hits

Det hele er en konspirasjon!

24.04.2015 - 21:36 Ingen kommentarer

Okei... så, det har faktisk gått ni dager siden jeg tok min siste colaslurk, and I still feel like crap! Haha, neida, nå ljuger jeg. Jeg føler meg faktisk  en smule bedre. Jeg tenker ikke lenger på Cola med en gang jeg våkner, men det kommer fremdeles noen sug i løpet av dagen som er så ille at jeg faktisk vurderer å gjemme meg under pulten mens jeg drikker Cola i smug.

Jeg takker min mor, eller en hvilken som helst annen høyere makt, for at jeg har den viljestyrken jeg har. Hvis ikke hadde jeg gått til innkjøp av en hel kasse med Cola, lagt meg under dyna, og vinket farvel til verden for lenge siden.

MEN, fra spøk til alvor... enkelte fristelser er verre enn andre, og vet dere hvilke det er? Det er de som kommer helt uanmeldt. Reklamene på T-banen har jeg blitt vant til, og det å spise middag uten Cola ved siden begynner stadig å gå lettere.

Det å møte på en ensom cola-boks i kjøleskapet på jobb, helt uanmeldt, er en annen historie...Som dere ser var det ikke nok med en Cola-boks. Neida, de hadde søren meg akkompagnert det med store, saftige kakestykker, bare for å gjøre opplevelsen komplett. Der var jeg på vei opp for å lage meg noen knekkebrød med skinke, men jeg ble faktisk så sur at jeg snudde og gikk ned igjen, uten mat. Haha! 

Så, på veien tilbake, dukket det opp flere colaflasker. Uansett hvor jeg snudde meg dukket de opp, på hver eneste jævla kontorpult.

Så, nå har jeg altså bestemt meg for at det hele er en eneste stor sammensvergelse! Jeg ser for meg at kollegene mine har konspirert, og nå plantet diverse fristelser rundt omkring i miljøet mitt, for å se meg sprekke. Men DEN GANG EI! 

Hahaha! Okei, på tide å gi seg, men skjønner dere greia? En ting er å gå forbi brushylla på butikken, når du er forberedt på at den kommer til å være der, en annen ting er bakholdsangrep. Jeg er ikke forberedt på å finne colabokser stående rundt i kontorlandskapet. De skiller seg ut, og trekker meg til seg som en slags magnet. Damn you!

Jeg avslutter innlegget med et bilde av en Cola-boks som dukket opp på settet vi filmet her om dagen.

KLEM! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar