hits

New in: Mardou & Dean

27.10.2014 - 23:00 2 kommentarer

HOLY COW! Se på disse skoene! Ser dere dem?? Herregud! Jeg har rett og slett ikke ord! Derfor bruker jeg så mange utropstegn!! haha;)

Nei, folkens... her om dagen var jeg nemlig på vareprøvesalget til Mardou & Dean. Dere vet, det merket som jeg hele tiden samler nye skatter fra? De som hadde den hvite skinnjakka jeg nesten begynte å gråte av for noen uker siden? Jess, that´s them! 

Og altså... jeg vet ikke om dere husker de, men jeg har jo egentlig et par svarte sko som ligner litt på de over her, med sølvplate bak? De er for øyeblikket til reperasjon, ettersom de hadde en liten feil i metallplaten, men i mellomtiden har altså savnet vært ganske så uutholdelig.

Og, hva skjer mens jeg trasker avgårde til lagersalget hos Mardou & Dean en kald og regntung høstdag (som hadde perfekt vær for de svarte bootsene mine)? Jooda, da står de der! Disse brune herlighetene.

Prisen var søren meg på bare litt over tusenlappen, og det er ikke den beste nyheten. Dette er nemlig det eneste paret som finnes, og det er MITT! Hah! Skoene gikk aldri i produksjon, men ble bare vist på catwalken.

Jeg er derfor den stolte eier av disse sinnsvakt kule brune skinnskoene fra Mardou & Dean! Hurra meg rundt! SÅ lykkelig er jeg! Så... jeg har med andre ord fått meg noen sko jeg kommer til å bo i en stund fremover. 

Så, hva synes dere? :D

 

- Katinka <3

2 kommentarer

vildevatn

27.10.2014 kl.23:02

For en utrolig fin blogg du har! Stå på videre :)

Kamilla Haaland

28.10.2014 kl.07:22

utrolig kule!

Skriv en ny kommentar