hits

Morning Glory

26.10.2014 - 09:30 Én kommentar

Good morning, mine fantastiske venner! Oh my GOOOD, for noen hektiske 48 timer det her har vært! Haha, for øyeblikket føles hodet mitt som en sprengt ballong. Det er absolutt ingenting igjen der oppe.

I løpet av to dager har jeg nemlig skrevet en stor skoleoppgave om hvordan det menneskelige øyet fungerer. Deretter har jeg skrevet nok en skoleoppgave, om de fire forskjellige fortellerposisjonene i journalistikken, redigert ferdig TO videoer til jobben, OG researchet et portrettintervju jeg skal gjøre i dag. Fjoooh!!

Haha, sååå, det er vel ikke noe særlig rart at jeg er blåst i hodet i dag, spør du meg! Egentlig er det vanskelig nok å sette meg ned for å skrive det innlegget her. Men, jeg tenkte at to dager med stillhet fikk være nok fra min side, så her sitter jeg! Dere får unnskylde meg eventuelle skrivefeil og annet rusk. Jeg tror den akademiske delen av hjernen min har blitt lagt i koma for lengst.

MEN, det finnes da alltid medisin mot utmattelse. Min medisin ligger i de gode minnene jeg har, fra tre dager tilbake! 

DA var det nemlig duket for pressedager hos de fleste pressebyråene, og jeg var innom både Gambit, Pressekontakterna og Patriksson på én og samme dag! La meg bare fortelle dere det at hvert eneste stopp hadde en overflod av deilig, sunn og økologisk mat, akkompagnert av bobler i glasset, varm te og kaffe. 

Med andre ord... jeg hadde ikke noe særlig behov for å spise middag etterpå! Haha, og er det én ting jeg kan skrive under på etter å ha sett de fleste sommerkolleksjonene som kommer i butikk i 2015, så er det søren meg at jeg gleder meg til å shoppe neste sommer! 

Tjohei, og hurra meg rundt! Her er det ingen grunn til å gi slipp på de sporty og rocka klærne med det første, nei. Takk og pris for det! 

For de som skulle ha interesse: Sko, Moods of Norway. Strømpebukse, Pretty Polly. Shorts, Mardou & Dean. Topp, Mardou & Dean. Skjorte, Carlings. Olajakke med saueskinn, Mardou & Dean. Svart skinnjakke, Eva by Eva Emanuelsen. Mobilcover, Moschino. Lue, H&M. 

Ha en strålende dag, fine folk! Nå må jeg løpe ut for å rekke intervjuet mitt nede på Egertorget! Vi snakkes om ikke lenge! 

- Katinka <3

 

Én kommentar

Kamilla Haaland

26.10.2014 kl.10:28

Så utrolig moro :)

Skriv en ny kommentar