hits

Bikbok by Lene Orvik

Better late than never, right? Vel, det er i alle fall det jeg forteller meg selv når jeg ser gjennom kameraet mitt og innser hvor mange morsomme og freshe ting jeg har vært på i det siste uten å fortelle dere om det! Så, here it goes...

Det første jeg vil fortelle dere om er selvfølgelig min kjære bloggkollega Lene Orvik, som faktisk har fått designe sin egen kleskolleksjon for Bikbok! Hah, det er stas! 

Og selv om det sikkert ikke er noen hemmelighet at jeg ikke trives i pasteller (akkurat som det ikke er noen hemmelighet at Lene ELSKER pasteller), så har faktisk jeg også lagt min elsk på ett av plaggene i kolleksjonen. Det er et svart sett, med en sykt fresh genser, akkompagnert av et tettsittende svart skjørt. Hallelujah! Jeg kunne faktisk trengt et litt stilrent sett, når jeg tenker over det. 

Spørs om jeg får ta meg turen når den kommer i butikk om seks dager! :)

Jeg må forresten forklare dere dette fenomenet, med tanke på at de fleste av dere allerede har lagt merke til det... jeg har en greie for både røde løpere og kameralinser. 

Som en typisk løve (ja, jeg liker stjernetegn), så er det klart jeg liker oppmerksomheten, problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal håndtere den! Haha, så... det hele ender som regel med en eller annen ukomfortabel bevegelse som den ovenfor her. Dere skjønner hva jeg mener, sant?

Det er som om kameraet dømmer meg før det tar bilde. Jeg bare VET det kommer til å få meg til å se rar ut, på en eller annen måte. Enten henger skjorta feil, eller så står håret ut rart bak der, eller så har plutselig leppa mi fått det for seg at den skal vrenge seg over halve ansiktet mitt... altså, dere skjønner greia?

Vel, da er altså min løsning å komme kameraet i forkjøpet. Jeg står derfor aldri i ro, og det hele ender med at mine stakkars venner som forsøker å posere ved siden av meg, også blir litt rådvile. "La oss bare være naturlige!" sier jeg, mens svetten siler nedover ryggen.

HAHA, nei... nok om mine poseringsproblemer. Nå har jeg i alle fall forklart dere greia, så dere skjønner hvorfor denne kyssemunnen, paniske latteren og peace-tegnet dukker opp hver gang jeg poserer foran en pressevegg.

Sååå, over til noen freshe feelgood-bilder fra eventet! 

Om noen skulle ha interesse, så har jeg på meg: Skjorte, DKNY. Shorts, Mardou & Dean. Mobilcover, Moschino. Strømpebukse, ukjent.

LOVE YOU ALL! 

- Katinka <3

2 kommentarer

Wow så utrolig morsomt!!

Håper du får en fin lørdag videre, nydelige deg! <3

Ingrid: Takk, kjære deg! Ha en fantastisk dag videre, du også!<3

Skriv en ny kommentar