hits

Vekket av nakenbilder

Ja, for det var akkurat det som skjedde! Da jeg våknet av alarmen kl. 08:00 i dag tidlig mens jeg gned meg forvirret i øynene, skrudde alarmen av halvt i søvne, og ble liggende å stirre i taket mens jeg tenkte "finnes det en lur unnskyldning til å bli liggende under dyna?" hadde jeg liten anelse om hva som var i ferd med å skje.

Jeg tastet inn kodelåsen på mobilskjermen for å se hvem som hadde prøvd å få tak i meg løpet av natta. Og hva lyser mot meg der? Hele fem motatte meldinger! Jeg drar fingeren intetanende til høyre... og så, BÆÆM! 

Der lyser det et par nakne pupper mot meg fra displayet. Ettergfulgt av... enda mer pupp, som igjen ble etterfulgt av en naken rumpe. Whaat? Over bildene lyser navnet Kristin Gjelsvik. Er det nødvendig å si at trøttheten forsvant som dugg for morgensolen?!

HAHAHA! Cirka ti sekunder etter bildene har tikket inn på mobilen kommer den første paniske tekstmeldingen fra min kjære venninne. Med STORE BOKSTAVER, og nok utropstegn til å dekke en hel fotballbane i England. Hahaha, flausen var et faktum.

Det verste er at jeg søren meg kunne føle panikken hennes helt inn i hjerterota mi. Åh, det er så utrolig forferdelig. Dere vet det lille brøkdelssekundet når dere innser at tekstmeldingen er på vei til feil person? Da dere prøver å skru av nett-tilgangen til telefonen, sånn at mms-en kanselleres, eller skrur av hele telefonen i full panikk. Hahaha, been there, done that! 

En ting er å sende et hjerte eller en kyssemunn til sjefen, liksom. Shit happens, men når du klarer å sende intime bilder av deg selv til feil person. Auch, den svir! Hahaha, MEN la meg bare si én ting til dere som måtte lure... Kristin ser altså ganske så smashing ut! Så, da er det avslørt liksom. 

Det var med andre ord ikke sånn at jeg ble merket for livet. Jeg har ingen traumer av noe slag. Egentlig var det en ganske fin måte å våkne på, så... ka du tru, Kristin? Skal vi gjøre dette til en rutine? HAHA! ;)

Nei, nok om denne morsomme starten på dagen. Dere kan jo lese mer om Kristins panikk HER. Som de fanatiske bloggerne vi er, har vi selvfølgelig skrevet om hendelsen begge to!

Jeg oppfordrer dere herved til å sende et nakenbilde til feil person i dag! Gi dem en liten kickstart på kvelden. Det anbefales! Haha! Og forresten... her har dere responsen min på de overraskende bildene.

Så, det løste seg vel ganske greit det her også, eller hva? Vennskapet er ikke ødelagt! Haha, og takk gud (eller noe annet) for det! For, herligere jente enn Kristin skal du lete lenger etter! :D

 

- Katinka <3

 

5 kommentarer

HAHAHAHA! Snakke meg om en frisk start på dagen =P

Godt dere er gode venninner, ellers kunne jo d der blitt bra kleint tehehe =P

Ha en fin dag videre =D

Dere to da ♡

Hehehe! Så bra at Kristin sendte det til en vennine som tok dette med en god dose humor :-) Veldig morsomt at dere gjorde dette til en humoristisk sak! Det er sånn det skal være, hehe <3

Anniken: Hahaha, det er klart! Vi har begge hatt noen gode latterkuler i dag, for å si det sånn!;)

Skriv en ny kommentar