hits

One night in Køben

28.09.2014 - 00:15 Ingen kommentarer

Da har jeg vært hjemme et døgn, og i løpet av det døgnet har jeg sovet - i 14 timer! Haha, tror dere jeg var utslitt etter København turen, eller? Jeg var helt ødelagt! 

Det tar på kreftene å ha et så fantastisk døgn, i en så spennende by, med et så vakkert kvinnemenneske, skal jeg fortelle dere. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om reisen nå, også heller vise dere bildene fra Britneys undertøysshow i et annet innlegg i morgen.

Dere skjønner det at jeg tok så enormt mange fine bilder (haha, snakk om snikskryt), at jeg vil vise dere alle i et eget innlegg! Det synes jeg faktisk de fortjener. Okei, så... la oss snakke om denne reisen i etapper. Haha, jeg tror det blir lettest slik! Flyet vårt gikk jo fra Gardermoen klokka 09:15, noe som resulterte i at vi måtte stå opp klokka 05:00(!) for å levere katt hos barnepass, taxie oss rundt i Oslo, og komme oss til Gardermoen i god nok tid til å sjekke inn. 

Det er først når vi kommer til Oslo S, og det er to timer til flyet letter, at jeg innser at bankkortet mitt ikke ligger i lommaboka lenger. Det hele resulterer i noen paniske øyeblikk, med overveielser om taxiturer for å hente kortet, noen telefonsamtaler, og en kraftig gjennomgang av veska, før vi innser at vi bare får gjøre det beste ut av det vi har.

Det ender med at jeg må leve på Mari hele turen, og deretter overføre penger fra banken. Med andre ord - det er ingen tvil om hvem som er mannen på turen. Mari tok oppgaven på stort alvor, og tok til og med på seg oppgaven med å bestille maten min for meg. Så... jeg kunne egentlig bare lene meg tilbake og nyte! 

Om dere noengang skal til København anbefaler jeg dere å spise på "Tight". Herregud for en restaurant! Det var så god mat der, atte hjelp. Biffen smeltet i munnen, og sjokoladefondanten smakte som noe ut av en annen verden. Ikke var det noe særlig dyrt heller! Noe som derimot ikke gikk like glatt for seg som matopplevelsene, var shoppingen. Haha, altså, jeg var fullt klar over at Mari ikke var noen særlig stor fan av shopping før vi dro, men det var først da vi gikk inn på TGR-butikken over tre etasjer at det gikk opp for meg at hun faktisk mente alvor.

Allerede da jeg tok med meg en handlekurv fra inngangen begynte jeg å legge merke til en viss misnøye.

- Du trenger da ikke den der?

- Jovisst gjør jeg det! svarte jeg entusitastisk, før jeg med det samme hev meg over en fillerye i forskjellige farger. Jeg trengte jo tross alt nytt teppe på soverommet hjemme.

Men, det var da vi kom til andre etasje at det virkelig begynte å gå hett for seg. Jeg har en liten forkjærlighet for små ting jeg ikke trenger. Spesielt om de er litt ekstra søte, eller sære på sin helt egne måte.

Etter å ha dratt med meg både små konfektformer, en dinosaurfigur jeg kunne male på egenhånd, og en penneholder som var dekorert med plastgress satte Mari ned foten.

- Katinka! Ærlig talt! Hva skal du med en penneholder med plastgress? PLASTGRESS! Legg den fra deg. Herregud. Kom her. Jeg orker ikke mer, jeg går.

Og sånn fortsatte det. For hver ting jeg røsket med meg ristet hun bare mer og mer på hodet. Det endte faktisk med at vi måtte ha en utvelgelsesprosess foran kassa, og til slutt ga jeg faktisk opp halvparten av tingene jeg hadde tatt med meg. For, som Mari så fint påpekte... 

- Vi har bare håndbagasje, Katinka! Du får ikke med deg en gigantisk sugekopp i håndbagasjen din! 

MEN, jeg endte da opp med en ny fillerye (som jeg forøvrig fikk stappet i håndbagasjen, og som fungerte utmerket som et varmende pledd på flyturen hjem), en fantastisk drikkekopp med sugerør og påtegnet bart, noen kule klistremerker, kjøleskapsmagneter, og masse fargerike drops! Hah, noen som nevnte nyttig shopping?

Og, ikke minst... Mari fikk satt seg ned for å bygge lego mens jeg raidet leketøysbutikken etter gaver til småsøsken til jul. Så, da var jo alle fornøyde! Topp stemning! 

Men, sett bort fra litt shoppingproblemer hadde vi altså en helt strålende dag! Det var så utrolig koselig å få Mari med meg ned til København for å se på Britney Spears, at jeg har ikke ord! Lykkelig, er jeg! 

Og, showet til Britney Spears kommer jeg selvfølgelig tilbake til så snart som overhodet mulig! For... HERREGUD for en show! Det var så stort, og det var så vilt! Jeg gleder meg så syyykt til å vise dere bilder, og VIDEO (faktisk), derfra! 

I mellomtiden slenger jeg bare med noen andre litt tilfeldige bilder fra turen, som jeg ikke fant noen naturlig plass å slenge med. Haha! Vi snakkes, fantastiske lesere! 

 

- Katinka <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar