hits

JEG LEVER!

07.12.2014 - 16:31 Én kommentar

Oioi, dette innlegget har det uten overdrivelse tatt meg flere dager å skrive! Etter narkosen og fjerningene av mandlene på torsdag har jeg mildt sagt vært handikappet, og jeg kan ikke akkurat si jeg er noe bedre nå. Legen har imidlertid delt de fantastiske nyhetene om at det sannsynligvis bare kommer til å gjøre vondere hver eneste dag, fram til dag nummer sju, hvor det etter planen skal snu. 

Det er jo fantastisk! Haha, så i mellomtiden ligger jeg her med verdens sterkeste stikkpiller (du vet, de som settes inn bakfra, og ikke forfra), med verdens tykkeste gule og illeluktene belegg i halsen, og en utrolig hoven hake! Haha, det ser med andre ord ut som om jeg har "grodd" en dobbelthake i løpet av natta! Sjarmerende! ;)

Disse Pinex Major tablettene jeg blant annet har fått skrevet ut har denne fancy varsel-trekanten på seg, og jeg tar ikke akkurat få av dem om dagen... derfor får dere tilgi meg om skrivefeilene florerer litt mer enn de ellers ville gjort! Det er plutselig litt vanskeligere å skulle forholde seg til et tastatur! 


Og til dere som ikke tror på hvor svimlete man faktisk blir av narkose? Ta en titt på videoen min kjære far filmet av meg mens jeg våknet etter operasjonen. Haha, nå drikker jeg meg veldig sjeldent snydens full, men jeg vil tro det er omtrent slik jeg ville sett ut etter en litt for fuktig kveld på byen.

Jeg stilte visstnok de samme spørsmålene opp til ti ganger, og hang generelt ikke med på det folk rundt meg prøvde å fortelle meg. På videoen over har jeg heller ingen sminke på, er full av kviser, og ser generelt litt dopa ut... Haha, så HER blir vi godt kjent folkens. Ingen grunn til å kun vise glansbildene av seg selv, sant? Si dere er enige, please! 

Uansett... siden onsdag har jeg altså klart å drikke to kopper med kald suppe, og spise tre saftis, samt litt most fiskebolle i hvit saus i et veldig stolt øyeblikk. Og altså... JEG ER SÅ SULTEN, jeg klarer bare ikke spise, fordi det gjør så vondt... er det noen av dere der ute som har et tips til noe som glir ned uten å sette seg fast, er mildt for halsen, og kan spises kaldt? Det tas imot med stor takk! 

Og til dere litt tøffe sjeler der ute, som lurer på hvordan en hals ser ut etter en mandeloperasjon... det skal dere få se! Jeg slenger nå ved et bilde tatt på dag nummer tre, og dere som ikke ønsker å sette kaffen i halsen, eller miste matlysten med det samme, anbefales å se vekk fra datamaskinen i dette øyeblikk, haha! 

SÅNN ser det ut! Som et fuckings katastrofeområde... og om noen av dere er villige til å gjette hva det lukter... ja, så tror jeg kanskje dere har helt rett. Det lutker helt forferdelig! 

Såååå, da fikk dere innblikk i en ikke fullt så glamorøs hverdag. Jeg tenkte jeg skulle ødelegge hele den freshe blogg-følelsen med disse bildene. Haha, neida, lover å komme tilbake med freshe bilder som faktisk gir feelgood, men jeg mener... det er da greit med litt virkelighet innimellom også, er det ikke?

Jeg klarer nemlig ikke tenke på stort annet enn denne hersens halsen om dagen! Blæh! 

- Katinka <3

Én kommentar

Caroline

17.12.2014 kl.00:49

Jeg fjernet mandlene forrige jul og det eneste jeg klarte å få i meg var softis(hater softis nå, haha). Men jeg anbefaler å spise isbiter! Det hjelper veldig mot smerten, og da får man hvert fall i seg litt væske! :)

Skriv en ny kommentar