hits

Sliter du med tynt hår?

05.02.2015 - 18:50 5 kommentarer

Pokker heller! Dette som skulle bli tidenes mest freshe og inspirerende innlegg ender opp med å bli skikkelig stivt, og totalt uten detaljer, bare på grunn av min egen udugelighet! Ahrg, jeg har nå stått og skreket til dataskjermen (som om det er dens feil) i en snau halvtime. 

Fordi... folkens! Jeg dro på en skikkelig inspirerende visning med Wella i dag, og tenkte at dette var smashing stoff som ville gjøre seg bra på bloggen. Jeg hadde mitt trofaste kamera slengt over skuldra, og knipset i vei av både bartendere, drinker, ballonger i taket, mini-hamburgere og tapas. Alt var så sinnsykt fresht, og fargene satt som et skudd! 

Glad og fornøyd overfører jeg bildene til Macen, formaterer minnekortet, og setter i gang med å blogge. Men, plutselig, finner jeg ikke igjen verken ballongene, bartenderen eller tapasen. Tror dere ikke jeg hadde klart å slette bildene før jeg i det hele tatt hadde overført dem?! Herre jesus, er det mulig! Så, nå blir ikke blogginnlegget som planlagt i det hele tatt, og jeg surmuler i sofaen. Er det ikke rart at såpass små problemer kan ødelegge hele dagshumøret ditt? Det er bare så fantastisk overfladisk, patetisk og morsomt på én og samme tid.MEN! Over til det innlegget EGENTLIG skulle handle om, nemlig løsningen for dere der ute som sliter med tynt hår. Har dere noengang hørt om Nioxin før? Det er et merke innenfor Wella, som er designet spesielt for dere med tynt og skjørt hår, som pleier helt inn til hodebunnen og dermed stimulerer til en bedre og sunnere hårvekst.

Tidligere har produktene bare vært tilgjenglig i shampoo, balsam og pleieprodukter. Men, nå kommer de søren meg i stylingprodukter også! Og, selv om det ikke spiller noen rolle for meg, som faktisk har såpass tykt hår at det er irriterende (I know, hate me), så er jeg oppriktig glad for at det produktet her på andre side vegne.

Vi så det demonstrert på modellene, og egentlig skulle jeg vist dere bilder av det, men som sagt så forsvant over halvparten av bildene på minnekortet, så det blir litt vanskelig. Hovedpoenget er uansett at vi så det bli testet, og det funket faktisk! Ei jente med tynt og nordisk hår fikk Hollywood-glamour på én-to-tre, så jeg tenkte jeg skulle forklare og teste det litt nærmere for dere når det kommer i butikken i mars. Sounds good? 

Tror faktisk ikke jeg går så mye nærmere inn på det her. Jeg får heller skrive mer om det når jeg har bilder og muligheten til å vise dere det litt nærmere. MEN, de hadde ballonger foran presseveggen, og det veide søren meg opp for mye! Så lenge jeg fortsatt har ballongbildene er jo egentlig alt greit, er det ikke?

KLEM <3

5 kommentarer

Charlie

05.02.2015 kl.19:46

At det går an?! Det er så utrooolig irriterende når sånne ting skjer!!

Men de bildene du hadde her ble jo fine da =D

Hadde en lignende opplevelse selv i dag faktisk, Spilte inn den mest geniale videoen, med super enkel 5 minute makeover og bare så dødsfornøyd med meg selv da jeg gikk bak kameraet for å skru av- da jeg oppdager at jeg aldri skrudde på..........

jessda ;)

Ha en fin kveld<3

E.B

05.02.2015 kl.21:37

Kom over en brosjyre fra Nioxin hos frisøren min og snakket med henne om det og bestilte deretter hårmasken derfra. Helt magisk! Mamma sliter med psoriasis(eller hvordan det skrives) og den blir faktisk bedre og klør ikke like mye!:)

Style That Shit

06.02.2015 kl.17:37

E.B: Ja, sant! Jeg kjenner mange som er utrolig fornøyd med de produktene her. Selv bruker jeg de bare i tuppene, ettersom håret mitt er så tykt, men tuppene mine har aldri vært mindre slitt før! ;)

Style That Shit

06.02.2015 kl.17:37

Charlie: Haha, ja, men da vet du jo akkurat hva jeg følte i det øyeblikket!;) Det er så sykt irriterende når slikt skjer. Kjenner jeg fremdeles, 24 timer senere, blir irritert av å tenke på det. Haha, det er jo nesten for dumt!

Alexandra Hoang

03.03.2015 kl.23:51

Wooo, jeg fant bloggen din! :D Haha, kult å se seg sjøl. Blir gøy å følge med her fremover :)

Klemmer

Skriv en ny kommentar