hits

Whiskey og byens beste utsikt

17.10.2014 - 09:38 Ingen kommentarer

Vet dere, kvelden i går, den kan faktisk ikke beskrives med ord! Jeg kjenner at for hvert eneste minutt som går, så setter jeg bare mer og mer pris på den. Den var rett og slett helt magisk! 

Jeg har nemlig vært på en seksretters middag med whiskey-merket The Famous Grouse. Og her snakker vi privatsjåfør som hentet oss ved døra, hele Grefsenkollen fjellstue for oss selv, akkompagnert av byens beste utsikt. Med andre ord - absolutt ingenting å slenge med leppa for.

Med julestemning og skikkelige store snøflak på toppen av det hele, var alt duket for en perfekt kveld. 

Men, folkens? Før jeg legger ut i det vide og det brede om hvor fantastisk alt var, kan jeg få dele en liten hemmelighet med dere? Det er nemlig ikke alltid det er like morsomt å dra på slike arrangementer. I går kveld hadde jeg nemlig ingen av mine faste følger med meg, og det at verken Kristin, Line eller Lilia hadde mulighet til å bli med, førte til en del nervøse sammenbrudd i forkant av avreise.

Jeg mener... hva om jeg havner ved siden av noen som overhodet ikke er interessert i å prate med meg, og jeg ender opp med å leke sisten med maten på tallerkenen, fordi jeg kjeder meg så mye? Jeg er jo ingen stor whiskey-drikker, så hva om alle de andre som er invitert er menn over 50 år, som snakker om eikefatene de er lagret på, og drikker den rent? Hva om jeg kommer i feil antrekk? Hva om... hva om? Skjønner dere? Lista er lang! 

MEN, så gikk det faktisk greit denne gangen også. Til tross for at jeg ikke kjente noen der fra før. For, vet dere hva sånne situasjoner ofte bringer med seg? Nye bekjentskaper! Hah, og denne gangen møtte jeg de to herligste damene jeg har møtt på lenge! Selv om de begge har levd dobbelt så lenge som meg selv, er jeg helt sikker på at jeg kommer til å se mer av dem fremover.

Det er nemlig ikke til å stikke under en stol at jeg faktisk er nerdete nok til å sette stor pris på diskusjoner om både opera og pressefrihet (sorry om det bryter normen, i og med at jeg liksom er en blogger og alt det der), så da Elisabeth og jeg fikk en så høylydt diskusjon at resten av bordet tidde stille, forsto jeg at jeg hadde funnet ei dame jeg kunne trives med (haha, no kidding!). Uansett... etter denne kvelden kjenner jeg at jeg sitter igjen med skikkelig julestemning! Det var knitrende peis, godt selskap, sinnsykt gode drinker... altså, jeg kunne rett og slett ikke bedt om mer!

Jeg skulle virkelig ønske de hadde sendt med oss hele menyen skriftlig hjem, sånn at jeg kunne skrytt av den til dere. Men, i dag har jeg faktisk spist flere ingredienser jeg ikke kan navnet på, og egentlig ikke aner hva er... derfor blir det vanskelig å skulle fortelle dere om det. 

Bottom line - alt smakte fantastisk! OG, jeg fikk min helt egne whiskey-flaske hjem, med mitt eget navn på etiketten. HAH, det er de feteste bordskiltene jeg har sett noensinne. Den flasken skal spares til en spesiell anledning! 

Over og ut! 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar