hits

TV-seriene du MÅ se!

15.11.2014 - 18:57 10 kommentarer

Hola, alle fantastiske lesere! Det er så utrolig morsomt å se at stadig er flere som titter innom her på daglig basis, og ikke minst at flere av dere hilser på i kommentarfeltet. Sånn gjør meg så SINNSYKT dansende glad! Så, fortsett med det! Dere skal vite at jeg setter pris på hver eneste en av dere! Dere er fantastiske! :D 

Okei, videre til hverdagen, haha. Altså... den treningen i går tok virkelig knekken på meg. Dere kjenner følelsen når dere er så stive at dere ikke engang klarer å sette dere ned på do, sant? Vel, det er der jeg er nå! Den kroppen her har ikke vært i fysisk aktivitet på en stund for å si det sånn, så jeg tror den gikk inn i sjokk-tilstand etter økten på fredagsmorningen. Haha!

Så nå sitter jeg altså parkert i sofakroken på lørdagskvelden. Jeg orker virkelig ikke tanken på å gå ut døra, så jeg har stengt meg inne med dyna i sofaen, og colaen i armkroken. Haha, og da hører SELVFØLGELIG serie-maraton med på lista. Og det var da det slo meg! Nå er jo vinteren rett rundt hjørnet, og det blir stadig mindre fristende å titte utenfor dørstokken med nesetippen. Det er tid for å oppdage nye TV-serier igjen. JIPPI! Alltid stas!

Så, jeg tenkte jeg skulle tipse dere om tre av mine favoritter, som ikke er slike "blockbustere" absolutt alle har sett. Jeg mener, vi har jo alle sett Dexter, Breaking Bad og Walking Dead, sant? Det fine er heldigvis at det er så UTROLIG mye mer å oppdage der ute! Så, da har jeg funnet tre forskjellige serier, fra tre forskjellige sjangre. Here goes...

 

ACTION / SPENNING:


White Collar

Okei, denne serien her er bare så sinnsykt undervurdert! Foreløpig kjenner jeg vel ingen andre enn meg selv som har sett den, og det er jo egentlig helt krise. For, dette er skikkelig spenning på høyt nivå! Her møter vi Neal Caffrey, en av verdens beste svindlere, som etter en intensiv jakt på tre år til slutt blir fanget av FBI. Han blir kjapt hentet ut av fengselet av FBI-agenten Peter Burke, og sammen drar de rundt i New York for å fange andre svindlere.

Det skjer selvfølgelig mye mer, men jeg kan jo ikke røpe hele handlingen for dere. Kort fortalt har denne serien både humor, spenning, OG noe pent å se på. Altså, selv jeg som ikke er heterofil sikler litt på Neal Caffrey, spilt av Matt Bomer. PERFEKT for en skikkelig høstkveld i sofakroken. Om du liker Dexter og typiske spenningsserier som NCIS og CSI kommer du til å elske denne serien! 

 

HUMOR:


2 broke girls

Okei, jeg har seriøst aldri ledd så mye eller så høyt som det jeg ler av denne serien. Hovedkarakteren, Max Black, har bare så sinnsykt mange gode kommentarer. Du rekker rett og slett ikke le deg ferdig med den første, før den andre kommer rett rundt hjørnet. HELT fantastisk! Nå skal ikke jeg overselge det, men det tror jeg nesten ikke er mulig. Dette er en av mine absolutte favoritter, og det er trist at denne serien ikke har blitt stor i Norge. 

Kort fortalt handler det om Max, som er født og oppvokst på Brooklyn av en narkoman mor uten penger. Hun har ingen mål med livet. Ut av det blå kommer rikmannsdatteren Caroline Channing inn døra. Faren hennes har blitt fengslet for pengesvindel, og hun står uten en eneste krone, på bar bakke. Vennskapet mellom de to blir helt ubetalelig, og de må gjennom en rekke utfordringer for å ha penger nok til å overleve.

Haha, nå som jeg forteller om dette høres det nesten trist ut, men det lover jeg deg at det ikke er. De som har skrevet dette manuset fortjener søren meg en pris eller tusen, for denne serien er ubetalelig. 

 

SKREKK:


American Horror Story

Denne serien har vel nesten fått en kultstatus allerede, men det er flere som ennå ikke har fått med seg denne fantastiske (og vanvittig creepy) serien. Her snakker vi skikkelig skrekkfilm, men strekt utover flere timer tung skrekk i flere sesonger. Huhei! Her er det bare å finne noen å klamre seg fast i før du trykker "play". Er du en skrekkfilmentusiast er denne serien et must! 

Her er det ingen stor historie som strekker seg over flere sesonger. Hele serien nullstilles med en ny historie hver sesong, selv om de beholder de samme skuespillerne. Gutten som spilte helt i første sesong, kan med andre ord spille skurk i den neste. Et veldig interessant grep, spør du meg!

Jeg måtte riktignok ta meg en liten pause i andre sesong. Lobotomering og galehus ble litt i overkant for min del, men jeg kjenner jeg snart er klar til å ta opp tråden igjen. Dette er uten tvil en serie med futt i! Men, ikke for de med svake hjerter. 

 

Så, det var min liste! Jeg er alltid på utkikk etter nye serier jeg ikke har sett. Er dere enige, eller er det kanskje noen av dere der ute som har noen tips til andre serier? Jeg tar gjerne en liten prat i kommentarfeltet, fine folk! 

 

- Katinka <3

10 kommentarer

Elin

15.11.2014 kl.19:26

Det er jo så synd at Matt Bomer er homofil! Argh, han er så nydelig 😍

Style That Shit

15.11.2014 kl.20:15

Elin: Åh, er han det? I alle dager, det visste jeg ikke! Haha! ;)

Charlie

15.11.2014 kl.20:34

3 gode serier det der ja! =D

Jeg har ganske lik lørdag som deg, støl etter 3 uken med trening hver dag

(er på en sånn rehabiliterings klinikk hver ukedag for å bygge opp kroppen etter sykdom og der er d myye trening)

Så har tilbragt mer eller midre hele dagen i sofaen, med en iskald glass cola og middag fortært har jeg gått løs på en pose med krokodiller :P og sett ferdig sesong 2 av Hannibal- omg! hvis du ikke har sett den serien enda, grøss og gru- den må du se!

Så nå blar jeg meg gjennom netflix, viaplay og hbo på jakt etter en ny serie å se på :P (er skikkelig serie junkie så har nå sett det meste =P ) hehe

Kos deg resten av lørdagen! =D

GOD HELG!

Style That Shit

15.11.2014 kl.23:42

Charlie: Hoffda, rehabiliteringsklinikk hørtes ikke gøy ut, men du får hang in there, så blir du nok frisk!!:D Ja, Hannibal er virkelig en fantastisk serie!! Den er også noe helt helt eget. Men, har du sett White Collar? Den er jo tilgjengelig på Netflix, og VELDIG ok på en slapp lørdag!;) haha!

line

16.11.2014 kl.14:04

har ikke sett noen av disse seriene, og er faktisk på leting etter noen nye selv, så dette innlegget passet fint:)

elsker modern family, men har sett alt som har kommet ut til nå. men har et spørsmål ang 2 broke girls. er det en typisk "jente-serie" eller tror du gutter også vil like den ? (altså gutter som ikke er særlig glad i chick-flicks). trenger ny serie som kjæresten min og jeg kan se, nå som modern family er "oppbrukt" :)

Style That Shit

16.11.2014 kl.14:20

line: Ja, Modern Family er også en fantastisk morsom serie! 2 broke girls er litt mer "jentete" enn Modern Family, men ikke i samme liga som Sex an the city, liksom. Haha, men det er litt vanskelig å svare på om det passer for dere, det kommer litt an på humoren hans. Hvis ikke er garantert White Collar en vinner for dere begge!;) Perfekt par-serie, egentlig. Lykke til!:D

Stina Ueland

16.11.2014 kl.17:53

Har sett alt dette, likte faktisk ikke 2 Broke Girls så godt, så fram til sesong 3 så ble jeg egentlig litt lei. Er mer glad i Modern Family, Friends og Parks and Recreations når det gjelder komiserier :) American Horror Story er dritbra da, Jessica Lange er virkelig stjernen i den serien! :)

Sjekk gjerne ut bloggen min, jeg er en filmstudent som skriver om film og serier :)

Style That Shit

16.11.2014 kl.19:53

Stina: Enig i at Friends og Modern Family er klare favoritter, men jeg elsker også 2 broke girls! Har hørt at det er en typisk serie som man enten elsker eller hater, haha;) Så, vi er vel på hver vår side der;)

Idha

19.11.2014 kl.11:24

Æh, jeg har akkurat samme problem ang White Collar. ENDELIG en til som har innsett hvor genialt det er. Elsker de små morsomme comeback'ene + replikkene til Neal .. brilliant :)

Style That Shit

19.11.2014 kl.12:28

Idha: Haha, så bra at jeg ikke er alene!;)

Skriv en ny kommentar