hits

Kvalitetstid!

21.06.2015 - 21:44 Ingen kommentarer

Hei og hopp!

Herregud for en helg dette har vært! Jeg har nemlig tatt med dama hjem til Lillehammer for litt kvalitetstid med familien, men det har søren meg vært full pupp og full rulle hele veien. Vi har vært på Lillehammerdagene, trasket i byen, feiret bursdag, klappet geiter på Barnas Gård, og generelt bare vært sosiale. Skal si helga fikk bein å gå på, for å si det sånn! Lover å oppdatere dere mer om det senere, men akkurat nå skal jeg faktisk skrive litt om hva som skjedde på fredagen, før jeg satt meg på toget til Lillehammer.Da fikk jeg nemlig endelig booket en skikkelig kvalitetsdate på hele to timer med kjære Kristin! Haha, dere skjønner det at denne frøkna har om mulig enda flere baller enn meg i lufta om dagen, og da blir det plutselig vanskelig med en kaffe i ny og ne. Men, nå er jeg endelig ferdig med eksamen, og vi klarte å presse inn en lunsjdate i agendaen! 

Jippi, og hæla i taket! Det er noe som er så utrolig godt med det å være sammen med noen som er så engasjerte i det de driver med, og som får til alt de driver med! Jeg mener, har dere fått med dere hva denne dama gjør? Ikke bare driver hun en egen klesbutikk som går så det suser, men hun har søren meg også kjøpt seg egen leilighet, drifter en superblogg, og generelt bare er superkvinne! 

Nei, jeg tar av meg hatten og hele pakka. Det jeg egentlig skulle frem til var imidlertid at det er så utrolig deilig med slike påfyll i hveradgen! Små øyeblikk med mennesker som får deg til å le, og som inspirerer deg! La sommeren bli full av slike øyeblikk, akkompagnert av grilling, tennis (min nye hobby, mer om det senere), og nakenbading! Juhuu! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar