hits

Hallo, little monsters!

30.09.2014 - 22:07 2 kommentarer

Noen andre som var på Lady Gaga-konserten i Telenor Arena i går? For, der var jeg! I VIP-loungen faktisk, bare for å være litt kvalemende og ekstra eksentrisk.


Men, herregud for en kveld, folkens! Greit nok, Gaga hadde ikke de største hitrekkene, og salen var bare halvfull... men, man skal ikke klage over humøret på de som hadde møtt opp! Der var det neonblinkende kostymer og hæla i taket for alle penga, i kjent Gaga-stil. Og, jeg må faktisk si jeg er blitt hakket med Gaga-frelst etter i går.

For, vet dere hva hun gjorde? Det var en fan som kastet en rosa og noe spesiell bamse opp på scenen, som Gaga selv beskrev som "om en gris og en enhjørning hadde hatt sex, ville dette blitt resultatet". Uansett... det var ikke bamsen som var spesiell, men lappen som var festet til den, eller rettere sagt - måten Gaga reagerte på lappen som var festet til den.

Det viste seg nemlig at det var ei jente som hadde møtt henne i 2008 som hadde kastet bamsen. Gaga satt seg ned på scenegulvet, og leste hele brevet høyt - fra start til slutt. Det hele endte søren meg med at hun inviterte bamse-jenta backstage etter konserten.

Fy flate. Er ikke DET creds, så vet ikke jeg! Det er så vilt plusspoeng for Gaga sin del! Snakk om sympatisk, ektefølt og herlig kvinnemenneske! Gaga, if you read this... I LOVE YOU! I går forandret du livet til ei helt vanlig jente fra Norge. Respekt! 

Vel, nå var egentlig planen at jeg skulle kjøre en overload med bilder, og nesten ingen tekst, men jeg har en eller annen sykdom som tydeligvis gjør det fysisk umulig for meg å skrive kort, for nå har jeg søren meg begynt å bable igjen! Haha, er det mulig! 

ANYWAYS... kvelden var fantastisk, og den ble tilbragt sammen med Sobazaar. En norsk og sosial shoppingapp som faktisk har fått 20.000 (!) brukere i løpet av den første lanseringsmåneden. Hatten av, og gratulerer med dagen! 

Og... ikke minst - kvelden ble nytt i godt selskap med Belinda, Kristin og Lilia! Snakk om herlige jenter! Åh gud, jeg har girlcrush til tusen. De er fantastiske! Sjekk ut bloggene til dem ALLE SAMMEN! :D 

Sååå... da var det klart for en skikkelig bildeoppdatering! (De fleste bildene er tatt av Kristin, ettersom jeg var for lat til å knipse bilder i går, haha). Enjoy! Fjoooh... det var mange freshe bilder, eller hva? Åh, jeg har det virkelig ikke ille om dagen! Tenk å ha flere kvelder i måneden som man tilbringer i så godt lag, med så fine mennesker, på så flotte steder! Åh, lykke!! 

Dagen i går var så avgjort ingen blåmandag! Nå har jeg tatt meg turen hjem til Lillehammer, for å tilbringe litt tid i sofakroken med familien. Er det noen av dere som har morsomme planer for uka?

 

- Katinka <3

2 kommentarer

Charlie

01.10.2014 kl.10:35

Åh for en gøy dag da!

Masse freshe bilder =)

Ha en fin tid hjemme i sofakroken =)

Style That Shit

01.10.2014 kl.17:58

Charlie: Takk! Nyter stillheten til det fulle! ;)

Skriv en ny kommentar