hits

Den perfekte skinnjakka!

09.10.2014 - 10:07 Én kommentar

GOOD MORNING! Haha, dette innlegget hadde jeg egentlig store planer om å publisere i går, men av en eller annen merkelig grunn tok det uvanlig lang tid å skrive dette innlegget. Ikke spør meg hvorfor. Jeg skylder på mandlene, som forresten fortsatt er like store som tennisballer!

Uansett... i går var jeg på pressedag hos Mardou & Deans flagship store i Oslo (som heldigvis for meg, ikke fullt så heldig for lommeboka, ligger rett utenfor stuedøra mi). Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en stor fan av Mardou & Dean, så dette var mildt sagt ganske stas! Jeg var jo på motevisningen de hadde under moteukene i Oslo, og jeg var i ekstase etter å ha sett antrekk som både inneholdt lyseblå pelsjakker og paljett bh-er som minnet om mitt store idol, Britney Spears. Jeg mener... blir det bedre enn det?

Nå hadde altså alle disse fantastiske plaggene kommet i butikk, og tror dere ikke jeg hev meg over den lyseblå pelsjakken med det samme? Hah, selvfølgelig gjorde jeg det! 

Det kan riktignok diskuteres hvor vellykket det var å kombinere den med en blomstrete caps, og en rosa, grønn, gul OG brun skjorte i camo-mønster... Haha, for ikke å nevne det knallrøde håret! Var det noen som sa farge-overload? Vel... please keep in mind at jeg har en plan om å style den en smuuule annerledes om (la os heller si når) den havner i klesskapet mitt.

Nå trodde dere kanskje at den blå pelsjakken var alt jeg falt for her inne? Hah, da må dere tro igjen! Altså, jeg falt jo egentlig for sånn ca. 90% av kolleksjonen, men ettersom kroppsfasongen min ikke er helt egnet for sølvfargede discobukser og batikkmønstre, var det enkelte skatter jeg måtte la gå.

Den hvite skinnjakken derimot. OH MY GOD! Her har jeg gått i flere måneder og snakket om at jeg trenger en hvit skinnjakke. TRENGER, hører du? Haha. Den må være hvit, men litt røff, og glamorøs... på én og samme tid. Hva tror dere henger pent og pyntlig hos Mardou & Dean? 

Den perfekte hvite skinnjakka. Selvfølgelig. Eneste ulempen er at den koster 8400. Oh well! Enn så lenge... du hvite skinnjakke, dette er min kjærlighetserklæring til deg.

 Og så... akkurat da jeg tenker at "NÅ! Nå kan det ikke være noen flere jakker jeg bare MÅ ha...", så dukker den opp. En annen skinnjakke fra mine drømmer. Nei, jeg tuller faktisk ikke. Det er helt sant!

Den var flaskegrønn. Den var semsket. Den var tettsittende. Den var rocka. Den var PERFEKT! Jeg fikk nesten tårer i øynene, så fin var den. Og ja, jeg har faktisk kommet til det punktet i livet hvor en semsket skinnjakke kan gi meg tårer i øynene. Det kan reklemepausene på TV Norge også. Eller nyhetene. Deal with it.

Vel... altså, jeg slenger ut et bilde av den grønne skinnjakken, og noen andre stemningsbilder fra dagen. Det var både fantastisk inspirerende, og deprimerende, på én og samme tid. Jeg er nå overbevist om at jeg må bli millionær.Forresten!! HAHA... jeg endte jo opp med å kjøpe en helt annen jakke (i en litt mer overkommelig prisklasse), som jeg hadde bestilt for noen måneder siden. Den er AWESOME! Jeg kommer tilbake med bilder i løpet av dagen! :)

Til dere som lurer på hva jeg har på meg: Vest, Flattop. Kjole, H&M. Skjorte rundt livet, Carven. Strømpebukse, Pretty Polly. Caps, Supreme. Sko, Moods of Norway.

Ha en fantastisk dag, fine mennesker! SKVIS! 

 

- Katinka <3

 

Én kommentar

Camilla

09.10.2014 kl.10:13

Den skinnjakken er utrolig fin!

Skriv en ny kommentar