hits

Intervju med Mary McCartney

11.02.2015 - 20:38 Ingen kommentarer

Åh, folkens! I dag har jeg vært i et kjempespennende møte med Kappahl. Ikke bare fikk jeg se på den nye vintage-kolleksjonen deres (som forresten er ganske så amazing! Stor sjanse for at man ser meg i en hvit flagrende kjole i sommer, for å si det sånn), men jeg avtalte også et veldig spennende intervju, som jeg gleder meg masse til!

Torsdag neste uke skal jeg nemlig reise til Stockholm for å intervjue Mary McCartney (datteren til Paul McCartney!), i forbindelse med en fotoshoot hun har gjort for Kappahl! Åh, det kommer til å bli så stas! Jeg gleder meg! Altså... den dama her har tatt bilder av Cameron Diaz og Lucy Liu. Og så er hun datteren til Paul McCartney, og en helt sinnsykt talentfull fotograf! Whoohoo, det blir så stas! 

Dette er dama jeg skal møte neste torsdag! Er hun ikke stilig, hæ? Jeg må si jeg liker konseptet også. Kolleksjonen deres, med navnet "Dreams through a lens" er laget av resirkulert bomull, og med digitale print, som krever mindre vann i prosessen. Det er så bra at moten fokuserer mer og mer på klær som ser bra ut, samtidig som det tar mer hensyn til miljøet rundt oss. Tipp topp, tommel opp!

Klærne er vel ikke helt min smak, men rent objektivt ser de kjempefine og sommerlige ut, med fine detaljer! Jeg fant riktignok en fin og blå sommerkjole som jeg vurderer å kidnappe hjem til klesskapet i løpet av sommeren som kommer. Jess! 

Sorry for lite spennende bilder, folkens! Jeg ble stående å snakke om intervjuet med Mary, også glemte jeg helt å knipse med kameraet! Skal komme tilbake med flere oppdateringer når jeg får tilsendt pressebilder, og IKKE MINST når jeg reiser til Stockholm neste torsdag! 

Klem i fleng! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar