hits

Skull it with the sugar!

28.10.2014 - 23:27 2 kommentarer

Hei igjen, folkens! Da er vi på dag to av Halloween-uken! Jeg fikk så lyst til å gjøre noe ala det samme som igår, det var så moro! Så da ble det rett og slett SUGARSKULL! I Mexico feirer man De Dødes Dag, eller Día de los Muertos, fra 31. oktober til 2. november! Altså Halloween-weekend! :D Helt fantastisk! Så hvis jeg ikke føler meg ferdig med Halloween-uken, så kan det godt hende jeg forlenger den litt, jeg også.. ;) Hehe!

Så, denne sminken er en typisk look i Mexico under denne høytiden, så da syns jeg det er på sin plass å gjøre en liten twist av den her på bloggen! Enjoi! :DDu trenger:

Liner

Hvit, svart og (i dette tilfelle) rød kremsminke eller bodypaint

Rød leppestift

Pudder, øyenskygge eller setting-spray

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte:

1. Påfør den hvite kremsminken/bodypainten over så å si hele ansitet, bortsett fra rundt øynene og nesetippen.

2. Bruk lineren til å skisse opp hvordan du vil ha designet.

3. Fyll inn øynene med svart kremsminke/bodypaint, nesen maler du i en opp-ned hjerteform, og bruk en linerkost til å male på detaljene i ansiktet og munnen. På øyelokket brukte jeg en rød øyenskygge for sette sminken, pluss at det gjorde det litt mer spennende!

4. Ta så den røde kremsminken/bodypainten, og lag detaljene med en ren linerkost.

5. Tilslutt, ta på leppestift og blend ut kantene på leppene med sort for å få en sammenheng med resten. Bruk så et mørkt pudder eller svart øyenskygge med blending-kost, og dus ut kanter og lag skygge der du ønsker. Avslutt med å fiksere sminken med enten pudder og/eller setting-spray! 

Tips! Ta på noen kule linser og vipper for maksimal effekt! Store roser i håret er også veldig typisk for denne looken, da dette tross alt er en meksikans/spansk tradisjon! :D

Ekstratips!! Gjør denne sminken kun på halve ansiktet, og vanlig skjønnsminke på andre halvdel. Superfint! 

Har du bestem deg for hva du skal være på Halloween? Isåfall vil jeg gjerne se! :D Om du prøver denne looken, eller bare vil vise oss hva du skal være, last opp bildet på instagram og tag oss med #stylethatshitblog! Vi gleder oss til å se og høre fra dere! :D Happy Halloween-uke peepz! Adios!

- Rikke <3

2 kommentarer

tamsin

29.10.2014 kl.15:45

Kult:) har nettopp laget en film om dette om du vil se :) kommer etterhvert paa bloggen min :)

Style That Shit

29.10.2014 kl.23:19

tamsin: Hei! Så kult! Digger Sugarskull makeup! -Rikke!

Skriv en ny kommentar