hits

Kanye, go home!

23.10.2014 - 23:09 Ingen kommentarer

God kveld, folkens! Haha, har dere lagt merke til at jeg alltid poster innleggene mine etter klokka ti på kvelden? Det er sikkert ikke det lureste med tanke på lesertall, men det har seg slik at jeg er uhelbredelig B-menneske. Det vil si at all inspirasjon og pågangsmot som regel ikke dukker opp før viserne har passert klokka ni på kvelden.

Så... da vet dere det, haha! Nå skal dere imidlertid få en ganske så fresh oppdatering igjen, etter gårsdagens syting på NSB, som forresten har fått veldig mye oppmerksomhet! Tusen takk for det, alle sammen. Jeg blir så UTROLIG glad når jeg ser det dukker opp engasjement og diskusjoner i kommentarfeltet her! Hurra meg rundt! 

I dag har jeg nemlig vært på frokost med PR-byrået This is PR, og der fikk jeg se noen sinnsykt freshe klær fra sommerkolleksjonene for 2015. Jeg må faktisk si at en av de store favorittene til sommeren for min del er Bikbok! Utrolig nok. Aldri vært noe særlig fan av merket, men nå er det akkurat som de har "modnet" litt i stilen. Altså... ikke misforstå meg, jeg kler meg jo som regel som en forvokst drittunge, så de er ikke akkurat damete, men bare... litt mer edgy, litt mer spory og rocka. I like it! 

 Og jo, forresten... nevnte jeg at de hadde en fuckings stor blomstervegg i showroomet? Hahaha, det var helt fantastisk. Jeg gikk opp trappa for å se på klærne som henger der oppe, og hva finner jeg? En så stor blomstervegg at selv Kanye West og Kim Kardashian ville blitt misunnelig, am I right? ;)

Fine Ditte som jobber der hadde søren meg stått hele uka og festet én og én blomst til en hønsenetting, som hun deretter hadde hengt opp på veggen. Er ikke DET dedikert, så vet ikke jeg! Det krevde selvfølgelig en obligatorisk fotoshoot sammen med verdens beste Ingeborg

Ellers kan jeg melde om topp stemning, fine klær, god frokost og mange spennende nyheter. Dere vet, det samme som alltid. Haha, man skal virkelig ikke klage på denne hverdagen her. Slenger med noen stemningsbilder, fine folk! 

Håper dere får en god natt (eller god morgen, til dere som leser dette i morgen tidlig). Dere er best! 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar