hits

DERFOR kommer kvisene på haka!

Heisann, alle skjønne mennesker der ute! Long time, no see, haha! Ja, jeg synes faktisk at to dager borte fra bloggingen er litt i lengste laget. I går gikk hele dagen med til festligheter, og dagen i dag har rett og slett blitt brukt på noe så lite konstruktivt som soving og gaming.

Det har seg nemlig slik at jeg var invitert på en superkoselig middag med Sobazaar i går, hjemme hos selveste gründeren selv, Jeanette. Der fikk vi servert helt fersk og hjemmelaget sushi, og så satt vi foran peisen mens vi drakk hvitvin i store mengder. Og, det er der formen fra i dag stammer fra. Før jeg visste ordet av det hadde nemlig klokka blitt to, og jeg hadde nok drukket ørlitegranne mer enn det jeg trodde.

Haha, men fy søren for en koselig kveld! Og med på laget var selvfølgelig fine Lilia og Kristin også. Så, det var stor stas. Skal fortelle dere alt om denne kvelden i morgen, men akkurat nå er det noe annet jeg bare MÅ dele med dere!

Jeg fikk nemlig en liten oppvekker da jeg var på en hudanalyse hos terapeutene til Dermalogica her om dagen, for da fikk jeg nemlig vite noe meget interessant! 

Jeg har alltid vært typen som har fin hud. Ikke sånn "ok" hud, men sånn at alle hudterapeuter faktisk kommenterer det når de ser på huden min. Null tull. Det skulle man imidlertid ikke trodd med tanke på de siste årene, hvor kvisene plutselig bare har poppet inn fra alle kanter.

Det har ikke vært sånn at jeg har kunnet kalle det "T-sonen" eller, "fet hud", eller noe som helst. Det har nemlig konsentrert seg rundt munnområdet, og som irritasjon rundt nesevingene. Jeg har også fått noene tilstopninger på nesetippen. 

Først ble jeg selvfølgelig skremt av alle google-søkene (prøv aldri å diagnotisere deg selv via google), som fortalte meg at kviser på haka ofte signaliserte feil i underlivet. Haha, jeg fikk jo panikk. MEN, etter en liten samtale med hudpleieren på Dermalogica var jeg ikke like skremt lenger.

- Er du allergisk mot melk? spurte hun meg.

Og jeg svarte som sant var, at jeg ikke var helt sikker. Jeg hadde riktignok vært allergisk da jeg var mindre, men har ikke opplevd noe i senere tid. 

- Vel, jeg anbefaler deg at du slutter med melk i en periode, og ser hva som skjer, sa hun.

Og, dere... vet dere hva? Etter jeg kuttet ut den skålen med Corn Flakes om morgningen, og styrte unna produkter med masse melk i, så forsvinner søren meg kvisene én etter én. Nå er det snart ingen igjen, og huden rundt munnområdet har aldri vært mindre irritert! 

Nå sier jeg riktignok ikke at ALLE som har kviser på haka lider av melkeallergi, men om du ellers har ganske så ren og pen hud, og kvisene begynner å dukke opp rundt munnområdet... vel, da er faktisk sjansen stor. Så, da kan det kanskje være verdt å la melkekartongen gå i søppelkassen noen uker? For tro meg, du merker kjapt om det har noen effekt eller ikke! 

Så, det var mitt skjønnhetstips, skrevet i en noenlunde diskutabel form fra sofakroken. Kos dere med noen andre freshe bilder fra frokosten så lenge! 

Ha en fin natt (eller morgen, til dere som har en ordentlig døgnrytme)! 

- Katinka <3

7 kommentarer

Nå redda du meg litt :) Jeg er ganske sikker på at det hjelper meg også, å ikke drikke så mye melk, eller kutte det ut i en periode. Jeg drikker så utrolig mye melk, men jeg trenger det ikke lenger. Smart å dele det med bloggen :)

jeg har jo også samme problem som deg! Har en ganske ren og "fin" hud men jeg får konstant små kviser rundt haken. Det skjer når jeg bruker sminke som foundation og solpudder tror jeg. Melk har jeg ikke noe problemer i å drikke så jeg skjønner ikke helt hva som forårsake at jeg bare får kviser rundt haken. Får aldri kviser rundt i ansiktet.

thao: Hmm, har du renset sminkekostene dine, eller sett om du er følsom for noen av ingrediensene som er i produktet? :)

Hei! Jeg lurte på hvilken matrett som er på nederste bildet? Så mega godt ut!!! :D

Anonym: heisann! Det er vegetarwrapen til Funky Fresh Food!:) De er kjempegode, og ikke minst - sunne! Anbefales!:)

Så flott innlegg! Dette var virkelig verdt å merke seg.:>

Det kan være en årsak! Takk for tipset. Har det seg sånn at du holder deg unna ost også for eksempel? :)

Skriv en ny kommentar