hits

januar 2015

Wanted: Nike Supreme

Jeg kunne ha skrevet en hel tekst om hvorfor jeg har lyst på disse skoene, hvor perfekt de hadde passet inn i garderoben min, og hvor awesome de er! Men, så er egentlig alt man trenger å se på dem. Jeg mener... de er knall røde, store, skrikende og fantastiske joggesko!

Det er umulig å ikke elske dem, og er herved skrevet opp på ønskelista! Derfor slenger jeg bare med noen bilder, for de snakker for seg selv!

Så, nå er jeg akkurat ferdig på jobb, og er på vei hjem for å møte fantastiske Kristin, og min venninne fra Bergen, Lise Marie. Demme lørdagen skal vi ut på strippeklubb i Oslo! Haha, ikke spør hvorfor, men det er tydeligvis blitt en greie jeg og Kristin gjør... det å dra på strippeklubb! Sånn kan det gikk.

Ha en fantastisk lørdag, fininger, så sjekker jeg inn med dere i morgen, mens jeg sitter sliten og fyllesyk på kontoret! Det blir kos. Haha!

KLEM <3

Back on track: Vixen 2015!

Hei igjen, mine kjære venner! Herreguuuud for en tid det her har vært. Før jeg går inn på detaljene om hva som har skjedd de siste ukene, må jeg bare understreke hvor VANVITTIG godt det var å være ute blant folk igjen, mellom alle blitzlampene og galskapen denne livsstilen fører med seg.

For, selv om jeg trives godt i sofakroken under pleddet, så merker jeg at det faktisk er i den galskapen jeg hører hjemme. Jeg blir faktisk vanvittig glad av høy dubstep, Moschino-vesker og rosa drinker i høye plastikkglass. Jeg kan ikke noe for det! Joda, det er så overfladisk at det er kvalmt, men jeg feeder på det! Ikke døm meg! 

Og i går folkens... i går var det søren meg duket for selveste Vixen Blog Awards 2015, med selveste Kristin

Og ja, før jeg legger ut i det vide og det brede om hvor fantastisk kvelden var, kan jeg kanskje fortelle dere noe om hvorfor jeg har vært borte de siste ukene. For, dere må ikke tro jeg har glemt dere! Det har jeg virkelig ikke. Det er bare det at jeg har vært verdens mest uheldige menneske den siste tiden.

Dere vet de mandlene jeg maste så mye om rundt 4. desember, sant? De jeg til slutt opererte ut, og deretter fikk en infeksjon i? Vel, da jeg hadde vært sengeliggende i tre uker gikk jeg på mange måter tom for ting å skrive om. Jeg lå der i sykesenga, ettervekst herfra til helvete, og det samme sengetøyet som alltid. Det var ikke noe spennende å meddele, og to sykeinnlegg om dagen hadde nok ikke vært det beste lesestoffet for dere.

MEN, så kom jo januar, og jeg skulle til selveste Cuba. Planen var å komme sterkt tilbake med 50-talls-biler og pastellfarger, men så gikk ikke det helt etter planen da jeg fikk en nyrebetennelse, og ble sendt hjem tidligere enn planlagt. Rett fra Gardermoen til legevakta, og deretter ballet det bare på seg.

SÅ, det er kanskje ikke nødvendig å fortelle at comebacket ble en smule utsatt? Jeg bestemte meg rett og slett for at det ikke var noe poeng å komme tilbake halvveis, før jeg faktisk kunne legge alt i det. Så, NÅ er jeg tilbake. Foreløpig frisk og rask, og la oss krysse fingrene for at det holder seg sånn! 

Og, folkens... vet dere hva som skjedde i går?! Verdens beste Kristin stakk søren meg av med TO priser fra prisutdelingen! Både som årets livsstilsblogger, OG som beste outfit of the year! ALTSÅ... jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke! Den jenta der er bare en uendelig kilde til godt humør og inspirasjon! 

Jeg er rett og slett stolt av å kunne kalle henne en god venninne. Hun var den ENESTE bloggeren som stakk av med en pris fra juryen óg en pris fra publikum. Er ikke det bra, så vet ikke jeg! Applaus og hæla i taket. Etter prisutdelingen dro vi selvfølgelig videre for noen ekstra glass og feiring, og deretter var det klart for nattmat på Max, med burger og chili cheese tops! Namnamnam! 

Okei! Men, nå er jeg nødt til å løpe ut døra. Jeg har ei venninne fra Bergen på besøk (hva er det med disse bergenserne? De er overalt!), og vi skal se American Sniper på kino! Noen som har sett den? Er det bra?

Slenger med noen ekstra bilder fra gårsdagen! 

KLEM! <3