hits

Halloween Party!

Oh my god! Jeg vet at det har gått et par dager siden jeg poppet innom her nå, og jeg må bare si at jeg har savnet dere alle sammen veldig! Jeg har imidlertid en ganske så god grunn. Jeg har faktisk vært så opptatt med andre ting at jeg ikke har åpnet dataen en eneste gang i løpet av de to siste døgnene! 

Vi har nemlig vært i full gang med å arrangere en Halloween-fest, med startskudd kl. 20:00 i kveld. ENDELIG begynner leiligheten å ligne på et spøkelseshus, og brikkene begynner å falle på plass. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen små details (full oversikt må vente til festen er i gang. Vi kan jo ikke røpe ALLE hemmelighetene, kan vi vel?) ;). Haha! Dette her kommer til å bli AWESOME! :D

Keep in mind at omtrent alle disse bildene er tatt på dagtid, for å få med alle detlajene til dere kjære og vakre lesere. På kveldstid med rød belysning blir alt hakket mer creepy. I promise! Åh, herregud som jeg gleder meg til å vise dere hele oversikten med alle detaljene i morgen!! Det blir bare helt fantastisk! 

Vi har funnet på så mye morsomt! Det å bo sammen med en make-up artist og stylist er ikke så dumt, altså. Rikke har så mange ideer som jeg aldri ville tenkt på selv! Jeg mener, hvem tenker på å dryppe stearin rundt skjelettet som står på kjøkkenbenken, sånn at det ser ut som han synker ned i noe og forsvinner? Vel, ikke jeg, i alle fall! Men, Rikke tenker på sånt! That´s why I love her! 

Og, altså... det å finne nok spindelvev til å henge opp i hele leiligheten har vært et prosjekt i seg selv. Haha, det skal jeg fortelle dere om i morgen! Og, folkens... det dere ser under her er bare en smakebit! Det kommer mer, for å si det sånn.

La meg bare si at dette har vært et helt sinnsykt prosjekt, og at vi innser at vi kanskje har tatt LITT av... så, haha, welcome to the freak show! 

Haha, som dere ser på det nederste bildet her... stemningen blir en ganske annen når det blir mørkt! I morgen skal jeg fortelle dere alt om de rare tingene vi har gjort for å få fikset i stand leiligheten, men nå er jeg nødt til å løpe! 

Jeg skal ut på en lunsj, og en tur innom jobb, før festen starter om... sju timer! Jeg har med andre ord ingen tid å miste. Kos dere gløgg i hjel! Noen andre som skal feire i dag, eller dro dere den ut i går i stedet?

LOVE! 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar