning, smertestillende medisiner til barn og Paradise Hotel. Vi skal ha plusspoeng for mangfold. 

Så, folkens... kommer vi til et prakteksempel av det jeg kommenterte tidligere i saken: jeg gjør virkelig alt mulig. Jeg er en kamufleringspotet. I det ene øyeblikket satt jeg og diskuterte motesaker med Line, og om hvilken jeans som egentlig er best.

Deretter skriker Kjersti fra andre enden av rommet.

- Jeg så en kjempekul Cola-video! Kan ikke vi lage vår egen video av dette?

Vi kastet oss selvfølgelig rundt. Og før vi visste ordet av det var vi ute på dypt kreativt vann. Ideen var grei nok i seg selv, men det fantes jo ikke noe videoutstyr. Og vi måtte ha en timelapse, da fungerte ikke speilrefleksen jeg hadde i bagen. Hva med GoPro? Nei, det lå hjemme. Vi kunne filme noen minutter med speilrefleksen hvert femte minutt, speede opp klippet, og redigere sammen? Nei, det ville ta for lang tid å redigere. Macen lå hjemme.

Pokker. Vi skrinla ideen. Før jeg kom med et forslag.

- Iphonen har jo en timelapse-funksjon. Om kameraet står stille og lyset holder, burde det funke. 

Vi highfivet hverandre for løsningsorientert tenking, og løp ned til butikken for å kjøpe en halvliter Coca Cola. Deretter var det neste problem... vi måtte ha strøm, og vi måtte ha et stativ til iphonen, slik at den sto oppreist og støtt gjennom hele filmingen. Pokker. Hva endte det med?

En provisorisk løsning som innebar å stable alt på toppen av minikjøleskapet i redaksjonen (det var en stikkontakt til telefonlading der), og deretter stable bøker (og ikke minst... en pakke IKEA-knagger) i høyden for å få riktig høyde til kameraet. Stativet? Det laget vi ved hjelp av saks og tape. 

HAH! Er ikke det kreativt, så vet søren meg ikke jeg. Hva filmen går ut på kan jeg nesten ikke røpe før den legges ut på Side2.no, så følg med i de nærmeste dagene fremover! ;)

Hva skulle jeg frem til med dette innlegget? Hverdagen hos Norges største kvinnemagasin på nett er så mye mer mangfoldig enn man vil klare å forestille seg. Ingen dag er lik, og jeg vet aldri hva som venter rundt hjørnet når jeg kommer på jobb. Det å skulle skrive om mote, skjønnhet og klikksaker innebærer så mye mer enn man tror. Det handler like mye om kreativitet og nye synsvinkler som noe annet.

Spør du meg kan ikke det ovenfor beskrives som åtte "kjedelige timer foran kontorpulten", men heller et helt eget lite eventyr. Jepp! Peace out! 

KLEM! 

Et fashionabelt intervju

Bak lukkede dører på Ballroom, med en gul duk på bordet, og saltstenger servert sammen med fersk ananas, møtte jeg Englands største make-up artister for noen dager siden. Sam og Nic Chapman, søstre og businesspartnere. Med svimlende 190 MILLIONER visninger på Youtube.

Hah, det er noe å drømme om det, tenker jeg. Sminkevideoen jeg og Rikke lagde for noen måneder siden er snart oppe i et par hundre. Så, da er det kanskje like greit at jeg finner levebrødet mitt et annet sted, er det ikke? Jeg tror ikke denne Youtube-tilværelsen er noe særlig for meg after all.

MEN, folkens... herregud for noen livlige, sjenerøse og fantastisk hyggelige damer! Man skulle virkelig ikke tro at disse to har sminket supermodeller som Lily Donaldson, og jobbet for Chanel under moteukene i Paris. Ikke fordi de ikke er dyktige nok, men rett og slett fordi de er så sinnsykt... vanlige! På en god måte. På den måten at dere etter ti minutter føles som venninner, og på den måten at du ikke er redd for at de skal dømme den stammende engelsken din.

Så, jeg trenger kanskje ikke fortelle at intervjuet ble vellykket? De 15 minuttene strakk seg en smule lenger, og da jeg gikk ut av rommet var jeg slett ikke tappet av energi, men heller fylt med en ny innsatsvilje, og et smil som rakk herfra til månen. 

Jeg er egentlig den jenta som alltid har brukt den samme eyelineren fra H&M (du vet den billige til 39,90,-? Ja, den ja...), også har jeg lagt den langs vippene, smæsjet på litt mascara, og sagt meg ferdig med det. Jeg er med andre ord ikke hun som sitter to timer foran Youtube for å lete etter en ny og inspirerende måte å legge øyenskyggen på, men disse jentene fikk meg faktisk til å ville se på sminketutorials på Youtube! 

Hahaha, dere som kjenner meg vet at det faktisk sier en del. Dere som ikke kjenner meg... tro meg på mitt ord - det er ikke sminken jeg er ute etter, men disse jentene er faktisk så søte og underholdende i seg selv, at det søren meg er verdt tittingen uansett! Og DET sier sitt! 

Så, det endte opp med å bli flere saker. Den ene er allerede postet på Side2.no, og kan leses her. Resten får dere nesten vente i spenning på (for det skjer jo selvfølgelig ikke noe som er viktigere og som dere gleder dere mer til? Sant, vel?). 

Og jo, forresten... sorry for at jeg poster innlegget så sent! Haha, jeg eier jo virkelig ikke døgnrytme om dagen, og tenkte at klokka to en søndagsnatt var et utmerket tidspunkt å stikke innom på. Haha, nei... jeg burde ta et hint. På tide å legge vekk både kjeks og ost, skru av Playstation, og legge meg under dyna.

Vi snakkes, fine folk! <3

Prosjekt: Totalrenovering av rom

Hahah, HEI alle fine venner! Tror dere jeg har hatt noen surrealistiske uker, eller? Jeg har nemlig blitt profesjonell maler, sparkler og interiørdesigner siden sist gang vi snakket. Det er i alle fall ikke langt unna! 

Jeg vet ikke om dere har sett noe særlig bilder her hjemmefra før? Jeg tviler på det, og det er faktisk med god grunn. Dere skjønner det at vi har levd i en leilighet med påskegule vegger året rundt, og tapet som bobler seg så mye at man ikke lenger vet hva som er luftbobler og hva som er vegg. Men, hey, for 100 kvadratmeter i Bogstadveien finner man seg i det meste, sant?

Det var først da leien gikk opp i pris at vi bestemte oss for at nok er nok, og tok saken i egne hender. Så, da sto vi der da. Jeg, Rikke, en falleferdig gardintrapp og et spann med maling. Hahaha, så... jeg har dasset rundt i joggebukser med malingsflekker, stiv nakke, og med fett år. Med andre ord... ikke spesielt bloggvennlig. 

MEN, nå folkens... NÅ er søren meg rommet mitt så bloggvennlig som bare pokker! Hahaha, har tatt noen bilder av det ferdige resultatet til dere.

SÅ, nå har jeg endelig et stort og lyst rom, hvor jeg har absolutt alt jge trenger for å være lykkelig! Hah, og jeg synes jammen det reflektererer personligheten min (som er en smule splittet) også. Jeg har et eget stoort og deilig kleshjørne, en egen liten stue med de FIRE hellige spillkonsollene mine, og en egen velfylt bokhylle til den lille litteraturnerden i meg.

Snakk om luksus! Hva synes dere? :D

KLEM!