hits

Oppskriften på perfect skin!

13.03.2015 - 00:09 3 kommentarer

Okei! Sååå, jeg har fortalt dere om denne mirakelkuren tidligere, men for dere som ikke husker det jeg snakket om, skal jeg friske opp minnene deres. Jeg tok nemlig med meg Rikke ned i Oslo Hudpleieklinikk i dag, da jeg dro for å møte hudterapeuten Eli Holme Lie, som egenhendig har reddet huden min det siste året.

Altså, da jeg første gang kom trampende inn til Eli hadde jeg urenheter på både hake, kinn og rundt nesevingene. Det hadde blitt en vane for meg at jeg så ut som et rødflekkete monster når jeg fjernet sminken. Det var imidlertid før jeg oppdaget at med rett behandling, og riktig bruk av produkter, så kunne så godt som alle urenhetene forsvinne! Hah! 

Bildet over her har jeg vist dere før, men det til venstre er altså meg rett før den første behandlingen fant sted. Det til høyre er meg fire uker etter behandlingen. Begge bildene er helt uten sminke! Hah, så... ja... det sier vel egentlig sitt. Jeg kunne egentlig bare avsluttet innlegget her, for bilder sier mer enn tusen ord? Men, dessverre er jeg litt for glad i å skravle, så jeg forteller dere litt om hvorfor Dr. Schrammek er så bra for dere uansett! 

Da jeg kom inn til min aller første behandling sleit jeg mye med kviser på haka, og irritasjon rundt nesevingene. Jeg vet det høres for godt ut til å være sant, men bare tre dager etter mitt første besøk var søren meg alt jeg hadde av urenheter forduftet som dugg for solen! Kvisene som gjorde vondt, og de små "knoppene" som dukker opp i tide og utide hadde snudd, og tatt veien hjem. Huden min var en helt annen! 

Og vet dere hva? Nå er det sju måneder siden jeg tok min første behandling, og jeg har søren meg like fin hud fremdeles! I mellomtiden har jeg ikke engang vært innom hudpleiesalongen for å ta en ny peeling. Alt jeg har gjort er å bruke vidunderproduktene til Dr. Schrammek! 

Men, i dag dro jeg altså tilbake, ikke bare for min egen del, men for Rikke, som de siste månedene har slitt med stadig dårligere hud. Hun har fått masse akne, og generelt mye urenheter i ansiktet. Jeg tenkte at Greenpeel kanskje kunne hjelpe henne, men var noe usikker på resultatet hun ville få, ettersom jeg selv ikke var like "alvorlig" angrepet da jeg prøvde det for første gang.

Og, folkens... det er HER jeg blir så sykt imponert over hva disse produktene egentlig kan utrette. Altså... Rikke var pokker meg et helt nytt menneske etter behandlingen. Huden hennes var glattere, kvisene hadde roet seg ned, og hun klarte ikke å slutte og stirre på seg selv i speilet. 

- Jeg er helt frelst! sa hun, mens hun studerte porene sine.

Og dette var rett etter behandlingen. Disse urtene vil legge seg under huden, og arbeide ved å trenge seg ned og tvinge all "driten" opp til overflaten i hele fire dager. Det er det som er så unikt med Greenpeel. Det er helt naturlig, men klarer å trenge langt ned i huden din, uten å ødelegge den, som mange kjemiske behandlinger gjør.

Selv med den sterkeste behandlingen opplever du ikke å flasse mer enn mellom to til fire dager, hadde du valgt en kjemisk peeling kunne du faktisk endt opp med å flasse i flere uker! Og let´s face it... det er det ingen som er keen på! 

Dette er Green Peel:

Ettersom alle ingrediensene i Green Peel er naturlige, og er satt sammen for å holde huden i balanse, er dette produkter som kan passe til absolutt alle hudtyper. Null tull! Du kan bruke det om du har eksem, sensitiv hud, eller bare generelt sliter med urenheter. I Korea var det faktisk en fyr som brukte behandlingen til å lege et stort kjøttsår, og det fungerte som bare rakkern! 

Ingrediensene er kort og greit satt sammen for å skape en balanse, og det er nettopp det de gjør, uavhengig av utgangspunkt. 

Green Peel er altså behandlingen (jeg tok den lette varianten, kalt "party peel", mens Rikke tok den noe tyngre varianten, kalt "Energy Peel"). Og sammen med denne er jeg blitt AVHENGIG av dagkremen til Dr. Schrammek som heter Special Regulating Cream. 

I tillegg til at disse produktene er antibakterielle, legende, og fjerner urenheter, er de også fantastiske mot aldring og tap av spenst, for dem som måtte være interessert i det.

PS: Selv om dette er helt naturlige ingredienser, så kan det være enkelte hudtyper som er allergiske mot enkelte ingredienser. Ta derfor turen innom en hudlege før du bytter ut hle hudpleie-garderoben din, om du har sensitiv hud. 


Produktene jeg bruker daglig:

Pure Skin Cleansing Foam - PH-nøytralt renseskum som renser grundig. 330 kr. 

Super Rich Tonic - Styrker syrekappen etter rensing, og etterlater huden myk, glatt og pleiet til neste behandling. 385 kr.

Special Regulating Cream - Beroligende og avkjølende dag- og nattkrem, som også er antiseptisk og betennelsesdempende. 530 kr.

Hydra Force Eye Fluid - Fuktighetskrem som også fjerner hevelser under øynene. Øker elastiteten og har oppstrammende effekt. 569 kr. 

Og forresten... dette er overhodet ikke et annonsesamarbeid, eller noe jeg har blitt betalt for å skrive! Det er simpelthen bare en hudpleieserie jeg har blitt så hektet på, at jeg nekter å bruke noe annet. Jeg har fått tilbud om samarbeid med store hudpleieaktører, og takker nei, rett og slett fordi jeg vet at ingenting er bedre enn Dr. Schrammek. 

Jeg ville følt meg uærlig om jeg anbefalte dere noe annet. Dette er det beste, og det kan også Rikke skrive under på etter i dag.

Noen av dere som har prøv det?

KLEM! <3

 

3 kommentarer

Iselin Renée

13.03.2015 kl.08:20

Så bra det ble :)

16.03.2015 kl.14:52

Datteren min så GAL ut etter behandlingen og ca 5 mndr etterpå ble huden utrolig fin....men flasset skallet og kviser poppet opp alle steder -hun så ut som hun hadde en hudsykdom...og dette pga hennes kviser er hormonelle...så at det ikkje skaller og alle blir modellpene etter denne behandlingen er slightly BS

Eg tok denne den orginale for mange år siden og så ut som et brannskadeoffer..så det kommer nok an på hudtypen. Hvor mye som skal av av hud som bare ligger der likssom og hvor kviser og akne en har.

Men det BLIR veldig fint, er bare at eg kan ikkje stå sånn på jobb hahaha :D

Style That Shit

19.04.2015 kl.19:14

Anonym: Det kommer helt an på hvilken behandling du tar. Den har tre forskjellige styrker, og jeg tar da "part peel" som slettes ikke fjerner noe av huden!:) Det høres ut som du har hatt en uheldig opplevelse med styrke tre!

Skriv en ny kommentar