hits

Konkurranser

Vinnere av NIVEA-konkurransen

Hei og hopp!

Tenkte egentlig jeg skulle annonsere dette på Facebook-siden, men det viste seg vanskeligere enn antatt, så vi får ta det her inne i stedet.

De to heldige vinnerne av solprodukter fra NIVEA er: Silje Andreassen og Janne! 
Send en privat melding til Stylethatshit på Facebook med adresse, så skal vi sende det i posten til dere med en eneste gang! 

 

- Katinka <3

KONKURRANSE!

Oh yes, det er klart for bloggens første konkurranse! Og vi er ganske stolte over å kunne gi dere noe som er både praktisk og fint! For, hvem trenger vel ikke solkrem i denne tropevarmen vi har nå om dagen?

Vi ble kontaktet av Nivea, som gjerne ville gi oss muligheten til å kjøre en konkurranse for dere. Og, det takket vi jo absolutt ikke nei til! En fin måte å vise hvor mye vi setter pris på dere lesere! :)

Alt dere trenger for å være med i trekningen er å gå inn og like "Stylethatshit" på Facebook her, også blir vi veldig glad om du deler konkurransen videre på Facebook-siden din, men det er overhodet ingen tvang. Gi et livstegn fra deg i kommentarfeltet her når du har likt oss, så fikser vi resten! 

 

 

 

 

Og, bare så det er sagt... vi ville selvfølgelig ikke delt ut premier vi ikke hadde tro på her på bloggen! Jeg har personlig testet ut akkurat de samme solkremene på den nylige Portugal-ferien min, og er strålende fornøyd! Min favoritt ble "Invisible cooling mist", som du ikke engang trenger å smøre ut. Snakk om lettvint!

Her er et bilde av det aller nødvendigste i årets strandbag. Moteblad, T-skjorte, solkrem og neglelakk. Voila - klar for en fin dag på stranda!

 

 

Lykke til! :)

 

- Katinka