hits

Sunday morning

12.10.2014 - 15:52 3 kommentarer

Haha, klokka har snart passert fire, og jeg skriver et blogginnlegg om søndagsfrokosten. Det er liksom noe som ikke henger på greip.

Men, før dere tar pekefingeren fatt for å fortelle meg at jeg ikke må sove så lenge, så kan jeg faktisk meddele at jeg har vært våken siden klokka tolv. Det tok bare litt tid å lage frokost, ta med seg dyna til sofaen, spise, drikke te, se litt film... og deretter innse at "pokker, jeg må jo dele bildene på bloggen".


Så, sånn er livet! Og, selv om jeg sikkert nå burde begynne å mase om at det er slitsomt å måtte dele alt med dere, og at jeg aldri kan nyte et øyeblikk uten å blogge om det, and so on... glem det! 

Dette er da pokker meg noe jeg har valgt selv, og det er da ingen her som tvinger meg til å blogge om noe som helst. Jeg får rett og slett bare innrømme det - jeg synes det er gøy å ta bilder av frokosten min, og deretter dele det med dere fantastiske mennesker ute på det store internettet. 

Haha, så teit er jeg liksom! Mitt oppdrag for denne dagen var å dele et frokostbilde med dere. That´s it! Jeg skal hvert øyeblikk komme meg tilbake til sofakroken, og synke ned foran Supernatural igjen. Både jeg og Kristin har hekta på det om dagen, så nå er det bare å se hvem som blir først ferdig! 

Jeg leder med omtrent... fire sesonger, så jeg holder en knapp på meg selv! (Hah, challenge accepted, Kristin?). 

Okei, nok om meg og frokosten min! Håper dere får en fantastisk søndag! KLEM! <3

3 kommentarer

Elise Karlstrøm Bjørnstad

12.10.2014 kl.16:08

Ååh, for en herlig frokost! Her var det frokostblanding på menyen, hiihi..

Tiffany Gnaly

12.10.2014 kl.16:12

Det så ut som en deilig søndagsfrokost! :- )

Style That Shit

15.10.2014 kl.20:54

Elise Karlstrøm Bjørnstad: Det var det også! Deilig med litt skikkelig frokost en gang innimellom! Men... frokostblanding er ikke så dumt det heller! ;)

Skriv en ny kommentar