hits

Ferdig utdannet, med forfatterkontrakt under armen!

14.06.2015 - 13:57 2 kommentarerGOD SOMMER, alle sammen! Herregud, det har skjedd så vanvittig mye siden sist, at jeg vet da søren hvor jeg skal starte. Det har seg nemlig slik at da jeg fikk et fulltidsvikariat hos Side2 tidlig i januar, så var jeg hellig overbevist om at jeg fint klarte å møte på jobb hver eneste dag, studere på fulltid ved siden av, OG holde bloggen i drift.

Vel, det viser seg at uansett hvor mye man ønsker noe, så har den menneskelige kroppen en viss grense for kapasitet. Så... noe måtte gi tapt. Med tanke på at en bachelorgrad i journalistikk (som nå forresten er overstått med glans) og en fulltidsjobb virket viktigere enn denne bloggen, ble den nødt til å gå. Trist, ettersom bloggen var noe av det jeg trivdes best med, men det måtte bare bli sånn.

Nå er jeg imidlertid tilbake! Jeg er ferdig utdannet, har fått drømmejobben, verdens nydeligste kjæreste ved navn Mari, og en intensjonsavtale med Fontini om utvgivelse av bok! Jeg trenger kanskje ikke fortelle dere at ting går ganske så greit? Jeg er faktisk blitt en av de der irriterende menneskene som ikke har noe å klage over. Jess, så får vi se hvor lenge det holder! ;)

Til dere som fulgte med på Cola-prosjektet jeg blogget om tidligere, så kan jeg informere om at jeg søren meg har gått 61(!) dager uten Cola (med unntak av den ene gangen jeg fikk omgangssyken, og måtte ha litt pepsider, koffein og sukker). Planen var jo egentlig å gå 62 dager, men nå har jeg jo ikke lyst på den kullsyreholdige sukkerlaken lenger!

Tror søren meg jeg utvider utfordringen til 100 dager, så ser vi hvordan det går!

Vel, det var det. Jeg kommer tilbake med litt andre ting senere, ville bare oppdatere dere med noen freshe sommerbilder, og fortelle dere hva som har skjedd siden sist!

Klem!

2 kommentarer

Kristi Pedersen

14.06.2015 kl.14:03

wow! Gratulerer! :D Ha en suuper søndag <3

Style That Shit

14.06.2015 kl.14:22

Kristi Pedersen: Takk! Du også! :D

Skriv en ny kommentar