hits

Sobazaar Party!

24.11.2014 - 21:39 Ingen kommentarer

JADA, så var det søren meg mandag igjen, folkens! Herregud, jeg føler meg overhodet ikke klar for en ny uke med plikter, møter, avtaler og gud vet hva! Haha, altså... dere? Jeg har hatt tidenes mest slække helg!

Jeg tuller ikke. Jeg vet ikke om noen av dere der ute deler den samme forkjærligheten for gaming som meg? Men, altså... når GTA V kommer ut på Playstation 4, da går jeg inn i nerdemodus. Og, der har jeg vært i tre dager i strekk! Haha, altså, jeg har ikke vært utenfor leiligheten min på tre dager! TRE DAGER! Jeg og min kjære bestekompis, Jon-André (som jeg også bor sammen med), dro begge TV-ene ut i stua (Ja, vi satt på hver vår tv, med hver vår playstation, rett ved siden av hverandre. Haha!), ommøblerte så sofaene sto godt plassert foran TV-ene... og der ble vi sittende! I TRE DAGER!

Altså... det så virkelig ut som om jeg hadde flyttet inn i et skikkelig stereotypisk guttekollektiv da jeg våknet i dag tidlig. Colaflasker på gulvet, pizzakartonger på stuebordet, playstationkontrollen i sofaen... Så, nå kan vi rett og slett si at jeg har hatt en aldri så liten miniferie, hjemme i min egen stue!

Nok om gaming og nerding. Det er ikke derfor dere er her inne, sant? La meg heller oppdatere dere om noe som er mye freshere, finere og mer interessant!

And this picture says it all! Haha, dette bildet er vel tatt rundt klokka elleve på kvelden, om jeg ikke husker feil. Da har vi med andre ord allerede fått servert gratis champagne i tre timer. Ikke i ett og ett glass, men i sånne farlige "påfyllinger" underveis. Dere vet, når glasset blir fylt opp før du egentlig har drukket det opp. Noe som gjør det totalt umulig å holde oversikten over mye champagne du egentlig har drukket!

Haha, slikt burde egentlig vært forbudt. Det er livsfarlig! Nå gikk det heldigvis greit denne gangen. Mye takket være at vi måtte reise oss mellom hver rett, for å hente sushien (som forresten var helt nydelig) fra kjøkkenet. Det førte til at jeg etter forreten kjente jeg var litt vinglete på beina, og tok en avgjørelse på å fylle opp vannglasset i stedet for champagneglasset.

Etter dette bildet å dømme, tror jeg kanskje det var en god idé! Haha! MEN, folkens... HERREGUD for en kveld! Altså, det teamet som står bak Sobazaar-appen... jeg har ikke ord! Jeg føler meg så heldig som får lov til å være med på det her, bli kjent med interessante mennesker, og følge utviklingen underveis. De er altså bare så FLINKE! Så, om du ikke har lastet den ned ennå... DO IT!

Også kan dere selvfølgelig følge meg i samme slengen! Blir alltid glad når jeg ser dere igjen på andre plattformer. Jeg heter Katinka Sletten, om det skulle være noen tvil. Okei! Slenger med noen flere bilder fra kvelden, skjønninger.

PS: Jeg var faktisk i seng til klokka tre. Takket være Kristin, som til slutt tok tak i meg og sa "Katinka! NÅ skal vi hjem", og deretter puttet meg inn i en taxi. Haha, takk, Kristin! Den fantastiske jenta til venstre heter forresten Lilia!

TUSEN TAKK FOR EN FIN KVELD, JENTER!

Blir så glad av å se på disse bildene her! Det var en perfekt torsdagskveld, og en perfekt begynnelse på en ganske så bra og avslappende helg!

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar