hits

Carpe Diem!

03.10.2014 - 19:26 Ingen kommentarer

Ja, det er en grunn til at jeg bruker den cheesy tittelen over her. Jeg har nemlig tatt første steget mot en drøm jeg har hatt så lenge jeg overhodet kan huske! 

De som kjenner meg fra før vet at jeg helt siden vi begynte med norskstiler i andreklasse på barneskolen, har hatt en liten drøm om å være forfatter. En forfatter av ungdomsromaner, eller oppvekstromaner, som man også kan kalle dem. 

Og, folkens... vet dere hva? I går leverte jeg søren meg fra meg mitt aller første bokmanus! Forlaget Fontini hadde nemlig en skrivekonkurranse, hvor vinneren kan stikke av med både 50.000 kroner, og en skikkelig bokutgivelse, med heder, ære, champagne og det hele! 


Tenk... akkurat nå sitter kanskje noen i forlaget og leser gjennom boka mi? Hah, tanken gjør meg sinnsykt glad, og sinnsykt redd, på én og samme tid. Æææh, tenk om de ikke liker den?! 

Dette er det første manuset jeg noensinne har levert fra meg. Joda, jeg skriver jo artikler på jobb hele tiden, men dette blir liksom noe helt annet. Det er småskummelt! 

Jeg vurderte faktisk om jeg skulle fortelle dette til dere eller ikke, ettersom det gjør fallhøyden så sykt mye større om (ok, la oss si når, så jeg ikke blir høy på pæra) jeg ikke vinner konkurransen. Men, nå vet dere det altså. Jeg tok steget, og jeg sendte inn manuset mitt! Nå er det ute av mine hender!

Og skal jeg være helt ærlig føles det faktisk utrolig godt. Til tross for at jeg aldri følte jeg ble ferdig med det jeg hadde skrevet. Det kunne vært bedre, men nå er det altså levert inn. Det er jo egentlig en seier i seg selv, er det ikke? Jeg turte! 

NÅ blir det magasinlesing i sofakroken, med en god kopp varm te, og Spotify på Macen! Åh, lykke! Grip dagen (eller kvelden, som det tross alt er nå), fine folk! 


- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar