hits

Dagen derpå

02.02.2015 - 21:29 Ingen kommentarer

Hahaha, sååå, jeg klarte ikke å sjekke innom dere i går likevel. Forklaringen er egentlig ganske så enkel, og den lyder som følger: Jeg var sliten, rett og slett.

Jeg nevnte jo for dere i forrige innlegg at jeg hadde planer om å dra på strippeklubb med Kristin og Lise Marie, sant? Vel, la oss bare si det sånn at kvelden ble meget vellykket! Haha, jeg var vel ikke i seng før klokka slo fire, og fem timer senere satt jeg pokker meg klar på kontoret. 

Joda, det sies at man visstnok skal klare den typen anstrengelser i 20-åra, men ettersom jeg ikke våknet før klokka fire i ettermiddag, kan jeg underskrive på det motsatte! GUD, jeg er virkelig ikke skapt for det der.

Haha, det sier vel egentlig seg selv at jeg er forbi fasen hvor man er ute på byen til langt på natt, og står opp tidlig neste morgen, når jeg faktisk blir fysisk ødelagt av ETT glass vin, og en ÉN drink ute på byen. Haha, det er faktisk ikke greit. Jeg kun like så godt bli avholds med det samme.

MEN, altså, herregud for en morsom kveld! Så, uansett hvor dårlig jeg var i går, var det faktisk verdt det. Der satt vi, fire jenter, på byens beste strippeklubb, med eget fuckings bord med utsikt til scena. Haha, og tror dere ikke det endte med at Kristin bestilte en lapdance til oss alle sammen? Eller... tabledance er visst den riktige betegnelsen, har jeg lært.

Hun rullet rett og slett ut et saueskinn på bordet, og satte i gang! Beina opp mot taket, og glitrende undertøy som blinket i takt med musikken. Haha, okei da, det blinket ikke... men, det var søren ikke langt unna! Snakk om en helt egen og fascinerende verden! Nå må jeg presisere at jeg slett ikke har for vane å dra på strippeklubber en lørdagskveld, det høres en smule shabby ut. Vi bare... ville ha en litt spesiell lørdagskveld, og det fikk vi søren meg også! 

Nei, det blir nok en stund til jeg reiser ut på byen igjen. Jeg dro til Mari etter jobb i går, og her fikk jeg biff og pommes frites servert til kveldsmat. Og deretter kræsjet jeg i senga, og sto ikke opp før fire i dag! Haha, sånn kan det gå. Den eneste mosjonen jeg har fått er turen ned på butikken rett over gata, hvor jeg kjøpte Coca Cola, potetgull og dip, og sjokolade! 

Haha, så nå sitter jeg parkert i sofakroken igjen. Tror rett og slett jeg må sette på pauseknappen til i morgen. Jeg klarer ikke skrive noe med substans, så beklager for et totalt hjernedødt innlegg uten noen som helst mening! Haha, jeg tror det jeg prøver å si er at jeg er redusert, og kommer sterkere tilbake i morgen! Da skal dere få se noen spennende bilder fra Cuba! :D 

KLEM! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar