hits

Behind the scenes

06.10.2014 - 20:34 Ingen kommentarer

Okei, nå kommer det litt selvskryt her! Jeg har pokker meg vært superkvinne i dag. Ikke bare har jeg stått opp og dratt på jobb med mandler som er så store som tennisballer, men jeg har også skutt en superfresh video. OG, ikke minst - nå har jeg pokker meg redigert den også! 

Hah, hva sier dere til det? Føler meg faktisk ganske så handywoman, med både flerkameraproduksjon, lydteknikk, lyssetting og redigering på egenhånd. Oioi, okei, nok selvskryt! Det er liksom litt lite norsk det der, å skulle skryte av seg selv, mener jeg. Og selv om det nå høres ut som om jeg har hatt verdens mest slitsomme dag. Det finnes verre ting enn å tilbringe en hel dag sammen med Line, i et videostudio omringet av superfreshe kleskolleksjoner! 

BY THE WAY... dere vet den nye kolleksjonen som Alexander Wang gjør i samarbeid med H&M? Oh my GOD! Jeg fikk bare lyst til å stappe hele jævla kolleksjonen i en gigantisk søppelsekk, ta den på ryggen, og løpe av gårde. Jeg ELSKER den! Elsker, elsker elsker! 

Det eneste kjipe er jo at regnestykket overhodet ikke går opp. Jeg fant ut at om jeg begrenser meg til å kun kjøpe favorittplaggene, må jeg likevel ut med langt over 5000 kroner. Hrmf... lurer på om jeg må finne en alternativ inntekstkilde av noe slag. Neida. Joda. Neida. Seriøst, skatteetaten, if you read this... jeg tulla! 

Dumt det er sperrefrist på kolleksjonen, hvis ikke skulle jeg vist dere bilder! Det dukker opp first thing når den er ute. Trust me! Åh, det blir så stas!

Men ja, de hovne mandlene er jo da selvfølgelig grunnen til at jeg ikke har vært her på tre dager. SORRY! Kan dere tilgi meg, eller ble savnet alt for stort?

Og dere... dere ser de superfreshe bildene over her, sant? Med interiør fra Missoni, bøker fra Dior, dyre designerklær, store studiolamper, og hvem vet what not. Vel, skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Området utenfor kameraet ser ut som på bildet under her!

Haha, der har dere den virkelige verden. Det er sånn det egentlig ser ut! Det går litt fort i svingene når man kaster klærne hit og dit for å style forskjellige antrekk. 

Og der har dere bustetrollet meg, meget fornøyd med kveldens innsats! Ha en fortreffelig kveld, folkens! Peace out! 

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar