hits

Hurra for H&M!

11.10.2014 - 14:50 Ingen kommentarer

I går var det virkelig feiring på høyt nivå, skal jeg fortelle dere! Når jeg ser tilbake på det burde jeg helt sikkert ha tatt bilder fra hele dagen, for det var så vanvittig mye som skjedde. Men, nå dokumenterte heldigvis fine Kristin det meste som skjedde på H&M sin 10-års-fest, så jeg får nok en gang takke henne! Takk, Kristin, for at du er så ivrig (og flink) bak kameraet! :D


I alle fall! Dagen startet med at Julie kom på besøk fra Lillehammer, og så bestemte vi oss for å ta byen med storm. Jeg var skikkelig snobbete, og endte opp med å kjøpe meg noen dyre ting jeg har hatt lyst på ganske lenge.

Skammer meg egentlig over å si det, men jeg brukte søren meg 800 kroner på et mobildeksel! Altså... det er jo egentlig helt galskap, er det ikke? Det er faktisk ikke greit! 

Jeg er selvfølgelig helt i lykkerus, og dekselet er tross alt fra Moschino, og kan brukes både som et smykke og en slags veske. Det har nemlig en lenke fra dekselet, i gull, som gjør at du kan slenge det over skulderen, eller bruke det som et smykke. Gjør det at det blir innafor? Jeg vet ikke, you tell me! Jeg tror faktisk ikke det... 

Som Kristin så fint sa... "Jeg tror det er den dårligste bruken av 800 kroner jeg noensinne har sett". Hahaha, takk for den! Vel... Nå har jeg gitt meg selv shoppingforbud! Null shopping, helt fram til Alexander Wang sin kolleksjon for H&M kommer i butikkene, selvfølgelig. Haha! 

Okei... nå snakker jeg meg bort igjen! Dagen i går gikk til litt shopping med Julie, en deilig lunsj på Olivia, etterfulgt av verdens største Sangria på Friday´s (den var virkelig på størrelse med en hel mugge. Glasset var så stort at jeg hadde problemer med å løfte det med en hånd!). Deretter dro vi videre til kunstutstillingen til H&M, og avsluttet kvelden med gode samtaler, latter og strawberry daiquiries på Vapiano. 

Med andre ord - en perfekt dag! Det var forresten veldig gøy å se alle designersamarbeidene H&M har hatt siden 2004, da det hele startet. Det førte til en del mimring, og det var ikke få mennesker der inne som kunne fortelle om bomkjøp de hadde gjort da de rev med seg plaggene i hui og hast, uten å ofre verken størrelse eller passform en eneste tanke. Haha, er det ikke rart hva eksklusive kolleksjoner og salg kan gjøre med oss shoppinggale mennesker?

Vel... det stopper i alle fall ikke meg for å stå i kø når Alexander Wang hit the stores i november! Jeg GLEDER MEG! Whoohoo! Boksehanskene er i alle fall mine! De skal henge på stumtjeneren i gangen, for å si det sånn.

Når jeg ser tilbake på det så tror jeg kolleksjonen fra Jimmy Choo er favoritten, faktisk. Til tross for at Stella McCartney egentlig er en av favorittene mine. Kolleksjonen fra Stella var faktisk ganske skuffende, spør du meg.

Men, når Alexander Wang kommer i butikkhyllene... da blir det en ny favoritt! GUD, som jeg gleder meg!! 

Okei... nå skal jeg slutte å plapre. Kommer tilbake med bilder av shoppingen senere. Jeg fant nemlig verdens fineste jakke i svart semsket skinn, verdens beste parfyme, og verdens kuleste mobildeksel! HAH, ikke verst! 

Ha en fantastisk lørdag, fine venner! Noen som skal ut å svinge seg på dansegulvet?

 

- Katinka <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar