hits

Skull it baby!

28.10.2014 - 00:51 4 kommentarer

Heeei og velkommen til HALLOWEEN-UKE her på bloggen! Denne uken kommer jeg til å legge ut forskjellige makeup-forslag til Halloween 31. oktober! For de som ikke allerede vet det allerede, så elsker jeg Halloween! Sånn, jeg virkelig ELSKER HALLOWEEN! Haha! Sminke, hår, kostyme, blod, gørr, æææh det er helt fantastisk! :D 

Såå! Jeg begynte Halloween-uken med en SKULL MAKEUP. Den er både enkel å sminke, lite produkter er nødvendig, også gir det det likevel så stor effekt! Jeg gjorde denne makeupen ganske basic sånn at alle lett kan gjøre det samme hjemme!

Du trenger:

Liner

Hvit og svart kremsminke eller bodypaint

Pudder/øyenskygge eller setting-spray

Sminkekoster

 

Fremgangsmåte: 

1. Bruk en liner til å tegne opp alle negativene (det som er mørkt). Da er det lettere å se hvordan sluttresultatet vil se ut, og å få det symmetrisk på begge sider (akkurat som en skisse). Du skal markere de stedene hvor huden på en måte "synker" inn, altså under kinnbenet, tinningene, øyengropen og selvfølgelig nesen - ettersom nesen bare er brusk! Skiss også opp hvor munnen/tennene skal være.

2. Bruk en hvit kremsminke (eller bodypaint), og legg denne overalt utenom de negative stedene. Bruk en middels stor kost.

3. Påfør så en svart kremsminke (eller bodypaint) og fyll inn negativene du allerede har markert opp (rundt øynene, nesa, under kinnene, munn/tenner). Husk å bruke en svart liner på våtkanten på øyene! Dette vil utgjøre en stoor forskjell, believe me! Lag så noen detaljer der du ønsker.

Tips! For å fremheve benet over øynene - dra noen linjer fra hver side av "øynene" du har farget, og deretter opp mot pannen. Du kan også bruke øyenskygge til å legge skygger der du ønsker!

4. Pudre de lyse overflatene med et hvitt pudder, eller øyenskygge, og de negative områdene med svart pudder, for at sminken skal sitte (dette trenger du ikke gjøre om du bruker bodypaint). Du kan også bruke en setting-spray i stedet for pudder om du ønsker det! 

For maksimal effekt: Smink også halsen! Dette gjør du superenkelt ved å påføre den hvite sminken i en rett linje nedover halsen, og deretter noen linjer tvers over. Bruk så svart sminke på resten av halsen. OG! Er du kul, bruk noen crazy linser!!

Aaaand it´s done! Håper dette var greit å forstå. Dette er superenkelt å gjøre, og husk at øvekse gjør mester! Det er fortsatt noen dager igjen til Halloween ;) Og.. er det noe dere lurer på må dere bare spørre i kommentarfeltet! Stay tuned for flere makeup-forslag til den store dagen! :D 

Tag oss også gjerne på instagram med #stylethatshitblog om du prøver noen av lookene! :D Det er alltid gøy å høre (se) fra dere ;)

 

- Rikke <3

4 kommentarer

Charlie

28.10.2014 kl.14:56

Dødskul!!! =D

Halloween er såå gøy!

JJ

29.10.2014 kl.20:59

hvor får man kjøpt kremsminken som blir brukt?

ser de selger i leketøysbutikker, men mistenker det ikke er det beste for huden.

Style That Shit

29.10.2014 kl.23:18

JJ: Hei! :) Du kan få kjøpt kremsminke og bodypaint på Visage Makeup Store i Oslo, eller på nettet (f.eks. www.mehron.com). Vet dessverre ikke om så mange steder ellers i Norge, men det finnes masse på nett også! Gå etter merker som Kryolan, Grimas, Ben Nye. De kan jeg garantere at gjør jobben! :)) -Rikke

Style That Shit

29.10.2014 kl.23:20

Charlie: Hei! Ja, det er den beste dagen (uken) i året, spør du meg! Haha! Følg med videre denne uken :) Legger ut nye sminketips og looks hver dag frem til 31.oktober (kanskje 2.november..!! Hoho!) -Rikke :)

Skriv en ny kommentar