hits

It´s christmas time...

24.09.2014 - 20:56 Ingen kommentarer

Hei, skjønninger! Herreguuud for en dag, og herregud for noen dager som kommer til å komme nå! La oss starte med dagen som har vært, hæ?

I dag begynte nemlig dagen på skikkelig "julete" vis, for å skape et nytt adjektiv. Vi var nemlig invitert på frokost med Indiska, på det superurbane og kule stedet "Ingensteds", rett ved siden av utestedet Blå, i hovedstaden.Så... samtidig som lufta har blitt kaldere de siste dagene, har også pressen begynt å tenke på julen, og adventstiden som er rett rundt hjørnet. Har det egentlig slått dere at julaften faktisk bare er tre måneder unna?! Ja, jeg vet... tre måneder kan virke som et hav av tid, men når du tenker på at du burde kjøpe julegaver til alle vennene, sende julekort til alle fjerne slektninger, vaske hele leiligheten, og generelt bare... nyte adventstiden (for gud forby at du ikke nyter den!), så er det kanskje ikke så god tid likevel? ;)

Haha, jeg skal i alle fall si at jeg fikk skikkelig julestemning av den frokosten her! Det var kjempegod frokostgrøt, som smakte av friske bringebær og kanel. Det var fullt av levende lys, fremdeles skumring utenfor, og masse myke, røde og gode puter i enhver krok! Det var rett og slett litt magisk.

Jeg må virkelig si at jeg er fan av interiøret og "dilldallet" til Indiska. De har så mye fint! Det er liksom så eksotisk, og frigjørende. Jeg liker mønstrene, og at de tør å ha litt farger, midt inni det grå, svarte og nøytrale Skandinavia. Slikt heier vi på!

Slenger med noen stemningsbilder, som vanlig!

Og dere... jeg sitter her med sommerfugler i magen, et bankende hjerte og et skikkelig stort glis! Vet dere hvorfor? Hah, gjett! I morgen tidlig drar jeg til København! Oh yes... og ikke bare drar jeg til Køben, jeg har også med meg verdens fineste rockejente på slep, OG jeg skal se Britney Spears (Ja. uhelbredelig fan. Jeg har elsket henne siden 90-tallet. Deal with it!)... så jeg mener, kan livet egentlig bli mer herlig enn det? Jeg tror ikke det!

Det skal bli så deilig med en natt i den danske hovedstaden. Vi skal bare nyte shopping, restaurantbesøk og annet kos! Også toppe det hele med Britneys undertøysshow. Det kommer til å bli så magisk!

Og ikke fortvil, jeg holder dere selvfølgelig oppdaterte om turen underveis! Tjohei! :D

 

- Katinka <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar