hits

Halloween

Partytime!

For en fest det endte opp med å bli! Haha, jeg skulle så gjerne ha oppdatert dere om dette allerede i går, men timene fløy forbi, og det var rett og slett for hardt å skulle fokusere på noe som helst annet enn å samle ølbokser, kaste spindelvev, og bestille pizza. 

Nå sitter jeg endelig i en nyvasket leilighet. De falske edderkoppene er pakket vekk på loftet til neste år, og møblene er på plass igjen (ja, vi fjerner TV-en før hver Halloween-fest. Bedre safe than sorry). Men, til tross for en noe redusert form i går, og noen timer med dedikert vasking og rydding, så sitter jeg med et stort glis rundt munnen. For, HERREGUD, så GØY det var!! 

Vi var en perfekt mengde med mennesker. Stua ble full, men folk danset, og de oppførte seg pent. Musikken var høy, og stemningen stod i taket. Åååh, sånne kvelder er så magiske! Bare masse mennesker og venner du ikke har sett på en stund, og ALLE er i godt humør.

Haha, for ikke å snakke om at leiligheten var ganske magisk i seg selv! Her snakker vi strippet for møbler og personlige detaljer, men med spindelvev og alt mulig annet ekkelt. Det var som å feste i et spøkelseshus! 

La meg bare advare dere med det samme... denne bildeoppdateringen blir verken fresh eller fin å se på! Haha, hele leiligheten var lyssatt med rødt og glorete horelys, og jeg har ikke blitz på kameraet mitt! De bildene som ikke er snappet fra snapchat (hah!), er derfor veldig røde, og absolutt ikke i "balanse". 

MEN, de viser i det minste godt humør og topp stemning. Så, det får rett og slett holde! 

Legg forresten merke til ALT DET SATANS spindelvevet vi har i leiligheten! Hele taket i både stua, gangen og kjøkkenet var FULLT av det! Tror dere det var lett å få tak i to dager før Halloween? Trust me, det var det ikke.

Etter å ha løpt gjennomsvett med hysteriske øyne på alle Nille-butikkene i hele Oslo, og deretter fått de til å ringe helt ut til Strømmen Storsenter og andre avsideliggende steder for å høre om det fantes noe å oppdrive, måtte jeg se slaget tapt. 

Jeg prøvde til og med å kjøpe en pakke fra naboen. Jeg la 200 kroner på bordet, og ba på mine knær om at de skulle ta imot. Den gang ei! 

Haha, heldigvis klarte Rikke å oppdrive noen ekstra pakker på et oppdrag hun var ute på dagen før festen. Nok en gang... fordelen med å bo sammen med en make-up artist og stylist. Hvem andre ville funnet noen uåpnede pakker med falskt spindelvev på jobb, liksom?! 

Det at alle Nille-ansatte i byen må tro jeg har en skrue løs etter jeg sto med tårer i øynene og ba de sjekke bakrommet "én gang til, i tilfelle det gjemte seg noen pakker der", er en annen historie.

Nei, NOK SKRAVLING! Her har dere noen bildeupdates fra festen! 

Og når festen først var over, var det en viss pusekatt ved navn Pepsi, som syntes det var utrolig morsomt å jakte på spindelvevet som var hengt opp for anledningen. Dette er ett stk. lykkelig katt! 

Så, da var det bare å takke fra partycribben for denne gang! Jeg har jo aldri fest. Jeg er nok egentlig litt for lat, og setter ikke spesielt stor pris på uhorvelige mengder brukt dopapir, og ølsøl på gulvet, men én gang i året slår vi altså på stortromma her hjemme også... og det er på halloween! 

Så, nå var halloween over! På tide å komme tilbake til virkeligheten igjen! Nå skal jeg oppdatere dere med freshe bilder fra hverdagen igjen, og med meninger om ting som måtte irritere meg i ny og ne. Jeg lover!

Smask og dask! <3 

Halloween Party!

Oh my god! Jeg vet at det har gått et par dager siden jeg poppet innom her nå, og jeg må bare si at jeg har savnet dere alle sammen veldig! Jeg har imidlertid en ganske så god grunn. Jeg har faktisk vært så opptatt med andre ting at jeg ikke har åpnet dataen en eneste gang i løpet av de to siste døgnene! 

Vi har nemlig vært i full gang med å arrangere en Halloween-fest, med startskudd kl. 20:00 i kveld. ENDELIG begynner leiligheten å ligne på et spøkelseshus, og brikkene begynner å falle på plass. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen små details (full oversikt må vente til festen er i gang. Vi kan jo ikke røpe ALLE hemmelighetene, kan vi vel?) ;). Haha! Dette her kommer til å bli AWESOME! :D

Keep in mind at omtrent alle disse bildene er tatt på dagtid, for å få med alle detlajene til dere kjære og vakre lesere. På kveldstid med rød belysning blir alt hakket mer creepy. I promise! Åh, herregud som jeg gleder meg til å vise dere hele oversikten med alle detaljene i morgen!! Det blir bare helt fantastisk! 

Vi har funnet på så mye morsomt! Det å bo sammen med en make-up artist og stylist er ikke så dumt, altså. Rikke har så mange ideer som jeg aldri ville tenkt på selv! Jeg mener, hvem tenker på å dryppe stearin rundt skjelettet som står på kjøkkenbenken, sånn at det ser ut som han synker ned i noe og forsvinner? Vel, ikke jeg, i alle fall! Men, Rikke tenker på sånt! That´s why I love her! 

Og, altså... det å finne nok spindelvev til å henge opp i hele leiligheten har vært et prosjekt i seg selv. Haha, det skal jeg fortelle dere om i morgen! Og, folkens... det dere ser under her er bare en smakebit! Det kommer mer, for å si det sånn.

La meg bare si at dette har vært et helt sinnsykt prosjekt, og at vi innser at vi kanskje har tatt LITT av... så, haha, welcome to the freak show! 

Haha, som dere ser på det nederste bildet her... stemningen blir en ganske annen når det blir mørkt! I morgen skal jeg fortelle dere alt om de rare tingene vi har gjort for å få fikset i stand leiligheten, men nå er jeg nødt til å løpe! 

Jeg skal ut på en lunsj, og en tur innom jobb, før festen starter om... sju timer! Jeg har med andre ord ingen tid å miste. Kos dere gløgg i hjel! Noen andre som skal feire i dag, eller dro dere den ut i går i stedet?

LOVE! 

- Katinka <3

Fangs on!

Hei og vampetivamp! Idag skal jeg gå trinn og trinn på hvordan man sminker seg som en (sexy) VAMPYR! Jeg fikk min gode venninne Sara til å stille som modell denne gangen, i frykt for at dere skulle bli lei det kjedelige gamle ansiktet mitt... Haha! Neh. Aaanywayz, håper alle har hatt en super dag! Her er hvordan du gjør denne looken:

Du trenger:

Hvit kremsminke, evt en lys foundation

Hvit illuminatior og/eller lyst skimmer

Lyst pudder

Svart liner og svart/grå øyenskygge

Skimmer-øyenskygge i kobber (om du ønsker en liten twist på smokey-eye)

Brynspenn/-skygge

Rød leppestift/farget lip-balm

Teaterblod

Hoggtenner

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte:

1. Begynn med å blande den hvite kremsminken/foundation, og påfør deretter over hele ansiktet og hals, slik at du sparklez like a vamp! Bruk en foundationkost eller fingre til å gjøre dette.

2. Gå deretter over med et lyst pudder og evt. mer skimmer på kinnben, nese, panne og hake for å fremheve disse stedene bedre, og fordi vampyrer (iallefall etter Twilight å dømme) glitrer som en..diamant? Dette påføres med en pudderkost.

3. Bruk så en grå øyenskygge til contouring, altså på steder hvor du vil skape dybde (under kinnbenet, tinning/rundt hårfestet, under haken, nesen..). Og for all del - IKKE glem å smink på skygger under øynene! Husk at vampyrer skal se litt døde ut! Bruk en contouring-/pudderkost.

4. Eyes! Smink brynene som vanlig, og begynn å smoke those eyes! Her kan du gå så bananas du bare vil, men personlig synes jeg at å vinge sminken litt ut ser FAB ut til denne looken! Bruk så en svart liner på våtkanten, og legg deretter en skimmer-øyenskygge med kobber midt på lokket for å gjøre hele looken litt mer spennende (og matchy til eventuelle orange-røde linser!). Her kan du bruke enten en øyenskyggekost, eller en finger!

5. Legg så et tynt (eventuelt mer om du ønsker det) leppestift/lip-balm på leppene, før du påfører litt teaterblod i munnvikene. Du gikk vel ikke sulten på fest?! Avslutt så med å påføre hoggtenner på hjørnetennene! 

Tips! Igjen, så er linser utrolig effetivt for å fremheve looken enda mer, og for all del - IKKE glem hoggtenner!! Det er et must! Du kan også påføre litt blod på tuppen av tennene!


Kamerat tok skimmeret på huden litt dårlig, men det ser absolutt veldig bra ut! Så, hva syns dere om denne vampyr-varianten? Er det noen spesielle looks dere ønsker å se videre i Halloween-uken, så skriv dette i kommentarfeltet! Og som alltid, prøver dere denne eller noen av de andre lookene vi har lagt ut hittil, last opp bilde på instagram med #stylethatshitblog! 

Ha en fin kveld videre, alle! :D

- Rikke <3

Skull it with the sugar!

Hei igjen, folkens! Da er vi på dag to av Halloween-uken! Jeg fikk så lyst til å gjøre noe ala det samme som igår, det var så moro! Så da ble det rett og slett SUGARSKULL! I Mexico feirer man De Dødes Dag, eller Día de los Muertos, fra 31. oktober til 2. november! Altså Halloween-weekend! :D Helt fantastisk! Så hvis jeg ikke føler meg ferdig med Halloween-uken, så kan det godt hende jeg forlenger den litt, jeg også.. ;) Hehe!

Så, denne sminken er en typisk look i Mexico under denne høytiden, så da syns jeg det er på sin plass å gjøre en liten twist av den her på bloggen! Enjoi! :DDu trenger:

Liner

Hvit, svart og (i dette tilfelle) rød kremsminke eller bodypaint

Rød leppestift

Pudder, øyenskygge eller setting-spray

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte:

1. Påfør den hvite kremsminken/bodypainten over så å si hele ansitet, bortsett fra rundt øynene og nesetippen.

2. Bruk lineren til å skisse opp hvordan du vil ha designet.

3. Fyll inn øynene med svart kremsminke/bodypaint, nesen maler du i en opp-ned hjerteform, og bruk en linerkost til å male på detaljene i ansiktet og munnen. På øyelokket brukte jeg en rød øyenskygge for sette sminken, pluss at det gjorde det litt mer spennende!

4. Ta så den røde kremsminken/bodypainten, og lag detaljene med en ren linerkost.

5. Tilslutt, ta på leppestift og blend ut kantene på leppene med sort for å få en sammenheng med resten. Bruk så et mørkt pudder eller svart øyenskygge med blending-kost, og dus ut kanter og lag skygge der du ønsker. Avslutt med å fiksere sminken med enten pudder og/eller setting-spray! 

Tips! Ta på noen kule linser og vipper for maksimal effekt! Store roser i håret er også veldig typisk for denne looken, da dette tross alt er en meksikans/spansk tradisjon! :D

Ekstratips!! Gjør denne sminken kun på halve ansiktet, og vanlig skjønnsminke på andre halvdel. Superfint! 

Har du bestem deg for hva du skal være på Halloween? Isåfall vil jeg gjerne se! :D Om du prøver denne looken, eller bare vil vise oss hva du skal være, last opp bildet på instagram og tag oss med #stylethatshitblog! Vi gleder oss til å se og høre fra dere! :D Happy Halloween-uke peepz! Adios!

- Rikke <3

Skull it baby!

Heeei og velkommen til HALLOWEEN-UKE her på bloggen! Denne uken kommer jeg til å legge ut forskjellige makeup-forslag til Halloween 31. oktober! For de som ikke allerede vet det allerede, så elsker jeg Halloween! Sånn, jeg virkelig ELSKER HALLOWEEN! Haha! Sminke, hår, kostyme, blod, gørr, æææh det er helt fantastisk! :D 

Såå! Jeg begynte Halloween-uken med en SKULL MAKEUP. Den er både enkel å sminke, lite produkter er nødvendig, også gir det det likevel så stor effekt! Jeg gjorde denne makeupen ganske basic sånn at alle lett kan gjøre det samme hjemme!

Du trenger:

Liner

Hvit og svart kremsminke eller bodypaint

Pudder/øyenskygge eller setting-spray

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte: 

1. Bruk en liner til å tegne opp alle negativene (det som er mørkt). Da er det lettere å se hvordan sluttresultatet vil se ut, og å få det symmetrisk på begge sider (akkurat som en skisse). Du skal markere de stedene hvor huden på en måte "synker" inn, altså under kinnbenet, tinningene, øyengropen og selvfølgelig nesen - ettersom nesen bare er brusk! Skiss også opp hvor munnen/tennene skal være.

2. Bruk en hvit kremsminke (eller bodypaint), og legg denne overalt utenom de negative stedene. Bruk en middels stor kost.

3. Påfør så en svart kremsminke (eller bodypaint) og fyll inn negativene du allerede har markert opp (rundt øynene, nesa, under kinnene, munn/tenner). Husk å bruke en svart liner på våtkanten på øyene! Dette vil utgjøre en stoor forskjell, believe me! Lag så noen detaljer der du ønsker.

Tips! For å fremheve benet over øynene - dra noen linjer fra hver side av "øynene" du har farget, og deretter opp mot pannen. Du kan også bruke øyenskygge til å legge skygger der du ønsker!

4. Pudre de lyse overflatene med et hvitt pudder, eller øyenskygge, og de negative områdene med svart pudder, for at sminken skal sitte (dette trenger du ikke gjøre om du bruker bodypaint). Du kan også bruke en setting-spray i stedet for pudder om du ønsker det! 

For maksimal effekt: Smink også halsen! Dette gjør du superenkelt ved å påføre den hvite sminken i en rett linje nedover halsen, og deretter noen linjer tvers over. Bruk så svart sminke på resten av halsen. OG! Er du kul, bruk noen crazy linser!!

Aaaand it´s done! Håper dette var greit å forstå. Dette er superenkelt å gjøre, og husk at øvekse gjør mester! Det er fortsatt noen dager igjen til Halloween ;) Og.. er det noe dere lurer på må dere bare spørre i kommentarfeltet! Stay tuned for flere makeup-forslag til den store dagen! :D 

Tag oss også gjerne på instagram med #stylethatshitblog om du prøver noen av lookene! :D Det er alltid gøy å høre (se) fra dere ;)

 

- Rikke <3