hits

Et fashionabelt intervju

09.03.2015 - 02:12 Ingen kommentarer

Bak lukkede dører på Ballroom, med en gul duk på bordet, og saltstenger servert sammen med fersk ananas, møtte jeg Englands største make-up artister for noen dager siden. Sam og Nic Chapman, søstre og businesspartnere. Med svimlende 190 MILLIONER visninger på Youtube.

Hah, det er noe å drømme om det, tenker jeg. Sminkevideoen jeg og Rikke lagde for noen måneder siden er snart oppe i et par hundre. Så, da er det kanskje like greit at jeg finner levebrødet mitt et annet sted, er det ikke? Jeg tror ikke denne Youtube-tilværelsen er noe særlig for meg after all.

MEN, folkens... herregud for noen livlige, sjenerøse og fantastisk hyggelige damer! Man skulle virkelig ikke tro at disse to har sminket supermodeller som Lily Donaldson, og jobbet for Chanel under moteukene i Paris. Ikke fordi de ikke er dyktige nok, men rett og slett fordi de er så sinnsykt... vanlige! På en god måte. På den måten at dere etter ti minutter føles som venninner, og på den måten at du ikke er redd for at de skal dømme den stammende engelsken din.

Så, jeg trenger kanskje ikke fortelle at intervjuet ble vellykket? De 15 minuttene strakk seg en smule lenger, og da jeg gikk ut av rommet var jeg slett ikke tappet av energi, men heller fylt med en ny innsatsvilje, og et smil som rakk herfra til månen. 

Jeg er egentlig den jenta som alltid har brukt den samme eyelineren fra H&M (du vet den billige til 39,90,-? Ja, den ja...), også har jeg lagt den langs vippene, smæsjet på litt mascara, og sagt meg ferdig med det. Jeg er med andre ord ikke hun som sitter to timer foran Youtube for å lete etter en ny og inspirerende måte å legge øyenskyggen på, men disse jentene fikk meg faktisk til å ville se på sminketutorials på Youtube! 

Hahaha, dere som kjenner meg vet at det faktisk sier en del. Dere som ikke kjenner meg... tro meg på mitt ord - det er ikke sminken jeg er ute etter, men disse jentene er faktisk så søte og underholdende i seg selv, at det søren meg er verdt tittingen uansett! Og DET sier sitt! 

Så, det endte opp med å bli flere saker. Den ene er allerede postet på Side2.no, og kan leses her. Resten får dere nesten vente i spenning på (for det skjer jo selvfølgelig ikke noe som er viktigere og som dere gleder dere mer til? Sant, vel?). 

Og jo, forresten... sorry for at jeg poster innlegget så sent! Haha, jeg eier jo virkelig ikke døgnrytme om dagen, og tenkte at klokka to en søndagsnatt var et utmerket tidspunkt å stikke innom på. Haha, nei... jeg burde ta et hint. På tide å legge vekk både kjeks og ost, skru av Playstation, og legge meg under dyna.

Vi snakkes, fine folk! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar