hits

I don't give a chic!

18.10.2014 - 21:25 Én kommentar

Hei, mine fuckings fantastiske blogglesere! You guys rock, er dere klar over det?!:D

Dette innlegget kommer ikke til å bli så langt, ettersom jeg klarte å glemme min kjære Mac på hjemme, mens jeg dro på besøk til familien her på Lillehammer. Det resulterer altså i at jeg for øyeblikket prøver å knote ned noe fra sofakroken, på iPhonen.

Folkeeens... Ser dere mobildekselet ovenfor her? Haha, jeg må nemlig innrømme at jeg har gått på en aldri så liten smell.

For noen dager siden fortalte jeg dere om Moschino-coveret jeg klarte å bruke 800kr på. Noe som i seg selv er litt sinnsykt, og egentlig ikke innafor. Og, hva skjer når jeg drar på kunstmuseet i dag?

Jo... Der ligger selvfølgelig det fresheste coveret jeg har sett, NOENSINNE! Ahhrg.. Dere vet de Muamua-dukkene? Vel, de har jo da inngått en avtale med moteikoner som Karl Lagerfeld, Coco Chanel, Anna Wintour... Så, vi sitter med andre ord igjen med et mobildeksel som har både Muamua og Chanel? Ikke sjans i havet at jeg skulle la det ligge!

Haha, det ble med meg hjem, og prisen trenger vi ikke diskutere. La oss bare si at det krevde viljestyrke å la iPad-coveret og selveste dukka ligge igjen i hyllene. Hahah, så egentlig har jeg vært flink, sant? Ikke? Neivel, da...

Uansett! Dette har vært en fantastisk dag! Verdens beste mormor fylte nemlig 70 i dag, og det måtte selvfølgelig feires med pomp og prakt! Slenger med noen bilder av de skattene jeg faktisk måtte forlate under her.

Én kommentar

ninjalotte

20.10.2014 kl.03:43

så kult :D

Skriv en ny kommentar