hits

En ny tvist

Hola, mine kjære venner! Sorry for at jeg ikke fikk tittet innom her i går. Hele søndagen forsvant rett og slett i en slags dynerus, hvor jeg lå innpakket i dyna og nektet å gjøre noe som helst fornuftig. Haha, noen dager er bare sånn, og det må være greit å ta livet med ro innimellom også, sant? Ja, sant! 

I dag har det derimot ikke vært mye rolig med den skrotten her. Tror dere ikke jeg startet mandagen allerede kl. 09:00 med personlig trener og en knallhard treningstime?! Haha, altså, Lene Puntervold, du tar livet av meg! Akkurat som sist gang har jeg altså problemer med å i det hele tatt sette meg ned på toalettsetet. Jeg sier som jeg sa sist gang... du vet ikke hvordan det er å trene hardt før du har fått en personlig trener som puster deg i nakken og ikke gir seg før du kollapser på gulvet.

MEN... det var ikke derfor jeg skulle skrive til dere i dag. JEG kom nemlig over noen morsomme bilder fra et Lexington-event jeg heelt har glemt å dele med dere! Haha, disse bildene er så morsomme, for de viser så godt hvordan jeg og Rikke oppfører oss om vi blir invitert på ting sammen. Vi klarer jo søren ikke sitte i ro! 

Okei, HAHA! Er det mulig. Altså... der kommer vi inn døra, og vi blir møtt av den vanlige crowden på slike events, som for anledningen som regel er kledd i svarte blazere. Det er linet opp champagneglass på rekke og rad, og alle står pyntlig på rekke mens de prater om hverdagen, nipper til champagne og spiser jordbær.

Hva gjør jeg og Rikke? Jo, vi begynner å hoppe i sengene! Haha, noen ganger... er det mulig! Men, altså... de sto jo der, og de så noe så innmari myke og behagelige ut! Jeg har ingen myk seng hjemme, og det var nok noe med barndomsdrømmen som slo inn. Man hadde jo alltid lyst til å hoppe i mammas supersvære dobbeltseng, men man fikk aldri lov.

Her var det imidlertid ingen som ville (eller turte) å stoppe oss, og vi hadde til og med FLERE kingsize dobbeltsenger å hoppe i. Hæ?! Snakk om barndomsdrøm! Så, det gikk som det gikk... jeg og Rikke ble fem år igjen, mens de andre drakk champagne. 

Og dere, vet dere hva? Jeg ble så LYKKELIG av det! Det var så euforisk og bare hoppe så høyt du klarte, slenge armer og bein i alle retninger, og deretter lande i en seng som var så myk at man skulle tro den var laget av skyer. Luksus! 

Etterhvert klarte vi faktisk å hente den sosiale kompetansen tilbake også, og joinet resten av mengden for å spise deilig middag, og se på inspirerende klær! Lexington kommer nemlig med en "urban"-kolleksjon, som er mye mer ungdommelig og rocka enn det de er kjent for tidligere. WOHOO! Det er noe jeg klapper høyt for, i alle fall! 

Vel, okei... tilbake til noen bilder hvor jeg rikke oppfører oss sånn noenlunde nesten normalt! 

Okei! That´s all folks! Håper dere får en fantastisk kveld videre. I morgen skal jeg faktisk på kontoret igjen, og det blir vanvittig deilig! Har hatt noen dager fri nå, og kjenner det pumper litt i blodet etter å komme i gang igjen! 

Vi snakkes! 

- Katinka <3

Én kommentar
Christine Hindenes

Christine Hindenes

Herlige bilder :D

Skriv en ny kommentar