hits

februar 2015

It´s Britney, bitch!

OH MY GOD! Herrejesus og alt mulig annet man kan si! Har dere sett de nye bildene fra undertøyskolleksjonen til Britney Spears? Den som er beregnet til sommeren 2015?! Holy macaroni! 

Det er ingen tvil om at "the bitch is back", for å si det sånn. Det formelig ryker av bildene! Ikke bare er Britney (uten tvil!) tilbake til sitt originale selv (og det ser så forbaska bra ut at jeg har lyst til å hoppe opp og ned i ekstase!!), men undertøyet er også fantastisk.

Altså... det hvite settet med halvkorsetten og hoftholdere, i heldekkende snøhvitt, er bare så sinnsykt yummy! Jeg MÅ ha det. Jeg har egentlig aldri forstått greia med hvitt undertøy, og er egentlig mer fan av svart og rødt, men det undertøyssettet der i helhvitt skal jeg søren meg rocke fletta av! 

Så... da overlater jeg rett og slett resten av snakkingen til disse steamy bildene! 

Altså, HELLO! Noen andre som har tenkt til å ta turen innom Change Lingerie?

KLEM! 

Intervju med Mary McCartney

Åh, folkens! I dag har jeg vært i et kjempespennende møte med Kappahl. Ikke bare fikk jeg se på den nye vintage-kolleksjonen deres (som forresten er ganske så amazing! Stor sjanse for at man ser meg i en hvit flagrende kjole i sommer, for å si det sånn), men jeg avtalte også et veldig spennende intervju, som jeg gleder meg masse til!

Torsdag neste uke skal jeg nemlig reise til Stockholm for å intervjue Mary McCartney (datteren til Paul McCartney!), i forbindelse med en fotoshoot hun har gjort for Kappahl! Åh, det kommer til å bli så stas! Jeg gleder meg! Altså... den dama her har tatt bilder av Cameron Diaz og Lucy Liu. Og så er hun datteren til Paul McCartney, og en helt sinnsykt talentfull fotograf! Whoohoo, det blir så stas! 

Dette er dama jeg skal møte neste torsdag! Er hun ikke stilig, hæ? Jeg må si jeg liker konseptet også. Kolleksjonen deres, med navnet "Dreams through a lens" er laget av resirkulert bomull, og med digitale print, som krever mindre vann i prosessen. Det er så bra at moten fokuserer mer og mer på klær som ser bra ut, samtidig som det tar mer hensyn til miljøet rundt oss. Tipp topp, tommel opp!

Klærne er vel ikke helt min smak, men rent objektivt ser de kjempefine og sommerlige ut, med fine detaljer! Jeg fant riktignok en fin og blå sommerkjole som jeg vurderer å kidnappe hjem til klesskapet i løpet av sommeren som kommer. Jess! 

Sorry for lite spennende bilder, folkens! Jeg ble stående å snakke om intervjuet med Mary, også glemte jeg helt å knipse med kameraet! Skal komme tilbake med flere oppdateringer når jeg får tilsendt pressebilder, og IKKE MINST når jeg reiser til Stockholm neste torsdag! 

Klem i fleng! 

Viva Cuba!

Så, da var det ENDELIG tid for å dele noen av bildene jeg fikk tatt mens jeg reiste rundt på Cuba i januar! Jeg har tenkt på å dele noen av disse bildene med dere så lenge, men så kom det alltid noe viktig i veien... som for eksempel et seriemaraton på Netflix, en skitten kattedo eller det å stirre i taket. Haha, er det flere som kjenner seg igjen i det der? Jeg trengte bare å se at det var hele 1050 (!!) bilder å sortere derfra, før jeg mistet motet og bestemte meg for å gjøre alt mulig annet i stedet.

Det er rart det der, hvordan man egentlig gleder seg til å se gjennom feriebildene, men når man innser at man faktisk har gått helt kamikaze med kameraet, så begynner man plutselig å se på det som arbeid i stedet for lek. For ikke å snakke om filmen vi lagde med GoPro der nede! Haha! Altså... jeg gleder meg til å dele den med dere, men det er jo søren meg mangfoldige timer med fjas og lek! Sånn går det når man får en teknologisk duppedings i julegave, og bestemmer seg for å teste den ut i et land som bugner av 50-talls-biler og hvite strender. Det er jo dømt til å gå galt! 

Og jo... forresten! Jeg er sånn passe geek når det kommer til foto, så det er egentlig veldig få bilder av oss som egentlig var på tur der nede. Det er mer bilder av gamle mennesker, hester, biler og gater. Så... prøv å nyte stemningen, for her finner man ikke noe særlig selfies eller mojitos foran solnedgangen. Jeg tok på meg rollen som dokumentarfotograf, ser det ut til.

 

Altså... Cuba er jo faktisk bare himmelen for hobbyfotografer som meg! Snakk om fotomotiver, og snakk om stemning! Altså... her har vi alt fra gatevaskere på morgenkvitsten, til 50-talls-bilene som kjører nypolerte rundt i gatene med den største selvfølge. Det er så mye jeg kunne dratt fram som særegent for Cuba, og byen Havana, men det beste inntrykket jeg sitter igjen med er faktisk all vennligheten. Allerede på vår andre dag i landet hadde vi fått venner som viste oss rundt i byen, drakk mojitos og røykte sigarer med oss. 

Da vi reiste ut på landsbyen slaktet vi en hel gris i bakgården, og folk kjøpte levende høner på markedet. Her finnes det nemlig ingen supermarkeder, og den ene dagen hadde vi faktisk problemer med å finne vann! Tenk det? Da samlet folket seg rundt presten, som delte ut noen glass med vann til de som virkelig trengte det. Vi andre ble pent nødt til å koke vannet fra springen, og sette det i kjøleskapet. Det smakte ikke spesielt godt, men det var ikke farlig heller.

Det var virkelig noe ved Cuba som fengslet meg, på en god måte. Det var så deilig å spise mat som var kortreist. Så godt som ingenting er impotert, og grønnsakene de får servert er rett og slett de grønnsakene som er i sesong der og da. Poteter? Det finnes ikke. Sjokolade? Joda, det får du tak i på turisthotellene. Potetgull? De fleste vet ikke hva det er engang. Det var så rent, på en helt annen måte enn her hjemme. Tenk... vi kunne faktisk plukke både avokado og mango fra terassen i bakgården! MAGISK! 

Så... i et forsøk på å fange NOE av den magiske stemningen kommer et bildedryss! Men, altså... denne stemningen kan ikke la seg fange. Man må faktisk dra dit selv, for å oppleve den!

OH MY GOD, for et fantastisk land! Vi reiste jo en del rundt når vi var der nede, og jeg vurderer faktisk å skrive en liten guide, om det er noen av dere som vurderer å reise til Cuba en dag? Er det noen som er interessert i det? :)

KLEM! <3

Så dere meg på Bloggerne?

OKEI, på tide å adressere tidenes kleineste opptreden på Bloggerne, som ble sendt på TV2 Bliss på torsdagen som var. For dere som ikke har fått det med dere hender det altså at jeg dukker opp på skjermen i tide og utide, ettersom jeg har vært så heldig å få den lukrative rollen som Kristins venninne.Det som imidlertid ikke var like fresht som tittelen min, var oppførselen og framtoningen. Haha! Altså... det er en grunn til at jeg ikke skrev dette innlegget på fredag eller i går, jeg trengte rett og slett litt tid til å ta det opp, og litt tid til å akseptere mitt eget kleine jeg. Altså, misforstå meg rett, det er kjempegøy å få lov til å være med å stikke nesa innom et så spennende prosjekt, det bare er litt tydelig at den eneste kameraerfaringen jeg har hatt så langt i mitt liv innebærer både speil og trutmunn.

Noe som resulterer i at jeg for det meste sitter og smiler fårete til alt Kristin sier, og generelt virker helt hjernedød. Det verste er at jeg ikke kan si at det er TV2 som har klippet meg sånn heller, for jeg er ganske overbevist om at det ikke fantes noe særlig mer brukbart å klippe i fra den dagen. Det var første dagen de filmet, og alt jeg klarte å fokusere på var at det sto to fremmede karer med både lamper og store kameraer ved siden av oss, og at jeg hadde en mikrofon festet på innsiden av genseren min.

Alt Kristin sa gikk inn det ene øret, og ut det andre. Det resulterte i at jeg hadde at jeg ikke hadde en eneste interessant kommentar å komme med. Ehm... SÅ, til dere som så på episoden... jeg er ikke så hjernedød vanligvis! HELT SANT! Eller, jeg klarer i det minste å snakke. Det er noe jeg vanligvis er ganske så flink til. Okei... la oss gjengi litt dialog fra episoden:

Kristin finner fram en knall gul lampe fra IKEA-kartongen.

Kristin: - Se da! 

Katinka: - Oh my God! 

VI begynner å montere lampen.

Kristin: - Men du, se her da... her er det noe som skal...

Katinka: Ler nervøst.

Kristin: Nei, dette er enkelt, se her! Åh herremann.

Katinka: Ler mer.

Kristin: Da har jeg noe å blogge om! Yey! Sjekk den kule lampen.

Katinka: - Den var kjempekul. Ler mer.

Vi setter oss ned for å skravle i sofaen...

Kristin: - Nå har Dennis snart vært borte i to uker, og jeg kjenner jeg savner ham. Selv om det er godt å savne noen, ettersom jeg noenganger hater trynet hans så mye at jeg har begynt å bli voldelig. Det er ikke bra.

Katinka: - Ler mer, og drikker fra tekoppen (hvorfor i all verden ler jeg her?!).

Kristin: - Jeg har jo faktisk vurdert å gå i terapi, fordi jeg blir så sint.

Katinka: - Ja, jeg hører du sier det (hvilken kommentar er det?). 

Kristin: - Ja, det er faktisk ganske ille. Hadde jeg hatt et balltre, så... 

Katinka: - Men, du elsker han?

Kristin: - Jeg elsker ham over alt i hele verden. Jeg slår ikke til vanlig, men innimellom så slår jeg faktisk. Er ikke det vanlig?

Katinka: - Nei, jeg slår aldri. 

Kristin: - Men du har lyst til å slå? Har du ikke det, noen ganger?

Katinka: - Nei, ikke så veldig mye... Nei, jeg har ikke det.

 

Okei... vet dere hva?! Dere er faktisk bare nødt til å se episoden, for å forstå hva jeg mener! Note to self: Prat mer! Le mindre! Og bare... glem at kameraene er der! Sant? Høres bra ut, spør du meg. En liten trøst kan imidlertid være at jeg tror de andre klippene som kommer er en smule mer avslappet. Heldigvis! 

Affh, nok for i dag. Jeg logger av så lenge, snakkes snart! 

KLEM! <3

Sliter du med tynt hår?

Pokker heller! Dette som skulle bli tidenes mest freshe og inspirerende innlegg ender opp med å bli skikkelig stivt, og totalt uten detaljer, bare på grunn av min egen udugelighet! Ahrg, jeg har nå stått og skreket til dataskjermen (som om det er dens feil) i en snau halvtime. 

Fordi... folkens! Jeg dro på en skikkelig inspirerende visning med Wella i dag, og tenkte at dette var smashing stoff som ville gjøre seg bra på bloggen. Jeg hadde mitt trofaste kamera slengt over skuldra, og knipset i vei av både bartendere, drinker, ballonger i taket, mini-hamburgere og tapas. Alt var så sinnsykt fresht, og fargene satt som et skudd! 

Glad og fornøyd overfører jeg bildene til Macen, formaterer minnekortet, og setter i gang med å blogge. Men, plutselig, finner jeg ikke igjen verken ballongene, bartenderen eller tapasen. Tror dere ikke jeg hadde klart å slette bildene før jeg i det hele tatt hadde overført dem?! Herre jesus, er det mulig! Så, nå blir ikke blogginnlegget som planlagt i det hele tatt, og jeg surmuler i sofaen. Er det ikke rart at såpass små problemer kan ødelegge hele dagshumøret ditt? Det er bare så fantastisk overfladisk, patetisk og morsomt på én og samme tid.MEN! Over til det innlegget EGENTLIG skulle handle om, nemlig løsningen for dere der ute som sliter med tynt hår. Har dere noengang hørt om Nioxin før? Det er et merke innenfor Wella, som er designet spesielt for dere med tynt og skjørt hår, som pleier helt inn til hodebunnen og dermed stimulerer til en bedre og sunnere hårvekst.

Tidligere har produktene bare vært tilgjenglig i shampoo, balsam og pleieprodukter. Men, nå kommer de søren meg i stylingprodukter også! Og, selv om det ikke spiller noen rolle for meg, som faktisk har såpass tykt hår at det er irriterende (I know, hate me), så er jeg oppriktig glad for at det produktet her på andre side vegne.

Vi så det demonstrert på modellene, og egentlig skulle jeg vist dere bilder av det, men som sagt så forsvant over halvparten av bildene på minnekortet, så det blir litt vanskelig. Hovedpoenget er uansett at vi så det bli testet, og det funket faktisk! Ei jente med tynt og nordisk hår fikk Hollywood-glamour på én-to-tre, så jeg tenkte jeg skulle forklare og teste det litt nærmere for dere når det kommer i butikken i mars. Sounds good? 

Tror faktisk ikke jeg går så mye nærmere inn på det her. Jeg får heller skrive mer om det når jeg har bilder og muligheten til å vise dere det litt nærmere. MEN, de hadde ballonger foran presseveggen, og det veide søren meg opp for mye! Så lenge jeg fortsatt har ballongbildene er jo egentlig alt greit, er det ikke?

KLEM <3

Dagen derpå

Hahaha, sååå, jeg klarte ikke å sjekke innom dere i går likevel. Forklaringen er egentlig ganske så enkel, og den lyder som følger: Jeg var sliten, rett og slett.

Jeg nevnte jo for dere i forrige innlegg at jeg hadde planer om å dra på strippeklubb med Kristin og Lise Marie, sant? Vel, la oss bare si det sånn at kvelden ble meget vellykket! Haha, jeg var vel ikke i seng før klokka slo fire, og fem timer senere satt jeg pokker meg klar på kontoret. 

Joda, det sies at man visstnok skal klare den typen anstrengelser i 20-åra, men ettersom jeg ikke våknet før klokka fire i ettermiddag, kan jeg underskrive på det motsatte! GUD, jeg er virkelig ikke skapt for det der.

Haha, det sier vel egentlig seg selv at jeg er forbi fasen hvor man er ute på byen til langt på natt, og står opp tidlig neste morgen, når jeg faktisk blir fysisk ødelagt av ETT glass vin, og en ÉN drink ute på byen. Haha, det er faktisk ikke greit. Jeg kun like så godt bli avholds med det samme.

MEN, altså, herregud for en morsom kveld! Så, uansett hvor dårlig jeg var i går, var det faktisk verdt det. Der satt vi, fire jenter, på byens beste strippeklubb, med eget fuckings bord med utsikt til scena. Haha, og tror dere ikke det endte med at Kristin bestilte en lapdance til oss alle sammen? Eller... tabledance er visst den riktige betegnelsen, har jeg lært.

Hun rullet rett og slett ut et saueskinn på bordet, og satte i gang! Beina opp mot taket, og glitrende undertøy som blinket i takt med musikken. Haha, okei da, det blinket ikke... men, det var søren ikke langt unna! Snakk om en helt egen og fascinerende verden! Nå må jeg presisere at jeg slett ikke har for vane å dra på strippeklubber en lørdagskveld, det høres en smule shabby ut. Vi bare... ville ha en litt spesiell lørdagskveld, og det fikk vi søren meg også! 

Nei, det blir nok en stund til jeg reiser ut på byen igjen. Jeg dro til Mari etter jobb i går, og her fikk jeg biff og pommes frites servert til kveldsmat. Og deretter kræsjet jeg i senga, og sto ikke opp før fire i dag! Haha, sånn kan det gå. Den eneste mosjonen jeg har fått er turen ned på butikken rett over gata, hvor jeg kjøpte Coca Cola, potetgull og dip, og sjokolade! 

Haha, så nå sitter jeg parkert i sofakroken igjen. Tror rett og slett jeg må sette på pauseknappen til i morgen. Jeg klarer ikke skrive noe med substans, så beklager for et totalt hjernedødt innlegg uten noen som helst mening! Haha, jeg tror det jeg prøver å si er at jeg er redusert, og kommer sterkere tilbake i morgen! Da skal dere få se noen spennende bilder fra Cuba! :D 

KLEM! <3