hits

Så dere meg på Bloggerne?

08.02.2015 - 14:01 6 kommentarer

OKEI, på tide å adressere tidenes kleineste opptreden på Bloggerne, som ble sendt på TV2 Bliss på torsdagen som var. For dere som ikke har fått det med dere hender det altså at jeg dukker opp på skjermen i tide og utide, ettersom jeg har vært så heldig å få den lukrative rollen som Kristins venninne.Det som imidlertid ikke var like fresht som tittelen min, var oppførselen og framtoningen. Haha! Altså... det er en grunn til at jeg ikke skrev dette innlegget på fredag eller i går, jeg trengte rett og slett litt tid til å ta det opp, og litt tid til å akseptere mitt eget kleine jeg. Altså, misforstå meg rett, det er kjempegøy å få lov til å være med å stikke nesa innom et så spennende prosjekt, det bare er litt tydelig at den eneste kameraerfaringen jeg har hatt så langt i mitt liv innebærer både speil og trutmunn.

Noe som resulterer i at jeg for det meste sitter og smiler fårete til alt Kristin sier, og generelt virker helt hjernedød. Det verste er at jeg ikke kan si at det er TV2 som har klippet meg sånn heller, for jeg er ganske overbevist om at det ikke fantes noe særlig mer brukbart å klippe i fra den dagen. Det var første dagen de filmet, og alt jeg klarte å fokusere på var at det sto to fremmede karer med både lamper og store kameraer ved siden av oss, og at jeg hadde en mikrofon festet på innsiden av genseren min.

Alt Kristin sa gikk inn det ene øret, og ut det andre. Det resulterte i at jeg hadde at jeg ikke hadde en eneste interessant kommentar å komme med. Ehm... SÅ, til dere som så på episoden... jeg er ikke så hjernedød vanligvis! HELT SANT! Eller, jeg klarer i det minste å snakke. Det er noe jeg vanligvis er ganske så flink til. Okei... la oss gjengi litt dialog fra episoden:

Kristin finner fram en knall gul lampe fra IKEA-kartongen.

Kristin: - Se da! 

Katinka: - Oh my God! 

VI begynner å montere lampen.

Kristin: - Men du, se her da... her er det noe som skal...

Katinka: Ler nervøst.

Kristin: Nei, dette er enkelt, se her! Åh herremann.

Katinka: Ler mer.

Kristin: Da har jeg noe å blogge om! Yey! Sjekk den kule lampen.

Katinka: - Den var kjempekul. Ler mer.

Vi setter oss ned for å skravle i sofaen...

Kristin: - Nå har Dennis snart vært borte i to uker, og jeg kjenner jeg savner ham. Selv om det er godt å savne noen, ettersom jeg noenganger hater trynet hans så mye at jeg har begynt å bli voldelig. Det er ikke bra.

Katinka: - Ler mer, og drikker fra tekoppen (hvorfor i all verden ler jeg her?!).

Kristin: - Jeg har jo faktisk vurdert å gå i terapi, fordi jeg blir så sint.

Katinka: - Ja, jeg hører du sier det (hvilken kommentar er det?). 

Kristin: - Ja, det er faktisk ganske ille. Hadde jeg hatt et balltre, så... 

Katinka: - Men, du elsker han?

Kristin: - Jeg elsker ham over alt i hele verden. Jeg slår ikke til vanlig, men innimellom så slår jeg faktisk. Er ikke det vanlig?

Katinka: - Nei, jeg slår aldri. 

Kristin: - Men du har lyst til å slå? Har du ikke det, noen ganger?

Katinka: - Nei, ikke så veldig mye... Nei, jeg har ikke det.

 

Okei... vet dere hva?! Dere er faktisk bare nødt til å se episoden, for å forstå hva jeg mener! Note to self: Prat mer! Le mindre! Og bare... glem at kameraene er der! Sant? Høres bra ut, spør du meg. En liten trøst kan imidlertid være at jeg tror de andre klippene som kommer er en smule mer avslappet. Heldigvis! 

Affh, nok for i dag. Jeg logger av så lenge, snakkes snart! 

KLEM! <3

6 kommentarer

Carina

08.02.2015 kl.14:47

Hei :)

Jeg syns du var morsom. For jeg tenkte at du svarte sånn du gjorde med vilje. Sånn en psykolog kanskje ville ha svart, litt sånn for at "passienten" skal komme frem til ting selv :p

Syns ikke Kristin er en passient, bare for å pressisere det!

Style That Shit

08.02.2015 kl.16:33

Carina: Hahahah, men så bra!! Det var vel kanskje litt av tanken der og da, men jeg følte ikke det kom like godt frem i praksis! :p

Carina

08.02.2015 kl.18:50

Syns du tok deg godt ut på tv ;)

Charlie

08.02.2015 kl.20:06

Hahaha, altså når du skriver dialogen på den måten, så kan jeg skjønne hva du mener med nervøs og klein =P hahaha

Men du er så smilende å skjønn atte litt kleinhet tåles!! =P =D

Emilia

09.02.2015 kl.18:18

kan dere skrive et inlegg om hva som er ut og inn i 2015? :D

Style That Shit

09.02.2015 kl.19:55

Emilia: Selvfølgelig! Alltid morsomt med forslag fra dere om hva dere vil lese;)

Skriv en ny kommentar