hits

It´s Britney, bitch!

26.09.2014 - 21:53 3 kommentarer

Okei... dette innlegget har jeg brukt flere timer på å kvinne meg opp til å skrive! Jeg sitter i senga med så enormt mye ambivalente følelser. Jeg vet virkelig ikke helt om jeg skal le eller gråte, for på én måte har dette vært den beste dagen i mitt liv, men på en annen måte også en av de verste.

Etter mye om og men har jeg bestemt meg for å begynne med begynnelsen av historien. For at dere skal forstå engasjementet mitt, er dere også nødt til å forstå hva Britney betyr for meg. La meg bare si at jeg antageligvis er den største Britney-fanen du noensinne kommer til å møte. 

Jeg kan gi dere en liten anelse om hvordan det står til ved å si at jeg hadde et eget "Britney"-rom da jeg var yngre. Jeg snakker ikke om soverommet, med et ekstra rom som kun var dedikert til Britney. Jeg har et mobildeksel med bilde av henne på. Jeg kan alle sangtekstene hennes, selv de sangene som aldri er blitt utgitt. Og hvis noen lurer - ja, dette er øyeblikket jeg kommer ut av skapet som crazy fangirl.


(La meg bare påpeke at det er jeg som har tatt dette bildet - UTEN zoom!)

Nok om det! Haha, nå har vi etablert at jeg er en fan, sant? Om jeg nesten er på grensa til å bikke over er derimot en annen diskusjon, haha. Jeg har vært med henne siden hennes første singel rullet over tv-skjermene på MTV i 1998. I 2004 sto jeg med store øyne og fulgte henne på scena i Oslo spektrum. Da var jeg 14 år. 

I dag skulle en av mine største (who am I kidding? DEN største) barndomsdrømmen min gå i oppfyllelse. Jeg skulle få se Britney på nært hold, og om jeg var heldig skulle jeg få møte henne. Altså... ta henne i hånden, presentere meg, og ta et bilde med henne. Det skulle bli helt fantastisk MAGISK! 

Da jeg ankom Ekebergrestauranten der hun skulle presentere den nye undertøyskolleksjonen sin, banket hjertet mitt som en frosk på speed. Hendene mine skalv, og blikket mitt var stivt. Jeg var så fokusert! Jeg reagerte på alt og alle rundt meg, speidet til høyre og venstra, i håp om å se mitt fantastiske idol.

Om dere vil lese hvordan de rundt meg oppfattet meg, kan dere lese Kristins beskrivelse herMEN, det er her vendepunktet kommer, ikke sant. Fordi... etter mye om og men klarer jeg selvfølgelig å kapre til meg en plass på andre rad. Jeg har super utsikt, og er bare noen meter fra Britney. Hele meg er i ekstase, og utsiktene for å møte henne ser egentlig ganske gode ut.

SÅ blir det kjent av superstjernen er forsinket, og alle som er ikke er blitt prioritert i første rekke kan bare glemme det. Med andre ord - jeg står igjen med tunga på tørk, og med alle de forberedte spørsmålene i baklomma, mens fire andre bloggere stakk av med håndhilsingen. 

For hvem andre kunne vel spørre om hvordan den ene serien i kolleksjonen er inspirert av albumet "Circus"? Det er jo ingen andre som har lagt merke til det, og nå ser det ut som jeg kanskje aldri får svaret heller. Triste greier! 

Legger dere merke til hvordan jeg ble så kort når jeg skulle skrive det siste der? Jeg vet nemlig ikke helt hvordan jeg skal forholde meg voksen, reflektert og følelsesmessig nøytral til dette. Fordi DET GJØR SÅ VONDT, JEG ER EN STOR FAN, FOR POKKER! Haha, sant? Jeg får lyst til å rive meg i håret, og rulle rundt på gulvet.

Så... la meg bare si dette... Erlend og Anette, jeg har ingenting imot noen av dere, og dere er begge flotte mennesker, men akkurat i dag hater jeg dere litt likevel, og oppdateringene deres er skjult fra Facebook (haha!). Det var en voksen håndtering av problemene det, tenker jeg.Nei... men, lookng at the bright side - jeg fikk se Britney! På kloss hold! Jeg var bare noen få meter fra henne. Jeg så henne i Danmark i går også. To dager på rad! Det er søren meg ikke så verst, skal jeg fortelle deg. Og hun så søren meg ganske så smashing ut også!  

Så, nå har jeg bare bestemt meg for å legge meg med et smil rundt munnen likevel. Jeg er ganske heldig, tross alt! 

Slenger med noen fine bilder fra dagen, jeg! Dessverre ingen bilder av fine Kristin, da jeg var litt for opptatt av å speide etter Britney. 

PS: KOLLEKSJONEN ER DRITFIN! HAHA! (Hilsen en helt objektiv kilde).- IT´S KATINKA, BITCH! <3

 

3 kommentarer

Charlie

26.09.2014 kl.22:07

Du er heldig! TO dager på rad! SÅ nære!

Jeg har bare fått æren av å titte på alle bildene alle andre har fra eventet i dag =P

Men på en annen side- hadde jeg vært der hadde jeg sikkert ikke klart å forholde meg rolig nok til å knipse et eneste bilde, hehe

Jeg forstår veldig godt at du er blodfan, for altså hvem jente født på sen 80 og tidlig 90 tallet elsker ikke Britney?!

Kanskje ikke like mye som deg, hehe, men dog!

Igjen- du er heldig!

Btw flotte bilder, morsomt innlegg, jeg la deg til som venn jeg- for jeg kunne tenke meg å lese mer av hva du har å by på! (ant en crazy Britney fan greier, som jeg forøvring syns er søtt, morsomt og HELT forståelig!)

Ønsker deg en god helg! =)

Style That Shit

26.09.2014 kl.22:17

Charlie: Så koselig! Takktakk! Og i like måte! Supert at du la meg til som venn! Da blir det lettere for meg å følge med på deg også. Ser ut som du har en fin blogg! :)

Charlie

26.09.2014 kl.22:28

Jo takk for det! :)

Oog nå etter å ha lest litt mer gjennom bloggen ser jeg jo at dere er TO!

Kjempegøy, mye kult og inspirerende på min raske gjennomgang hittil, hehe, gleder meg til å se mer! :)

Skriv en ny kommentar