hits

Blogg

Kvalitetstid!

Hei og hopp!

Herregud for en helg dette har vært! Jeg har nemlig tatt med dama hjem til Lillehammer for litt kvalitetstid med familien, men det har søren meg vært full pupp og full rulle hele veien. Vi har vært på Lillehammerdagene, trasket i byen, feiret bursdag, klappet geiter på Barnas Gård, og generelt bare vært sosiale. Skal si helga fikk bein å gå på, for å si det sånn! Lover å oppdatere dere mer om det senere, men akkurat nå skal jeg faktisk skrive litt om hva som skjedde på fredagen, før jeg satt meg på toget til Lillehammer.Da fikk jeg nemlig endelig booket en skikkelig kvalitetsdate på hele to timer med kjære Kristin! Haha, dere skjønner det at denne frøkna har om mulig enda flere baller enn meg i lufta om dagen, og da blir det plutselig vanskelig med en kaffe i ny og ne. Men, nå er jeg endelig ferdig med eksamen, og vi klarte å presse inn en lunsjdate i agendaen! 

Jippi, og hæla i taket! Det er noe som er så utrolig godt med det å være sammen med noen som er så engasjerte i det de driver med, og som får til alt de driver med! Jeg mener, har dere fått med dere hva denne dama gjør? Ikke bare driver hun en egen klesbutikk som går så det suser, men hun har søren meg også kjøpt seg egen leilighet, drifter en superblogg, og generelt bare er superkvinne! 

Nei, jeg tar av meg hatten og hele pakka. Det jeg egentlig skulle frem til var imidlertid at det er så utrolig deilig med slike påfyll i hveradgen! Små øyeblikk med mennesker som får deg til å le, og som inspirerer deg! La sommeren bli full av slike øyeblikk, akkompagnert av grilling, tennis (min nye hobby, mer om det senere), og nakenbading! Juhuu! 

Ferdig utdannet, med forfatterkontrakt under armen!GOD SOMMER, alle sammen! Herregud, det har skjedd så vanvittig mye siden sist, at jeg vet da søren hvor jeg skal starte. Det har seg nemlig slik at da jeg fikk et fulltidsvikariat hos Side2 tidlig i januar, så var jeg hellig overbevist om at jeg fint klarte å møte på jobb hver eneste dag, studere på fulltid ved siden av, OG holde bloggen i drift.

Vel, det viser seg at uansett hvor mye man ønsker noe, så har den menneskelige kroppen en viss grense for kapasitet. Så... noe måtte gi tapt. Med tanke på at en bachelorgrad i journalistikk (som nå forresten er overstått med glans) og en fulltidsjobb virket viktigere enn denne bloggen, ble den nødt til å gå. Trist, ettersom bloggen var noe av det jeg trivdes best med, men det måtte bare bli sånn.

Nå er jeg imidlertid tilbake! Jeg er ferdig utdannet, har fått drømmejobben, verdens nydeligste kjæreste ved navn Mari, og en intensjonsavtale med Fontini om utvgivelse av bok! Jeg trenger kanskje ikke fortelle dere at ting går ganske så greit? Jeg er faktisk blitt en av de der irriterende menneskene som ikke har noe å klage over. Jess, så får vi se hvor lenge det holder! ;)

Til dere som fulgte med på Cola-prosjektet jeg blogget om tidligere, så kan jeg informere om at jeg søren meg har gått 61(!) dager uten Cola (med unntak av den ene gangen jeg fikk omgangssyken, og måtte ha litt pepsider, koffein og sukker). Planen var jo egentlig å gå 62 dager, men nå har jeg jo ikke lyst på den kullsyreholdige sukkerlaken lenger!

Tror søren meg jeg utvider utfordringen til 100 dager, så ser vi hvordan det går!

Vel, det var det. Jeg kommer tilbake med litt andre ting senere, ville bare oppdatere dere med noen freshe sommerbilder, og fortelle dere hva som har skjedd siden sist!

Klem!

En helt vanlig dag på jobben

- Hva har så du gjort på den glamorøse jobben din i dag?, kan jeg ha venner som spør ertende om jeg kommer drassende hjem på noen poser med produkter, etter en lang dag på kontoret.

Og i det siste har jeg begynt å legge merke til at flere spør om det. Flere jeg ikke kjenner også. De lurer på hva i all verden man egentlig gjør, når man jobber som journalist for det som er Norges største kvinnemagasin på nett. Svaret på det? Absolutt alt mulig! 

Jeg tenkte at for å illustrere et eksempel, skal jeg nå fortelle dere om dagen jeg hadde på kontoret i dag. Selv om alle dager selvfølgelig ikke innebærer både treningsøkter, videoshoots av Cola-flasker og snodige saker, er det søren ikke langt unna. Så, here we go... 

Dagen startet både glamorøst og slitsomt. Det kommer helt an på øyet som ser. Sammen med helt ville damer som tok kneløft opp til puppene, ble jeg presset inn i lokalet til Sport1, hvor Nike holdt en aldri så "liten" treningstime (det fantes ikke noe lite eller mildt med den treningstimen der! Jeg var død etter fem minutter. Da var det bare 25 igjen...). Så da sto vi der som en flokk matchende neongule påskekyllinger.

Selv om lårene mine ikke var så fan av kneløftene, så var de sykt fan av de freshe og mønstrede tightsene. GUD! Hvem sa at treningstights ikke kan brukes på shopping? Skoene var forresten ikke så dumme de heller. Og dere... den nye BH-en til Nike? Den omfavner puppene dine. Jeg har aldri prøvd en diggere trenings-bh! Anbefales.

Maten var heller ikke så dum, og magen min satt pris på å få servert foccacia med reker, egg, salat og majones. Naturell youghurt med müsli og smoothie. Så, jeg ser den... det er luksus å få servert såpass digg mat på morgenkvisten, og å få muligheten til å teste treningsklærne på ubestemt tid. 

Deretter satte jeg kursen mot kontoret. Jeg skulle søren meg hatt et bilde av meg der jeg forsøkte å suge opp alt av sommersol, samtidig som jeg balanserte smoothien og yoghurten i hver sin hånd, dra opp adgangskortet til kontoret, OG prate i telefonen. Jeg må ha vært litt av et syn.

I alle fall... på kontoret skrev jeg derimot en sak om kroppsfokus, og ikke minst om den viktige saken Ashton Kutcher tar tak i når han klager over at det ikke finnes stellebord på de offentlige herretoalettene i USA (fint vi tar tak i de store verdensproblemene. Men hey, likestilling!). 

På morgenmøtet diskuterte vi barndommens godteri, kunstig søtning, smertestillende medisiner til barn og Paradise Hotel. Vi skal ha plusspoeng for mangfold. 

Så, folkens... kommer vi til et prakteksempel av det jeg kommenterte tidligere i saken: jeg gjør virkelig alt mulig. Jeg er en kamufleringspotet. I det ene øyeblikket satt jeg og diskuterte motesaker med Line, og om hvilken jeans som egentlig er best.

Deretter skriker Kjersti fra andre enden av rommet.

- Jeg så en kjempekul Cola-video! Kan ikke vi lage vår egen video av dette?

Vi kastet oss selvfølgelig rundt. Og før vi visste ordet av det var vi ute på dypt kreativt vann. Ideen var grei nok i seg selv, men det fantes jo ikke noe videoutstyr. Og vi måtte ha en timelapse, da fungerte ikke speilrefleksen jeg hadde i bagen. Hva med GoPro? Nei, det lå hjemme. Vi kunne filme noen minutter med speilrefleksen hvert femte minutt, speede opp klippet, og redigere sammen? Nei, det ville ta for lang tid å redigere. Macen lå hjemme.

Pokker. Vi skrinla ideen. Før jeg kom med et forslag.

- Iphonen har jo en timelapse-funksjon. Om kameraet står stille og lyset holder, burde det funke. 

Vi highfivet hverandre for løsningsorientert tenking, og løp ned til butikken for å kjøpe en halvliter Coca Cola. Deretter var det neste problem... vi måtte ha strøm, og vi måtte ha et stativ til iphonen, slik at den sto oppreist og støtt gjennom hele filmingen. Pokker. Hva endte det med?

En provisorisk løsning som innebar å stable alt på toppen av minikjøleskapet i redaksjonen (det var en stikkontakt til telefonlading der), og deretter stable bøker (og ikke minst... en pakke IKEA-knagger) i høyden for å få riktig høyde til kameraet. Stativet? Det laget vi ved hjelp av saks og tape. 

HAH! Er ikke det kreativt, så vet søren meg ikke jeg. Hva filmen går ut på kan jeg nesten ikke røpe før den legges ut på Side2.no, så følg med i de nærmeste dagene fremover! ;)

Hva skulle jeg frem til med dette innlegget? Hverdagen hos Norges største kvinnemagasin på nett er så mye mer mangfoldig enn man vil klare å forestille seg. Ingen dag er lik, og jeg vet aldri hva som venter rundt hjørnet når jeg kommer på jobb. Det å skulle skrive om mote, skjønnhet og klikksaker innebærer så mye mer enn man tror. Det handler like mye om kreativitet og nye synsvinkler som noe annet.

Spør du meg kan ikke det ovenfor beskrives som åtte "kjedelige timer foran kontorpulten", men heller et helt eget lite eventyr. Jepp! Peace out! 

KLEM! 

Prosjekt: Totalrenovering av rom

Hahah, HEI alle fine venner! Tror dere jeg har hatt noen surrealistiske uker, eller? Jeg har nemlig blitt profesjonell maler, sparkler og interiørdesigner siden sist gang vi snakket. Det er i alle fall ikke langt unna! 

Jeg vet ikke om dere har sett noe særlig bilder her hjemmefra før? Jeg tviler på det, og det er faktisk med god grunn. Dere skjønner det at vi har levd i en leilighet med påskegule vegger året rundt, og tapet som bobler seg så mye at man ikke lenger vet hva som er luftbobler og hva som er vegg. Men, hey, for 100 kvadratmeter i Bogstadveien finner man seg i det meste, sant?

Det var først da leien gikk opp i pris at vi bestemte oss for at nok er nok, og tok saken i egne hender. Så, da sto vi der da. Jeg, Rikke, en falleferdig gardintrapp og et spann med maling. Hahaha, så... jeg har dasset rundt i joggebukser med malingsflekker, stiv nakke, og med fett år. Med andre ord... ikke spesielt bloggvennlig. 

MEN, nå folkens... NÅ er søren meg rommet mitt så bloggvennlig som bare pokker! Hahaha, har tatt noen bilder av det ferdige resultatet til dere.

SÅ, nå har jeg endelig et stort og lyst rom, hvor jeg har absolutt alt jge trenger for å være lykkelig! Hah, og jeg synes jammen det reflektererer personligheten min (som er en smule splittet) også. Jeg har et eget stoort og deilig kleshjørne, en egen liten stue med de FIRE hellige spillkonsollene mine, og en egen velfylt bokhylle til den lille litteraturnerden i meg.

Snakk om luksus! Hva synes dere? :D

KLEM! 

Så dere meg på Bloggerne?

OKEI, på tide å adressere tidenes kleineste opptreden på Bloggerne, som ble sendt på TV2 Bliss på torsdagen som var. For dere som ikke har fått det med dere hender det altså at jeg dukker opp på skjermen i tide og utide, ettersom jeg har vært så heldig å få den lukrative rollen som Kristins venninne.Det som imidlertid ikke var like fresht som tittelen min, var oppførselen og framtoningen. Haha! Altså... det er en grunn til at jeg ikke skrev dette innlegget på fredag eller i går, jeg trengte rett og slett litt tid til å ta det opp, og litt tid til å akseptere mitt eget kleine jeg. Altså, misforstå meg rett, det er kjempegøy å få lov til å være med å stikke nesa innom et så spennende prosjekt, det bare er litt tydelig at den eneste kameraerfaringen jeg har hatt så langt i mitt liv innebærer både speil og trutmunn.

Noe som resulterer i at jeg for det meste sitter og smiler fårete til alt Kristin sier, og generelt virker helt hjernedød. Det verste er at jeg ikke kan si at det er TV2 som har klippet meg sånn heller, for jeg er ganske overbevist om at det ikke fantes noe særlig mer brukbart å klippe i fra den dagen. Det var første dagen de filmet, og alt jeg klarte å fokusere på var at det sto to fremmede karer med både lamper og store kameraer ved siden av oss, og at jeg hadde en mikrofon festet på innsiden av genseren min.

Alt Kristin sa gikk inn det ene øret, og ut det andre. Det resulterte i at jeg hadde at jeg ikke hadde en eneste interessant kommentar å komme med. Ehm... SÅ, til dere som så på episoden... jeg er ikke så hjernedød vanligvis! HELT SANT! Eller, jeg klarer i det minste å snakke. Det er noe jeg vanligvis er ganske så flink til. Okei... la oss gjengi litt dialog fra episoden:

Kristin finner fram en knall gul lampe fra IKEA-kartongen.

Kristin: - Se da! 

Katinka: - Oh my God! 

VI begynner å montere lampen.

Kristin: - Men du, se her da... her er det noe som skal...

Katinka: Ler nervøst.

Kristin: Nei, dette er enkelt, se her! Åh herremann.

Katinka: Ler mer.

Kristin: Da har jeg noe å blogge om! Yey! Sjekk den kule lampen.

Katinka: - Den var kjempekul. Ler mer.

Vi setter oss ned for å skravle i sofaen...

Kristin: - Nå har Dennis snart vært borte i to uker, og jeg kjenner jeg savner ham. Selv om det er godt å savne noen, ettersom jeg noenganger hater trynet hans så mye at jeg har begynt å bli voldelig. Det er ikke bra.

Katinka: - Ler mer, og drikker fra tekoppen (hvorfor i all verden ler jeg her?!).

Kristin: - Jeg har jo faktisk vurdert å gå i terapi, fordi jeg blir så sint.

Katinka: - Ja, jeg hører du sier det (hvilken kommentar er det?). 

Kristin: - Ja, det er faktisk ganske ille. Hadde jeg hatt et balltre, så... 

Katinka: - Men, du elsker han?

Kristin: - Jeg elsker ham over alt i hele verden. Jeg slår ikke til vanlig, men innimellom så slår jeg faktisk. Er ikke det vanlig?

Katinka: - Nei, jeg slår aldri. 

Kristin: - Men du har lyst til å slå? Har du ikke det, noen ganger?

Katinka: - Nei, ikke så veldig mye... Nei, jeg har ikke det.

 

Okei... vet dere hva?! Dere er faktisk bare nødt til å se episoden, for å forstå hva jeg mener! Note to self: Prat mer! Le mindre! Og bare... glem at kameraene er der! Sant? Høres bra ut, spør du meg. En liten trøst kan imidlertid være at jeg tror de andre klippene som kommer er en smule mer avslappet. Heldigvis! 

Affh, nok for i dag. Jeg logger av så lenge, snakkes snart! 

KLEM! <3

Dagen derpå

Hahaha, sååå, jeg klarte ikke å sjekke innom dere i går likevel. Forklaringen er egentlig ganske så enkel, og den lyder som følger: Jeg var sliten, rett og slett.

Jeg nevnte jo for dere i forrige innlegg at jeg hadde planer om å dra på strippeklubb med Kristin og Lise Marie, sant? Vel, la oss bare si det sånn at kvelden ble meget vellykket! Haha, jeg var vel ikke i seng før klokka slo fire, og fem timer senere satt jeg pokker meg klar på kontoret. 

Joda, det sies at man visstnok skal klare den typen anstrengelser i 20-åra, men ettersom jeg ikke våknet før klokka fire i ettermiddag, kan jeg underskrive på det motsatte! GUD, jeg er virkelig ikke skapt for det der.

Haha, det sier vel egentlig seg selv at jeg er forbi fasen hvor man er ute på byen til langt på natt, og står opp tidlig neste morgen, når jeg faktisk blir fysisk ødelagt av ETT glass vin, og en ÉN drink ute på byen. Haha, det er faktisk ikke greit. Jeg kun like så godt bli avholds med det samme.

MEN, altså, herregud for en morsom kveld! Så, uansett hvor dårlig jeg var i går, var det faktisk verdt det. Der satt vi, fire jenter, på byens beste strippeklubb, med eget fuckings bord med utsikt til scena. Haha, og tror dere ikke det endte med at Kristin bestilte en lapdance til oss alle sammen? Eller... tabledance er visst den riktige betegnelsen, har jeg lært.

Hun rullet rett og slett ut et saueskinn på bordet, og satte i gang! Beina opp mot taket, og glitrende undertøy som blinket i takt med musikken. Haha, okei da, det blinket ikke... men, det var søren ikke langt unna! Snakk om en helt egen og fascinerende verden! Nå må jeg presisere at jeg slett ikke har for vane å dra på strippeklubber en lørdagskveld, det høres en smule shabby ut. Vi bare... ville ha en litt spesiell lørdagskveld, og det fikk vi søren meg også! 

Nei, det blir nok en stund til jeg reiser ut på byen igjen. Jeg dro til Mari etter jobb i går, og her fikk jeg biff og pommes frites servert til kveldsmat. Og deretter kræsjet jeg i senga, og sto ikke opp før fire i dag! Haha, sånn kan det gå. Den eneste mosjonen jeg har fått er turen ned på butikken rett over gata, hvor jeg kjøpte Coca Cola, potetgull og dip, og sjokolade! 

Haha, så nå sitter jeg parkert i sofakroken igjen. Tror rett og slett jeg må sette på pauseknappen til i morgen. Jeg klarer ikke skrive noe med substans, så beklager for et totalt hjernedødt innlegg uten noen som helst mening! Haha, jeg tror det jeg prøver å si er at jeg er redusert, og kommer sterkere tilbake i morgen! Da skal dere få se noen spennende bilder fra Cuba! :D 

KLEM! <3 

Back on track: Vixen 2015!

Hei igjen, mine kjære venner! Herreguuuud for en tid det her har vært. Før jeg går inn på detaljene om hva som har skjedd de siste ukene, må jeg bare understreke hvor VANVITTIG godt det var å være ute blant folk igjen, mellom alle blitzlampene og galskapen denne livsstilen fører med seg.

For, selv om jeg trives godt i sofakroken under pleddet, så merker jeg at det faktisk er i den galskapen jeg hører hjemme. Jeg blir faktisk vanvittig glad av høy dubstep, Moschino-vesker og rosa drinker i høye plastikkglass. Jeg kan ikke noe for det! Joda, det er så overfladisk at det er kvalmt, men jeg feeder på det! Ikke døm meg! 

Og i går folkens... i går var det søren meg duket for selveste Vixen Blog Awards 2015, med selveste Kristin

Og ja, før jeg legger ut i det vide og det brede om hvor fantastisk kvelden var, kan jeg kanskje fortelle dere noe om hvorfor jeg har vært borte de siste ukene. For, dere må ikke tro jeg har glemt dere! Det har jeg virkelig ikke. Det er bare det at jeg har vært verdens mest uheldige menneske den siste tiden.

Dere vet de mandlene jeg maste så mye om rundt 4. desember, sant? De jeg til slutt opererte ut, og deretter fikk en infeksjon i? Vel, da jeg hadde vært sengeliggende i tre uker gikk jeg på mange måter tom for ting å skrive om. Jeg lå der i sykesenga, ettervekst herfra til helvete, og det samme sengetøyet som alltid. Det var ikke noe spennende å meddele, og to sykeinnlegg om dagen hadde nok ikke vært det beste lesestoffet for dere.

MEN, så kom jo januar, og jeg skulle til selveste Cuba. Planen var å komme sterkt tilbake med 50-talls-biler og pastellfarger, men så gikk ikke det helt etter planen da jeg fikk en nyrebetennelse, og ble sendt hjem tidligere enn planlagt. Rett fra Gardermoen til legevakta, og deretter ballet det bare på seg.

SÅ, det er kanskje ikke nødvendig å fortelle at comebacket ble en smule utsatt? Jeg bestemte meg rett og slett for at det ikke var noe poeng å komme tilbake halvveis, før jeg faktisk kunne legge alt i det. Så, NÅ er jeg tilbake. Foreløpig frisk og rask, og la oss krysse fingrene for at det holder seg sånn! 

Og, folkens... vet dere hva som skjedde i går?! Verdens beste Kristin stakk søren meg av med TO priser fra prisutdelingen! Både som årets livsstilsblogger, OG som beste outfit of the year! ALTSÅ... jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke! Den jenta der er bare en uendelig kilde til godt humør og inspirasjon! 

Jeg er rett og slett stolt av å kunne kalle henne en god venninne. Hun var den ENESTE bloggeren som stakk av med en pris fra juryen óg en pris fra publikum. Er ikke det bra, så vet ikke jeg! Applaus og hæla i taket. Etter prisutdelingen dro vi selvfølgelig videre for noen ekstra glass og feiring, og deretter var det klart for nattmat på Max, med burger og chili cheese tops! Namnamnam! 

Okei! Men, nå er jeg nødt til å løpe ut døra. Jeg har ei venninne fra Bergen på besøk (hva er det med disse bergenserne? De er overalt!), og vi skal se American Sniper på kino! Noen som har sett den? Er det bra?

Slenger med noen ekstra bilder fra gårsdagen! 

KLEM! <3

Ranet på dyrebutikken

Hallo igjen, mine kjære venner! Nå skal dere faktisk få et innlegg om noe annet enn hals, betennelse, legevakt og annet sykevræl! HAH, tenk det! Jeg begynner faktisk å bli frisk, så nå klarer jeg meg faktisk med to sånne trekant-smertestillende om dagen, og ikke åtte, som for noen dager siden. DET kaller jeg fremgang! 

Men, nå lovte jeg å ikke snakke om denne mandeloperasjonen, så I´ll shut up! Nå har jeg nemlig landet hjemme hos familien på Fåberg, med to kattepuser på slep, og her blir jeg til over jul. Julestemningen kommer snikende. Det er noe veldig avslappende og deilig ved det å komme hjem til jul, ha tid med familien, og ikke noe jobb eller annet styr som henger over skuldrene. Det å komme seg hit var imidlertid ikke like avslappende. 

For dere som ikke vet det, så har jeg altså to katter. Den ene heter Pepsi, og er en gedigen, tøff og trygg hannkatt. Den andre heter Lilo, og er ei litt mer usikker jente, som ble funnet forlatt av kattemoren sin ute på gata da hun var liten. Og ja, jeg er over gjennomsnittet opptatt av disse kattene. Og ja, jeg er fullt klar over at jeg kommer til å ende alene omringet av 50 katter når jeg blir gammel, bare så det er oppklart.

I alle fall - selv om Pepsi og Lilo er perlevenner, så har det mildt sagt litt forskjellige personligheter. Mens Pepsi fant seg til rette i buret i baksetet, romsterte Lilo hvileløst rundt, og vrei seg i alle mulige retninger, mens hun hylte sin nød. Det tok ikke lang tid før katten begynte å hyperventilere.

Lite visste jeg om at katter i det hele tatt kunne hyperventilere. Altså, hun pustet så høyt at hun overdøvet radioen i bilen, og da hun ikke hadde gitt deg etter en halvtime begynte jeg selvfølgelig å bli en smule hysterisk. Jeg mener... hvor lenge kan egentlig en katt hyperventialere før den besvimer av utmattelse, eller enda verre, får hjerteproblemer.

Så... det er kanskje ikke nødvendig å si at det ikke ble så mye hvile for min del? Da jeg endelig kom frem til Lillehammer (tre timer med hyperventilering senere!), var det første jeg ble møtt med en bekymret mor som poengterte hvor sliten jeg så ut. Takk for den, haha! 

Jeg forsto med det samme at vi ikke kunne gjøre det samme på tilbakeveien. Stakkars Lilo, det må jo ha vært helt forferdelig, så jeg oppsøkte en dyrlege for å spørre om råd. Hvordan i all verden kunne jeg få denne katten til å ta livet mer med ro? Joda, det fantes råd.

Ikke lenge etter gikk jeg ut av butikken med et produkt kalt "Feliway". Kort fortalt er det en flaske som inneholder de hormonene kattene skiller ut når de er i trygge omgivelser, og som dermed gjør de rolige. Jeg betalte 450 kroner for denne flasken med magiske hormoner. 450 kroner! For en spray? Snakk om galskap.

Men, nå har jeg altså sprayet både bur, tepper og annet stæsj full av magiske hormoner, og så får vi satse på at det gjør susen. For 450 kroner bør det søren meg gjøre det. Hah! Så... det var seneste oppdatering fra julehysteriet her på Fåberg. Nå er jeg på vei ut døra for å spise middag og skravle med hele venninnegjengen, som endelig er noenlunde samlet igjen. Det skjer dessverre ikke mer enn én gang i året, men så er det søren meg koselig når det skjer også! 

Dette er Pepsi! Lilo har foreløpig ingen interesse av å være fotomodell. Hun er for opptatt med å gjemme seg under senga, så dette får duge.

PS: Noen av dere som har noen reisetips for nervøse katter? Det tas imot med takk! 

Kleem! <3

Innlagt på legevakta

Hei, kjære venner! HERREGUD for en uke dette har vært. Jeg vet jeg pleier å si det om det har skjedd mye interessant, men denne gangen er det egentlig tvert om. Eller... det har jo for all del skjedd interessante ting, de har bare ikke vært så veldig morsomme. Jeg ville mer kategorisert de som skumle, ubehagelige, og ekstremt smertefulle.

Dere skjønner det, at etter jeg skrev forrige innlegg om at jeg fremdeles pustet etter operasjonen jeg hadde gruet meg så mye til, så gikk det noen dager... og VIPS! så hadde jeg kommet til dag 7 etter operasjonen, dagen alle beskriver som den vondeste, og som legene kaller "smertetoppen". Etter å ha hevet i meg smertestillende annenhver time gjennom dagen, kom jeg imidlertid gjennom, og var strålende fornøyd med det.

"Heretter går det bare én vei - og det er oppover!" tenkte jeg. Så feil kunne jeg altså ta.

To dager senere våknet jeg opp som vanlig, følte noe satt fast i halsen, hostet... og hele senga var dekket av blod! I kid you not. Det var blod på dynetrekket, lakenet, puta, veggen ved siden av senga... Jeg fikk selvfølgelig totalt panikk, og vekket Mari (heldigvis sov jeg hos henne, og var ikke alene) med det samme.

Etter en telefon til Rikshospitalet, og en handlepose som stadig ble fylt med blodig dopapir, ble vi nødt til å kapre en taxi så kjapt som overhodet mulig. Altså.. dette var min største frykt helt siden jeg godtok å gjennomføre denne operasjonen. "Tenk om jeg drukner i mitt eget blod", spøkte jeg til alle rundt meg. Og altså... ettersom jeg fremdeles lever, så druknet jeg selvfølgelig ikke, men der jeg lå på gulvet, med beina oppetter veggen, og blod ut av kjeften, virket det ikke spesielt usannsynlig at det var akkurat det som var i ferd med å skje.

Det er kanskje ikke nødvendig å si at det ble en ganske hektisk taxitur, etterfulgt av en del prøver, stikking og venting på legevakten? Blodet stoppet spontant av seg selv etter en stund, heldigvis, så jeg slapp i det minste å svi igjen såret på nytt. Jeg måtte imidlertid bli liggende på legevakta til observasjon et døgns tid.

Så, der lå jeg altså... og syntes meget synd på meg selv! Jeg er sikker på at jeg plaget sykesøstrene på sykehuset i hjel.

- Hva er det du setter i hånden min nå? Det er ikke noe annet enn antibiotika i den, sant? Jeg får ikke noe beroligende? Hvor mye blodprøve skal du ta? Hvordan fungerer denne snoren her? Hva hvis jeg trenger hjelp?

HAHAHA, stakkars sykepleiere, sier bare jeg. Men, jeg overlevde natta, og ble skrevet ut neste dag. Heldigvis! Og, folkens? Det viste seg at blødningen skyldes en infeksjon i operasjonssåret, så nå som jeg har fått antibiotika er det topp stemning! 

MEN, altså... poenget med dette innlegget? I´M BACK, BITCHES! Haha, okei... ikke helt ennå da, men jeg er søren meg på god vei! Herreguuud, så godt det skal bli å komme tilbake igjen! Jeg skal få en hverdag igjen, juhu! 

Og, om noen av dere noensinne skal operere vekk mandlene - ikke bli skremt av dette innlegget! Altså... det var masse blod, og det var sykt ubehagelig, men det var faktisk ikke farlig! Det skal MYE til før noe blir farlig. Bare kom deg til legevakta, så blir alt fint!

Grunnen til at jeg skriver det nederst er ganske så enkel. Jeg har selv googlet ettervirkninger av mandeloperasjon, og ble skremt til døde av alle historiene om blødninger, og nye narkoser, og sår som aldri grodde. MEN, selv med en blødning og litt komplikasjoner er det altså ikke farlig. Dette er en rutineoperasjon, og legene har gjort dette flere tusen ganger før! Sånn, da har jeg gjort mitt for å gjøre internettet en litt triveligere plass å være! 

PS: Nå blir det ikke like lenge til vi snakkes igjen neste gang! Og, tusen takk til dere som fremdeles er her! :D

- Katinka <3

JEG LEVER!

Oioi, dette innlegget har det uten overdrivelse tatt meg flere dager å skrive! Etter narkosen og fjerningene av mandlene på torsdag har jeg mildt sagt vært handikappet, og jeg kan ikke akkurat si jeg er noe bedre nå. Legen har imidlertid delt de fantastiske nyhetene om at det sannsynligvis bare kommer til å gjøre vondere hver eneste dag, fram til dag nummer sju, hvor det etter planen skal snu. 

Det er jo fantastisk! Haha, så i mellomtiden ligger jeg her med verdens sterkeste stikkpiller (du vet, de som settes inn bakfra, og ikke forfra), med verdens tykkeste gule og illeluktene belegg i halsen, og en utrolig hoven hake! Haha, det ser med andre ord ut som om jeg har "grodd" en dobbelthake i løpet av natta! Sjarmerende! ;)

Disse Pinex Major tablettene jeg blant annet har fått skrevet ut har denne fancy varsel-trekanten på seg, og jeg tar ikke akkurat få av dem om dagen... derfor får dere tilgi meg om skrivefeilene florerer litt mer enn de ellers ville gjort! Det er plutselig litt vanskeligere å skulle forholde seg til et tastatur! 


Og til dere som ikke tror på hvor svimlete man faktisk blir av narkose? Ta en titt på videoen min kjære far filmet av meg mens jeg våknet etter operasjonen. Haha, nå drikker jeg meg veldig sjeldent snydens full, men jeg vil tro det er omtrent slik jeg ville sett ut etter en litt for fuktig kveld på byen.

Jeg stilte visstnok de samme spørsmålene opp til ti ganger, og hang generelt ikke med på det folk rundt meg prøvde å fortelle meg. På videoen over har jeg heller ingen sminke på, er full av kviser, og ser generelt litt dopa ut... Haha, så HER blir vi godt kjent folkens. Ingen grunn til å kun vise glansbildene av seg selv, sant? Si dere er enige, please! 

Uansett... siden onsdag har jeg altså klart å drikke to kopper med kald suppe, og spise tre saftis, samt litt most fiskebolle i hvit saus i et veldig stolt øyeblikk. Og altså... JEG ER SÅ SULTEN, jeg klarer bare ikke spise, fordi det gjør så vondt... er det noen av dere der ute som har et tips til noe som glir ned uten å sette seg fast, er mildt for halsen, og kan spises kaldt? Det tas imot med stor takk! 

Og til dere litt tøffe sjeler der ute, som lurer på hvordan en hals ser ut etter en mandeloperasjon... det skal dere få se! Jeg slenger nå ved et bilde tatt på dag nummer tre, og dere som ikke ønsker å sette kaffen i halsen, eller miste matlysten med det samme, anbefales å se vekk fra datamaskinen i dette øyeblikk, haha! 

SÅNN ser det ut! Som et fuckings katastrofeområde... og om noen av dere er villige til å gjette hva det lukter... ja, så tror jeg kanskje dere har helt rett. Det lutker helt forferdelig! 

Såååå, da fikk dere innblikk i en ikke fullt så glamorøs hverdag. Jeg tenkte jeg skulle ødelegge hele den freshe blogg-følelsen med disse bildene. Haha, neida, lover å komme tilbake med freshe bilder som faktisk gir feelgood, men jeg mener... det er da greit med litt virkelighet innimellom også, er det ikke?

Jeg klarer nemlig ikke tenke på stort annet enn denne hersens halsen om dagen! Blæh! 

- Katinka <3

Da var det klart for narkose...

GUD, jeg VIL IKKE! Altså, det er en grunn til at jeg ikke har skrevet til dere her inne på bloggen i det siste. Jeg har nemlig lagt meg ned i fosterstilling, i ren og skjær protest! 

Dere vet de der tennisballene i halsen jeg har klaget over i åtte uker i strekk? Ja, det viser seg at jeg har gått med kronisk halsbetennelse, som per dags dato har vart i åtte uker. Det fant jeg ut etter en meget hyggelig samtale hos halsspesialisten.

Samtalen foregikk omtrent slik:

Lege: - Hva plager deg?

Meg: - Jeg har hatt fire halsbetennelser siden mai, og nå nekter den siste å gå sin vei. Det gjør vondt hele tiden.

Lege: - Kan du gape opp for meg?

Stillhet...

Lege: - Oi, ja! Disse må fjernes, det er det ingen tvil om!

Hvorpå jeg kniper tennene sammen, smiler tappert, og deretter bryter sammen i krampegråt så snart jeg er ute av kontoret, midt i Bogstadveien, mens alle forbipasserende ser på meg som om jeg var spedalsk. 

For dere skjønner det... det å skulle fjerne mandlene er mitt aller største mareritt! Helt siden jeg var liten har jeg insistert på at jeg heller vil dø enn å frivillig legge meg i narkose, men på torsdag blir jeg altså nødt til å bite i meg de ordene. 

Klokken 12:45 legges jeg under kniven. Da skal de altså skjære ut mandlene mine, og jeg er pokker meg LIVREDD! De siste nettene har jeg utelukkende drømt om døden, og jeg innser vel selv at jeg begynner å bli en smule nevrotisk. Jeg vet jo innerst inne at det er en rutineoperasjon, men jeg kan ikke noe for det... tanken på å bli dopet ned til å sovne mot min vilje, og deretter bli skjært åpen i halsen, virker skremmende!

På den lyse siden skal jeg i alle fall bli frisk til jul! Det er vel noe, tror jeg. For å fokusere på det positive, mener jeg!

Er det noen av dere andre der ute som har operert vekk mandlene noen gang? Er det noen som har en solskinnshistorie å dele med meg? JEG TRENGER DET! 

- Katinka <3 (Hører dere ikke noe etter torsdagen, så ligger jeg i koma).  

Kunsten å låne telefonen til fremmede

Hei, alle vakre skapninger! Før jeg forklarer den noe kryptiske tittelen for dere (for trust me, den har en forklaring), må jeg bare vise dere to bilder fra det solbrille-bonanzaet jeg var med på i går! 

I går hadde nemlig både Lendix, Gina Tricot, Morris OG Kappahl bestemt seg for å ha pressefrokoster sånn ca. samtidig. Det førte til en del løping opp og ned Karl Johan, FIRE fuckings frokoster, og en hel del titting på klokka. "Jess, da har jeg nøyaktig 11 minutter igjen her, før jeg må videre". Haha, noen som kjenner følelsen? Den type dag hvor døgnet rett og slett ikke har nok timer! 

Men, det å se på sommerkolleksjonene for 2015 var jo uansett en fest! Og, jeg ble som vanlig ganske opphengt i solbrillene. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har en greie for solbriller. Hjemme har jeg nesten et eget stativ til solbrillene mine, litt som jeg har til klær. For hvert eneste antrekk jeg bruker, tenker jeg automatisk hvilke solbriller som vil passe til.

Favoritten i går var faktisk fra Lindex! Der fant jeg også denne fantastiske (falske) skinnbagen! Den skal bli min faste treningsbag så snart den kommer i butikk! Hello there! 

Okei, så var det denne tittelen da... I går, skjønner dere, hadde jeg som sagt en del å gjøre. Jeg hadde faktisk såpass mye å gjøre at jeg glemte å lade telefonen. Haha, jeg tror faktisk det er første gang det skjer. Så, på min vei tilbake på t-banen fra Mari (hun fine jeg var i København med) for å møte noen venninner på Jernbanetorget, dør plutselig telefonen min. Jeg vet ikke om det var kulden som gjorde det, men den gikk fra 26% strøm, til totalt ubrukelig, på under ett sekund.

Igjen satt jeg som en tosk, og stirret på skjermen. Den var svart. Jeg forsøkte å skru den på, men fikk ingen respons. Så går det opp for meg at vi pokker ikke har avtalt noe sted å møtes på Jernbanetorget. Jeg hadde ikke PEILING på hvor de sto, og plassen er tross alt ganske stor. Det var da jeg innså hvor pokkers hjelpesløs jeg var.

Løsningene raste gjennom hodet mitt. Jeg kunne finne en telefonautomat, men jeg er allerede for sent ute, og jeg kan ikke venninnens telefonnummer i hodet. Jeg kunne ha googlet det, men da trenger jeg en telefon, og det har jeg jo ikke. Jeg kan møte opp der, og håpe på det beste, men da er sjansen stor for at vi faktisk løper rundt i ring uten å finne hverandre.

Pokker, jeg hadde ikke noe særlig valg... jeg måtte krype til korset, og spørre hun fremmede på andre siden av midtgangen om jeg ikke kunne fått lånt telefonen hennes. Oppe i hodet mitt spilte et filmklipp jeg hadde sett for ikke så lenge siden, om hvor lett det er å svindle noen bare ved å låne telefonen deres et lite minutt. Jeg forsøkte alt jeg kunne å smile så bredt jeg kunne, for å virke minst mulig skummel, og ba til høyere makter om at de ikke hadde sett den samme filmsnutten.

- Unnskyld? Hei, jeg heter Katinka, og jeg har et litt merkelig spørsmål til deg...

Dama stirrer rart på meg. Ser nesten litt skremt ut. Nervøs latter fra min kant.

- He-he, denne telefonen (holder opp iphonen) gikk tom for strøm helt uten forvarsel... og, jeg skal møte en vennninne på Oslo S, og jeg vet ikke hvor, også er jeg allerede forsinket... og... ehm, kunne jeg lånt telefonen din?

Hun skulle av på neste stopp. Men, jeg var i det minste i gang! Etter fire ganske nervøse samtaler, fant jeg til slutt en ung jente med blondt hår, som smilte og ga meg iphonen sin! Jackpot! MEN, jeg hadde jo fremdeles ikke nummeret... og hun hadde ikke datatrafikk. Det endte med at jeg fant en litt eldre kar som bare snakket engelsk lenger nede i vogna. HAN hadde datatrafikk. Og, tror dere ikke jeg fikk søkt opp nummeret, ringt venninnnen min, avtalt møtested og sagt fra om at jeg ble litt forsinket?

HAH, og her tror man at man bor i en følelsesløs hovedstad hvor alle bare tenker på seg selv. Så feil kan man ta! I løpet av denne t-bane-turen fikk jeg mange smil, og flere var interessert i å prate om at de hadde opplevd lignende situasjoner, og hvor avhengig man blir av disse smarttelefonene. Det ble faktisk en ganske hyggelig opplevelse! 

Kun 10 minutter senere møtte jeg venninnene mine, og vi reiste videre til butikkåpningen til Mardou & Dean (ELSK!) på Aker Brygge! Der var det stor discokule i taket, og masse mennesker i godt humør. Baren var åpen hele kvelden, og vi ble i rimelig godt humør hele gjengen, for å si det sånn! 

Slenger med noen kornete mobilbilder fra kvelden! Haha, selvfølgelig ikke tatt med min egen mobil, men det får duge! 

Sånn kan det gikk! Vi ble nok litt høylytte da vi avsluttet kvelden med en pizza på Olivia klokka tolv, men det får bare være! Slike kvelder ute med den nærmeste vennegjengen trumfer alt, så jeg sovnet med et stort glis rundt munnen! I dag er formen litt redusert, men det stopper meg ikke i å snart sette snuten ut mot nok en venninnekveld, men denne gangen i sofakroken, og med en film snurrende på TV-en.

Noen av dere som skal ut på dansegulvet i kveld?

- Katinka <3

Sobazaar Party!

JADA, så var det søren meg mandag igjen, folkens! Herregud, jeg føler meg overhodet ikke klar for en ny uke med plikter, møter, avtaler og gud vet hva! Haha, altså... dere? Jeg har hatt tidenes mest slække helg!

Jeg tuller ikke. Jeg vet ikke om noen av dere der ute deler den samme forkjærligheten for gaming som meg? Men, altså... når GTA V kommer ut på Playstation 4, da går jeg inn i nerdemodus. Og, der har jeg vært i tre dager i strekk! Haha, altså, jeg har ikke vært utenfor leiligheten min på tre dager! TRE DAGER! Jeg og min kjære bestekompis, Jon-André (som jeg også bor sammen med), dro begge TV-ene ut i stua (Ja, vi satt på hver vår tv, med hver vår playstation, rett ved siden av hverandre. Haha!), ommøblerte så sofaene sto godt plassert foran TV-ene... og der ble vi sittende! I TRE DAGER!

Altså... det så virkelig ut som om jeg hadde flyttet inn i et skikkelig stereotypisk guttekollektiv da jeg våknet i dag tidlig. Colaflasker på gulvet, pizzakartonger på stuebordet, playstationkontrollen i sofaen... Så, nå kan vi rett og slett si at jeg har hatt en aldri så liten miniferie, hjemme i min egen stue!

Nok om gaming og nerding. Det er ikke derfor dere er her inne, sant? La meg heller oppdatere dere om noe som er mye freshere, finere og mer interessant!

And this picture says it all! Haha, dette bildet er vel tatt rundt klokka elleve på kvelden, om jeg ikke husker feil. Da har vi med andre ord allerede fått servert gratis champagne i tre timer. Ikke i ett og ett glass, men i sånne farlige "påfyllinger" underveis. Dere vet, når glasset blir fylt opp før du egentlig har drukket det opp. Noe som gjør det totalt umulig å holde oversikten over mye champagne du egentlig har drukket!

Haha, slikt burde egentlig vært forbudt. Det er livsfarlig! Nå gikk det heldigvis greit denne gangen. Mye takket være at vi måtte reise oss mellom hver rett, for å hente sushien (som forresten var helt nydelig) fra kjøkkenet. Det førte til at jeg etter forreten kjente jeg var litt vinglete på beina, og tok en avgjørelse på å fylle opp vannglasset i stedet for champagneglasset.

Etter dette bildet å dømme, tror jeg kanskje det var en god idé! Haha! MEN, folkens... HERREGUD for en kveld! Altså, det teamet som står bak Sobazaar-appen... jeg har ikke ord! Jeg føler meg så heldig som får lov til å være med på det her, bli kjent med interessante mennesker, og følge utviklingen underveis. De er altså bare så FLINKE! Så, om du ikke har lastet den ned ennå... DO IT!

Også kan dere selvfølgelig følge meg i samme slengen! Blir alltid glad når jeg ser dere igjen på andre plattformer. Jeg heter Katinka Sletten, om det skulle være noen tvil. Okei! Slenger med noen flere bilder fra kvelden, skjønninger.

PS: Jeg var faktisk i seng til klokka tre. Takket være Kristin, som til slutt tok tak i meg og sa "Katinka! NÅ skal vi hjem", og deretter puttet meg inn i en taxi. Haha, takk, Kristin! Den fantastiske jenta til venstre heter forresten Lilia!

TUSEN TAKK FOR EN FIN KVELD, JENTER!

Blir så glad av å se på disse bildene her! Det var en perfekt torsdagskveld, og en perfekt begynnelse på en ganske så bra og avslappende helg!

- Katinka <3

En ny tvist

Hola, mine kjære venner! Sorry for at jeg ikke fikk tittet innom her i går. Hele søndagen forsvant rett og slett i en slags dynerus, hvor jeg lå innpakket i dyna og nektet å gjøre noe som helst fornuftig. Haha, noen dager er bare sånn, og det må være greit å ta livet med ro innimellom også, sant? Ja, sant! 

I dag har det derimot ikke vært mye rolig med den skrotten her. Tror dere ikke jeg startet mandagen allerede kl. 09:00 med personlig trener og en knallhard treningstime?! Haha, altså, Lene Puntervold, du tar livet av meg! Akkurat som sist gang har jeg altså problemer med å i det hele tatt sette meg ned på toalettsetet. Jeg sier som jeg sa sist gang... du vet ikke hvordan det er å trene hardt før du har fått en personlig trener som puster deg i nakken og ikke gir seg før du kollapser på gulvet.

MEN... det var ikke derfor jeg skulle skrive til dere i dag. JEG kom nemlig over noen morsomme bilder fra et Lexington-event jeg heelt har glemt å dele med dere! Haha, disse bildene er så morsomme, for de viser så godt hvordan jeg og Rikke oppfører oss om vi blir invitert på ting sammen. Vi klarer jo søren ikke sitte i ro! 

Okei, HAHA! Er det mulig. Altså... der kommer vi inn døra, og vi blir møtt av den vanlige crowden på slike events, som for anledningen som regel er kledd i svarte blazere. Det er linet opp champagneglass på rekke og rad, og alle står pyntlig på rekke mens de prater om hverdagen, nipper til champagne og spiser jordbær.

Hva gjør jeg og Rikke? Jo, vi begynner å hoppe i sengene! Haha, noen ganger... er det mulig! Men, altså... de sto jo der, og de så noe så innmari myke og behagelige ut! Jeg har ingen myk seng hjemme, og det var nok noe med barndomsdrømmen som slo inn. Man hadde jo alltid lyst til å hoppe i mammas supersvære dobbeltseng, men man fikk aldri lov.

Her var det imidlertid ingen som ville (eller turte) å stoppe oss, og vi hadde til og med FLERE kingsize dobbeltsenger å hoppe i. Hæ?! Snakk om barndomsdrøm! Så, det gikk som det gikk... jeg og Rikke ble fem år igjen, mens de andre drakk champagne. 

Og dere, vet dere hva? Jeg ble så LYKKELIG av det! Det var så euforisk og bare hoppe så høyt du klarte, slenge armer og bein i alle retninger, og deretter lande i en seng som var så myk at man skulle tro den var laget av skyer. Luksus! 

Etterhvert klarte vi faktisk å hente den sosiale kompetansen tilbake også, og joinet resten av mengden for å spise deilig middag, og se på inspirerende klær! Lexington kommer nemlig med en "urban"-kolleksjon, som er mye mer ungdommelig og rocka enn det de er kjent for tidligere. WOHOO! Det er noe jeg klapper høyt for, i alle fall! 

Vel, okei... tilbake til noen bilder hvor jeg rikke oppfører oss sånn noenlunde nesten normalt! 

Okei! That´s all folks! Håper dere får en fantastisk kveld videre. I morgen skal jeg faktisk på kontoret igjen, og det blir vanvittig deilig! Har hatt noen dager fri nå, og kjenner det pumper litt i blodet etter å komme i gang igjen! 

Vi snakkes! 

- Katinka <3

Dream within a dream

Er det noen av dere som har prøvd weheartit.com før? Altså... om dere ikke har prøvd det, så er det nesten så jeg ber dere om å la være, for verre tidstyv skal du lete lenge etter! HAHA, men GUD så gøy! 

Nå har jeg sittet i flere timer og bladd meg gjennom flere hundre inspirerende bilder. Jeg har sett på enhjørninger, togskinner, havfruer, sko... altså ja, alt som har gitt meg reaksjon, egentlig.

Jeg har rett og slett druknet i bilder på internett, og jeg føler meg så uendelig fylt opp av ENERGI! Det er så deilig å bli så inspirert! Så, med all den inspirasjonen jeg fikk, tok jeg like så greit og lagde en liten samling til alle oss her på bloggen! 

Koselig, eller hur? Og dere, om noen av dere der ute har profil på weheartit, ta også følg meg! Jeg følger tilbake, I promise! Woop woop! :D

Aaah, herlige verden! Den kan være så fantastisk vakker når den først vil! :D Ha en fantastisk tirsdag, alle sammen! 

- Katinka <3

Morning Glory

Good morning, mine fantastiske venner! Oh my GOOOD, for noen hektiske 48 timer det her har vært! Haha, for øyeblikket føles hodet mitt som en sprengt ballong. Det er absolutt ingenting igjen der oppe.

I løpet av to dager har jeg nemlig skrevet en stor skoleoppgave om hvordan det menneskelige øyet fungerer. Deretter har jeg skrevet nok en skoleoppgave, om de fire forskjellige fortellerposisjonene i journalistikken, redigert ferdig TO videoer til jobben, OG researchet et portrettintervju jeg skal gjøre i dag. Fjoooh!!

Haha, sååå, det er vel ikke noe særlig rart at jeg er blåst i hodet i dag, spør du meg! Egentlig er det vanskelig nok å sette meg ned for å skrive det innlegget her. Men, jeg tenkte at to dager med stillhet fikk være nok fra min side, så her sitter jeg! Dere får unnskylde meg eventuelle skrivefeil og annet rusk. Jeg tror den akademiske delen av hjernen min har blitt lagt i koma for lengst.

MEN, det finnes da alltid medisin mot utmattelse. Min medisin ligger i de gode minnene jeg har, fra tre dager tilbake! 

DA var det nemlig duket for pressedager hos de fleste pressebyråene, og jeg var innom både Gambit, Pressekontakterna og Patriksson på én og samme dag! La meg bare fortelle dere det at hvert eneste stopp hadde en overflod av deilig, sunn og økologisk mat, akkompagnert av bobler i glasset, varm te og kaffe. 

Med andre ord... jeg hadde ikke noe særlig behov for å spise middag etterpå! Haha, og er det én ting jeg kan skrive under på etter å ha sett de fleste sommerkolleksjonene som kommer i butikk i 2015, så er det søren meg at jeg gleder meg til å shoppe neste sommer! 

Tjohei, og hurra meg rundt! Her er det ingen grunn til å gi slipp på de sporty og rocka klærne med det første, nei. Takk og pris for det! 

For de som skulle ha interesse: Sko, Moods of Norway. Strømpebukse, Pretty Polly. Shorts, Mardou & Dean. Topp, Mardou & Dean. Skjorte, Carlings. Olajakke med saueskinn, Mardou & Dean. Svart skinnjakke, Eva by Eva Emanuelsen. Mobilcover, Moschino. Lue, H&M. 

Ha en strålende dag, fine folk! Nå må jeg løpe ut for å rekke intervjuet mitt nede på Egertorget! Vi snakkes om ikke lenge! 

- Katinka <3

 

Kanye, go home!

God kveld, folkens! Haha, har dere lagt merke til at jeg alltid poster innleggene mine etter klokka ti på kvelden? Det er sikkert ikke det lureste med tanke på lesertall, men det har seg slik at jeg er uhelbredelig B-menneske. Det vil si at all inspirasjon og pågangsmot som regel ikke dukker opp før viserne har passert klokka ni på kvelden.

Så... da vet dere det, haha! Nå skal dere imidlertid få en ganske så fresh oppdatering igjen, etter gårsdagens syting på NSB, som forresten har fått veldig mye oppmerksomhet! Tusen takk for det, alle sammen. Jeg blir så UTROLIG glad når jeg ser det dukker opp engasjement og diskusjoner i kommentarfeltet her! Hurra meg rundt! 

I dag har jeg nemlig vært på frokost med PR-byrået This is PR, og der fikk jeg se noen sinnsykt freshe klær fra sommerkolleksjonene for 2015. Jeg må faktisk si at en av de store favorittene til sommeren for min del er Bikbok! Utrolig nok. Aldri vært noe særlig fan av merket, men nå er det akkurat som de har "modnet" litt i stilen. Altså... ikke misforstå meg, jeg kler meg jo som regel som en forvokst drittunge, så de er ikke akkurat damete, men bare... litt mer edgy, litt mer spory og rocka. I like it! 

 Og jo, forresten... nevnte jeg at de hadde en fuckings stor blomstervegg i showroomet? Hahaha, det var helt fantastisk. Jeg gikk opp trappa for å se på klærne som henger der oppe, og hva finner jeg? En så stor blomstervegg at selv Kanye West og Kim Kardashian ville blitt misunnelig, am I right? ;)

Fine Ditte som jobber der hadde søren meg stått hele uka og festet én og én blomst til en hønsenetting, som hun deretter hadde hengt opp på veggen. Er ikke DET dedikert, så vet ikke jeg! Det krevde selvfølgelig en obligatorisk fotoshoot sammen med verdens beste Ingeborg

Ellers kan jeg melde om topp stemning, fine klær, god frokost og mange spennende nyheter. Dere vet, det samme som alltid. Haha, man skal virkelig ikke klage på denne hverdagen her. Slenger med noen stemningsbilder, fine folk! 

Håper dere får en god natt (eller god morgen, til dere som leser dette i morgen tidlig). Dere er best! 

 

- Katinka <3

I don't give a chic!

Hei, mine fuckings fantastiske blogglesere! You guys rock, er dere klar over det?!:D

Dette innlegget kommer ikke til å bli så langt, ettersom jeg klarte å glemme min kjære Mac på hjemme, mens jeg dro på besøk til familien her på Lillehammer. Det resulterer altså i at jeg for øyeblikket prøver å knote ned noe fra sofakroken, på iPhonen.

Folkeeens... Ser dere mobildekselet ovenfor her? Haha, jeg må nemlig innrømme at jeg har gått på en aldri så liten smell.

For noen dager siden fortalte jeg dere om Moschino-coveret jeg klarte å bruke 800kr på. Noe som i seg selv er litt sinnsykt, og egentlig ikke innafor. Og, hva skjer når jeg drar på kunstmuseet i dag?

Jo... Der ligger selvfølgelig det fresheste coveret jeg har sett, NOENSINNE! Ahhrg.. Dere vet de Muamua-dukkene? Vel, de har jo da inngått en avtale med moteikoner som Karl Lagerfeld, Coco Chanel, Anna Wintour... Så, vi sitter med andre ord igjen med et mobildeksel som har både Muamua og Chanel? Ikke sjans i havet at jeg skulle la det ligge!

Haha, det ble med meg hjem, og prisen trenger vi ikke diskutere. La oss bare si at det krevde viljestyrke å la iPad-coveret og selveste dukka ligge igjen i hyllene. Hahah, så egentlig har jeg vært flink, sant? Ikke? Neivel, da...

Uansett! Dette har vært en fantastisk dag! Verdens beste mormor fylte nemlig 70 i dag, og det måtte selvfølgelig feires med pomp og prakt! Slenger med noen bilder av de skattene jeg faktisk måtte forlate under her.

Whiskey og byens beste utsikt

Vet dere, kvelden i går, den kan faktisk ikke beskrives med ord! Jeg kjenner at for hvert eneste minutt som går, så setter jeg bare mer og mer pris på den. Den var rett og slett helt magisk! 

Jeg har nemlig vært på en seksretters middag med whiskey-merket The Famous Grouse. Og her snakker vi privatsjåfør som hentet oss ved døra, hele Grefsenkollen fjellstue for oss selv, akkompagnert av byens beste utsikt. Med andre ord - absolutt ingenting å slenge med leppa for.

Med julestemning og skikkelige store snøflak på toppen av det hele, var alt duket for en perfekt kveld. 

Men, folkens? Før jeg legger ut i det vide og det brede om hvor fantastisk alt var, kan jeg få dele en liten hemmelighet med dere? Det er nemlig ikke alltid det er like morsomt å dra på slike arrangementer. I går kveld hadde jeg nemlig ingen av mine faste følger med meg, og det at verken Kristin, Line eller Lilia hadde mulighet til å bli med, førte til en del nervøse sammenbrudd i forkant av avreise.

Jeg mener... hva om jeg havner ved siden av noen som overhodet ikke er interessert i å prate med meg, og jeg ender opp med å leke sisten med maten på tallerkenen, fordi jeg kjeder meg så mye? Jeg er jo ingen stor whiskey-drikker, så hva om alle de andre som er invitert er menn over 50 år, som snakker om eikefatene de er lagret på, og drikker den rent? Hva om jeg kommer i feil antrekk? Hva om... hva om? Skjønner dere? Lista er lang! 

MEN, så gikk det faktisk greit denne gangen også. Til tross for at jeg ikke kjente noen der fra før. For, vet dere hva sånne situasjoner ofte bringer med seg? Nye bekjentskaper! Hah, og denne gangen møtte jeg de to herligste damene jeg har møtt på lenge! Selv om de begge har levd dobbelt så lenge som meg selv, er jeg helt sikker på at jeg kommer til å se mer av dem fremover.

Det er nemlig ikke til å stikke under en stol at jeg faktisk er nerdete nok til å sette stor pris på diskusjoner om både opera og pressefrihet (sorry om det bryter normen, i og med at jeg liksom er en blogger og alt det der), så da Elisabeth og jeg fikk en så høylydt diskusjon at resten av bordet tidde stille, forsto jeg at jeg hadde funnet ei dame jeg kunne trives med (haha, no kidding!). Uansett... etter denne kvelden kjenner jeg at jeg sitter igjen med skikkelig julestemning! Det var knitrende peis, godt selskap, sinnsykt gode drinker... altså, jeg kunne rett og slett ikke bedt om mer!

Jeg skulle virkelig ønske de hadde sendt med oss hele menyen skriftlig hjem, sånn at jeg kunne skrytt av den til dere. Men, i dag har jeg faktisk spist flere ingredienser jeg ikke kan navnet på, og egentlig ikke aner hva er... derfor blir det vanskelig å skulle fortelle dere om det. 

Bottom line - alt smakte fantastisk! OG, jeg fikk min helt egne whiskey-flaske hjem, med mitt eget navn på etiketten. HAH, det er de feteste bordskiltene jeg har sett noensinne. Den flasken skal spares til en spesiell anledning! 

Over og ut! 

- Katinka <3

Måneden i bilder

Here we go again! Jeg tror jeg liker denne rutinen med å vise dere hver måned i bilder. Det gir meg en bedre oversikt over hva jeg faktisk har gjort de siste fire ukene.

Haha, her sitter jeg nemlig i pysjbuksen, godt pakket under dyna, og lurer på hva jeg egentlig gjør om dagen. Jeg tar meg selv i å tenke at jeg egentlig ikke gjør noenting, men så ser jeg på disse bildene... også skjønner jeg at jeg sannsynligvis gjør mer enn gjennomsnittet! Haha, det er jo virkelig ikke måte på hva man rekker på fire uker! 

Jeg har vært på Britneyshowet i København, set henne da hun kom til Norge, vært på frokost med Indiska, pressevisning med Mardou & Dean, fest med Specsavers, og ikke minst - Lady Gaga konsert med Sobazaar! Og midt oppi dette har jeg jo vært på jobb, vært med venner og annet stas. Skal si tiden flyr forbi! 

Jo, forresten... jeg klarte jo som vanlig ikke å begrense meg, så det ble i overkant mye bilder! Haha, håper dere overlever! :D

Åååh, september var en herlig måned! Måtte bare oktober, november (og resten av livet) bli like bra! :D 

 

- Katinka <3

REISEFEBER!

Aaah, jeg kjenner det kribler i hele kroppen nå, folkens! Dere husker kanskje jeg fortalte dere for noen uker siden at jeg har bestilt flybilletter til Cuba 2. januar, og at jeg skal være der nede i to uker?

Vel, i går var jeg på den cubanske ambassaden her i Oslo, og fikk ordnet med visum. Nå kjenner jeg virkelig at hele kroppen sitrer. Det skjer faktisk - jeg drar ned til Cuba! Solens rike, nede i Karibien. Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var 15. Nå... ni år senere, skjer det!

Åh herreguuud, ser det ikke magisk ut? Jeg skal drikke sangria, spise masse saftige grillspyd, og gå amok med kameraet når 50-talls-bilene kjører forbi! 

Sitter for øyeblikket og spiser frokost mens jeg leser boka "Cuba - en reisefortelling". Tross den sydlige og eksotiske beliggenheten, er jo også Cuba et utrolig spennende land, med en stor og dramatisk historie. Greit å lese seg litt opp før man drar nedover, så kanskje man skjønner mer av kulturen og skikkene når man er der nede.

Oioioi... nei, dette blir så bra folkens! Er det noen av dere som har noen spennende reisemål fremover? 

 

KLEM! <3

Sunday morning

Haha, klokka har snart passert fire, og jeg skriver et blogginnlegg om søndagsfrokosten. Det er liksom noe som ikke henger på greip.

Men, før dere tar pekefingeren fatt for å fortelle meg at jeg ikke må sove så lenge, så kan jeg faktisk meddele at jeg har vært våken siden klokka tolv. Det tok bare litt tid å lage frokost, ta med seg dyna til sofaen, spise, drikke te, se litt film... og deretter innse at "pokker, jeg må jo dele bildene på bloggen".


Så, sånn er livet! Og, selv om jeg sikkert nå burde begynne å mase om at det er slitsomt å måtte dele alt med dere, og at jeg aldri kan nyte et øyeblikk uten å blogge om det, and so on... glem det! 

Dette er da pokker meg noe jeg har valgt selv, og det er da ingen her som tvinger meg til å blogge om noe som helst. Jeg får rett og slett bare innrømme det - jeg synes det er gøy å ta bilder av frokosten min, og deretter dele det med dere fantastiske mennesker ute på det store internettet. 

Haha, så teit er jeg liksom! Mitt oppdrag for denne dagen var å dele et frokostbilde med dere. That´s it! Jeg skal hvert øyeblikk komme meg tilbake til sofakroken, og synke ned foran Supernatural igjen. Både jeg og Kristin har hekta på det om dagen, så nå er det bare å se hvem som blir først ferdig! 

Jeg leder med omtrent... fire sesonger, så jeg holder en knapp på meg selv! (Hah, challenge accepted, Kristin?). 

Okei, nok om meg og frokosten min! Håper dere får en fantastisk søndag! KLEM! <3

Hurra for H&M!

I går var det virkelig feiring på høyt nivå, skal jeg fortelle dere! Når jeg ser tilbake på det burde jeg helt sikkert ha tatt bilder fra hele dagen, for det var så vanvittig mye som skjedde. Men, nå dokumenterte heldigvis fine Kristin det meste som skjedde på H&M sin 10-års-fest, så jeg får nok en gang takke henne! Takk, Kristin, for at du er så ivrig (og flink) bak kameraet! :D


I alle fall! Dagen startet med at Julie kom på besøk fra Lillehammer, og så bestemte vi oss for å ta byen med storm. Jeg var skikkelig snobbete, og endte opp med å kjøpe meg noen dyre ting jeg har hatt lyst på ganske lenge.

Skammer meg egentlig over å si det, men jeg brukte søren meg 800 kroner på et mobildeksel! Altså... det er jo egentlig helt galskap, er det ikke? Det er faktisk ikke greit! 

Jeg er selvfølgelig helt i lykkerus, og dekselet er tross alt fra Moschino, og kan brukes både som et smykke og en slags veske. Det har nemlig en lenke fra dekselet, i gull, som gjør at du kan slenge det over skulderen, eller bruke det som et smykke. Gjør det at det blir innafor? Jeg vet ikke, you tell me! Jeg tror faktisk ikke det... 

Som Kristin så fint sa... "Jeg tror det er den dårligste bruken av 800 kroner jeg noensinne har sett". Hahaha, takk for den! Vel... Nå har jeg gitt meg selv shoppingforbud! Null shopping, helt fram til Alexander Wang sin kolleksjon for H&M kommer i butikkene, selvfølgelig. Haha! 

Okei... nå snakker jeg meg bort igjen! Dagen i går gikk til litt shopping med Julie, en deilig lunsj på Olivia, etterfulgt av verdens største Sangria på Friday´s (den var virkelig på størrelse med en hel mugge. Glasset var så stort at jeg hadde problemer med å løfte det med en hånd!). Deretter dro vi videre til kunstutstillingen til H&M, og avsluttet kvelden med gode samtaler, latter og strawberry daiquiries på Vapiano. 

Med andre ord - en perfekt dag! Det var forresten veldig gøy å se alle designersamarbeidene H&M har hatt siden 2004, da det hele startet. Det førte til en del mimring, og det var ikke få mennesker der inne som kunne fortelle om bomkjøp de hadde gjort da de rev med seg plaggene i hui og hast, uten å ofre verken størrelse eller passform en eneste tanke. Haha, er det ikke rart hva eksklusive kolleksjoner og salg kan gjøre med oss shoppinggale mennesker?

Vel... det stopper i alle fall ikke meg for å stå i kø når Alexander Wang hit the stores i november! Jeg GLEDER MEG! Whoohoo! Boksehanskene er i alle fall mine! De skal henge på stumtjeneren i gangen, for å si det sånn.

Når jeg ser tilbake på det så tror jeg kolleksjonen fra Jimmy Choo er favoritten, faktisk. Til tross for at Stella McCartney egentlig er en av favorittene mine. Kolleksjonen fra Stella var faktisk ganske skuffende, spør du meg.

Men, når Alexander Wang kommer i butikkhyllene... da blir det en ny favoritt! GUD, som jeg gleder meg!! 

Okei... nå skal jeg slutte å plapre. Kommer tilbake med bilder av shoppingen senere. Jeg fant nemlig verdens fineste jakke i svart semsket skinn, verdens beste parfyme, og verdens kuleste mobildeksel! HAH, ikke verst! 

Ha en fantastisk lørdag, fine venner! Noen som skal ut å svinge seg på dansegulvet?

 

- Katinka <3

 

Behind the scenes

Okei, nå kommer det litt selvskryt her! Jeg har pokker meg vært superkvinne i dag. Ikke bare har jeg stått opp og dratt på jobb med mandler som er så store som tennisballer, men jeg har også skutt en superfresh video. OG, ikke minst - nå har jeg pokker meg redigert den også! 

Hah, hva sier dere til det? Føler meg faktisk ganske så handywoman, med både flerkameraproduksjon, lydteknikk, lyssetting og redigering på egenhånd. Oioi, okei, nok selvskryt! Det er liksom litt lite norsk det der, å skulle skryte av seg selv, mener jeg. Og selv om det nå høres ut som om jeg har hatt verdens mest slitsomme dag. Det finnes verre ting enn å tilbringe en hel dag sammen med Line, i et videostudio omringet av superfreshe kleskolleksjoner! 

BY THE WAY... dere vet den nye kolleksjonen som Alexander Wang gjør i samarbeid med H&M? Oh my GOD! Jeg fikk bare lyst til å stappe hele jævla kolleksjonen i en gigantisk søppelsekk, ta den på ryggen, og løpe av gårde. Jeg ELSKER den! Elsker, elsker elsker! 

Det eneste kjipe er jo at regnestykket overhodet ikke går opp. Jeg fant ut at om jeg begrenser meg til å kun kjøpe favorittplaggene, må jeg likevel ut med langt over 5000 kroner. Hrmf... lurer på om jeg må finne en alternativ inntekstkilde av noe slag. Neida. Joda. Neida. Seriøst, skatteetaten, if you read this... jeg tulla! 

Dumt det er sperrefrist på kolleksjonen, hvis ikke skulle jeg vist dere bilder! Det dukker opp first thing når den er ute. Trust me! Åh, det blir så stas!

Men ja, de hovne mandlene er jo da selvfølgelig grunnen til at jeg ikke har vært her på tre dager. SORRY! Kan dere tilgi meg, eller ble savnet alt for stort?

Og dere... dere ser de superfreshe bildene over her, sant? Med interiør fra Missoni, bøker fra Dior, dyre designerklær, store studiolamper, og hvem vet what not. Vel, skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Området utenfor kameraet ser ut som på bildet under her!

Haha, der har dere den virkelige verden. Det er sånn det egentlig ser ut! Det går litt fort i svingene når man kaster klærne hit og dit for å style forskjellige antrekk. 

Og der har dere bustetrollet meg, meget fornøyd med kveldens innsats! Ha en fortreffelig kveld, folkens! Peace out! 

 

- Katinka <3

Carpe Diem!

Ja, det er en grunn til at jeg bruker den cheesy tittelen over her. Jeg har nemlig tatt første steget mot en drøm jeg har hatt så lenge jeg overhodet kan huske! 

De som kjenner meg fra før vet at jeg helt siden vi begynte med norskstiler i andreklasse på barneskolen, har hatt en liten drøm om å være forfatter. En forfatter av ungdomsromaner, eller oppvekstromaner, som man også kan kalle dem. 

Og, folkens... vet dere hva? I går leverte jeg søren meg fra meg mitt aller første bokmanus! Forlaget Fontini hadde nemlig en skrivekonkurranse, hvor vinneren kan stikke av med både 50.000 kroner, og en skikkelig bokutgivelse, med heder, ære, champagne og det hele! 


Tenk... akkurat nå sitter kanskje noen i forlaget og leser gjennom boka mi? Hah, tanken gjør meg sinnsykt glad, og sinnsykt redd, på én og samme tid. Æææh, tenk om de ikke liker den?! 

Dette er det første manuset jeg noensinne har levert fra meg. Joda, jeg skriver jo artikler på jobb hele tiden, men dette blir liksom noe helt annet. Det er småskummelt! 

Jeg vurderte faktisk om jeg skulle fortelle dette til dere eller ikke, ettersom det gjør fallhøyden så sykt mye større om (ok, la oss si når, så jeg ikke blir høy på pæra) jeg ikke vinner konkurransen. Men, nå vet dere det altså. Jeg tok steget, og jeg sendte inn manuset mitt! Nå er det ute av mine hender!

Og skal jeg være helt ærlig føles det faktisk utrolig godt. Til tross for at jeg aldri følte jeg ble ferdig med det jeg hadde skrevet. Det kunne vært bedre, men nå er det altså levert inn. Det er jo egentlig en seier i seg selv, er det ikke? Jeg turte! 

NÅ blir det magasinlesing i sofakroken, med en god kopp varm te, og Spotify på Macen! Åh, lykke! Grip dagen (eller kvelden, som det tross alt er nå), fine folk! 


- Katinka <3

Not giving up on summer!

Tross verkende hals, dunkende hode, og en gradestokk som hvert øyeblikk er på feil side av 0-tallet, nekter jeg å gi opp sommeren!

I dag våknet jeg hjemme hos min kjære mor, og innså at jeg hadde så forferdelig lyst til å bruke palme-tanktopen jeg kjøpte fra Diesel i sommer... Så, da gjorde jeg det! Sammen med verdens fresheste knall rosa caps fra New Era, så klart!

Vet ikke helt hva som var poenget eller moralen i dette innlegget. Haha, tror det var noe lignende "denne rosa capsen sammen med den knall grønne tanktopen er for kult til at jeg skal bruke det her ute på Fåberg, hvor ingen ser det. Jeg må poste det på bloggen, så er det ikke helt bortkasta!" Haha.

Er det mulig? Man blir virkelig miljøskada av å blogge. Hver gang jeg kommer til et nytt sted begynner jeg å speide etter kule steder å ta bilder! Ja, det er sant. Nei, jeg er ikke stolt av det!

Haha, okeeii... Nå skal jeg prøve å ha en avslappende dag hjemme hos mamma, UTEN fotospeiding. Haha! Ha en fantastisk dag, skjønninger!

- Katinka <3

Hallo, little monsters!

Noen andre som var på Lady Gaga-konserten i Telenor Arena i går? For, der var jeg! I VIP-loungen faktisk, bare for å være litt kvalemende og ekstra eksentrisk.


Men, herregud for en kveld, folkens! Greit nok, Gaga hadde ikke de største hitrekkene, og salen var bare halvfull... men, man skal ikke klage over humøret på de som hadde møtt opp! Der var det neonblinkende kostymer og hæla i taket for alle penga, i kjent Gaga-stil. Og, jeg må faktisk si jeg er blitt hakket med Gaga-frelst etter i går.

For, vet dere hva hun gjorde? Det var en fan som kastet en rosa og noe spesiell bamse opp på scenen, som Gaga selv beskrev som "om en gris og en enhjørning hadde hatt sex, ville dette blitt resultatet". Uansett... det var ikke bamsen som var spesiell, men lappen som var festet til den, eller rettere sagt - måten Gaga reagerte på lappen som var festet til den.

Det viste seg nemlig at det var ei jente som hadde møtt henne i 2008 som hadde kastet bamsen. Gaga satt seg ned på scenegulvet, og leste hele brevet høyt - fra start til slutt. Det hele endte søren meg med at hun inviterte bamse-jenta backstage etter konserten.

Fy flate. Er ikke DET creds, så vet ikke jeg! Det er så vilt plusspoeng for Gaga sin del! Snakk om sympatisk, ektefølt og herlig kvinnemenneske! Gaga, if you read this... I LOVE YOU! I går forandret du livet til ei helt vanlig jente fra Norge. Respekt! 

Vel, nå var egentlig planen at jeg skulle kjøre en overload med bilder, og nesten ingen tekst, men jeg har en eller annen sykdom som tydeligvis gjør det fysisk umulig for meg å skrive kort, for nå har jeg søren meg begynt å bable igjen! Haha, er det mulig! 

ANYWAYS... kvelden var fantastisk, og den ble tilbragt sammen med Sobazaar. En norsk og sosial shoppingapp som faktisk har fått 20.000 (!) brukere i løpet av den første lanseringsmåneden. Hatten av, og gratulerer med dagen! 

Og... ikke minst - kvelden ble nytt i godt selskap med Belinda, Kristin og Lilia! Snakk om herlige jenter! Åh gud, jeg har girlcrush til tusen. De er fantastiske! Sjekk ut bloggene til dem ALLE SAMMEN! :D 

Sååå... da var det klart for en skikkelig bildeoppdatering! (De fleste bildene er tatt av Kristin, ettersom jeg var for lat til å knipse bilder i går, haha). Enjoy! Fjoooh... det var mange freshe bilder, eller hva? Åh, jeg har det virkelig ikke ille om dagen! Tenk å ha flere kvelder i måneden som man tilbringer i så godt lag, med så fine mennesker, på så flotte steder! Åh, lykke!! 

Dagen i går var så avgjort ingen blåmandag! Nå har jeg tatt meg turen hjem til Lillehammer, for å tilbringe litt tid i sofakroken med familien. Er det noen av dere som har morsomme planer for uka?

 

- Katinka <3

Ting som ALLTID er i veska

Hva er det for noe med oss jenter og vesker, sånn egentlig? Det er ikke måte på hva vi putter nedi den dingsen vi bærer med oss overalt. Sminke, solbriller, telefon, tyggis, parfyme, laptop, kamera, lue, skjerf, ekstra undertøy... you name it!

Jeg kjenner venninner som bærer rundt på et førstehjelpsskrin i veska, og som alltid har både aspirin og plaster tilgjengelig. Jeg mener, hva er det med oss og disse veskene?

Personlig synes jeg faktisk jeg er ganske flink til å rydde i veska, og rensker som oftest ut med en ukes mellomrom. Det fører til at mengden papir, kvitteringer, og unyttige dingsebomser blir NOE mindre... men, det er selvfølgelig noen småting jeg ALLTID har i veska.

Derfor slo tanken meg - dette er jo et fantastisk blogginnlegg! Haha, så derfor deler jeg nå mitt survival-kit med dere. Er det noe dere mener mangler?

1. My dear beloved Macbook Pro

Det er ikke mange ukene siden jeg var en HP-tilhenger, og sverget til at jeg aldri skulle bli en del av eple-hæren, men look at me now. Etter å ha prøvd den i noen dager var jeg frelst. Nå er den med meg overalt hvor jeg går, og da er det heller ikke så dumt at den veier mindre enn en gjennomsnittlig laptop. Legg forresten merke til det sykt freshe coveret jeg har rundt. Det er i ekte skinn, just saying! 

2. iPad Mini

Ja, så... da kommer det kanskje ikke som et sjokk at jeg også har en iPad Mini som er med meg overalt? Det er ikke alltid man gidder å dra på macen på kafé. I alle fall ikke om det bare er for å sjekke noe småtterier. Da er iPaden genial! 

3. Kalenderen min

Jeg er en smule old school når det kommer til kalendere. Jeg vet de fleste andre sverger til kalenderen på iPhone, ettersom den synkroniserer automatisk med både Macbooken og iPaden, men HER holder jeg på prinsippene mine. Haha, jeg liker å kunne bla i sidene, og krysse ut ting med kulepennen. Denne er fra Paperback. 

4. Solbriller

ALLTID viktig å ha med, spesielt her i Norge, hvor været skifter hvert femte minutt. Det hjelper ikke at det er regn når man går ut døra, sannsynligheten er likevel stor for at det er sol når du er på vei tilbake. Nå om dagen har jeg hekta på disse solbrillene fra Glitter. Jeg er imidlertid ikke like flink til å ta med paraply. Velger å tro det er fordi jeg er en evig optimist.

5. Bærbar mobillader

Også helt nødvendig å ha i veska. Det er søren ikke lenge en iPhone varer på sitt eget batteri, spesielt ikke når man hele tiden er innom blogg.no-appen for å sjekke om det har kommet noen nye kommentarer fra dere skjønninger. Den her vet jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er superpraktisk (og litt stilig å se på).

6. Munnspray fra Hello

Den lille dingsen her er helt genial! Du slipper å drasse med deg tyggegummi eller pastiller (som blant annet kan renne ut i veska, eller rett og slett være litt upassende å tygge på et møte). Med den her sprayer du bare to-tre ganger inn i munnen, og så er du good to go! Det er jo ikke dumt at den er så søt å se på heller. Jeg har faktisk fått mange kommentarer fra folk på grunn av den lille søtnosen her. Den kommer i smakene mint og mojito.

7. Neglelakk 

Jeg har fortalt dere det før, men for dere som ikke husker det - jeg er en neglelakknarkoman! Om jeg må velge mellom sminke eller neglelakk, så velger jeg neglelakk. Nå om dagen går det i fargen "dusky rose" fra Max Factor Glossfinity. Fortsatt hekta på Max Factor, som dere kanskje husker stakk av med seieren i neglelakktesten vår for to måneder siden?

8. Leppestift

Heeelt nødvendig om jeg skal rett videre på en fest eller pressevisning etter jobben. Med en knall rød leppestift kan jeg bli festklar uten noe mer mikkmakk og tull. Denne fra Tromborg er en soleklar favoritt for min del. Jeg skrev faktisk et eget innlegg om den for noen uker siden

9. iPhone

Sier seg selv... når jeg først har både Macbook og iPad, har jeg selvfølgelig en iPhone også, og hvem går vel ut døra uten telefonen sin? Jeg tror jeg sliter med et avhengighetsproblem, for jeg går faktisk ikke ut med søpla engang, uten telefonen min!

10. Bok

Til tross for at jeg har både telefon, datamaskin og ipad i veska, er jeg fremdeles helt avhengig av en bok om jeg blir sittende å vente et sted. Det er liksom ikke det samme å sitte en halvtime på blogg.no eller 9gag for seg selv på et trikkestopp. Om jeg derimot har jeg en bok, føler jeg meg mye bedre. Nå leser jeg boka "Det nye Cuba", for å forberede meg på reisen ned dit i januar!

11. Håndkrem

Jeg er veldig opptatt av myke hender. Både hos meg selv og andre, og da er det viktig å pleie den med fuktighet. Spesielt nå som høsten og vinteren kommer snikende. Denne lille kremen fra EOS er perfekt til å ha i veska, lukter godt, og pleier hendene med masse fuktughet. Perfekt! 

12. Leppepomade

Okei... dette er faktisk min største avhengighet! Jeg røyker ikke, snuser ikke, og drikker heller ikke noe særlig alkohol, men leppepomade derimot... nattbordsskuffen min er full av leppepomade! Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at jeg har 60 stk. Da denne herligheten datt inn i postkassen, ble den raskt en favoritt. Den er fra Nivea, og lukter helt fantastisk! 

13. Småsulten fra Polly

De som kjenner meg er fullt klar over at jeg er et matvrak. Jeg har en forbrenning uten like, og er helt avhengig av mat hver tredje time. Minst! Om jeg ikke får mat begynner jeg bare å skjelve, og blir helt ubrukelig. Derfor er Småsulten fra Polly helt genial å ha i veska! Jeg er mest fan av den med tørka frukt. Namnam! 

Såå... var det noen av dere som fikk inspirasjon til veskepakkingen deres? Haha, det er jo egentlig fantastisk komisk at jeg faktisk går rundt og bærer på dette hver eneste dag. Hallo, ryggproblemer, velkommen! 

Ha en fin dag, skjønninger! 

 

- Katinka <3

 

One night in Køben

Da har jeg vært hjemme et døgn, og i løpet av det døgnet har jeg sovet - i 14 timer! Haha, tror dere jeg var utslitt etter København turen, eller? Jeg var helt ødelagt! 

Det tar på kreftene å ha et så fantastisk døgn, i en så spennende by, med et så vakkert kvinnemenneske, skal jeg fortelle dere. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om reisen nå, også heller vise dere bildene fra Britneys undertøysshow i et annet innlegg i morgen.

Dere skjønner det at jeg tok så enormt mange fine bilder (haha, snakk om snikskryt), at jeg vil vise dere alle i et eget innlegg! Det synes jeg faktisk de fortjener. Okei, så... la oss snakke om denne reisen i etapper. Haha, jeg tror det blir lettest slik! Flyet vårt gikk jo fra Gardermoen klokka 09:15, noe som resulterte i at vi måtte stå opp klokka 05:00(!) for å levere katt hos barnepass, taxie oss rundt i Oslo, og komme oss til Gardermoen i god nok tid til å sjekke inn. 

Det er først når vi kommer til Oslo S, og det er to timer til flyet letter, at jeg innser at bankkortet mitt ikke ligger i lommaboka lenger. Det hele resulterer i noen paniske øyeblikk, med overveielser om taxiturer for å hente kortet, noen telefonsamtaler, og en kraftig gjennomgang av veska, før vi innser at vi bare får gjøre det beste ut av det vi har.

Det ender med at jeg må leve på Mari hele turen, og deretter overføre penger fra banken. Med andre ord - det er ingen tvil om hvem som er mannen på turen. Mari tok oppgaven på stort alvor, og tok til og med på seg oppgaven med å bestille maten min for meg. Så... jeg kunne egentlig bare lene meg tilbake og nyte! 

Om dere noengang skal til København anbefaler jeg dere å spise på "Tight". Herregud for en restaurant! Det var så god mat der, atte hjelp. Biffen smeltet i munnen, og sjokoladefondanten smakte som noe ut av en annen verden. Ikke var det noe særlig dyrt heller! Noe som derimot ikke gikk like glatt for seg som matopplevelsene, var shoppingen. Haha, altså, jeg var fullt klar over at Mari ikke var noen særlig stor fan av shopping før vi dro, men det var først da vi gikk inn på TGR-butikken over tre etasjer at det gikk opp for meg at hun faktisk mente alvor.

Allerede da jeg tok med meg en handlekurv fra inngangen begynte jeg å legge merke til en viss misnøye.

- Du trenger da ikke den der?

- Jovisst gjør jeg det! svarte jeg entusitastisk, før jeg med det samme hev meg over en fillerye i forskjellige farger. Jeg trengte jo tross alt nytt teppe på soverommet hjemme.

Men, det var da vi kom til andre etasje at det virkelig begynte å gå hett for seg. Jeg har en liten forkjærlighet for små ting jeg ikke trenger. Spesielt om de er litt ekstra søte, eller sære på sin helt egne måte.

Etter å ha dratt med meg både små konfektformer, en dinosaurfigur jeg kunne male på egenhånd, og en penneholder som var dekorert med plastgress satte Mari ned foten.

- Katinka! Ærlig talt! Hva skal du med en penneholder med plastgress? PLASTGRESS! Legg den fra deg. Herregud. Kom her. Jeg orker ikke mer, jeg går.

Og sånn fortsatte det. For hver ting jeg røsket med meg ristet hun bare mer og mer på hodet. Det endte faktisk med at vi måtte ha en utvelgelsesprosess foran kassa, og til slutt ga jeg faktisk opp halvparten av tingene jeg hadde tatt med meg. For, som Mari så fint påpekte... 

- Vi har bare håndbagasje, Katinka! Du får ikke med deg en gigantisk sugekopp i håndbagasjen din! 

MEN, jeg endte da opp med en ny fillerye (som jeg forøvrig fikk stappet i håndbagasjen, og som fungerte utmerket som et varmende pledd på flyturen hjem), en fantastisk drikkekopp med sugerør og påtegnet bart, noen kule klistremerker, kjøleskapsmagneter, og masse fargerike drops! Hah, noen som nevnte nyttig shopping?

Og, ikke minst... Mari fikk satt seg ned for å bygge lego mens jeg raidet leketøysbutikken etter gaver til småsøsken til jul. Så, da var jo alle fornøyde! Topp stemning! 

Men, sett bort fra litt shoppingproblemer hadde vi altså en helt strålende dag! Det var så utrolig koselig å få Mari med meg ned til København for å se på Britney Spears, at jeg har ikke ord! Lykkelig, er jeg! 

Og, showet til Britney Spears kommer jeg selvfølgelig tilbake til så snart som overhodet mulig! For... HERREGUD for en show! Det var så stort, og det var så vilt! Jeg gleder meg så syyykt til å vise dere bilder, og VIDEO (faktisk), derfra! 

I mellomtiden slenger jeg bare med noen andre litt tilfeldige bilder fra turen, som jeg ikke fant noen naturlig plass å slenge med. Haha! Vi snakkes, fantastiske lesere! 

 

- Katinka <3

 

 

It´s Britney, bitch!

Okei... dette innlegget har jeg brukt flere timer på å kvinne meg opp til å skrive! Jeg sitter i senga med så enormt mye ambivalente følelser. Jeg vet virkelig ikke helt om jeg skal le eller gråte, for på én måte har dette vært den beste dagen i mitt liv, men på en annen måte også en av de verste.

Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å begynne med begynnelsen av historien. For at dere skal forstå engasjementet mitt, er dere også nødt til å forstå hva Britney betyr for meg. La meg bare si at jeg antageligvis er den største Britney-fanen du noensinne kommer til å møte. 

Jeg kan gi dere en liten anelse om hvordan det står til ved å si at jeg hadde et eget "Britney"-rom da jeg var yngre. Jeg snakker ikke om soverommet, med et ekstra rom som kun var dedikert til Britney. Jeg har et mobildeksel med bilde av henne på. Jeg kan alle sangtekstene hennes, selv de sangene som aldri er blitt utgitt. Og hvis noen lurer - ja, dette er øyeblikket jeg kommer ut av skapet som crazy fangirl.


(La meg bare påpeke at det er jeg som har tatt dette bildet - UTEN zoom!)

Nok om det! Haha, nå har vi etablert at jeg er en fan, sant? Om jeg nesten er på grensa til å bikke over er derimot en annen diskusjon, haha. Jeg har vært med henne siden hennes første singel rullet over tv-skjermene på MTV i 1998. I 2004 sto jeg med store øyne og fulgte henne på scena i Oslo spektrum. Da var jeg 14 år. 

I dag skulle en av mine største (who am I kidding? DEN største) barndomsdrømmen min gå i oppfyllelse. Jeg skulle få se Britney på nært hold, og om jeg var heldig skulle jeg få møte henne. Altså... ta henne i hånden, presentere meg, og ta et bilde med henne. Det skulle bli helt fantastisk MAGISK! 

Da jeg ankom Ekebergrestauranten der hun skulle presentere den nye undertøyskolleksjonen sin, banket hjertet mitt som en frosk på speed. Hendene mine skalv, og blikket mitt var stivt. Jeg var så fokusert! Jeg reagerte på alt og alle rundt meg, speidet til høyre og venstra, i håp om å se mitt fantastiske idol.

Om dere vil lese hvordan de rundt meg oppfattet meg, kan dere lese Kristins beskrivelse herMEN, det er her vendepunktet kommer, ikke sant. Fordi... etter mye om og men klarer jeg selvfølgelig å kapre til meg en plass på andre rad. Jeg har super utsikt, og er bare noen meter fra Britney. Hele meg er i ekstase, og utsiktene for å møte henne ser egentlig ganske gode ut.

SÅ blir det kjent av superstjernen er forsinket, og alle som er ikke er blitt prioritert i første rekke kan bare glemme det. Med andre ord - jeg står igjen med tunga på tørk, og med alle de forberedte spørsmålene i baklomma, mens fire andre bloggere stakk av med håndhilsingen. 

For hvem andre kunne vel spørre om hvordan den ene serien i kolleksjonen er inspirert av albumet "Circus"? Det er jo ingen andre som har lagt merke til det, og nå ser det ut som jeg kanskje aldri får svaret heller. Triste greier! 

Legger dere merke til hvordan jeg ble så kort når jeg skulle skrive det siste der? Jeg vet nemlig ikke helt hvordan jeg skal forholde meg voksen, reflektert og følelsesmessig nøytral til dette. Fordi DET GJØR SÅ VONDT, JEG ER EN STOR FAN, FOR POKKER! Haha, sant? Jeg får lyst til å rive meg i håret, og rulle rundt på gulvet.

Så... la meg bare si dette... Erlend og Anette, jeg har ingenting imot noen av dere, og dere er begge flotte mennesker, men akkurat i dag hater jeg dere litt likevel, og oppdateringene deres er skjult fra Facebook (haha!). Det var en voksen håndtering av problemene det, tenker jeg.Nei... men, lookng at the bright side - jeg fikk se Britney! På kloss hold! Jeg var bare noen få meter fra henne. Jeg så henne i Danmark i går også. To dager på rad! Det er søren meg ikke så verst, skal jeg fortelle deg. Og hun så søren meg ganske så smashing ut også!  

Så, nå har jeg bare bestemt meg for å legge meg med et smil rundt munnen likevel. Jeg er ganske heldig, tross alt! 

Slenger med noen fine bilder fra dagen, jeg! Dessverre ingen bilder av fine Kristin, da jeg var litt for opptatt av å speide etter Britney. 

PS: KOLLEKSJONEN ER DRITFIN! HAHA! (Hilsen en helt objektiv kilde).- IT´S KATINKA, BITCH! <3

 

It´s christmas time...

Hei, skjønninger! Herreguuud for en dag, og herregud for noen dager som kommer til å komme nå! La oss starte med dagen som har vært, hæ?

I dag begynte nemlig dagen på skikkelig "julete" vis, for å skape et nytt adjektiv. Vi var nemlig invitert på frokost med Indiska, på det superurbane og kule stedet "Ingensteds", rett ved siden av utestedet Blå, i hovedstaden.Så... samtidig som lufta har blitt kaldere de siste dagene, har også pressen begynt å tenke på julen, og adventstiden som er rett rundt hjørnet. Har det egentlig slått dere at julaften faktisk bare er tre måneder unna?! Ja, jeg vet... tre måneder kan virke som et hav av tid, men når du tenker på at du burde kjøpe julegaver til alle vennene, sende julekort til alle fjerne slektninger, vaske hele leiligheten, og generelt bare... nyte adventstiden (for gud forby at du ikke nyter den!), så er det kanskje ikke så god tid likevel? ;)

Haha, jeg skal i alle fall si at jeg fikk skikkelig julestemning av den frokosten her! Det var kjempegod frokostgrøt, som smakte av friske bringebær og kanel. Det var fullt av levende lys, fremdeles skumring utenfor, og masse myke, røde og gode puter i enhver krok! Det var rett og slett litt magisk.

Jeg må virkelig si at jeg er fan av interiøret og "dilldallet" til Indiska. De har så mye fint! Det er liksom så eksotisk, og frigjørende. Jeg liker mønstrene, og at de tør å ha litt farger, midt inni det grå, svarte og nøytrale Skandinavia. Slikt heier vi på!

Slenger med noen stemningsbilder, som vanlig!

Og dere... jeg sitter her med sommerfugler i magen, et bankende hjerte og et skikkelig stort glis! Vet dere hvorfor? Hah, gjett! I morgen tidlig drar jeg til København! Oh yes... og ikke bare drar jeg til Køben, jeg har også med meg verdens fineste rockejente på slep, OG jeg skal se Britney Spears (Ja. uhelbredelig fan. Jeg har elsket henne siden 90-tallet. Deal with it!)... så jeg mener, kan livet egentlig bli mer herlig enn det? Jeg tror ikke det!

Det skal bli så deilig med en natt i den danske hovedstaden. Vi skal bare nyte shopping, restaurantbesøk og annet kos! Også toppe det hele med Britneys undertøysshow. Det kommer til å bli så magisk!

Og ikke fortvil, jeg holder dere selvfølgelig oppdaterte om turen underveis! Tjohei! :D

 

- Katinka <3

Nå skal håret ha Instagram-filter

Ja, du leste faktisk riktig. Og jeg mener ikke den typen filter du legger på i Instagram etterpå, neida, dette er mye mer fancy enn som så. Jeg mener nemlig et filter du legger rett på håret, som en farge.

Oh yes! Jeg og Rikke var nemlig på frokost med Wella her om dagen, for å lære mer om fargetrender og hårfrisyrerer for sommeren 2015, og her fikk vi vite at det bare var å stålsette seg for Instagram-trenden i sommer.Jenta til høyre i bildet har et lyst Instagram-filter over håret. Ser dere den svake rosa- og blåtonen? Jeg tror faktisk jeg gleder meg! Jeg hadde jo veldig lite problemer med å omfavne hårtrenden som kom i år, hvor man farger tuppene i en annen farge enn resten av håret.

Jeg hev meg riktignok ikke på pastelltrenden, da det regelrett ville ødelagt det fine og svarte håret mitt. Knall rødt derimot - det ønsket jeg velkommen med åpne armer, til tross for at min kjære far sa jeg lignet på en levende bringebærlakris.

De magiske fargene det er snakk om heter altså Instamatic, og skal visstnok fungere like bra på mørkt som lyst hår. Tror det ikke før jeg får se det, men om det viser seg å stemme er det jo helt fantastisk! Da kan jo til og med jeg prøve mintgrønt hår til neste sommer!

Og fortvil ikke... jeg og Rikke skal selvsagt teste fargene i løpet av vinteren, sånn at vi alle kan konkludere med om de VIRKELIG fungerer for oss brunetter eller ikke ;) Stay tuned, med andre ord!

Slenger med noen stemningsbilder fra frokosten! Vi snakkes, skjønne folk! 

 

- Katinka <3

Sunshine & Strawberry Daiquiris

Dette innlegget kunne vel like gjerne vært navngitt "Jeg og Kristin elsker capser, og gikk amok i New Era-avdelingen", men det ble litt for langt, så jeg bestemte meg for den tittelen dere ser ovenfor her i stedet. Haha, som jeg såvidt nevnte for dere i går, så hadde jeg jo en helt super ettermiddag med Kristin i går! Vi skulle egentlig bare møtes til litt sladder over en kakao med krem, men kakaoen utviklet seg til å bli en lunsj, og lunsjen utviklet seg til å bli en byvandring... som igjen utviklet seg til et hjemmebesøk. Haha, you see where this is going, sant?

Vel, vi hadde i alle fall en fantastisk dag. Det er det ingen tvil om! Vi var innom showroomet til Polhem PR, og det er her vi fikk kidnappet med oss noen nye og freshe capser til samlingen vår. Snakk om luksus!

Kristin heiv seg over med iver og lyst, mens jeg snappet den knallrosa capsen til meg selv. Så, nå henger det en knallrosa caps over senga mi. GLEDER meg til å bruke den en dag!

Deretter satte vi kursen mot Vapiano på Rådhusplassen, som forresten er et av mine favoritt lunsjsteder i Oslo. De har rimelig, helt fersk, og velsmakende mat! Også er alt så rent og fresht! Det er friske urter på bordene, maten er klar på 10 minutter, og de har en egen bar i restauranten hvor du kan nyte noen drinker eller desserter (legg merke til hvordan jeg skrev det i flertall) etter lunsjen om du ønsker det.

Også hjelper det jo litt på at de også uten tvil har byens beste strawberry daiquiri! Så, vi endte opp med å ta oss noen drinker en torsdags ettermiddag. HA HA, det er vel innafor, er det ikke?

Stedet anbefales i alle fall på det varmeste, for å si det sånn! Så, det var altså dagens restauranttips fra min side! Haha! Og... en ting til jeg må tipse dere om... dere vet at den fantastisk kule jenta over her har sin egen kleskolleksjon, sant? That's right!

Fargerike og morsomme klær, laget for jenter i alle størrelser. I gode kvaliteter, til lave priser! Jeg mener... Komåååån, what's not to like? Dere kan sjekke det ut her!

Og... la meg bare fortelle dere noe med en eneste gang! Det at to stykker som blogger henger sammen, innebærer en del foto. Okei, det var en underdrivelse. Det innebærer VELDIG MYE foto. Så, vi kan vel anta at Kristin så ut som nedenfor her ca. 50% av tiden. Haha! Og det verste er, at selv bak kameralinsa, så er hun noe av det beste selskapet du kan ha!

GOD HELG, fininger! Håper den blir fantastisk!

 

- Katinka <3

 

Time for breakfast

Hei igjen, folkens! Fin oversikt klokka halv ti på en torsdagskveld, sant? Neida, ta det helt med ro, jeg har faktisk ikke sovet helt til nå! Det har seg bare slik at jeg blogger om noe som skjedde rundt frokosttider i dag tidlig. Hah, mysteriet er løst!

For i dag, dere... i dag åpnet butikken Envii sine dører i Norge for første gang, hos Steen og Strøm! Og, det er jo ganske stas, for før kunne man jo bare shoppe dette fantastiske merket i Danmark! Så, vi klapper med hendene! ;) (PS: merket er ikke sånn helt vanvittig i prisklassen heller. For å være et merke i det "dyrere sjiktet", mener jeg. Det er overkommelig!). Så, dagen startet med andre ord bra! Her var det fine klær, grønn og frisk juice, og ferske brødskiver. Man kan jo ikke be om mer enn det, eller hur? Men, som om det ikke var nok, senere på dagen dro jeg ut for å møte den fantastiske (!) Kristin til lunsj, og vi endte opp med å ta så masse fine bilder og gjøre så mye morsomt at det nesten får bli et eget innlegg i morgen! 

Haha, sånn kan det gå! Tok avgjørelsen om at jeg like så godt kunne splitte innleggene, så jeg ikke bomber dere med informasjon og bilder i hvert innlegg, så enjoy! 

Legg forresten merke til bildene nedenfor. Ser dere det ene bildet av meg og Line, hvor hun tar bilder av klærne, mens jeg står og sminker meg i speilet ved siden av? Hahaha, snakk om å bli tatt på fersken! 

Lurer på om jeg begynner å få divanykker? Makan! Det kan man jo ikke ha noe av. MEN, når det er sagt, så er det jo viktig å fylle på med leppestift innimellom! Er det ikke? Jo, det er det! Litt glam i hverdagen må vi unne oss! 

Og... I almost forgot! Jeg må jo vise dere den fantastiske skjorta jeg fant. En helt fantastisk skjorte i svart skinn, som mest sannsynlig blir med meg hjem en dag i nærmeste fremtid. Jeg klarer jo ikke slutte å tenke på herligheten, så da er det på sin plass, spør du meg! 

Og, mens vi først holder på, ser dere den skjorta jeg har på meg på bildene ovenfor her? Det er skjorta fra Bikbok jeg snakket så varmt om her om dagen, den i blått semsket skinn, fra Never Denim-kolleksjonen. Guuud som jeg elsker den! 

 

- Katinka <3

 

Måneden i bilder

God morgen, godtfolk! Hah, det er noe med det å kalle dere godtfolk som får meg til å føle meg førti år eldre enn det jeg egentlig er. Jeg liker det. Hvordan har dagen behandlet dere?

Jeg har sovet alt for mye i dag! Det var bare så deilig å ta en dag hvor jeg ligger rett ut, som et slakt under dyna. Og vet dere hva? Jeg tror faktisk jeg trengte det. Jeg mener, se bare på alt jeg har gjort de siste seks ukene! 

Herregud, det har skjedd så mye herlig, fantastisk, morsomt og fint den siste tiden. Se bare på bildene under her! Det har vært moteuke, ferie i Portugal, fester med Moods, Londontur med fine folk, flere videoshoots, shopping og premieredager. Og ikke minst... masse champagne! Haha, nei, man skal virkelig ikke klage. Livet er ikke så verst!

Jeg har virkelig kost meg med å lage bildesamlingene dere ser under her. Jeg blir i godt humør av å se på det, håper dere også blir det! Ha en fin kveld videre! :)


 

- Katinka <3

Send briller til Tanzania!

Okei! Da var det endelig dags for å dele bildene fra gårsdagen med dere. Haha, det har seg nemlig sånn at vi gikk en smule amok med kameraet da vi var på vei til fest med Specsavers i går.

Jeg tror vi brukte nærmere en halvtime på å gå fem kvartaler, ene og alene fordi vi stanset for å ta bilder hver eneste meter. 400 bilder, og en del latterkramper senere, kom vi frem til festen. Veldig morsomt da, ikke fullt så morsomt i dag, da jeg faktisk måtte gå gjennom alle bildene for å plukke de jeg ville bruke!

Haha, MEN, jeg klarte det til slutt. Her ser dere meg og Rikke i full fres på vei til fest! Med oss på laget hadde vi Katarina, ei venninne som bor hos oss noen dager frem til hun får egen leilighet. Hun tok på seg oppgaven som fotograf med største alvor! 

Haha, som dere kanskje ser ovenfor så hjalp ikke de flere hundre bildene noe særlig på modellferdighetene. Men, det skal overhodet ikke stå på innsatsviljen! Jeg mener, se bare på poseringen min i bakgrunnen av Rikke på bildet i midten her. Hah, er ikke det potensiale, så vet ikke jeg! 

Vel, nok om det. Jeg har faktisk noe viktig å dele med dere, tro det eller ei! Under gårsdagens event kåret nemlig Specsavers årets modell, som sammen med brillemerket blir sendt ned til Tanzania for å drive veldedighetsarbeid, i form av å gi mennesker briller, og dermed også synet tilbake.

Her i vesten er briller blitt et motetilbehør, like mye som det er et hjelpemiddel i hverdagen. Det kan nok få noen til å glemme hvor viktig briller faktisk er for mange. Og nå har hvem som helst muligheten til å gi bort de gamle brillene sine til Specsavers, og dermed også sende dem ned til andre som trenger dem mer, i Tanzania.

Et fantastisk initiativ, som viser at mote også kan ha mening! Vi heier! Les mer om det her.

Slenger med noen flere stemningsbilder fra kvelden, som var full av kule briller, heftig musikk, og herlige folk! Man kan jo tross alt ikke be om mer enn det.

 

 

- Katinka <3

 

My day in pictures

Såå, i dag har jeg vært så mye rundt omkring og gjort så mye gøy, at jeg bestemte meg for å prøve noe helt nytt. Nemlig å dele dagen min dere, i form av bilder! Hah, tenk... vanligvis snakker jeg bare om en liten brøkdel av dagen, men nå skal jeg altså gi dere hele historien - fra jeg krøp ut av dyna, og frem til her jeg sitter nå... nok en gang under dyna, denne gangen iført pysjamas.

Hverdagen min er vel ikke så spennende hver eneste dag, så jeg tror jeg skal spare omverdenen for å gjøre dette til en vane, men vi prøver i alle fall denne gangen, så ser vi hvordan det går. Okei... here we go! Jeg begynte dagen med å bli vekket klokka 06:00 (!) av en vinkelsliper utenfor soveromsvinduet mitt. Det har seg nemlig slik at noen i bakgården pusser opp, og det går dessverre utover nattesøvnen. Med fire timers søvn heiv jeg meg derfor i dusjen, og dro på frokost med Pierre Robert. 

De hadde sykt gode scones, med hjemmelaget kirsebærsyltetøy, og eplemost. Problemet var bare at sconen ikke var spesielt fotogen, så jeg brukte vinglasset som modell i stedet (joda, det er fullt mulig for mat og klær og ikke være fotogene, akkurat som oss mennesker). 

Vi lærte masse om ull, og hvordan vi skulle vaske det. Visste dere for eksempel at du aldri skal fylle maskinen mer enn 1/3  når du vasker ullplagg? Hah, tenkte meg det! Se, der lærte du noe nytt. Snakk om nyttig blogg, hæ? 

Vel, vi fikk også med oss noen vareprøver hjem, og jeg gleder meg masse til å bruke de når jeg skal på hytta, eller på skitur. Kolleksjonen deres så veldig fresh ut. Deler bilder med dere senere! :)

 Deretter gikk turen videre til Paleet (det fancy kjøpesenteret som ligger ved siden av Nationaltheateret. Der jeg ikke turte å gå inn før jeg var godt over tjue). De har akkurat åpnet igjen, så det var full fest med rabatter, goodiebags og bobler i glasset. Om du kjøpte noe på Kicks fikk du til og med sprekke ballonger i taket! Billig moro, snakk om stas!

Nå hadde også Line kommet seg opp av senga, så da slapp jeg å gå rundt og virre for meg selv. Glassene jeg har tatt bilde av ovenfor betyr forresten ikke at vi hadde et eget reservert bord. Jeg bare så de i forbifarten, og syntes de så stilige ut.

 

Men så, mine damer og herrer, kommer dagens vendepunkt. Akkurat da vi gikk inn i Paleets fineste butikk, populært kalt "YME", og jeg senket skuldrene, tenkte at lommaboka vi var trygg ettersom alt der inne var for fancy for meg likevel, skjedde det.

Jeg hører Line rope navnet mitt fra den andre enden av butikken, og i hendene hennes dingler den feteste genseren jeg har sett på lenge! En oversized collegegenser, svart, med store discobokstaver, fra DKNY. 

Er det nødvendig å si at den ble med meg hjem? Haha, tro meg, den ble med meg hjem! Jeg lukket øynene, dro kortet, og kom meg til helsike ut derfra! Men, jeg elsker den! Det var verdt det. Sant, det var verdt det? Hva den kostet? Haha, nei, det får bli en hemmelighet! 

 

Jeg fant forresten også en annen kjærlighet, kalt Mojave Ghost, men det må dessverre bli et avstandsforhold for oss foreløpig. Denne parfymen luktet bare så sykt godt. Det kilte i magen da jeg luktet på den, så god var den! Men, et sted går grensen... jeg satt den tilbake i hylla, og gikk min vei. Det var hjerteskjærende.

 

Jeg tok også en viktig avgjørelse i dag, og den ble tatt da vi satt oss ned på Fridays i Karl Johan. Nemlig at jeg ikke gidder å slanke meg. Forstå meg rett, jeg sier ikke at jeg er overvektig på noen som helst måte, men det er et faktum at jeg er 8 kilo tyngre enn jeg var forrige sommer, og at shortsen ikke passer lenger.

Det har plaget meg litt i det siste, men i dag bare slo det meg. Livet er for kort til å skulle nekte meg ting som smaker godt, og dermed bestilte jeg en stor Jack Daniels burger, med en skikkelig Cola ved siden.

Hah, det må da være en plass til oss jenter som spiser i motebransjen også, eller? 

 

Avrundet kvelden med skikkelig shopping av H&M sin nye høstkolleksjon, og brukte nok en gang litt mer penger enn jeg burde ha gjort. Tror kanskje det er på tide å innføre en midlertidig shoppestopp. Luksusfellen neste, liksom. Neida, så ille er det faktisk ikke.

Jeg kjøpte meg en stoooor jakke i hvit fuskepels, og en oversized svart blazer, og et par semska skinnboots... og noen armbånd! Haha, det får gå. Skal prøve å få blogget det i morgen, sweets!

Men, folkens? Herregud, dette innlegget ble SYKT mye lenger enn jeg hadde forestilt meg. Nok en god grunn til at dette ikke burde bli en daglig greie. Dere skal slippe å lese en hel bok hver gang dere klikker dere inn hit! 

Er det noen som faktisk leste hele? Haha, i så fall blir jeg sykt imponert! God natt, og sov godt!

 

- Katinka <3

 

Ready for takeoff!

Good morning, lovelies! Vet dere hva jeg har gjort i dag, eller? Jeg har bestilt meg flybilletter til Cuba!!

Nå er jeg altså så sykt reiseklar, atte hjelp!! Herregud, jeg har pratet om denne reisen siden jeg var 16, og nå skjer det! It's finally happening.

Jeg har sommerfugler i magen, og har nettopp kjøpt inn alle tenkelige bøker med reisetips til Cuba. En av de utvalgte kan dere se på bildet ovenfor!Haha, viktig å være forberedt! Ikke snakk om at jeg skal sløse bort en eneste time når jeg er der nede.

Avreise i januar! Tjohei!! Noen som har noen gode reisetips å dele med meg?;)

Bildedryss London

Hei igjen, alle fininger! Haha, jeg var visst ikke helt ferdig med å dele bilder fra London likevel. Når jeg så alt det fine de andre fra turen hadde fotografert, ble jeg rett og slett nødt til å stjele litt. Flere av disse bildene er tatt av den fantastiske Kristin, med oss begge bak kameralinsa, ettersom jeg har en tendens til å kidnappe kameraet hennes når vi er på tur.

Så, håper dere ikke er lei av London allerede! To innlegg er innafor, er det ikke? Jo, det er det! Flott vi er enige! :D

Jeg må bare si det nok en gang... HERREGUD for en herlig tur, med en herlig gjeng, og herlige opplevelser! HERLIG, skjønner dere? Herlig! Haha! 

 

- Katinka <3

 

 

One night in London

Heiii, alle fine og vakre mennesker! Likte dere sminkevideoen vi delte i går? Håper den falt i smak, også må dere huske at dere GJERNE må dele forslag til andre videoer vi kan lage for dere. Alltid gøy med nye ideer og innspill fra dere lesere! :D 

MEN, folkens! Jeg har akkurat kommet hjem fra tidenes mest fantastiske tur, og det MÅ jeg selvfølgelig dele med dere. Jeg var nemlig heldig nok til å være en av de heldige utvalgte som fikk dra til London for å være på lanseringen av den sosiale shoppingappen Sobazaar. Og, HERREGUD for en opplevelse! Vi bodde på Soho Hotel, og ble kjørt rundt i eksklusive svarte biler hver gang vi skulle et sted.

Og selv om jeg sikkert burde leke skikkelig høy på pæra og late som at det var helt naturlig å ha både Raykay, Jenny Skavlan og Marianne Jemtegård med på laget, så følte jeg meg litt (okei da, veldig) spesiell når jeg satt på første rad sammen med dem under visningen. Hah! Er det lov å skryte? Joda, litt. Som jeg har sagt tidligere - jeg setter det på sjarmkvota!

Vi fikk besøke kontorene og designerstudioet til Karen Millen, snakke med desigeren Todd Lynn, og generelt føle oss som superstjerner for en dag! Det gjorde ikke akkurat turen noe mindre trist at jeg hadde både Kristin og Bellinda (bildet ovenfor) med i reisefølget! Nei, i dag er jeg rett og slett veldig sliten, men også noe sinnsykt fornøyd!

Og dere... jeg kommer tilbake med flere bilder, og til og med en stemningsvideo (!) i morgen, men det tok litt for lang tid å overføre til at jeg rekker det nå. Høres det bra ut? 

Og mens alle de andre voksne benyttet anledningen til å oppføre seg anstendig og mingle med hverandre, bestemte vi oss for å ta en selfie i speilet i taket. 

 Og forresten... det glemte jeg jo totalt å nevne, ettersom dette selvfølgelig er helt hverdagskost for meg (kremt). Men, jeg fikk jo selvfølgelig et helt fantastisk hotellrom, som egentlig var stort nok til at jeg kunne spilt fotball der inne, eller eventuelt ta med meg fire stykker hjem fra byen (for ja, så stor var faktisk senga). Hah, snakk om luksus!Så, jeg kan med andre ord ikke klage over at jeg lider noen nød. Livet er topp! Har dere et bra, skjønninger?

 

- Katinka <3

Feels better than love

God kveld, fantastiske lesere! Som jeg nevnte tidligere i dag, så startet jeg dagen med en fantastisk frokost sammen med Lindex! Der fikk vi se den nye kolleksjonen deres, laget i samarbeid med Jean Paul... og GUD, så mye fint det var der! Det er så deilig når disse butikkene gjør designersamarbeid, for da har faktisk vi dødelige muligheten til å kjøpe oss noen designerklær, vi også. For, let´s face it... jeg er ingen superstar med millionlønn (ennå). 

Uansett, jeg fant selvfølgelig min egen favoritt fra kolleksjonen - en genserkjole, med print av glidelås! Den var fantastisk, så det forbauser meg ikke om den plutselig dukker opp i klesskapet mitt etterhvert. 

Nei, folkens, vet dere hva? Jeg er fortsatt helt kjørt etter moteuka, jeg. Nå skal jeg få meg en skikkelig god natts søvn, så snakkes vi i morgen! Tenkte jeg skulle få til en ny test av skjønnhetsprodukter snart. Kanskje av leppestifter! Hva tror dere, er det noe dere vil vi skal teste? 

 

 

 

 

Sorry for mobilbilder, folkens! Jeg LOOOVER å bli flinkere til å ta med meg speilrefleksen ut på tur! <3 Ok?

 

- Klem i fleng! 

Good morning!

Tenkte bare jeg skulle titte innom for å ønske dere en nydelig morgen! Håper deres smaker like godt som min;)

I dag skal jeg se på den nye kolleksjonen til Lindex, i samarbeid med Jean Paul! Jeg gleder meg! Hva er planene deres for dagen?

Smask og dask! <3

Hæla i taket!

 

Har nesten glemt at jeg har hatt en blogg det siste døgnet jeg, folkens! Herregud, jeg må virkelig innrømme at moteuka dro med seg en del av energien min, og at det siste døgnet derfor bare har gått med i en litt forvirra bakrus, med drømmer om syltynne modeller på catwalken, og glitter på alle kanter. Haha, miljøskada av å jobbe med mote, sa du? Nei, ikke i det hele tatt! 

I alle fall... Nå er jeg tilbake! Og moteuka runda jeg selvfølgelig av med min kjære partner Rikke, på festen til Moods of Norway. Det er tross alt tradisjon at de setter sluttstreken for motesirkuset! Og folkens... Uansett hva dere måtte mene om Moods of Norway i seg selv... det å arrangere en fest, DET KAN DE! Det er alltid heidundrende stemning, masse folk, og nok av bobler i glassene. La meg bare si at det var ganske hardt å skulle være tilbake på kontoret til klokka ni neste morgen.

Og dere, det var så mange kule, spaca og forfriskende mennesker på denne festen! Jeg blir så glad når motenorge tør å kle seg i annet enn store strikkagensere fra Isabel Marant! Herregud, se for eksempel på den superfreshe jenta vi møtte i bildene nedenfor! Christina Fraas hadde rett og slett tatt på seg leppestift i to forskjellige farger - turkist og rosa! Lovin' it! Vi ble sååå inspirerte, og jeg tror faktisk jeg skal la meg inspirere av det stuntet til neste fest! 

Vel, nå skal jeg komme meg tilbake til sengekroken, for i dag er det nok en dag på jobb, og jeg trenger virkelig all energien jeg kan få! Vi snakkes i morgen, fininger! 

 
 

 

 

 

- Katinka

 

Herreguuud for en kveld!

Ja, folkens, jeg hadde verdens villeste, kuleste, sprøeste og fineste kveld i går! Herregud! Jeg skal prøve å skrive dette innlegget uten å dele altfor mye av kjedelige detaljer, men la meg bare åpne med å si at dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme!

Den begynte nokså uskyldig, med et lite bloggtreff sammen med Side2 og Moods of Norway. Der drakk vi bobler, spiste sushi, og fikk lov til å velge ut hvert vårt antrekk fra sommerens 2015 kolleksjon, som vi ble fotografert i, og deretter får tilsendt senere. HERREGUD, som jeg gleder meg til mitt kommer i posten. Det var søtt, sexy og kult på samme tid! Se bare på bildet under her!

 

 

Men, dere skjønner det at dette antrekket var slettes ikke alt som gjorde kvelden fantastisk. Jeg var nemlig sammen med helt fantastisk fine mennesker, blant annet Kristin, som dere helt sikkert vet hvem er fra før. Herregud for en skjønn, herlig, fantastisk jente! Og verdens beste sjef, Ingeborg.

Jeg har dessverre veldig få bilder av kvelden i går. Etter vi hadde vært hos Moods så glemte jeg rett og slett å bruke kameraet mitt. SÅ, jeg kommer tilbake med flere bilder senere, men om dere blir utålmodige kan dere alltid lese bloggen hennes, for det er på kameraet hennes bildene ligger, for å si det sånn.

Kvelden eskalerte etter sushispisingen, og før vi visste ordet av det hadde vi allerede fått med oss den fantastiske motevisningen til Mardou & Dean, og tatt turen videre til en bakgårsfest i Kongens Gate. MEN, kvelden stoppet ikke før vi sjanglet hjem klokka halv fire... fra en strippeklubb! Oh yes, dere leste riktig. Vi havnet på en strippeklubb.

Om du spør meg hvorfor, hvordan eller hva i all verden, så kan jeg egentlig ikke svare dere. Det hele virket som en super idé der og da, og jeg skal virkelig ikke legge skjul på at det var utrolig morsomt! Herregud som de damene kan danse!

Nei, folkens... jeg merker at jeg ikke kan skrive om denne kvelden uten å plapre hull i hodet på både meg selv og dere, så jeg lar det være med dette.

Kvelden i går var episk, men detaljene får jeg overlate til senere! Håper dere får en fuckings fantastisk dag! I dag er det siste innspurt av moteuka, så nå er det bare å dra ut siste rest av energi, og get going! Holder dere oppdatert, fininger!

Slenger med noen bilder av Kristin, Ingeborg og stemningen på Moods-vorset! Jippii!

 

 

 

 


- Katinka <3

Champagne and friendship

Hei, alle skjønninger! Nå er moteuka for alvor i gang i hovestaden, og hele dagen har gått med til visninger og intervjuer. Jeg har løpt rundt som en gal på høye hæler i regnet, og sett ut som en våt hund med hullete jeans og rockete t-skjorter. Men, skal jeg fortelle dere en hemmelighet? JEG ELSKER DET! 

Det er noe med den travle motehverdagen som gir meg energi. Jeg blir rett og slett lykkelig av det. Det er så mye farger, liv, mennesker som vil opp og fram, høy musikk, mat, bobler i glasset. Det er et helt eget univers, og det er så vanvittig deilig! 

Som dere kanskje ser på bildet ovenfor så startet jeg altså dagen hos Moods of Norway i dag. De inviterte på frokost og motevisning, og hvem kan vel takke nei til noe slikt? Jeg kan forresten med hånden på hjertet skrive under på at den nye kolleksjonen til Moods er helt fantastisk! 

Stilen deres er blitt hakket mer skandinavisk, samtidig som de har beholdt det fargerike og lekne uttrykket. Det er bare å glede seg til sommerkolleksjonen 2015, folkens! Bare synd det er så lenge til herlighetene kommer i butikk.

 

 

 

 

Og etter jeg hadde kost meg med både laksewraps og vafler med brunost måtte jeg haste videre til neste avtale. Det var klart for dagens første intervju - med selveste Nina Jarebrink. Det var bare helt utrolig koselig, Nina er virkelig ei dame med bein i nesa! 

Vi drakk bobler i glasset, og jeg er helt sikker på at vi brukte minst 45 minutter på å bestemme oss for hvilket bilde vi skulle bruke på Instagram (velkommen til moteverden, liksom. En selfie er for guds skyld ikke bare en selfie!), haha! 

 

 

 
Nei, folkens... livet er virkelig herlig om dagen! Vi skal få laget noen nye skjønnhetsinnlegg til dere straks! Det går bare litt i fullt kjør med moteuka om dagen. Men, vi har et innlegg om hvordan dere skal legge eyelineren riktig rett rundt hjørnet. 

Hold ut, og stay tuned! Dere er fantastiske! 

 

- Katinka <3

Balloons!

 

Heei, alle sammen! 

Dagen i går forsvant bare i et vanvittig tempo, og jeg rakk aldri å ta turen innom for å hilse på dere! Håper dere hadde en like fantastisk lørdag som meg!

I går bestilte jeg min første Macbook, og er nå 13.000 kroner fattigere, men også veldig veldig lykkelig! Den kommer i posten om en uke. Can't wait! Deretter var det tid for en bytur med venner, bursdagsfeiring, og ikke minst... fest med Høyer!

Høyer-festen var fantastisk! Gratis champagne, og en helt shitload av inspirerende mennesker! Man kan tross alt ikke be om mer, am I right? Og forresten... på vei til bursdagsfeiring klarte vi å kapre fire ballonger, og overtale Friday's til å fylle dem med helium! Det endte selvfølgelig i en meget klein fotoshoot, hvor halve byen stoppet for å se på mens jeg hoppet opp og ned i lufta for å få bevegelse i bildet. Haha, kleint, sier du? Nei, ikke i det hele tatt! 

video:min film

 

For å være helt ærlig er jeg rimelig redusert i dag, så jeg tror jeg holder meg til å skrive dette, før jeg kryper tilbake til dyna i sofaen. Kommer sterkere tilbake i morgen! Håper dere har en awesome søndag, folkens! 

 

- Katinka <3

Tidenes mulighet!

Så, Rikke jobber jo som make-up artist, noe de fleste av dere sikkert har fått med dere allerede? Vel, nå om dagen driver hun et samarbeid med selveste modellmamma Donna Ioanna, og det ender selvfølgelig opp med at vi kan gi dere et helt sinnsykt fresht og eksklusivt tilbud! (Om du har en modellspire i magen, vel og merke).

Det har seg nemlig sånn at Donna, som har jobbet i bransjen i over 20 år, nå skal ta med seg noen heldige utvalgte jenter ned til Milano på et tre dagers modellkurs. Og nei, vi tuller virkelig ikke.

 
Nå kan du dra på tur med Rikke og Donna til Milano!


For 25.000 kroner kan du få tre fotoshoots med tre profesjonelle fotografer fra motebransjen i Milano, du kan bli sminket av profesjonelle makeup-artister, stylet av skikkelige stylister, og ikke minst - du får møte de store modellbyråene.

Er du heldig kommer du kanskje hjem med en modellkontrakt i hånden? Thea som var med på det forrige kurset er nå blitt booket inn av selveste Prada, just saying! 

Jo... også holdt jeg nesten på å glemme det at du også får catwalk-trening, en egen portofolio med bilder, tur-retur Norge til Milano fra der du bor, transport til pg fra hotellet, tre netter på det eksklusive designhotellet NHOW, og alle måltider sponset på eksklusive restauranter!

Puh, nå hørtes vi nesten ut som en reklamekanal, gjorde vi ikke? Vel, det var ikke meningen. Greia er bare at det er en kjempemulighet, og ettersom selveste Rikke fra Stylethatshit også blir med nedover på turen, så har dere jo superkult selskap i samme slengen. Det kan jo ikke bli bedre! ;)

Om du vil melde deg på, eller vil ha mer info om kurset sender du bare en mail til donna@donnaioanna.com og merker e-posten med "Modellkurs Milano" og referer til navnet "Rikke", så er du sikret en plass! 

 

PS: Om det å reise helt til Milano hørtes ut som det var i villeste laget for deg er det også en mulighet å være med på kurset "Modell for en dag". Det er Rikke som vil sminke dere her også! Du vil bli stylet, sminket, få kurs i catwalk, og kule bilder til portofolioen. Send mail til samme adresse som ovenfor, og husk å referere til Rikke. 

 

Lykke til, fantastiske skapninger! Håper dere setter pris på muligheten, og at informasjonen ikke ble for overveldende.

 

- Katinka & Rikke <3

 

My lips are ok!

God morgen, alle fininger!

I dag har jeg en skikkelig hektisk timeplan, stappet full av intervjuer. Vi i Side2 jobber med noen designerintervjuer om dagen, og jeg tror det kommer til å bli så kult når det blir ferdig! Gleder meg til å vise dere!

Men, until then... Hvorfor ikke gi dere et fantastisk tips? Dette er overhodet ikke et sponset innlegg, jeg ble bare nødt til å fortelle dere om leppestiften jeg er så hekta på om dagen!

For altså... Har dere prøvd leppestiften til Tromborg? If not, get a move on! Fargen er fantastisk, leppestiften ser superekslusiv ut, og den sitter som støpt på leppene! Uten at den er for tørr!

Haha, snakk om luksus. Jeg har sett andre folk i bransjen slå et slag for Armanis leppestifter. Nå slår jeg et slag for Tromborg! Love love love.

- Katinka <3

You are cordinally invited...

Jada! ENDELIG kom dagen! Jeg er invitert på min første Høyer-fest, og hva gjør det vel da at det høljer ned i bøtter og spann utenfor? Tjohei, og så videre. Haha, nei, det er faktisk ikke tull! Jeg er like spent som en liten drittunge. Nå er jeg fullt klar over at det å skryte av en invitasjon her inne får det til å skinne gjennom at jeg ikke er så posh og high-end likevel, men det får bare vike. Jeg setter det på sjarmkvota, rett og slett. For dette må jeg faktisk skryte litt av!

Tenk... nå skal jeg menge meg med fiffen! Jeg som for mindre enn noen år siden utelukkende gikk med skjorter jeg praktisk talt druknet i, kjøpt på herreavdelingen på H&M. Ikke det at jeg er så sykt mye mer eksklusiv i stilen nå, men den er da i det minste litt gjennomtenkt. Noe som bringer meg videre til neste spørsmål - HVA I ALL VERDEN SKAL JEG HA PÅ MEG?!

Forslag tas forresten imot med stor takk! Ellers lover jeg selvfølgelig å holde dere oppdatert med bilder fra festen 9. august! Og om du skal dit... jeg er hun jenta med rødt og svart hår som står i et hjørne og spiser alt for mange av de små grillspydene servitørene sikkert bærer rundt på. Kom gjerne bort å si hei! 

 
PS: Kom gjerne med forslag til antrekk da, fine lesere! :D

 

- Katinka <3

Haircare

I dag tester vi forskjellige håroljer hos frisøren!

Fortvil ikke, nå skal dere slippe fettete hår på grunn av feil hårolje. Vi hjelper dere i jungelen! Stay tuned;)

Happy birthday to me!

Jeg rakk jo aldri å oppdatere dere fantastiske lesere om hva jeg gjorde på bursdagen min i går! Det har sikkert resultert i at flere av dere der ute venter i spenning på en oppdatering (hehe), am I right? Tenkte meg det, ja.Vel, jeg kan bare fortelle dere med en eneste gang at jeg har hatt en helt fantastisk bursdag! Først brukte jeg hele formiddagen sammen med Line (moteredaktøren i Side2). Vi skravlet, drakk iskaffe, og løp hele byen rundt på leting etter styling. Føttene mine er faktisk så ødelagt at jeg kan høre de trygle om nåde, haha, men det var uten tvil verdt det!

Etter å ha løpt hele byen rundt, og overtalt pressebyråene til å sende det meste av klærne direkte til kontoret, dro vi innom Høyer på Egertorget og plukket opp fire(!) bæreposer i Ikea-størrelser med oss tilbake. Snakk om muskler! Nei, i fare for at dere blir lei av å høre på maset mitt - jeg har virkelig verdens beste jobb! There... I said it! ;)

Uansett... når vi var ferdige på jobb kom jeg hjem til mine to fantastiske samboere som hadde bakt kake og hele pakka! Vi dro ut og spiste middag, også skravla vi hele kvelden. Fantastiske venner + fantastisk jobb = fantastisk glad Katinka! Så... her kan dere se noen snapshots fra mitt kvalmende lykkelige liv om dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Katinka <3

 

PS: I morgen skal vi prøve å få til et innlegg om hvordan du får leppestiften til å holde seg på plass HELE dagen, så stay tuned! Og, dere... om det er noe dere vil lese om blir vi veldig glade for tips i kommentarfeltet, eller på Facebook

I (literally) woke up like diz

...not flaweless!

Bilde tatt direkte etter oppvåkning, derav bildekvaliteten. Have a good one, folx!

- Rikke

Happy birthday to me!

Jeg har bursdag i dag! Tenk, jeg blir 24 i dag... Det er nesten halvveis til femti!

Jeg velger uansett å feire i solen, med en frappe! I dag er det ut på enda en stylingjakt, og som jeg gleder meg!

Holder dere oppdatert om dagens designerfangst senere i kveld. Ha en super dag!

New in: Skjorte fra DKNY

 

 

I dag har jeg og vært med moteredaktøren i Side2 på stylingjakt. Noe som med andre ord innebærer intensiv butikktrasking i flere timer. Det finnes verre ting her i verden, am I right? Vel, i løpet av turen klarte vi selvfølgelig å rote oss inn på Høyer på Egertorget.

Og ettersom jeg tydeligvis er et svakt menneske ble denne flotte skjorta fra DKNY med meg hjem. SE PÅ DEN! Jeg dør av forelskelse. Vet hva som blir høstens favorittplagg, for å si're sånn.

Fant også en Givenchy-veske med blomstermønster som var fantastisk, men var heldigvis smart nok til å la den ligge igjen i butikken! Etter flere iskalde smoothies og shoppinginspirasjon kan jeg oppsummere dagen med fire ord: Tipp topp, tommel opp! 

Har dere en fin dag, fininger?

 

 

  

 

- Katinka <3

 

 

 

Heatwave

Tenkte jeg skulle dele noen snapshots med dere fra turen til Portugal, ettersom fiskerlandsbyen vi bodde i ikke hadde noe som lignet på internett engang. Her snakker vi små restauranter med plaststoler, noen få butikker med badedrakter og juggel, samt... nei, det var egentlig det. 

Et helt magisk vakkert sted, men ikke et sted egnet for blogging. Derfor deler jeg det like så greit nå i stedet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere som fikk lyst til å besøke denne perlen? Vel, jeg skal gi dere tipset. Byen heter Fuzeta, og ligger bare en halvtimes kjøring fra flyplassen Faro i Portugal. Det er en kjempesøt liten og søvnig landsby. Klarer du ikke å slappe av her nede, så kan du like så godt bare gi opp. 

Om du går inn på Finn.no kan du finne flere norske utleiere som tilbyr utleie av leiligheter der nede. Anbefales! Men, pssst.... ikke spre ordet for mye, da. Vi vil vel ikke ødelegge den lille ferieperlen, vil vi vel?

 

- Katinka 

I HEART DIZ

Alle sammen, dama er rå, sangen er kul, musikkvideon har referanser fra Clueless, verdens teiteste dog funnieste serie fra 90-tallet! Dette er min guilty pleasure for tiden. Lytt og.. vær awesome! Haha!


- Rikke

Sommermodus

Hei alle! Jeg vil først bare beklage for at jeg ikke har vært "superbloggern" her akkurat, men har hatt utrolig mye å gjøre, og så altfor liten tid.. Skal bli bedre! :) Den siste tiden har jeg jobbet masse med forskjellige ting, og nå i helgen besøkte jeg familie og venner på Lillehammer :) Jeg får ikke dratt hjem så ofte, så det er om å gjøre å rekke over alt og alle når man først er der! 

Nå må jeg ut på tuft igjen, men legger ved noen bilder så dere kan se litt hva jeg har gjort når jeg var på hjemlige trakter ;)

Litt rips- og stikkelsbær slang at grandma´s!

Utsikt over Lillehammer fra hytta til mamma og Morten!


(Broren min kommer til å drepe meg... Ehe!) Jeg tvang Ruben til å sitte rolig, slik at jeg kunne kunne trimme skjegget hans! TRENGTES! Noen som er interessert i et innlegg om hvordan man trimmer kjæresten/broren/sitt eget skjegg?!

Meg på toget kl.. ja, du ser jo tiden. Veldig trøtt, men veldig tilfreds!


Vel hjemme i Oslo, frokost med frappe fra Starbucks og børek! NAM! Håper dere også hadde en fin helg! Btw, sorry for rar tekst i dette innlegget. Aner ikke hvorfor :/
- Rikke

Good morning!

Titter bare innom for å ønske dere en super dag, fininger! Håper den blir like bra som min er her nede i Portugal!

Vi bor i et eventyrlig lite hus, drikker cocktails, spiser god mat og bader på stranda.

Snakk om en fantastisk sommerferie! 
 

- Katinka

Som en brudesalong

Okei, dette er et innlegg for spesielt interesserte. Det er en fare for at mange av dere synes bilder av naturskjønne omgivelser rett og slett er kjedelige. Om det er tilfelle, gidder dere skrike ut i kommentarfeltet? Da skal jeg vurdere å spare dere for et lignende innlegg ved en senere anledning ;)

Greia er bare den at jeg så veldig mye fin natur på biltur i Nord-Norge. Da jeg jobbet som journalist i Cosmopolitan husker jeg at moteredaktøren sa til meg at snødekte fjell minner henne litt om å gå i en brudesalong, og da jeg kom til Nord-Norge forsto jeg virkelig hva hun mente. Det er så vakkert, og så uendelig mektig. Man blir liksom litt rørt, på en måte.

En brudesalong var slett ingen dårlig sammenligning, så derfor henger jeg med på den skildringen. Til tross for at mine fjell ikke har snø. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh my god. Snakk om vakkert! Når jeg ser på disse bildene konkluderer jeg virkelig med at det var verdt forkjølelsen jeg fikk i ettertid.

 

- Katinka

Instant update!

Hei! Jeg befinner meg for øyeblikket i en bitteliten fiskerlandsby på Algarve-kysten lengst sør i Portugal. Og vet dere hva? Her har de faktisk ikke internett!

Har nå logget inn på datanettet, bare for å dele et lite feriebilde med dere. Er det noen andre som nyter iskalde drinker og plussgrader der ute?:D

- Katinka

Hva jeg skal gjøre idag?

.....

 

Dette trengs foråsiresånn! Noen andre som har vært late eller bare gitt blaffen at de ser ut som en ape i sommer? (Or am I the only one..? Eh!)
- Rikke 

Norges fineste strand!

Dere vet hva de sier, sant? Lofoten har landets beste strender, men vi fant Norges fineste strand på Norges nest største øy. Senja. Altså... se på den juvelen her! Det er kritthvit strand, høye fjell i horisonten, og så langgrunt at du nesten ikke ser land i horisonten når det blir dypt nok til at du legger på svøm.

Vi var heldige nok til å ha 32 varmegrader også, så det var ikke så veldig vanskelig å hive seg i det avkjølende vannet. Snakk om luksus! Hvem trenger vel syden i disse dager?

 

 

 

 

- Katinka 

The journey

Så, med fare for at dere allerede er drittlei av å høre om Nord-Norge, er jeg faktisk nødt til å dele noen få turbilder til med dere! Har allerede skrevet om det meste vi har gjort, så holder meg til å dele noen av blinkskudd fra turen med dere.

Her kan dere blant annet se Jon-André spikke sin egen tannpirker ute i naturen, jeg som poserer kleint foran vill natur, og bilkjøring. Hah, er ikke det interessant, så vet ikke jeg! Enjoy! 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magisk, er det ikke?

 

- Katinka 

I'm out of here!

Dette bildet sier det bedre enn jeg kan. Nå setter jeg snuten mot Portugal i ti dager. Jeg skal bo i en bitteliten fiskerby, helt uten internett og kontakt med omverden. Rikke tar vare på dere i mellomtiden, søtinger! Også ligger det noen tidsinnstilte innlegg fra meg klare også ;)

 GOD FERIE! 

 

- Katinka

Intimt møte med hval

Oh yes... jeg vet det. Dere har ventet, ventet, og ventet litt lenger. Det vært helt uutholdelig, men NÅ er de endelig her! Ikke fullt så spektakulære som man kunne håpe på, men nå hadde jeg verken telelinse, eller spesiell oppmerksomhet rettet mot kameraet. Jeg mener... det var noen skapninger på 20 meter RETT foran nesetippen min. Jeg var mer opptatt av å oppleve hvert eneste sekund selv, enn å fange alt gjennom kameralinsa. 

Uansett... som dere ser - det VAR en hval der. Haha, og til informasjon var hvalen nærmere enn det ser ut som på bildene! ;) 

   

 

Nevnte jeg at disse skapningene er 20 METER LANGE? Det er jo faktisk helt sinnsykt. Spermhvalen er en av verdens største levende dyr, helt der oppe sammen med blåhvalen. De kan dykke hele 2 kilometer ned i havet, i hele to timer uten oksygen! Jeg føler meg så heldig som har sett et så fantastisk majestetisk dyr (ja, jeg er en smule nerd når det gjelder havet... sånn, om noen lurte). 

Uansett, vi stanset jo selvfølgelig ikke der! Vi dro ut i en liten båt også, og hva tror dere skjer da? Vi møter på en liten nise, som faktisk svømmer rett foran båten vår. Det var helt magisk! Også fikk vi se et festmåltid med noen hundre måker og sei. Jeg virkelig elsker havet oppe i Nord-Norge. Helt fascinert. Slenger med to videoer.

 

video:img1933

video:img1942


 Ha en strålende dag, folkens!

 

- Katinka

 

 

Sneeze

Jess, jeg pådro meg en skikkelig forkjølelse oppi Nord-Norge, og på flyturen hjem holdt trommehinnene på å sprekke av trykket. Et lite øyeblikk trodde jeg faktisk jeg kom til å dette sammen med et brak i setet foran meg... Men, det gikk bra, såvidt!

Nå ligger jeg altså på sofaen med sterke slimløsende tabletter, nesespray og te (ja, jeg vet det er 30 varmegrader ute). Jeg har en teori om at jeg kan svette ut alle bakteriene. Så, her ligger jeg i bikini med tekopoen i hånda.

Uansett, jeg har en smule panikk. Om to dager drar jeg nemlig til Portugal, og jeg har virkelig ikke lyst til å oppleve denne øresmerten igjen. Noen som har noen gode tips de vil dele?

Så... Dette er mitt glamorøse sykdomsliv. Neglelakk, nesespray og te fra Kusmi Tea (som forresten er den beste teen i hele verden)!

- Katinka

Whale O'hoi!

Hei, folkens! Beklager fraværet på to dager. Jeg er jo som sagt på safari i Nord-Norge, og de to siste dagene har jeg rett og slett ikke hatt Internett tilgjengelig. Selv ikke via mobilen (og det sier jo litt om hvor langt inni skogen jeg har vært, i vårt samfunn?).

Uansett... Siden sist har jeg vært på hvalsafari, kjørt minst 16 timer i bil, vært på fisketur, sett niser ute i det fri, og generelt bare vært på eventyr! Det er utrolig hvor mye man faktisk kan oppleve på kort tid, om man bare går inn for det.

Har dessverre dratt på meg en aldri så liten forkjølelse, men det skal nok gå fint! Sitter for øyeblikket på flyplassen i Harstad og venter på at flyet skal ta meg tilbake til leiligheten i Oslo.

Har ikke tilgang på bildene jeg har tatt med speilrefleks ennå, og får ikke delt noen av videoene fra mobilen... MEN, fortvil ikke, jeg gir dere en smakebit av mobilbildene så lenge! Det blir ikke lenge før videoene og kamerabildene kommer, jeg lover! Da skal dere til og med få se hval, helt sant! :D

... Og om noen skulle lure - dette er hvordan pur lykke ser ut. Jeg har nettopp sett en fuckings spermhval på 20 meter!

På safari i nord

Heisann, alle fininger!

Jeg er i skikkelig godt humør i dag, til tross for at jeg har sittet elleve timer i bil, og sto opp klokka ni på en lørdag (ja, det er helt sant! Lover!).

Jeg er nemlig på roadtrip i Lofoten, sammen med verdens beste kompis! I dag har vi reist gjennom hele Lofoten, og stoppet overalt! Vi har spist is, tatt bilder, og bare nytt livet til det fulleste.

Nå ligger vi helt utslitte på hotellsenga, og jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å oppdatere dere litt!:) det blir vel en liten tur ut etterpå også, om det finnes en bar i denne lille landsbyen, vel og merke!

Slenger med noen mobilbilder fra dagen! Har tatt mange andre fine bilder med speilrefleks også, men glemte selvfølgelig overføringskabelen hjemme, så det får vente til jeg kommer hjem. Dette er øyeblikkene som ble fanget på mobil!:)


Er det noen av dere fantastiske lesere som har et tips til noe vi bare MÅ se mens vi er her oppe?


- Katinka

Leaving on a jetplane

Da var dagen endelig her! Det er på tide å sette kursen nordover. Neste stopp, Harstad! 

Jeg gleder meg som en liten unge. I TRE år har jeg mast på denne gutten som jeg kaller mannen i mitt liv, om å ta meg med hjem til byen sin. Og nå er endelig dagen her! Jeg har aldri vært lenger nord enn Trondheim, så dette blir interessant. Gleder meg til å se de høye fjellene, den dramatiske naturen, og de vakre strendene.

Helt siden jeg var liten har jeg hatt en liten (okei da, veldig stor), greie for hvaler. Og spesielt spekkhoggere. Og, gjett hva? Nå har vi bestilt oss hvalsafari med hvalgaranti! Oh My God! Tenk om jeg får se en hval i det fri? Det hadde helt seriøst vært det kuleste som kunne skjedd meg, så nerd er jeg faktisk! 

Så, kofferten er pakket. Med meg har jeg solkrem, mitt elskede kamera, Canon 5D mark II, statement smykket, min superkule Nintendo DS med Pokémon-spillet, favorittcapen, Rayban-brillene og parfymen Diesel Loverdose. Da er jeg klar for både hvalsafari, telting i skogen, roadtrip og hva enn livet måtte finne på!

Nå er det bare åtte timer med jobb før jeg drar til Gardermoen. Gira! Snakkes! 

 
- Smask og dask fra Katinka!

Ready... action!

I dag var det duket for vår andre videoshoot! Jeg har funnet fram til mine hemmelige tekniske sider, og rigget opp to studiolamper OG kamerastativ. Jeg mener... hvem skulle trodd jeg hadde det i meg? Resultatet ble faktisk ikke så ille heller, om jeg får skryte litt av meg selv! Jeg og Super-Rikke er virkelig ikke et dumt team. Nå gjenstår det bare klippinga, så får vi se om det blir like bra.

Anyways... vet dere hva vi skal lære dere denne gangen? (Can I please get a trommevirvel?!). Vi skal lære dere kunsten å sminke dere fra kontorrotte til diva på noen få minutter! Jess, dere hørte riktig. Fra hverdag til fest, uten å dra innom det komfortable badet hjemme. Alt du trenger er litt øyenskygge og leppestift, og vite hvordan du gjør det selvfølgelig! 

Perfekt til sommerbordene på jobben! Okei, jeg gleder meg som en unge til denne videoen kommer ut. Haha, er det noen andre enn meg som gleder seg? Her kommer noen stemningsbilder fra dagen som har gått. 

 

 

Rikke sminker seg selv i dagens video, ettersom det som regel er nettopp det man gjør når man haster rett fra kontoret til fest. 

 

Alt går strålende, og vi ruller film... but first, let me take a selfie!

 

Og som om dagen ikke var bra nok fra før, gjett hva det fantastiske kontoret mitt fant ut at de skulle gjøre i dag? ISTEST! Som i å spise gratis og helt nyyydelig bringebærsorbet. Vel, man takker vel ikke nei til slikt?

 

I morgen drar jeg til Harstad, folkens! Jeg skal prøve alt jeg kan og holde dere oppdaterte underveis!

Har dere noen spennende planer for helga?

 

 

- Suss og klem fra Katinka!

GAY PRIDE! Rapport fra Skeive Dager.

Først og fremst: jeg bøyer hodet i dyp beklagelse for mitt fravær. Det har gått tre dager siden sist innlegg, og det er faktisk for lenge! Nå skal det imidlertid sies at jeg har levd et helt liv på de tre dagene. Med en helg som innebærer avslutningen av Skeive Dager sier det seg selv at det var nødt til å bli en del action! Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om dagene som har gått, til tross for at det ikke har noe som helst med mote eller skjønnhet å gjøre. MEN, det er en stor del av min identitet, og derfor velger jeg å dele det likevel.

Selv om dette ikke er noe jeg skjuler, er det sikkert flere der ute som ikke har fått det med seg. Jeg er lesbisk. Det stemmer. Jeg foretrekker jenter, og har alltid gjort det. Til tross for at jeg både går i kjoler, høye hæler og sminke. Det virker som om det er vanskelig for mange å forstå at man både kan være feminin og lesbisk, så det er derfor jeg forklarer det for dere. Man må liksom ha kort hår, gå med lue og sæggebukser for å være lesbisk i dagens samfunn. Uansett... med tanke på hatgruppa som vokste fram på Facebook (du vet, den som ville nekte homofile å vise seg offentlig i Oslo), fant jeg ut at det var viktig å stille opp for mine medsøstre. Derfor tok jeg på meg det mest lesbiske antrekket jeg kunne finne for anledningen, hoppet opp på en lastebil, og ble med i paraden på lørdag. Etter jeg hadde vært med på årets fest kvelden i forveien, selvfølgelig.

Slik foregikk helgen, i bilder og tekst:Okei... Here we go! Etter stormen på torsdag (for dere som ikke fikk det med dere - det regnet hagl på størrelse med klinkekuler i Oslo. Klinkekuler!), var det duket for den episke kvinnekvelden på fredag. For de som ikke vet hva kvinnekvelden er - det er 2500 svette lesbiske jenter som samles på Rockefeller. Vi snakker jenter i absolutt alle former og fasonger, strippere på scenen, danseshow, og god gammeldags Grand Prix-musikk over høyttalerne. Det er nesten så jeg anbefaler deg å ta turen innom enten du er skeiv eller ikke, bare sånn for å få med deg stemningen. Det er virkelig noe for seg selv! 

Her er en liten video av strippeshowet, dansinga og stemningen på Kvinnekvelden!

video:img1698

video:img1701

Så var det klart for kåringen av Miss Gay 2014 (Ja, det er faktisk en tittel). Min fantastiske venninne Louis sto selvfølgelig på scena, men det var Kathrine fra India som stakk av med tittelen til slutt! Gratulerer så mye med det! ;)

 

Og til tross for en total mangel på bilder av meg selv fra denne kvelden, fikk jeg i det minste knipset ett da jeg havnet på legevakta. Det har seg nemlig slik at jeg var en tilfeldig forbipasserende forbi en slosskamp sent på natterstid. Det resulterte i at et meget stort, veldig tungt og høyt barbord falt ned og traff tærne mine, som for øyeblikket kun var pakket inn i Converse. Unødvendig å si at det gjorde vondt? Joda, men jeg sier det likevel. Mens jeg sto og hoppet opp og ned på en fot kom det imidlertid bort en helt fremmed jente, og min reddende engel denne kvelden. Hun het Ingrid, og fikk meg til legevakta og røntgen bare en halvtime etter den katastrofale ulykken. TAKK, fremmede menneske. Om du leser dette innlegget skal du vite at jeg for alltid er takknemlig. Du reddet virkelig kvelden min.

Så, her er et bilde av meg mens jeg venter på å komme inn til røntgen, men krykker og det hele. Heldigvis var ingenting brukket. Det var bare en forstuelse og noen blåmerker. Topp stemning! Vennligst se vekk fra den noe slitne røde neglelaken på tærne. Takk!

 

Sååå var det lørdag morgen! Og etter tre timers besøk og en burger stappet ned på høykant var det tid for årets høydepunkt - paraden! Den ene gangen i året du kan harrydanse mens du veiver med flagg farget som regnbuen fra toppen av en lastebil, og ha tusenvis av mennesker som slenger deg slengkyss mens du gjør det. Det er en fantastisk følelse! Du står på toppen av en lastebil, noe bakfull fra dagen før, synger på YMCA av full hals, og publikum klapper for deg. Jeg mener... det er jo helt sprøtt!

Haha, her får dere en fantastisk video av min venninne Helen, som for anledningen bestemte seg for å tørke støvet av de sexy dansetrinnene.

video:img1718

Og her er den fantastiske lastebilen fra Bergen mens den gjøres klar. De lot meg stå på lasteplanet som passasjer. Jeg skarrer jo fremdeles på r'en, og vil alltid være en bergenser i hjerterota, så det var stor stas! Herregud, det er så uendelig mye jeg kunne skrevet om denne helga, men jeg føler meg nesten som en rosablogger her jeg deler ut alle detaljer om privatlivet mitt, så jeg skal stoppe her. Men her har dere i alle fall grunnen til at bloggen dessverre har vært litt stille de siste dagene. Nå kommer vi tilbake med full styrke! 

Hva synes egentlig dere om Skeive Dager? Jeg har egentlig full forståelse for at folk utenfra må se på dette som et totalt unødvendig sirkus, men jeg må bare få sagt at for oss på innsiden er det ufattelig morsomt å være en del av det! 

- Katinka

 

 


 


 


 


We can't stop, we won't stop

Jeg kan ikke noe for det, og jeg kommer heller aldri til å unnskylde meg for at jeg gjør det. Men jeg ELSKER Miley Cyrus! Og jeg mener ikke bare den "nyere" Miley. Jeg digget henne allerede da hun var ei uskyldig og intetanende liten pike under Disneys vinger. Fortsatt kan de stakkars samboerne mine høre slangere fra Hannah Montana-tiden fra rommet mitt. Og da snakker vi "synger-for-full-hals-lyd-på-full-guffe"-volum. Men selvfølgelig, jeg syns musikken har forbedret seg og fått en helt ny kvalitet, så da må man jo digge! 

Apropos digge.. I akkurat dette øyeblikk sitter jeg her sammen med Katinka og synger og danser til We can't stop, mens vi drikker Litago sjokolade- og jordbærmelk (til tross for at jeg unektelige er laktose-intolerant!) Det er utrolig deilig å kunne være litt careless en sommermorgen!

Etter å ha startet dagen med Miley Cyrus og Litago, så må jo dagen bli noe av det samme; altså fierce og careless! Idag har jeg fri og kan gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg skal gjøre akkurat det som faller meg inn, være kul og teit (alt ettersom) og bare ha det GØY! Slenger med noen bilder av denne fantastiske dama, og håper dagen deres også blir like fabelaktig som jeg skal gjøre min!

 

- Rikke

... Leave your hat on!

Hej Hej Hallå! 

 

I dag har jeg en skikkelig sånn «Ut og gripe dagen»-dag! Startet dagen med en skikkelig digg frokost bestående av stekte egg, og brukte noen timer på å lære meg Final Cut. Har nemlig store planer om å bli proff innen videoredigering innen sommeren er over. Ambisøst? Ja, jeg vet, men slettes ikke umulig! ;)

Nå er jeg på vei til kontoret. Det er så utrolig deilig å ha en jobb man bare gleder seg til dra på! Fantastiske folk, morsomme saker, og jeg kan skrive om mote og skjønnhet! Det er jo fantastisk. Det er som å få betalt for å drive med hobbyen min. Det føles nesten urettferdig! Så bra er det faktisk.

Herregud, jeg blir nesten kvalm av meg selv her! Snakk om å leve et eventyr, liksom. Haha, det høres jo ikke troverdig ut for fem flate øre! Misforstå meg rett - jeg har dager hvor jeg ikke orker å stå opp av senga jeg også. Men, men i dag er derimot motivasjonen på topp! Nå skinner sola, fuglene kvitrer, og alle klisjeer forfylles! 

 

Så, løp ut i sola, fine folk! Grip dagen! Slenger med noen antrekksbilder under her! :) 

 

 

 

Hatt og T-skjorte, H&M. Skjørt, Monki. Strømpebukse, Falke (som forresten har de kuleste strømpebuksene ever!). Sko, Mardou & Dean (Mine favoritter, som dere vet). - Katinka 

Inspiration

Så, i dag holdt jeg regelrett på å drukne på internett. Jeg mener, det er så utrolig mye rart der ute! Herregud for et hav av inspirasjon, galskap og herlige skatter! 

Anyways, tenkte jeg skulle dele noen av bildene jeg fant der ute med dere. Disse bildene ble for meg beskrivende for resten av dagen. De beskriver stemningen, på en måte!

Nå skal jeg sitte inne på verdens beste kontor, og skrive masse motesaker! Visste dere forresten av Replay har kommet med verdens kuleste jeanskolleksjon, som også er miljøvennlig? Tror nesten jeg må lage et innlegg om det senere ;)

 

 

Håper dere får en fin dag, folkens! Hva er planene deres for dagen? Håper dere går ut og gjør noe kreativt! :) 

Yummy!

Nå er det allerede begynt å bli kveld, men jeg vil likevel dele den fantastisk avslappende dagen jeg har hatt med mannen i mitt liv i dag, Jon-André. Han kommer sikkert til å dukke opp en del på bloggen, og for det meste i form av ufrivillige snikebilder. Jon-André er mannen jeg og Rikke bor sammen med, og jeg ville giftet meg med ham om jeg var heterofil. Så, damer - han er ledig! ;)

Da vi våknet klokka ni (!) på en lørdag, fant vi ut at det var «Bondens marked» rett utenfor døra. Begge var over gjennomsnittet gira på en skikkelig frokost, så vi gikk ut på jakt etter noen smaksprøver. Vi endte opp med å bruke 130 kroner på en pølse av storfe! Haha, snakk om luksus. Bør ikke bli noen vane, for å si det sånn. 

I morgen skal jeg og Rikke prøve å lage en skikkelig sminkevideo til dere, som blant annet lærer dere skyggelegging og highlighting av ansiktet. Oppdaterer dere om det i morgen, fantastiske folk! :)

 

Her er bildene og litt stemning fra dagen i dag: 

  

Vi skrives i morgen! Spør gjerne om det er noen andre videoer dere gjerne vil se, med sminke eller styling-tips? :) Legger ikke ved informasjon på klærne over, med mindre det er spesiell interesse for det. Dette var noe jeg slengte på meg for å hente frokost, og solbrillene er på plass på grunn av mangel på sminke, haha. 

Nå er jeg klar for å ha en skikkelig lat lørdag i sofakroken, det blir deilig! :)

- Katinka 

Good morning, Oslo!

God morgen, darlings!

I dag begynte jeg klokka sju på jobb. Om dere ikke allerede har fått det med dere, så er jeg et uhelbredelig B-menneske. Jeg er ikke skapt for å være på kontoret til klokka sju. Når jeg setter alarmen på halv seks så er det en zombie som titter fram fra dynekanten, myser mot mobiltelefonen og forsøker i et panisk anfall å knuse den med det nærmeste tilgjengelige verktøyet. Heldigvis har jeg en annen alarm som sørger for at jeg ikke bare forsvinner under dyna igjen, men faktisk kommer meg på jobb. Uansett... dette handler ikke om mine dårlige døgnrutiner, men om dagen i dag.

I DAG, skjønner dere... hah, nå må jeg faktisk skryte litt av meg selv . I dag startet jeg nemlig dagen på best mulig tenkelige måte! Jeg tok meg en Daim Balltopp til frokost (følg for all del ikke mitt eksempel, det er usunt, og du får ikke i deg vitaminer), men det gjorde meg i det minste i godt humør! Med isen i hånda, sola i ansiktet og nesten folketomme oslogater på vei til jobb følte jeg meg plutselig opplagt! 

 

 

Og, som om det ikke var nok... tror du ikke jeg klarte å sno meg unna en kleskrise i siste liten også? Jeg hadde nemlig sett fram til å tilbringe dagen i en blomstrete sommerkjole, og hadde i god tro lagt fram kjolen kvelden i forveien. Da jeg våknet klokka fire i natt av at jeg hakket tenner, til tross for at jeg lå under dyna, forsto jeg det var på tide å lukke vinduet og innse at sommertemperaturen ikke lenger er helt på topp.

Så, med begrenset tid til å ordne meg måtte jeg bare innse det - kleskrisen var et faktum! Jeg hadde nøyaktig fem minutter til å finne et nytt antrekk. Kjolen gikk tilbake i skapet, og ut kom army-skjorta. Det fungerte da sånn halvveis, gjorde det ikke? Vel, med de fantastiske skoene jeg har er det uansett umulig å tråkke feil (haha, dårlig humor).

 

 


Antrekket: Skjorte, original US Army Air Force-skjorte vintage. Armbånd, hjemmelaget og Cubus,  Singlett, H&M. Bukse, Zara. Sko, Mardou & Dean (<3).

 

 

- Katinka

 

Om bloggen

Dette er en mote- og skjønnhetsblogg, skrevet av to som er utdannet og jobber innenfor faget. 

Målet er å gi dere lesere et innblikk i moteverden, samtidig som vi gir dere tips og triks som forenkler stylingen i hverdagen.

Det at vi forhåpentligvis vil bli litt kjent med dere lesere i prosessen gjør det hele enda bedre! Dere må aldri være redd for å legge igjen en kommentar, vi blir bare kjempeglade av å høre fra dere.

Ingen av innleggene på bloggen vil være sponset av produsenter. Om vi får tilsendt produkter eller går på pressearrangementer vil vi kun dele det vi mener har den kvaliteten vi kan stå inne for, som journalist og make-up artist. Om vi med andre ord skulle anbefale dere en neglelakk er det fordi vi mener at akkurat den neglelakken er så sinnsykt god, og ikke fordi den kom i posten samme dag.

Alle tips som blir gitt er basert på profesjonelle vurderinger, og ikke sponsede produkter.

 

Have fun, and enjoy! Håper vi skrives! :) 

This is us!

Hejhej hallå! 

Så koselig at du har tatt deg turen innom for å sjekke ut bloggen vår. Nedenfor finner du litt informasjon om oss, og hva vi driver med.

Har du spørsmål eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt på mail eller telefon.

 


Rikke Holtlien & Katinka Sletten 

 

Katinka Sletten, Hovedforfatter på bloggen

Jobber som journalist i Side 2, hvor jeg hovedsaklig skriver om mote, skjønnhet og helse. 

Tidligere har jeg jobbet i Cosmopolitan, Se & Hør og Dagbladet. 

Egentlig litt for feminin til å være lesbisk, men er det likevel. Over gjennomsnittet glad i neglelakk, sommerkjoler og sangria.

Hekta på nagler, svarte skinnjakker, boots, røde lepper og statement-smykker.

 

TLF: 41 69 09 41

Mail: Katinka.sletten@nettavisen.no

 

 

Rikke Holtlien, Make-up artist, og Stylist

Rikke er utdannet make-up artist, stylist og frisør. Hun har blant annet samarbeidet med modellskolen til Donna Ioanna.

Rikke kvalitetssikrer alle skjønnhetstips som kommer på bloggen, og er tilgjengelig for spørsmål om dere lurer på noe.

Hun er over gjennomsnittet glad i enhjørninger, Miley Cyrus og 80- og tidlig 90-tallet. 

Hekta på lange cardigans, indianerfjær, fargerik øyenskygge, hatter og frynser.

 

TLF: 48 25 14 11

Mail: Rikkeholtlien@gmail.com