hits

Ting som ALLTID er i veska

29.09.2014 - 15:42 3 kommentarer

Hva er det for noe med oss jenter og vesker, sånn egentlig? Det er ikke måte på hva vi putter nedi den dingsen vi bærer med oss overalt. Sminke, solbriller, telefon, tyggis, parfyme, laptop, kamera, lue, skjerf, ekstra undertøy... you name it!

Jeg kjenner venninner som bærer rundt på et førstehjelpsskrin i veska, og som alltid har både aspirin og plaster tilgjengelig. Jeg mener, hva er det med oss og disse veskene?

Personlig synes jeg faktisk jeg er ganske flink til å rydde i veska, og rensker som oftest ut med en ukes mellomrom. Det fører til at mengden papir, kvitteringer, og unyttige dingsebomser blir NOE mindre... men, det er selvfølgelig noen småting jeg ALLTID har i veska.

Derfor slo tanken meg - dette er jo et fantastisk blogginnlegg! Haha, så derfor deler jeg nå mitt survival-kit med dere. Er det noe dere mener mangler?

1. My dear beloved Macbook Pro

Det er ikke mange ukene siden jeg var en HP-tilhenger, og sverget til at jeg aldri skulle bli en del av eple-hæren, men look at me now. Etter å ha prøvd den i noen dager var jeg frelst. Nå er den med meg overalt hvor jeg går, og da er det heller ikke så dumt at den veier mindre enn en gjennomsnittlig laptop. Legg forresten merke til det sykt freshe coveret jeg har rundt. Det er i ekte skinn, just saying! 

2. iPad Mini

Ja, så... da kommer det kanskje ikke som et sjokk at jeg også har en iPad Mini som er med meg overalt? Det er ikke alltid man gidder å dra på macen på kafé. I alle fall ikke om det bare er for å sjekke noe småtterier. Da er iPaden genial! 

3. Kalenderen min

Jeg er en smule old school når det kommer til kalendere. Jeg vet de fleste andre sverger til kalenderen på iPhone, ettersom den synkroniserer automatisk med både Macbooken og iPaden, men HER holder jeg på prinsippene mine. Haha, jeg liker å kunne bla i sidene, og krysse ut ting med kulepennen. Denne er fra Paperback. 

4. Solbriller

ALLTID viktig å ha med, spesielt her i Norge, hvor været skifter hvert femte minutt. Det hjelper ikke at det er regn når man går ut døra, sannsynligheten er likevel stor for at det er sol når du er på vei tilbake. Nå om dagen har jeg hekta på disse solbrillene fra Glitter. Jeg er imidlertid ikke like flink til å ta med paraply. Velger å tro det er fordi jeg er en evig optimist.

5. Bærbar mobillader

Også helt nødvendig å ha i veska. Det er søren ikke lenge en iPhone varer på sitt eget batteri, spesielt ikke når man hele tiden er innom blogg.no-appen for å sjekke om det har kommet noen nye kommentarer fra dere skjønninger. Den her vet jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er superpraktisk (og litt stilig å se på).

6. Munnspray fra Hello

Den lille dingsen her er helt genial! Du slipper å drasse med deg tyggegummi eller pastiller (som blant annet kan renne ut i veska, eller rett og slett være litt upassende å tygge på et møte). Med den her sprayer du bare to-tre ganger inn i munnen, og så er du good to go! Det er jo ikke dumt at den er så søt å se på heller. Jeg har faktisk fått mange kommentarer fra folk på grunn av den lille søtnosen her. Den kommer i smakene mint og mojito.

7. Neglelakk 

Jeg har fortalt dere det før, men for dere som ikke husker det - jeg er en neglelakknarkoman! Om jeg må velge mellom sminke eller neglelakk, så velger jeg neglelakk. Nå om dagen går det i fargen "dusky rose" fra Max Factor Glossfinity. Fortsatt hekta på Max Factor, som dere kanskje husker stakk av med seieren i neglelakktesten vår for to måneder siden?

8. Leppestift

Heeelt nødvendig om jeg skal rett videre på en fest eller pressevisning etter jobben. Med en knall rød leppestift kan jeg bli festklar uten noe mer mikkmakk og tull. Denne fra Tromborg er en soleklar favoritt for min del. Jeg skrev faktisk et eget innlegg om den for noen uker siden

9. iPhone

Sier seg selv... når jeg først har både Macbook og iPad, har jeg selvfølgelig en iPhone også, og hvem går vel ut døra uten telefonen sin? Jeg tror jeg sliter med et avhengighetsproblem, for jeg går faktisk ikke ut med søpla engang, uten telefonen min!

10. Bok

Til tross for at jeg har både telefon, datamaskin og ipad i veska, er jeg fremdeles helt avhengig av en bok om jeg blir sittende å vente et sted. Det er liksom ikke det samme å sitte en halvtime på blogg.no eller 9gag for seg selv på et trikkestopp. Om jeg derimot har jeg en bok, føler jeg meg mye bedre. Nå leser jeg boka "Det nye Cuba", for å forberede meg på reisen ned dit i januar!

11. Håndkrem

Jeg er veldig opptatt av myke hender. Både hos meg selv og andre, og da er det viktig å pleie den med fuktighet. Spesielt nå som høsten og vinteren kommer snikende. Denne lille kremen fra EOS er perfekt til å ha i veska, lukter godt, og pleier hendene med masse fuktughet. Perfekt! 

12. Leppepomade

Okei... dette er faktisk min største avhengighet! Jeg røyker ikke, snuser ikke, og drikker heller ikke noe særlig alkohol, men leppepomade derimot... nattbordsskuffen min er full av leppepomade! Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at jeg har 60 stk. Da denne herligheten datt inn i postkassen, ble den raskt en favoritt. Den er fra Nivea, og lukter helt fantastisk! 

13. Småsulten fra Polly

De som kjenner meg er fullt klar over at jeg er et matvrak. Jeg har en forbrenning uten like, og er helt avhengig av mat hver tredje time. Minst! Om jeg ikke får mat begynner jeg bare å skjelve, og blir helt ubrukelig. Derfor er Småsulten fra Polly helt genial å ha i veska! Jeg er mest fan av den med tørka frukt. Namnam! 

Såå... var det noen av dere som fikk inspirasjon til veskepakkingen deres? Haha, det er jo egentlig fantastisk komisk at jeg faktisk går rundt og bærer på dette hver eneste dag. Hallo, ryggproblemer, velkommen! 

Ha en fin dag, skjønninger! 

 

- Katinka <3

 

3 kommentarer

rems

29.09.2014 kl.15:47

stilig! Mye bra i veska! viktig å ha en del i veska! man vet aldri katti man får bruk for det!

LINN KRISTIN ELIASSEN

29.09.2014 kl.16:17

morsomt innlegg! Stå på videre:))

Style That Shit

01.10.2014 kl.17:59

Takk, begge to!

Skriv en ny kommentar