hits

Mitt Alexander Wang-eventyr

06.11.2014 - 17:09 Én kommentar

Oh yes, i dag har jeg vært på ekspedisjon! I alle fall føltes det slik ut, da alarmen ringte kl. 07:00 i dag tidlig, og jeg dro på meg superundertøy, skjerf, lue og boblejakke for å rusle noen kvartaler nedover Bogstadveien. 

For, vet dere hva som skjedde i Bogstadveien i dag? Det var åpningen av Alexander Wang x HM-kolleksjonen jeg har pratet om i en evighet nå! Dere vet, den jeg ga meg shoppingforbud for, sånn at jeg skulle ha penger nok til å svi av på de fantastiske klærne? Oh yes, gjett om jeg gjorde! Jeg gikk amok! 

Okei, først og fremst... på tide å sette stemningen. Jeg hadde selvfølgelig ikke tid eller kapasitet til å tenke på at jeg måtte dokumentere denne sinnsyke eventen, så jeg ble nødt til å hente et illustrasjonsbilde fra en annen åpning. Men, det var faktisk akkurat like sykt her i Oslo også. Kors på halsen. Det så slik ut:Jeg fikk faktisk kjøpt meg alt som sto på ønskelisten! Haha, men tro ikke at det kom lett. Her snakker vi full spurt inn i butikklokalet, en del spisse albuer, og grabbing av flere identiske plagg, ettersom man tross alt ikke hadde tid til å se på størrelsen før man kom til prøverommet. Haha, altså... jeg brøt opp et glassmonter for å få tak i boksehanskene! Jeg eier virkelig ikke skam.

Mener å huske at jeg på et tidspunkt sa "jeg må forbi her", og ei eller annen jente svarte "Nei, det må du ikke", og så dyttet jeg henne ut av veien likevel. Haha, okei... jeg er ikke et sjarmerende vesen når det er snakk om salg, tydeligvis. Men, jeg mener... hvem er sjarmerende i slike tilstander som vist ovenfor her?

Jeg burde ikke sendes til USA på Black Friday, for å si det sånn. Det kunne gått ille! HAHA, det er for teit, vet dere... her i Norge sloss vi om å få bruke 1500,- på en t-skjorte, og i andre land sulter de. Det er egentlig litt for drøyt, men jeg velger altså å la moralen og pekefingeren hvile litt akkurat i dag. 

FOR, SE HVA JEG FIKK TAK I! 

De fire plaggene til venstre er altså mine, mens de tre til høyre er min kjære shoppingpartner Sara sine. Jeg kjøpte selvfølgelig mer enn dette, men det var tilbehør. We´ll get there! Haha, me okei, igjen... SE PÅ DE KLÆRNE! Åh gud, de er så kule at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Gleder meg sånn til å vise dere hvordan de er pååå! 

Men, før jeg ruller meg selv i lykkerus og glitter, la meg fortelle dere om panikken som slo inn rett før butikkdørene skulle åpnes. Der står jeg, sant, full av glede fordi jeg er nummer åtte i køen. Vi har kjøpt kaffe, jeg fryser ikke noen steder, dørene skal snart åpnes... alt er fryd og gammen.

Så kommer det en sikkerhetsvakt ut av døra, og han går bare langs veggen for å se på køen som har samlet seg i løpet av de to siste timene (den strakk seg godt rundt hjørnet, just saying). Og det er da jeg tar sjansen på å dobbeltsjekke informasjonen jeg trodde jeg satt med.

- Ehm, dere slipper inn i puljer, ikke sant?

Det ender med at sikkerhetsvakten ser rart på meg.

- Puljer? Neinei, vi bare åpner dørene, og så er det førstemann til mølla.

Jeg snur meg og ser på alle de 50 (minst!) krigslystne ansiktene bak meg. Pokker! Jeg tror det var HER den krigslystne og farlige Katinka som ikke burde sendes til black friday våknet. Det var en stemme inni meg som sa "Ikke FAEN om jeg har stått her i to timer uten å dra hjem igjen med et eneste plagg. Game on, bitches!".

Og, da var det gjort. Resten er historie! Jeg er noen sinnsyke plagg rikere, og en god del tusenlapper fattigere. Men, jeg er i det minste strålende fornøyd! Deler noen flere bilder med dere, jeg! 

OKEI, så etter å ha shoppet som en gal, og sikret meg både fancy plagg, boksehansker, sko, vannflaske, hansker og håndkler, var jeg mildt sagt utmattet! 

Jeg tok like så godt et stemningsbilde for å dokumentere mitt noe svingende humør. Det gikk nemlig fra å være så sliten og kjørt at jeg satt med sutreleppe, til å smile som en gal over alle de fine plaggene jeg hadde fått, som nå var mine! Bare mine!

Så, her har dere en superfresh illustrasjon, selvfølgelig fremdeles med det gjennomsvette superundertøyet på. Enjoy! 

KLEM! 

Én kommentar

vildevatn

06.11.2014 kl.17:18

Kjempebra innlegg :D

Skriv en ny kommentar