hits

Fangs on!

30.10.2014 - 00:14 Ingen kommentarer

Hei og vampetivamp! Idag skal jeg gå trinn og trinn på hvordan man sminker seg som en (sexy) VAMPYR! Jeg fikk min gode venninne Sara til å stille som modell denne gangen, i frykt for at dere skulle bli lei det kjedelige gamle ansiktet mitt... Haha! Neh. Aaanywayz, håper alle har hatt en super dag! Her er hvordan du gjør denne looken:

Du trenger:

Hvit kremsminke, evt en lys foundation

Hvit illuminatior og/eller lyst skimmer

Lyst pudder

Svart liner og svart/grå øyenskygge

Skimmer-øyenskygge i kobber (om du ønsker en liten twist på smokey-eye)

Brynspenn/-skygge

Rød leppestift/farget lip-balm

Teaterblod

Hoggtenner

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte:

1. Begynn med å blande den hvite kremsminken/foundation, og påfør deretter over hele ansiktet og hals, slik at du sparklez like a vamp! Bruk en foundationkost eller fingre til å gjøre dette.

2. Gå deretter over med et lyst pudder og evt. mer skimmer på kinnben, nese, panne og hake for å fremheve disse stedene bedre, og fordi vampyrer (iallefall etter Twilight å dømme) glitrer som en..diamant? Dette påføres med en pudderkost.

3. Bruk så en grå øyenskygge til contouring, altså på steder hvor du vil skape dybde (under kinnbenet, tinning/rundt hårfestet, under haken, nesen..). Og for all del - IKKE glem å smink på skygger under øynene! Husk at vampyrer skal se litt døde ut! Bruk en contouring-/pudderkost.

4. Eyes! Smink brynene som vanlig, og begynn å smoke those eyes! Her kan du gå så bananas du bare vil, men personlig synes jeg at å vinge sminken litt ut ser FAB ut til denne looken! Bruk så en svart liner på våtkanten, og legg deretter en skimmer-øyenskygge med kobber midt på lokket for å gjøre hele looken litt mer spennende (og matchy til eventuelle orange-røde linser!). Her kan du bruke enten en øyenskyggekost, eller en finger!

5. Legg så et tynt (eventuelt mer om du ønsker det) leppestift/lip-balm på leppene, før du påfører litt teaterblod i munnvikene. Du gikk vel ikke sulten på fest?! Avslutt så med å påføre hoggtenner på hjørnetennene! 

Tips! Igjen, så er linser utrolig effetivt for å fremheve looken enda mer, og for all del - IKKE glem hoggtenner!! Det er et must! Du kan også påføre litt blod på tuppen av tennene!


Kamerat tok skimmeret på huden litt dårlig, men det ser absolutt veldig bra ut! Så, hva syns dere om denne vampyr-varianten? Er det noen spesielle looks dere ønsker å se videre i Halloween-uken, så skriv dette i kommentarfeltet! Og som alltid, prøver dere denne eller noen av de andre lookene vi har lagt ut hittil, last opp bilde på instagram med #stylethatshitblog! 

Ha en fin kveld videre, alle! :D

- Rikke <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar