hits

Prosjekt: Totalrenovering av rom

03.03.2015 - 22:26 Én kommentar

Hahah, HEI alle fine venner! Tror dere jeg har hatt noen surrealistiske uker, eller? Jeg har nemlig blitt profesjonell maler, sparkler og interiørdesigner siden sist gang vi snakket. Det er i alle fall ikke langt unna! 

Jeg vet ikke om dere har sett noe særlig bilder her hjemmefra før? Jeg tviler på det, og det er faktisk med god grunn. Dere skjønner det at vi har levd i en leilighet med påskegule vegger året rundt, og tapet som bobler seg så mye at man ikke lenger vet hva som er luftbobler og hva som er vegg. Men, hey, for 100 kvadratmeter i Bogstadveien finner man seg i det meste, sant?

Det var først da leien gikk opp i pris at vi bestemte oss for at nok er nok, og tok saken i egne hender. Så, da sto vi der da. Jeg, Rikke, en falleferdig gardintrapp og et spann med maling. Hahaha, så... jeg har dasset rundt i joggebukser med malingsflekker, stiv nakke, og med fett år. Med andre ord... ikke spesielt bloggvennlig. 

MEN, nå folkens... NÅ er søren meg rommet mitt så bloggvennlig som bare pokker! Hahaha, har tatt noen bilder av det ferdige resultatet til dere.

SÅ, nå har jeg endelig et stort og lyst rom, hvor jeg har absolutt alt jge trenger for å være lykkelig! Hah, og jeg synes jammen det reflektererer personligheten min (som er en smule splittet) også. Jeg har et eget stoort og deilig kleshjørne, en egen liten stue med de FIRE hellige spillkonsollene mine, og en egen velfylt bokhylle til den lille litteraturnerden i meg.

Snakk om luksus! Hva synes dere? :D

KLEM! 

Én kommentar

Julie Victoria

03.03.2015 kl.22:39

jeg skjønner ingenting!!? Hvor er hva og hva er hvor? Har du rom i stua? Eller har dere byttet rom? Hva skjer egentlig?

Hilsen "forvirret bf"

Skriv en ny kommentar