hits

Partytime!

03.11.2014 - 10:10 Ingen kommentarer

For en fest det endte opp med å bli! Haha, jeg skulle så gjerne ha oppdatert dere om dette allerede i går, men timene fløy forbi, og det var rett og slett for hardt å skulle fokusere på noe som helst annet enn å samle ølbokser, kaste spindelvev, og bestille pizza. 

Nå sitter jeg endelig i en nyvasket leilighet. De falske edderkoppene er pakket vekk på loftet til neste år, og møblene er på plass igjen (ja, vi fjerner TV-en før hver Halloween-fest. Bedre safe than sorry). Men, til tross for en noe redusert form i går, og noen timer med dedikert vasking og rydding, så sitter jeg med et stort glis rundt munnen. For, HERREGUD, så GØY det var!! 

Vi var en perfekt mengde med mennesker. Stua ble full, men folk danset, og de oppførte seg pent. Musikken var høy, og stemningen stod i taket. Åååh, sånne kvelder er så magiske! Bare masse mennesker og venner du ikke har sett på en stund, og ALLE er i godt humør.

Haha, for ikke å snakke om at leiligheten var ganske magisk i seg selv! Her snakker vi strippet for møbler og personlige detaljer, men med spindelvev og alt mulig annet ekkelt. Det var som å feste i et spøkelseshus! 

La meg bare advare dere med det samme... denne bildeoppdateringen blir verken fresh eller fin å se på! Haha, hele leiligheten var lyssatt med rødt og glorete horelys, og jeg har ikke blitz på kameraet mitt! De bildene som ikke er snappet fra snapchat (hah!), er derfor veldig røde, og absolutt ikke i "balanse". 

MEN, de viser i det minste godt humør og topp stemning. Så, det får rett og slett holde! 

Legg forresten merke til ALT DET SATANS spindelvevet vi har i leiligheten! Hele taket i både stua, gangen og kjøkkenet var FULLT av det! Tror dere det var lett å få tak i to dager før Halloween? Trust me, det var det ikke.

Etter å ha løpt gjennomsvett med hysteriske øyne på alle Nille-butikkene i hele Oslo, og deretter fått de til å ringe helt ut til Strømmen Storsenter og andre avsideliggende steder for å høre om det fantes noe å oppdrive, måtte jeg se slaget tapt. 

Jeg prøvde til og med å kjøpe en pakke fra naboen. Jeg la 200 kroner på bordet, og ba på mine knær om at de skulle ta imot. Den gang ei! 

Haha, heldigvis klarte Rikke å oppdrive noen ekstra pakker på et oppdrag hun var ute på dagen før festen. Nok en gang... fordelen med å bo sammen med en make-up artist og stylist. Hvem andre ville funnet noen uåpnede pakker med falskt spindelvev på jobb, liksom?! 

Det at alle Nille-ansatte i byen må tro jeg har en skrue løs etter jeg sto med tårer i øynene og ba de sjekke bakrommet "én gang til, i tilfelle det gjemte seg noen pakker der", er en annen historie.

Nei, NOK SKRAVLING! Her har dere noen bildeupdates fra festen! 

Og når festen først var over, var det en viss pusekatt ved navn Pepsi, som syntes det var utrolig morsomt å jakte på spindelvevet som var hengt opp for anledningen. Dette er ett stk. lykkelig katt! 

Så, da var det bare å takke fra partycribben for denne gang! Jeg har jo aldri fest. Jeg er nok egentlig litt for lat, og setter ikke spesielt stor pris på uhorvelige mengder brukt dopapir, og ølsøl på gulvet, men én gang i året slår vi altså på stortromma her hjemme også... og det er på halloween! 

Så, nå var halloween over! På tide å komme tilbake til virkeligheten igjen! Nå skal jeg oppdatere dere med freshe bilder fra hverdagen igjen, og med meninger om ting som måtte irritere meg i ny og ne. Jeg lover!

Smask og dask! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar