hits

Hva betyr en hundrelapp?

Det er mange svar på det spørsmålet, og for mange i min egen aldersgruppe ville sikkert de fleste ha svart "en frappuccino på Starbucks", "en mascara på H&M" eller "en burgermeny på Mc Donalds". Men, faktum er at en enkelt hundrelapp kan bety så uendelig mye mer! Derfor ble jeg så glad når det datt ned en mail i innboksen min fra Cuponation, på vegne av Fattighuset, her om dagen.

Nå er det snart jul, og selv om jeg selv sitter hjemme i min egen trygge leilighet, med Macen på fanget, og blogger om eventer og fancy klær, er det dessverre ikke alle som er like heldige som det jeg, og sannsynligvis også du, er. 

Selv om en hundrelapp bare gir meg en mascara, kan en hundrelapp hjelpe et menneske som sover ute på gata så utrolig mye mer. Ved hjelp av Fattighuset kan den hundrelappen bidra til både mat, drikke, varme og kanskje en bok? Mer skal faktisk ikke til før noen får en betydelig bedre jul.Vi tenker ikke over det mens vi drikker den, men én enkelt Frappuccino fra Starbucks kan faktisk gjøre en forskjell.

Ved å skrive dette blogginnlegget kan jeg faktisk gjøre en forskjell. Ikke bare ved å snakke med dere, men ved at Cuponation donerer vekk hele 100 kroner til Fattighuset i Oslo, for hvert eneste blogginnlegg som blir skrevet om saken. Det er helt sant! Alt du trenger er en blogg, og du kan faktisk gi bort selve julen i gave til et annet menneske. Er ikke dét julemagi, så vet ikke jeg!

Om du ikke har en blogg selv, kan du selvfølgelig også gi bort hundre kroner helt på egenhånd. ELLER, du kan strikke en genser, gi bort gamle eller nye leker, melde deg som frivillig... det er ikke måte på hva du kan gjøre, om du faktisk ønsker!

Så, med dette oppfordrer jeg alle mine kjære bloggkollegaer til å gjøre det samme! Skriv om saken, få sendt 100 kroner til Fattighuset. Det koster oss ingenting, men kan hjelpe så utrolig mye!

Håper dere får en strålende kveld, alle sammen!

- Katinka <3

2 kommentarer

Da har juletiden kommet...tiden hvor man letter på sin samvittighet ved å donere noen kroner til andre også kan man være selvgod i et år til...

Anonym: Da er det bedre å la være å gi, mener du?

Skriv en ny kommentar